2015 Ekim Anneleri

Tesekkur ederim cnm kullandin mi peki hic etki ediyo mu uyumasina cnm. Bize dr kolik olmus dedi gece 4 bucuktan sonra uyanip duruyo agliyo boyle oyuncaklardan alin dedi dr
Valla canım bir iki kere açtık ama ağlarken etki etmiyor sakinken biraz bakıp sıkılıyor. Ağlarken hiç bir şey susturmuyor benim kızı :) Ben dün birşey keşfettim ışığı kapatıp gece lambasıyla yatırıyordum ağlıyordu ışık açık uyuttum hemen uyudu.

14 Ekim 2015 tarihinde sezaryen olacak, sürpriz doğum- normal doğum yapacak tüm annelere kolaylıklar diliyorum. (Ben dahil... olur ya) Allah sağlıklı, hayırlı, kolay doğum nasip etsin. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sağlıklı, güzel bir güne uyanmak dileğiyle.

Canım ben beneğimin ilk banyosunda kabus yaşadım kv yüzünden. annem yanımda idi göbeği 4.gün düştü ve 5.fün banyo yaptıracaktık. 4 gündür uğramayan kv ben yıkayacağım diye triplendi eşimde annesimi tuttu ben de kendi annemi yine bile ona annemle birlikte yıkama fırsatı vermeme rağmen bebeğimi totosu b.klu halde suya soktu birden ablam aldı kv bana elletmiyorlar tribi yaptı eşimle birbirimize girdik annem dualarla yıkayacaktı kızımı kv nin kızkançlık gözyaşlarıyla zehir oldu. Sonra annem köpüklemeye başladı hemen su döktü bizimki annemde biraz bekle deyince yine olay çıktı kızımı yatağa fırlattı attı kv olacak....neyse kavga çıktı resmen kızım bşr yandan ağlıyor ben bir yandan. Kv anmem yamımda diye çekemiyor oğluna her defasında onlar senin ailen olmuş diyor ben eşimden duyuyorum. sonra tansiyonu yükseldi ambulans geldi kızım kucağımda emziriyorum. hemşireler ne oldu kavga mı oldu burda diye sordu haliyle. ertesi gün bayram. annem ablama zehir oldu bayram. eşim de anladı hatasını. kv nin bebeği yıkayacağımızdan hiç haberi olmayacaktı ancak ufo lazımdı kv den almaya gitti eşim kendisi de gelmiş sallana sallana ben yıkayacağın diyor. bir kere gelip bakmamış beni nasılsın dememiş. hala daha aynı tavırları devam ediyor ma artık annemle biz iki güne bir yıkıyoruz kızımı sakin sakin. ben de çok korkuyordum ancak artık korkmuyorum alışırsın merak etme :)

Benim kizimin saclarinin hepsi yukarda cok inat mohikan gibi ozellikle dikmiş gibi hic yatmiyor hele banyo yaptimi kirpi gibi oluyo
Ay ben onı yerim yer sonic diye bir karakter var aynı onun gibi :) Maşallah.

Of inanmiyorum canım yaa.. keşke yasanmasaymş böyle şeyler hiç. .keşke olgunluk göstereblselermş. Ne gerek var böyle mutlu gunlerinizin zehir olmasına ya bir düşünülse keşke

Yok artık. ..evet yapılan iyilik cezasiz kalmaz canım. Açık açık konuşmayla en iyisini yapmışsın

Kızlar ben doğurdum sonunda :) dün 15.38de oğlum dünyaya geldi aslında perşembe olan kontrole dün geldik ilk defa sancı çıktı hem de 120lerde doktor muayene etti ve açıklık 5cm olmuş yatış yapıyoruz dedi suni sancı verildi saat 10da saat 15te açıklık 8cm olmuştu ama hâlâ bebişin kafası yukardaydi doktor daha fazla beklemeyelim çünkü iki saat öncesiyle hiçbir fark yok bebek aşağı inemiyor dedi ve 5 suni sancı 8 cm açıklıkla sezeryan oldum pişman mıyım asla ben normal doğum için elimden geleni yaptım ama olmadı şimdi biraz ağrılarım var ama ayaga kalktım yürüdüm iyiyiz çok şükür oğlum da 3770 gr 52 cm

Maşallah canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün

Önceden sıcaktan ve göbişten uyanırdım şimdi kızımı emzirmek ve temizlemek için :) Fark yok rutin devam ediyor. Kız uyur, anne eline telefonunu alır, kk ya girer, arkadaşlarına bakar ve uyur :) Bir baba kız resmi de bizden gelsin. Allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin.

Eklentiler

• PhotoGrid_1444790986551.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 166
Yazıklar olsun. Yaptığı yanına kar kalmasın. Çok geçmiş olsun canım.

Tebrik ederim mücadeleci anne. Sağlıkla büyüt bebişini. Ne güzel yazmışsın. Allah geride kalan anneleri de bebişlerine kavuştursun.

Maşallah minik kuzucuğa. Allah hayırlı geçim versin canım.

Buz gbi avusturya sabahindan gunaydinlar bende daha doguramadim bu sogukta benim cadi hayatta cikmaz.bugun kontrolumuz var bakalim doktor ne diycek en cok kilosunu merak ediyorum 10 gunde kac gr aldi az aldiysa sezeryan istiycem.karnim bayagi asagi indi farkediyorum bide 2 haftadir ayaga kalkarken ve yatakta saga sola donerken bacak aramdaki kemikler felaket agiriyor acaba kanala girdiginin isaretimi.

Benim bacak aram 2-3 haftadır baya ağrıyor ama bebeğin kanala girdiği yok o göstergesi değil galiba dr normal diyor ağrımasına hele uzun süre oturup yada yatıp kalkarken daha fena oluyor senin ne güzel karnında inmiş benimkinin poposu halaa tepede çıkışı yanlış yerde arıyor:)

Herkesee günaydınn bu sabah değişiklik yapıp acaba arkadaşlarıma ben mi mesaj ataam değişiklik yok doğurmadım diye
Bugün annem geliyor oğlum ille anneannesini bekliyordu galiba annemde gelmeyi erteleye erteleye doğuma gelicekti nerdeyse:) o da haklı doğumdan sonra 40 gün durucak zaten çok önceden gelmek istemedi hem babamda yalnız kalıcak diye
Dün eşime son baş başa günümüz dedim annem geliyor sonra bebiş bundan sonra ikimiz tek olmayacağız :) oturduk baş başa maç seyrettik
Bu arada bende oğluma hergün şarkı söylüyorum benim favorim Gel oğlum gel zaman mekan mühim değil yeter ki gel Gel oğlum gel istiyoruz çılgın gibi gelllll sesimi pek beğenmiyor galiba geldiği yok:)

Allah anali babali büyütsün inşallah canım

Kv kp geldi şehir dışından. Daha erkendi, doğuma gelselerdi keşke. Neyse hoş gelsinler hoş gitsinler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…