2015 Ekim Anneleri

Mesaj atma fikri süpermiş :) bu arada annenin son günler gelmesi iyi olmuş. Eşimin annesi erken geldi. Eğer doğum Cumartesi olacaksa 2 hafta öylesine beklemiş olduk. Ben de son günlerimi sakin ve sessiz değil konuşmayı seven bir insanı zorunlu dinleyerek geçirmiş oldum. Doğumdan sonra da 1 hafta kalıp gidecek doğal olarak. 3 hafta dolmuş olacak. Belki de kızım ile yalnız kalmak daha iyi gelecek. Hayırlısı diyorum.

Ahh dogsalarda o totolari bi yesek.bi sekilde cikisi bulacaktir olmadi yolu biz gostericez.

Annem durmaz şimdi gelip hemen temizlik falan yapmaya başlar biliyorum o birşeyler yaparken ben oturamıyorum içim rahat etmiyor daha çok yoruluyorum:) tlf bile söylüyordu bu akşam gelicek yarın evi temizlerim hazır olsun diye:) seninkinin erken gelmesi boşa olmuş sonrasında yardımları daha iyi gerçi 1 hafta da yeter kızına alışınca daha rahat edersin yalnız hemencecik kendi düzeninizi kurarsınız anneler olunca onların düzenleri oluyor ister istemez:)

Günaydınlar bu saate kadar yarım yarım pışpışlaya pışpışlaya uyumuş bu nedenle annemi uyutmamış bir kızım var. Nöbeti ben devraldım annemi uykuya gönderdim.

Yağmurlu bir günden hepinize selamlar. Ekim ayının da ortalarına geldik. Allah'ın izniyle bu ay bittiğinde hepimiz hayırlısıyla bebek büyütüyor olacağız. Yeni bir yıla aileye yeni katılan bir minik ile gireceğiz inşallah. Her yeni yıla girişte eşim ile beklentilerimizden konuşurduk. Bir bebişimizin olmasını 3 yıl diledik ve kısmetse 2016 ya bebişimiz ile merhaba diyeceğiz. Çok şükür diyorum. Çok mutluyum. Huzurluyum. Küçük bir mucizeyi büyütme görevi verildi bize. Heyecanlıyım... Eşim, hafta sonu yeni biri katılıyor aramıza dedi. Çok heyecanlı ve mutlu. Kızlar az kaldı yahu... Yuppi.

Doğumdan itibaren tüm yazdıklarınızı okuyorum, geçen çarşamba yazmışsnz bu msjı, 3dikişiniz vardı sanırım, ağrılarınız geçti mi acaba?

Dikiş ağrısı hala devam ediyor canım ama hafifledi yinede oturamıyorum hala, dün 5 dakika mesafemizdeki bankaya gideyim dedim giderken kardeşimle yürüdüm dönüşte taksiye bindik fena oldum. Eskiden çok ağrı kesici alırdım ama şimdi günde 2-3 tane. Pzts doktorda kontrolüm vardı dikişlere baktı bişiyin kalmamış dedi bu haftasonuna kadar ağrım sızım kalmazmış bekliyorum işte bende.

Dediğin doğru. Ister istemez yardım ederken yoruluyor insan. Eşim işe gidiyordu ben huzurla uyuyordum, sessiz sakin film izliyordum. Şimdi ister istemez uyanıyorum. Bir selam verip, kahvaltı ediyorum. Kahvaltı boyunca o konuşuyor dinliyorum. Sonuçta arkadaşı ve konuşacak insanı yok. Sonra arkadaşlarım k. Valide burada diye ziyarete gelmek istiyorlar. Hadi temizlik ve hazırlığa yardım ediyorum. Program geçerli sebeplerden erteleniyor veya biri gelip diğeri gelemiyor... Benim niyetim doğum olsun ondan sonra k. Valideyi çağırmaktı fakat evdeki hesap çarşıya uymadı. Hem yorulduğumla kaldım hem de işe yaramadı gelmesi neyse oğluna yemek yapması da yeter ne yapalım. Hayırlısıyla kızım doğsun da başımızın çaresine bakarız elbet.

Benim kizimin saclarinin hepsi yukarda cok inat mohikan gibi ozellikle dikmiş gibi hic yatmiyor hele banyo yaptimi kirpi gibi oluyo
Kuzummm maşallah totoya bak saçlara bak tam yemelik yaaa :)) allah analı babalı büyütsün canımmm :*

Canım yaa var ya aynısını ayyynısını yaşıyorum. .. Kardeşim burda 3 gündr.. kalk muhabbet et sonra işte onu görmeye gelenlerle muahabbet et sonra mutfakta is guc yardm et felan.. bak ben sana diyim belim ağrıyor de hiç kalkma kesinlikle, ben karar verdim böyle yapıcam. Git otur sen diyorlar ya git otur gerçekten :)

Canım eminim teknikleri deniyorsndr ama ben yine de öğrendiğim bişeyi söylym.. emzirme eğitiminde emzirme uzmanı meme ucuyla bebeğin ağzyla oynamamz gerektiğini, ağlasa da sızlasa da ağzını tam şekilde açmadan vermememiz gerektiğini söyledi ve bir video ile anlattı o kadar güzeldi ki.. bi de elinde de yumuşak oyuncak gibi bir meme vardı, memeyi sandviç gibi tutun, bütün koyu kısmı bebegin agzina gömün dedi gosterdi. Nefes konusunda hiç korkmayın zaten bebekler ağızlarından nefes almayı bilmiyorlar bile, her zaman burundan nefes alıyorlar dedi

Oyy maşallah Çok şükür suyu, plasentası, kilosu iyi. Birazcık daha durup, son keyiflerini yapar veee gelir sıkılıp. Hissettiğim 3 gün içerisinde kapıyı çalıp geleceği. Hislerime pek güven olmaz ama Senin kadar başarılı değilim, ki resmen günü bile söylemiştin bana Elma dersem çık, armut dersem çıkma yapalım senin miniğe Hep beraber elmaaaa diyelim
Allah inşallah tez vakitte sağlıkla, hayırla kucaklamayı nasip etsin

Gözün aydin canim.Allah analı babalı büyütsün.

Ben misafir kabul etmeyeceğim artık. Görmek isteyen hastaneye gelir bundan böyle. Yoruldum inan

tesekkur ederiz teyzesi

Âmin canım. İnşallah. Elma diyelim bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…