Tamam canım çok çok teşekkür ederim banyo yaptım ve göğsümü siktigimda artık su gibi de olsa akıntı varCanim ben sma verdim hastane bana onu onermisti kutusunda yeni dogan icin gunluk max 90 cc yaziyor ve hastanede verdiklerinde 30 cc veriyorlardi tek seferde ben bigun 60 cc verdim tek seferde onuda icti rahat bi sekilde belki mamadam mamaya degisiyordur nasil verecegin sana kalmis bebeginin acikma sikligini artirirsin bence 10 cc cok azmis bide mamayi sutumden doymadigini anladigimda verdim hep mutlaka her emzirme arasinda vericem diye sartlandirma bence kendini hem bu sekilde mamaya da alismaz biraz zor bi surec ama kolay atlatiliyo merak etme dedigim gibi bugun 9. Gun ve sutum masallah baya var gogsum agriyo o derece ve doyuyo cok sukur. Sende biraz sik disini geciyo hepsi
Tamam canim sagolasin emzirecegim pazar günü dogum yaptimE eager Canim sutunu sagmak icin pompan var mi? Onunla saga saga sutunu arttirzbilirsin. En azindan sutun ne kadar geliyor onada bakarsin. Hic canini sikma mama ile beslenip buyuyen bebeklerin digerlerinden hic farki olmuyor inan annesinin sutu gelipte emmeyen de bir cok bebek var. Ayrica yilmadam emzir dogum yapali ne kadar oldu senin?
Ama ama daha dün dr daydm ve kanala girmemiş bolca yürü felan dediiiiiNası yaaaaaaaa ben yapıommmmmmmnayırrrrr nolamazzzz walla bilemicem demekki kanala girmiş iyice kafası oyüzden yapılamıyomuşş tani öyle diyorlardı
Canım çok teşekkür ederim :) yapabiliyor musun peki :)Ben şöyle biliyorum canım burda bi arkadaş paylaşmıştı.
İnşallah cnm şimdide sarılıktan yatış yaptık fototerapi uygulanıyor kuvezde durmuyor ağlıyor oglummmÇok gecmiş olsun cnm şimdi iyisiniz ya çok şükür acılar hep unutuluyor gözün aydın sağlıkla büyr inşlh
sen 2 saatte bi uyandir emzir uyanmiyorsa soy bi bezle kalsn ellerinle vucuduna dokun uyandir zorla emzir . Hic uyanmiyosa hastaneye git cnm basima geldi cnku ondan yazdim sarilik olabilir kan sekeri duser allah korusun ama sen uyandirdiginda uyanip emiyosa korkma o zaman sknti yokYa benim kiz 2gunluk cok uyuyor ya sarilik olmasindan korkuyorum
wuhuu süpersin. Tebrik ederim canım. Çatır çatır doğurma haftasını yakaladın sende. Darısı bekleyen tüm annelerin başına. Sağlıkla büyüt bebişini.Merhaba teyzeleri. Biz bugun doğduk. Plansiz bi şekilde. Kontrole gelmistik, sonra doktor bebek iri, normal dogumda sıkıntı olur dedi. zaten acilma yoktu kanala da girmemisti kizim. Sonra ben tmm dedim. Hangi tarihe karar verelim diye beklerken, doktorum hemen alalim dedi. simdi eve gidicen stres yapican, uyku tutmayacak. en iyisi hemen yapalim deyince... Esim zaten cok sabirsizdi, kizina biran once kavusmak istiyorduyapalim yapalim diye israr edince tmm dedim.Öyle iste. Sonra hemen sezeryana aldilar, spinal anestezi oldum. Çok rahattı bi sıkıntım olmadi sükür. Baş ağrisi falan yapmadi bende. Kizim Hira 4300gr dogdu mashallah. Hemen emmeye başladi. Simdi biraz agrim var, adet agrilarinin aynisi:) dinleniyorum. kizimda yanimda cok sukur:) Darisi sizlerin basina guzel anneler. inshallah sag salim alirsiniz kucaginiza bebislerinizi:) Heppinizi öpüyorum ♡♡
Canım benim 14 Ekim 2015 Çarşamba annesi olacaksın hayırlısıyla. Dualarım seninle ve çarşamba günü doğuma girecek, kontrole gidecek tüm anneler ile. Sağlıkla, kolaylıkla, hayırlısıyla doğurun inşallah. Güzel doğum hikayeleri paylaşın. Kontrole gidecek anneler de güzel haberlerle gelsinler inşallah.Kizlar hepinize hayirlo geceler dualarinizi bekliyorum canlarim...yarin eger bi degisiklk olmazsa yaticam hastaneye ne durumdayim inanin bilmiyorm sezaryen mi normal mi yarin netlesr normsl dyodu hep ama catim uygun mu bilmiyorm☺Ayetel kursi okur musunuz bana da smdiden Allah razi olsun yazicam insallah durumlari Rabbim hepimizi kurtarsn saglicakla alalim insallah bebeklerimizi kucagmza
Annem 38 yaşında menapoz belirtileri yaşayıp 43 yaşında menapoza girmiş. Mümkünse aynısından alayım. Korunma yöntemlerinden daha zahmetsiz :)Ben spiral taktiracagim :):) sakaya gelmez eşim korunur ama riske atamam:)
Gözünaydın cnm ne güzel kavuşmuşsun meleğine Allah uzun ömürler versin cnmMerhaba teyzeleri. Biz bugun doğduk. Plansiz bi şekilde. Kontrole gelmistik, sonra doktor bebek iri, normal dogumda sıkıntı olur dedi. zaten acilma yoktu kanala da girmemisti kizim. Sonra ben tmm dedim. Hangi tarihe karar verelim diye beklerken, doktorum hemen alalim dedi. simdi eve gidicen stres yapican, uyku tutmayacak. en iyisi hemen yapalim deyince... Esim zaten cok sabirsizdi, kizina biran once kavusmak istiyorduyapalim yapalim diye israr edince tmm dedim.Öyle iste. Sonra hemen sezeryana aldilar, spinal anestezi oldum. Çok rahattı bi sıkıntım olmadi sükür. Baş ağrisi falan yapmadi bende. Kizim Hira 4300gr dogdu mashallah. Hemen emmeye başladi. Simdi biraz agrim var, adet agrilarinin aynisi:) dinleniyorum. kizimda yanimda cok sukur:) Darisi sizlerin basina guzel anneler. inshallah sag salim alirsiniz kucaginiza bebislerinizi:) Heppinizi öpüyorum ♡♡
Bu akşam hastaneye kontrole gittim. Doktor benim için değil genel anlamda doğum için 42. haftaya kadar bile beklenebileceğini söyledi fakat 41. haftada bebeğin doğumunun gerçekleşmesinin daha iyi olacağını 42. haftanın çok risk taşıdığından bahsetti. Bu durumda hepimiz gayet normal-olağan bir zaman diliminde bekliyoruz. Eminim hiçbir doktor 42. haftaya kadar bekletmez. Beni de arıyorlar ama ben telefona bakmıyorum. Canım istediğinde msj yazıyorum. Cumartesi veya pazar doğuracağım diyorum:))) Aradaki zaman diliminde doğurma ihtimali de var ama ihtimali de kestirip atıyorum. Defalarca sormasınlar diye.Aynen canım baskı hissediyor insan günüm geçmedi daha ama o kadar sık arayıp soruyorlarki. allahtan siz varsınız buradan görüyorum çoğumuz bekliyoruz süreç normal yani şimdilik gecikme yok ama bu kadar sorulunca sanki geç kaldı gibi hissediyorum ben de.
Canım bebeğinin kilosu maşallah güzel. Doktorunu dinle derim. Ne mutlu ki seni bekletme taraftarı değil. Bir çok kişinin doktoru erteleyip duruyor.Kızlar iyi aksamlar kontrolüm vardı bugün 3500 gr olmusuz. cuma son gun hafta sonu da beklerim gelmez ise pazartesi kesin yatış dedi doktorumuz. annem bira itiraz etti doktorumuz azcık terslendi bebekte tombis seninde boyun kısa zorlanabilirsim daha cok beklersen dedi. gunu geçenleri simdi daha iyi anlıyorum cok stresli
Hafta sonu tey tey doğuralım hep beraber. Cumaya kadar gelmezse benim cumartesi büyük ihtimal hastaneye yatışım var. Bebek o kadar çok yer zaptetti ki içimde bir şey tutamıyorum, sır saklayamıyorum:))) Hepsi havai fişek gibi dışımda patlıyor:)))Ayy ben yapamıyorum valla, ne zaman doğururum ki :) cumaya kadar gelsin
Fleuri sende doğur artk sıranın bana gelmesi için seninde doğurmam lazım artk hiç sancı fln hissetmiyomusunHafta sonu tey tey doğuralım hep beraber. Cumaya kadar gelmezse benim cumartesi büyük ihtimal hastaneye yatışım var. Bebek o kadar çok yer zaptetti ki içimde bir şey tutamıyorum, sır saklayamıyorum:))) Hepsi havai fişek gibi dışımda patlıyor:)))
Yok canım. Bir ara belim ağrıyordu ama yatış pozisyonumdandı sanırım. TIK YOKFleuri sende doğur artk sıranın bana gelmesi için seninde doğurmam lazım artk hiç sancı fln hissetmiyomusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?