öyle bir algı yaratıyorlarki her bebek erken doğmak zorunda sanki. İnşallah çok bekletmez meleklerimiz bizi sağlıkla kolaylıkla geliverirler.Bu akşam hastaneye kontrole gittim. Doktor benim için değil genel anlamda doğum için 42. haftaya kadar bile beklenebileceğini söyledi fakat 41. haftada bebeğin doğumunun gerçekleşmesinin daha iyi olacağını 42. haftanın çok risk taşıdığından bahsetti. Bu durumda hepimiz gayet normal-olağan bir zaman diliminde bekliyoruz. Eminim hiçbir doktor 42. haftaya kadar bekletmez. Beni de arıyorlar ama ben telefona bakmıyorum. Canım istediğinde msj yazıyorum. Cumartesi veya pazar doğuracağım diyorum:))) Aradaki zaman diliminde doğurma ihtimali de var ama ihtimali de kestirip atıyorum. Defalarca sormasınlar diye.
Nasıl tutundularsa artk kızçeler bırakmıyolar annelerini çokça yürüyüp bolca hurma yiyerek devam etmeyi planlıyorum ben inş gelirYok canım. Bir ara belim ağrıyordu ama yatış pozisyonumdandı sanırım. TIK YOK
Bizim babamız da kızına " Gel gel gel güzelim geel hiç acımıcak" şarkısını söyleyip duruyorGeriye dönük okuyabildiğim kadar okudum. Doğum yapan arkideşlerimizi tebrik ediyorum. Sağlıkla büyütsünler bebişlerini. Bu akşam kontrolüm vardı. Kızım Zeynep Julia 3,500 gr olmuş. Sıvımız yeterli, herşey normal çok şükür. Cuma son kontrol dedi. En geç cumartesi ultrasonda bakılacakmış halen sıvım yeterli ve plasentanın durumu iyi ise pazar gününe de sarkabilirmiş doğum. Bu arada doktor bebeğin tam göbeğimde yerini gösterdi ama bebeği mıncırarakkızım çok korktu sanırım sağa kaçtı . @kuvakvakvak bizde durumlar böyle şekerim. Kayınvalidem her gün dua ediyor :) Gel gel ne olursan ol gel diye ama gelen giden yok açıl susam açıl mı desek ne desek
İngilizce, Arapça allaha emanet diye diye doğurtacaklar beni büyük ihtimal :) İleride bir gün 'FAS' TA DOĞUM FASLI' diye bir kitap görürseniz kitapçılarda bilin ki ben yazmışımdıröyle bir algı yaratıyorlarki her bebek erken doğmak zorunda sanki. İnşallah çok bekletmez meleklerimiz bizi sağlıkla kolaylıkla geliverirler.
Bugün hypnobirting kitabımı da bitirdim. Keşke onları harfiyen uygulayabilecek olgunlukta olsa sağlık kurumlarımız inanılmaz rahatlatıcı yönlendirmeleri var inşallah doğum sırasında da faydasını göreceğime inanıyorum. Her ne kadar tam anlamıyla doğal doğum olmasa da.
Vakti saati belli şekerim. Sağlıkla gelsin, hayırlısıyla annesini üzmeden gelsin inşallah.Nasıl tutundularsa artk kızçeler bırakmıyolar annelerini çokça yürüyüp bolca hurma yiyerek devam etmeyi planlıyorum ben inş gelir
Uyaniyor emmeye baslayinca yine uyuyor.uykusunda emiyor yasen 2 saatte bi uyandir emzir uyanmiyorsa soy bi bezle kalsn ellerinle vucuduna dokun uyandir zorla emzir . Hic uyanmiyosa hastaneye git cnm basima geldi cnku ondan yazdim sarilik olabilir kan sekeri duser allah korusun ama sen uyandirdiginda uyanip emiyosa korkma o zaman sknti yok
İngilizce, Arapça allaha emanet diye diye doğurtacaklar beni büyük ihtimal :) İleride bir gün 'FAS' TA DOĞUM FASLI' diye bir kitap görürseniz kitapçılarda bilin ki ben yazmışımdır
Bizde artk emzirmeden göğüs yarasından gaz probleminden bahsedelim artk ama demii
Ne çok sevenimiz varmış biz bir doğurana kadar çevremizdekiler dokuz doğurdu
Bizimle birlikte bir oh diyecekler. :)
Ne çok sevenimiz varmış biz bir doğurana kadar çevremizdekiler dokuz doğurdu
Evet ama yaa hala yarımyamalak ultrason fotosu paylaşıyorum kızım acaba kime benziyor diye :)Bizde artk emzirmeden göğüs yarasından gaz probleminden bahsedelim artk ama demii
Benimde en çok merak ettiğim şeylerden biri kızım kime benzicek onca zamndır taşıdığım bebişim nasıl? Keşke göbeğime bakıp içinş görebilsemEvet ama yaa hala yarımyamalak ultrason fotosu paylaşıyorum kızım acaba kime benziyor diye :)
wuhuu süpersin. Tebrik ederim canım. Çatır çatır doğurma haftasını yakaladın sende. Darısı bekleyen tüm annelerin başına. Sağlıkla büyüt bebişini.
Gözünaydın cnm ne güzel kavuşmuşsun meleğine Allah uzun ömürler versin cnm
Çok entrikalı bi hayatın var. Kızınla beraber yaşayacağın maceraları merak ediyorum doğrusuBol entrikalı bir hafta sonu geçirdim. Yazmazsam çatlarım diyeceğim ama yazsam da çatlarım.Göbüşümde başladı çatlaklar. Kayınvalidem e arkadaşlık etsin diye arkadaşımın evinde çalışan sevdiğim bir fas lı kızı 2 gece yatılı misafir olarak ağırladım. Kız bekar. Eşimin ağabeyi de bekar. Bir insan iyi huylu ise çok ta fazla bir şey aramayan biriyimdir. Kayın valideme kızı söyledim. Ola ki oğluna kız bakıyorsa düşünsün diye. Kıza da konudan bahsettim. En azından daha dikkatli ve hanım olsun diye. Kız, evlenmeden elti moduna girip bütün gece kayınvalideme konuşmuş. Konu da ne? "Kayınvalidem aile apartmanında oturuyo, konuşmayı çok seviyor fakat ben hamileliğimin sonlarındayım. Çok çabuk yoruluyor, dinleyemiyorum. Uyumak istiyorum. Yoruluyorum onu dinlemekten. İyi ki geldin. Arkadaş olursun. Seninle konuşursa benim de yüküm hafifler. Hem senin de çalıştığın şehirde ve kaldığın evde dilinden anlayan yok. Sohbet edersiniz güzel güzel. Çok yoruldum." dedim. Cumartesi gecesi kız neler konuştuysa pazar sabahı kayınvalidem yüzüme bakmadı Yetmezmiş gibi tüm iyi niyetiyle evini açıp, iş veren arkadaşımında orucunu, namazını, aldığı maaaşın az olduğunu gibi gibi konuları anlatmış. Gözüne dursun denir böylesine. Bu kadar iyi niyetli bir ailenin yanında aileden biri gibi muamele görüpte 2 gündür tanıdığı insana çekiştirmek, yetmezmiş gibi benim arkamdan dolap çevirmek... Nihayet bugün kayınvalidem daha fazla içinde tutamayıp olanı biteni anlattı saatlerce. Vay dedim "yapılan hiçbir iyilik cezasız kalmaz" dedikleri bu olsa gerek. Neyse ki kayınvalidem kızın ne kaypak olduğunu çözmüş. Beni uyardı. Ben de arkadaşımı uyardım. Kayınvalidem ile de konuşma yaptım. Burada bir tek ben varım ve benim de gücüm enerjim sana arkadaşlık etmeye yetmiyor. Dinlerken yoruluyorum.... vs. Çok güzel ve dobra bir konuşmaydı. Kadın halden anlıyor sonuçta. Bize olan bir şey yok. Olanlar boş ağızlı kıza oldu kazdığı kuyuya gömdüm oni deruna hem de çok deruna
İnşallah cnm şimdide sarılıktan yatış yaptık fototerapi uygulanıyor kuvezde durmuyor ağlıyor oglummm
Çok güzelmiş cnmÇok sevdiğim bi arkadaşım bebek şekerleri ve kapı süsü yapmış kızıma çok beğendim sizce nasıl olmuş
Hamilelikle birlikte kesinlikle aksiyon girdi hayatıma. Bir entrika eksikti onu da sağolsun muhteşem yüzyılı (harem sultan) gözlerini ayırmadan izleyen fas' lı kız sayesinde yaşadıkÇok entrikalı bi hayatın var. Kızınla beraber yaşayacağın maceraları merak ediyorum doğrusu
Bana da bir arkadasım önermişti 3 paket aldık. Bakalım yaramazsa diğerlerini deneriz artık canım..Bende bir paket haggies yeni dogan aldim bebegimin poposuna tam geliyor 2-5 kilo bebegim 3600 ultra prima prenyum büyük geldi gözüme
Amin inş cnm. Kızlarımızın hayatımıza renk getireceği kesin. Önce bi sağlıkla gelsinlerde. Benimde yrn sbh kontrolüm var inş haberler iidir. Bi kç gündür çok az hareket ediodu korkuttu biraz kızımm yrn doktora şikayet edecektim ama acısını çıkardı bu akşam tekmeleriyle çok mutlu etti beni. İi geceler ii uykular hepinizeeHamilelikle birlikte kesinlikle aksiyon girdi hayatıma. Bir entrika eksikti onu da sağolsun muhteşem yüzyılı (harem sultan) gözlerini ayırmadan izleyen fas' lı kız sayesinde yaşadıkKızımla beraber neler yaşayacağımı inan ben de merak ediyorum. Umarım sakin, huzurlu, mutlu güzel günler görürüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?