2015 Ekim Anneleri

öyle bir algı yaratıyorlarki her bebek erken doğmak zorunda sanki. İnşallah çok bekletmez meleklerimiz bizi sağlıkla kolaylıkla geliverirler.
Bugün hypnobirting kitabımı da bitirdim. Keşke onları harfiyen uygulayabilecek olgunlukta olsa sağlık kurumlarımız inanılmaz rahatlatıcı yönlendirmeleri var inşallah doğum sırasında da faydasını göreceğime inanıyorum. Her ne kadar tam anlamıyla doğal doğum olmasa da.

Bizim babamız da kızına " Gel gel gel güzelim geel hiç acımıcak" şarkısını söyleyip duruyor

İngilizce, Arapça allaha emanet diye diye doğurtacaklar beni büyük ihtimal :) İleride bir gün 'FAS' TA DOĞUM FASLI' diye bir kitap görürseniz kitapçılarda bilin ki ben yazmışımdır

Uyaniyor emmeye baslayinca yine uyuyor.uykusunda emiyor ya

İngilizce, Arapça allaha emanet diye diye doğurtacaklar beni büyük ihtimal :) İleride bir gün 'FAS' TA DOĞUM FASLI' diye bir kitap görürseniz kitapçılarda bilin ki ben yazmışımdır

Ne çok sevenimiz varmış biz bir doğurana kadar çevremizdekiler dokuz doğurdu

Bol entrikalı bir hafta sonu geçirdim. Yazmazsam çatlarım diyeceğim ama yazsam da çatlarım. Göbüşümde başladı çatlaklar. Kayınvalidem e arkadaşlık etsin diye arkadaşımın evinde çalışan sevdiğim bir fas lı kızı 2 gece yatılı misafir olarak ağırladım. Kız bekar. Eşimin ağabeyi de bekar. Bir insan iyi huylu ise çok ta fazla bir şey aramayan biriyimdir. Kayın valideme kızı söyledim. Ola ki oğluna kız bakıyorsa düşünsün diye. Kıza da konudan bahsettim. En azından daha dikkatli ve hanım olsun diye. Kız, evlenmeden elti moduna girip bütün gece kayınvalideme konuşmuş. Konu da ne? "Kayınvalidem aile apartmanında oturuyo, konuşmayı çok seviyor fakat ben hamileliğimin sonlarındayım. Çok çabuk yoruluyor, dinleyemiyorum. Uyumak istiyorum. Yoruluyorum onu dinlemekten. İyi ki geldin. Arkadaş olursun. Seninle konuşursa benim de yüküm hafifler. Hem senin de çalıştığın şehirde ve kaldığın evde dilinden anlayan yok. Sohbet edersiniz güzel güzel. Çok yoruldum." dedim. Cumartesi gecesi kız neler konuştuysa pazar sabahı kayınvalidem yüzüme bakmadı Yetmezmiş gibi tüm iyi niyetiyle evini açıp, iş veren arkadaşımında orucunu, namazını, aldığı maaaşın az olduğunu gibi gibi konuları anlatmış. Gözüne dursun denir böylesine. Bu kadar iyi niyetli bir ailenin yanında aileden biri gibi muamele görüpte 2 gündür tanıdığı insana çekiştirmek, yetmezmiş gibi benim arkamdan dolap çevirmek... Nihayet bugün kayınvalidem daha fazla içinde tutamayıp olanı biteni anlattı saatlerce. Vay dedim "yapılan hiçbir iyilik cezasız kalmaz" dedikleri bu olsa gerek. Neyse ki kayınvalidem kızın ne kaypak olduğunu çözmüş. Beni uyardı. Ben de arkadaşımı uyardım. Kayınvalidem ile de konuşma yaptım. Burada bir tek ben varım ve benim de gücüm enerjim sana arkadaşlık etmeye yetmiyor. Dinlerken yoruluyorum.... vs. Çok güzel ve dobra bir konuşmaydı. Kadın halden anlıyor sonuçta. Bize olan bir şey yok. Olanlar boş ağızlı kıza oldu kazdığı kuyuya gömdüm oni deruna hem de çok deruna

Evet ama yaa hala yarımyamalak ultrason fotosu paylaşıyorum kızım acaba kime benziyor diye :)
Benimde en çok merak ettiğim şeylerden biri kızım kime benzicek onca zamndır taşıdığım bebişim nasıl? Keşke göbeğime bakıp içinş görebilsem

wuhuu süpersin. Tebrik ederim canım. Çatır çatır doğurma haftasını yakaladın sende. Darısı bekleyen tüm annelerin başına. Sağlıkla büyüt bebişini.

Gözünaydın cnm ne güzel kavuşmuşsun meleğine Allah uzun ömürler versin cnm

Amim tşk ederim. Darısı bekleyenlerin başına inşallah :) Umarim hayırlı bir doğum haftası olur....

Çok entrikalı bi hayatın var. Kızınla beraber yaşayacağın maceraları merak ediyorum doğrusu

Çok entrikalı bi hayatın var. Kızınla beraber yaşayacağın maceraları merak ediyorum doğrusu
Hamilelikle birlikte kesinlikle aksiyon girdi hayatıma. Bir entrika eksikti onu da sağolsun muhteşem yüzyılı (harem sultan) gözlerini ayırmadan izleyen fas' lı kız sayesinde yaşadık Kızımla beraber neler yaşayacağımı inan ben de merak ediyorum. Umarım sakin, huzurlu, mutlu güzel günler görürüz.

Herkese iyi geceler bizimde yarın 14 :30 da randevumuz var Dr amcamıza bakalım bebişimiz nasılmış hem sezaryen günümüz ve saatimizi kesinleştirelim bize dua edin doğum yapan arkadaşlardan isteğim bize dua etmeleri sağlıkla hayırlısıyla bizde bebişlerimizi kucağımıza alalım

Amin inş cnm. Kızlarımızın hayatımıza renk getireceği kesin. Önce bi sağlıkla gelsinlerde. Benimde yrn sbh kontrolüm var inş haberler iidir. Bi kç gündür çok az hareket ediodu korkuttu biraz kızımm yrn doktora şikayet edecektim ama acısını çıkardı bu akşam tekmeleriyle çok mutlu etti beni. İi geceler ii uykular hepinizee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…