Mesaj atma fikri süpermiş :) bu arada annenin son günler gelmesi iyi olmuş. Eşimin annesi erken geldi. Eğer doğum Cumartesi olacaksa 2 hafta öylesine beklemiş olduk. Ben de son günlerimi sakin ve sessiz değil konuşmayı seven bir insanı zorunlu dinleyerek geçirmiş oldum. Doğumdan sonra da 1 hafta kalıp gidecek doğal olarak. 3 hafta dolmuş olacak. Belki de kızım ile yalnız kalmak daha iyi gelecek. Hayırlısı diyorum.Herkesee günaydınn bu sabah değişiklik yapıp acaba arkadaşlarıma ben mi mesaj ataam değişiklik yok doğurmadım diye
Bugün annem geliyor oğlum ille anneannesini bekliyordu galiba annemde gelmeyi erteleye erteleye doğuma gelicekti nerdeyse:) o da haklı doğumdan sonra 40 gün durucak zaten çok önceden gelmek istemedi hem babamda yalnız kalıcak diye
Dün eşime son baş başa günümüz dedim annem geliyor sonra bebiş bundan sonra ikimiz tek olmayacağız :) oturduk baş başa maç seyrettik
Bu arada bende oğluma hergün şarkı söylüyorum benim favorim Gel oğlum gel zaman mekan mühim değil yeter ki gel Gel oğlum gel istiyoruz çılgın gibi gelllllsesimi pek beğenmiyor galiba geldiği yok:)
Ahh dogsalarda o totolari bi yesek.bi sekilde cikisi bulacaktir olmadi yolu biz gostericez.Benim bacak aram 2-3 haftadır baya ağrıyor ama bebeğin kanala girdiği yok o göstergesi değil galiba dr normal diyor ağrımasına hele uzun süre oturup yada yatıp kalkarken daha fena oluyor senin ne güzel karnında inmiş benimkinin poposu halaa tepede çıkışı yanlış yerde arıyor:)
Annem durmaz şimdi gelip hemen temizlik falan yapmaya başlar biliyorum o birşeyler yaparken ben oturamıyorum içim rahat etmiyor daha çok yoruluyorum:) tlf bile söylüyordu bu akşam gelicek yarın evi temizlerim hazır olsun diye:) seninkinin erken gelmesi boşa olmuş sonrasında yardımları daha iyi gerçi 1 hafta da yeter kızına alışınca daha rahat edersin yalnız hemencecik kendi düzeninizi kurarsınız anneler olunca onların düzenleri oluyor ister istemez:)Mesaj atma fikri süpermiş :) bu arada annenin son günler gelmesi iyi olmuş. Eşimin annesi erken geldi. Eğer doğum Cumartesi olacaksa 2 hafta öylesine beklemiş olduk. Ben de son günlerimi sakin ve sessiz değil konuşmayı seven bir insanı zorunlu dinleyerek geçirmiş oldum. Doğumdan sonra da 1 hafta kalıp gidecek doğal olarak. 3 hafta dolmuş olacak. Belki de kızım ile yalnız kalmak daha iyi gelecek. Hayırlısı diyorum.
Doğumdan itibaren tüm yazdıklarınızı okuyorum, geçen çarşamba yazmışsnz bu msjı, 3dikişiniz vardı sanırım, ağrılarınız geçti mi acaba?
Dediğin doğru. Ister istemez yardım ederken yoruluyor insan. Eşim işe gidiyordu ben huzurla uyuyordum, sessiz sakin film izliyordum. Şimdi ister istemez uyanıyorum. Bir selam verip, kahvaltı ediyorum. Kahvaltı boyunca o konuşuyor dinliyorum. Sonuçta arkadaşı ve konuşacak insanı yok. Sonra arkadaşlarım k. Valide burada diye ziyarete gelmek istiyorlar. Hadi temizlik ve hazırlığa yardım ediyorum. Program geçerli sebeplerden erteleniyor veya biri gelip diğeri gelemiyor... Benim niyetim doğum olsun ondan sonra k. Valideyi çağırmaktı fakat evdeki hesap çarşıya uymadı. Hem yorulduğumla kaldım hem de işe yaramadı gelmesiAnnem durmaz şimdi gelip hemen temizlik falan yapmaya başlar biliyorum o birşeyler yaparken ben oturamıyorum içim rahat etmiyor daha çok yoruluyorum:) tlf bile söylüyordu bu akşam gelicek yarın evi temizlerim hazır olsun diye:) seninkinin erken gelmesi boşa olmuş sonrasında yardımları daha iyi gerçi 1 hafta da yeter kızına alışınca daha rahat edersin yalnız hemencecik kendi düzeninizi kurarsınız anneler olunca onların düzenleri oluyor ister istemez:)
Kuzummm maşallah totoya bak saçlara bak tam yemelik yaaa :)) allah analı babalı büyütsün canımmm :*Benim kizimin saclarinin hepsi yukardacok inat mohikan gibi ozellikle dikmiş gibi hic yatmiyor hele banyo yaptimi kirpi gibi oluyo
Benim içimde bi his bir gün uyanacam buralara bakmaya girecem, bi bakacam senin msj, kızlar sancm başladı suyum geldi doğuma gidiyorum :) hem de şu birkaç günde :)Bende yapıyorum hemde rahat
Canım yaa var ya aynısını ayyynısını yaşıyorum. .. Kardeşim burda 3 gündr.. kalk muhabbet et sonra işte onu görmeye gelenlerle muahabbet et sonra mutfakta is guc yardm et felan.. bak ben sana diyim belim ağrıyor de hiç kalkma kesinlikle, ben karar verdim böyle yapıcam. Git otur sen diyorlar ya git otur gerçekten :)Dediğin doğru. Ister istemez yardım ederken yoruluyor insan. Eşim işe gidiyordu ben huzurla uyuyordum, sessiz sakin film izliyordum. Şimdi ister istemez uyanıyorum. Bir selam verip, kahvaltı ediyorum. Kahvaltı boyunca o konuşuyor dinliyorum. Sonuçta arkadaşı ve konuşacak insanı yok. Sonra arkadaşlarım k. Valide burada diye ziyarete gelmek istiyorlar. Hadi temizlik ve hazırlığa yardım ediyorum. Program geçerli sebeplerden erteleniyor veya biri gelip diğeri gelemiyor... Benim niyetim doğum olsun ondan sonra k. Valideyi çağırmaktı fakat evdeki hesap çarşıya uymadı. Hem yorulduğumla kaldım hem de işe yaramadı gelmesineyse oğluna yemek yapması da yeter ne yapalım. Hayırlısıyla kızım doğsun da başımızın çaresine bakarız elbet.
Canım eminim teknikleri deniyorsndr ama ben yine de öğrendiğim bişeyi söylym.. emzirme eğitiminde emzirme uzmanı meme ucuyla bebeğin ağzyla oynamamz gerektiğini, ağlasa da sızlasa da ağzını tam şekilde açmadan vermememiz gerektiğini söyledi ve bir video ile anlattı o kadar güzeldi ki.. bi de elinde de yumuşak oyuncak gibi bir meme vardı, memeyi sandviç gibi tutun, bütün koyu kısmı bebegin agzina gömün dedi gosterdi. Nefes konusunda hiç korkmayın zaten bebekler ağızlarından nefes almayı bilmiyorlar bile, her zaman burundan nefes alıyorlar dediCanım tesekkürler, bebegim bir türlü sakinleşmiyor memeyi alacagi zaman çıldırıyor hepsini vermeye uğraşıyorum ama almıyor ucunu tutuyor bir daha bırakmıyor o şekilde emzirmek zorunda kalıyorum aglaya aglaya. Kafasını sabit tutmak mümkün değil maalesef
Çok sevdiğim bi arkadaşım bebek şekerleri ve kapı süsü yapmış kızıma çok beğendim sizce nasıl olmuş
Oyy maşallahGeriye dönük okuyabildiğim kadar okudum. Doğum yapan arkideşlerimizi tebrik ediyorum. Sağlıkla büyütsünler bebişlerini. Bu akşam kontrolüm vardı. Kızım Zeynep Julia 3,500 gr olmuş. Sıvımız yeterli, herşey normal çok şükür. Cuma son kontrol dedi. En geç cumartesi ultrasonda bakılacakmış halen sıvım yeterli ve plasentanın durumu iyi ise pazar gününe de sarkabilirmiş doğum. Bu arada doktor bebeğin tam göbeğimde yerini gösterdi ama bebeği mıncırarakkızım çok korktu sanırım sağa kaçtı . kuvakvakvak bizde durumlar böyle şekerim. Kayınvalidem her gün dua ediyor :) Gel gel ne olursan ol gel diye ama gelen giden yok açıl susam açıl mı desek ne desek
Oyyy yesinler onuu sınırlı prensessBenim kizimin saclarinin hepsi yukardacok inat mohikan gibi ozellikle dikmiş gibi hic yatmiyor hele banyo yaptimi kirpi gibi oluyo
Gözün aydin canim.Allah analı babalı büyütsün.Merhaba teyzeleri. Biz bugun doğduk. Plansiz bi şekilde. Kontrole gelmistik, sonra doktor bebek iri, normal dogumda sıkıntı olur dedi. zaten acilma yoktu kanala da girmemisti kizim. Sonra ben tmm dedim. Hangi tarihe karar verelim diye beklerken, doktorum hemen alalim dedi. simdi eve gidicen stres yapican, uyku tutmayacak. en iyisi hemen yapalim deyince... Esim zaten cok sabirsizdi, kizina biran once kavusmak istiyorduyapalim yapalim diye israr edince tmm dedim.Öyle iste. Sonra hemen sezeryana aldilar, spinal anestezi oldum. Çok rahattı bi sıkıntım olmadi sükür. Baş ağrisi falan yapmadi bende. Kizim Hira 4300gr dogdu mashallah. Hemen emmeye başladi. Simdi biraz agrim var, adet agrilarinin aynisi:) dinleniyorum. kizimda yanimda cok sukur:) Darisi sizlerin basina guzel anneler. inshallah sag salim alirsiniz kucaginiza bebislerinizi:) Heppinizi öpüyorum ♡♡
Ben misafir kabul etmeyeceğim artık. Görmek isteyen hastaneye gelir bundan böyle. Yoruldum inanCanım yaa var ya aynısını ayyynısını yaşıyorum. .. Kardeşim burda 3 gündr.. kalk muhabbet et sonra işte onu görmeye gelenlerle muahabbet et sonra mutfakta is guc yardm et felan.. bak ben sana diyim belim ağrıyor de hiç kalkma kesinlikle, ben karar verdim böyle yapıcam. Git otur sen diyorlar ya git otur gerçekten :)
Şimdi eşime de gösterdim senin minik mohikanı o da bayıldı inat kuzuya
Canım netten falan bir araştırsana meme verme tekniklerini. Bir yerde meme ucunu önce bebeğin üst dudağına değdirin ama hemen ağzına almasına izin vermeyin, ağzını iyice açtığı zaman verin ancak diyordu mesela. Böyle taktikler var çeşit çeşit.
Süper olmuş canım.Ben de yapmak istiyorum böyle bir şey.
Âmin canım. İnşallah. Elma diyelim bakalım :)Oyy maşallahÇok şükür suyu, plasentası, kilosu iyi. Birazcık daha durup, son keyiflerini yapar veee gelir sıkılıp. Hissettiğim 3 gün içerisinde kapıyı çalıp geleceği. Hislerime pek güven olmaz ama Senin kadar başarılı değilim, ki resmen günü bile söylemiştin bana Elma dersem çık, armut dersem çıkma yapalım senin miniğe Hep beraber elmaaaa diyelim
Allah inşallah tez vakitte sağlıkla, hayırla kucaklamayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?