- 9 Aralık 2013
- 2.187
- 2.606
- 158
Canim biz bugun 25 gunluk olduk hala ayniyiz. Boyle devam edecek galibaAnnecikler benim minnoş kızım 8 günlük oldu bile:) Zaman daha şimdiden çok hizli geçiyor. Göz açip kapayincaya kadar büyüyecekler ve biz yaşlanmiş olucaz sanirim:)
Çok şükür doğduğu günden beri çok güzel emiyor. Öyle çok ağlayan bir bebek de değil. Ama sanirim gece ve gündüzü birbirine kariştiriyor. Son 3-4 gündür içi uyuduğu halde kucaktan birakildiği gibi uyaniyor ve bu 3buçuk 4'e kadar boyle devam ediyor. Sonra normal 2 saatte bir filan emmek icin uyaniyor. Ama o saate kadar sagolsun guzel yoruyor insani
Siz nasil yapiyorsunuz geceleri? Var mi taktikleriniz? Bi de malum gaz problemi oluyor. Ama hep mi gece olur yahu
Gecmis olsun canim.Allah analı babalı büyütsün.Kızlar ben canim.m sonunda :) dün 15.38de oğlum dünyaya geldi aslında perşembe olan kontrole dün geldik ilk defa sancı çıktı hem de 120lerde doktor muayene etti ve açıklık 5cm olmuş yatış yapıyoruz dedi suni sancı verildi saat 10da saat 15te açıklık 8cm olmuştu ama hâlâ bebişin kafası yukardaydi doktor daha fazla beklemeyelim çünkü iki saat öncesiyle hiçbir fark yok bebek aşağı inemiyor dedi ve 5 suni sancı 8 cm açıklıkla sezeryan oldum pişman mıyım asla ben normal doğum için elimden geleni yaptım ama olmadı şimdi biraz ağrılarım var ama ayaga kalktım yürüdüm iyiyiz çok şükür oğlum da 3770 gr 52 cm
Canim bnm kizda ayni ya. Bende tam tersi isik acik yatiriyordum isiga bakip duruyordu gece lambasi kullanmaya basladikValla canım bir iki kere açtık ama ağlarken etki etmiyor sakinken biraz bakıp sıkılıyor. Ağlarken hiç bir şey susturmuyor benim kızı :) Ben dün birşey keşfettim ışığı kapatıp gece lambasıyla yatırıyordum ağlıyordu ışık açık uyuttum hemen uyudu.
Hahah ewet canim ayni saclarin yanlari yatık ortasini ozellikle dikmiş gibi saclari var kizimin :)Ay ben onı yerim yer sonic diye bir karakter var aynı onun gibi :) Maşallah.
Tesekkur ederiz teyzesiKuzummm maşallah totoya bak saçlara bak tam yemelik yaaa :)) allah analı babalı büyütsün canımmm :*
Biraz zorlansam da hala yapabiliyorum canım. Dün kontrolümüz vardı doğum kanalına inmemiş zaten dahaCanım çok teşekkür ederim :) yapabiliyor musun peki :)
Günaydın herkese. Babamızı işe gönderdik aperatiflerimizi yedik içtik kızımla ama uykuya dalamadık tekrar uykusuz da var halbuki.
Gece okuduğum kitabın etkisinden olsa gerek bütün gece rüyamda kızımın doğum kanalına indiğini hayal ediyorum. Oh açılmam oldu diyorum bunlar Sıyırma noktaları galiba
Aaa ben de gördüm yine sacma sapan rüyalar.. dogurmusum normal dogumla ama nasil oluyosa plesenta icerde kalmis ameliyat edeceklermis beni, tüh diyorum hem normal dogurdum diye seviniyordum yine karnim kesilcek diyorum. Bakıyorum karnim da inmiş, ama hala da üzülüyorum kesilcem bos yere diye.. cidden oynatmaya az kaldı, dr.um nerde modu :)))
Bugün de doğuramadım anneler
Kizlar gunaydin artik buraya bakmayi birakin telefonu elime alamiyorum..surekli emzirme modundayim..
Anneler yardim lazim avent manuel pompam var sagiyorum hic gelmiuor ama agiz sutum var sari olan ondan mi acaba neden sagamiyorum anlamadim goguslerim sisti..yani elektrikli de alirim ama manuel cekmesine ragmen sutum akmiyor..fikri olan var mi???
İnş canım başlasın ilk buraya yazcam o derece:)Benim içimde bi his bir gün uyanacam buralara bakmaya girecem, bi bakacam senin msj, kızlar sancm başladı suyum geldi doğuma gidiyorum :) hem de şu birkaç günde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?