2015 Ekim Anneleri

Günaydın kızlar,
Neyin etkisinde kaldım bilmiyorum ama sabaha kadar tam 5 tane kabus gördüm 3ü bebeğimle, 2si eşimle ilgili. Ağlaya ağlaya uyandım, 2 sinde eşim kaldırdı.

Bebeğimle ilgili olanları unutmak istiyorum. Eşimle ilgili olan ise oof offf. Resmen 2 defa beni aldattığını gördüm. Şuan o uyuyor ama sanırsam uyku sersemi sesli sesli de söylenip, bir şeyler anlattım. Uyanınca bakalım neler yapmışım gece.

Sabaha karsı da baya güzel bir rüya gördüm. Bebeğim doğmuş ama hazırlığı biraz uzun sürmüş, ondan önce ben odaya çıkmıştım. Eşimin telefonundan fotoğraflarına bakıyordum. Çok tatlı bir bebekti ve aynı bana benziyordu.

Bugun son günümüz. Yarın bu saatlerde inşalllah bebişimizi görmüş olacağız

Artık son hazırlıklarımız kaldı. Doktorumuza çikolata yaptıracağız, fotoğraf çekimleri için miniğe cici bakacağız, çantaya eklemememiz gereken şeyleri ekleyeceğiz.

Akşam da babam geliyor. Bir de eşimin yeğeni Yeğeni ama aralarında 2 yaş var ve kız hemşire. Doğum sonrasında yanımda olmasını çok istedik. Sağlık sektöründen birinin olması bakalım avantaj sağlayacak mı?

Hadi bakalım, inşallah güzel bir gün olur. Güzel haberler alırız

Kizlar bebekleriniz gece kac saate bir uyaniyor? Kac defa uyaniyor ? Bitde hemen emer emmez gazini cikarip uyuyor mu? Benim minik bu gece 3 te uyandi mızır mızır mızırdandı. Agladi durdu agzina emzigi katiyorum pıt atiyor 1 dk gecmeden basiyor yaygarayi emzirdim gazini cikardim yok susmuyor. En sonunda göbegimin üstüne koydum ikimiz uyuduk oyle cok guzeldi ama yoruyor bu yavrucak beni :)

Canim biz bugun 25 gunluk olduk hala ayniyiz. Boyle devam edecek galiba

Gecmis olsun canim.Allah analı babalı büyütsün.

Canim bnm kizda ayni ya. Bende tam tersi isik acik yatiriyordum isiga bakip duruyordu gece lambasi kullanmaya basladik

Günaydın güzel anneler,
Fosur fosur uyuduğum uykuma reflüm yüzünden ara vermek zorunda kaldım.
Neredeyse son 2 haftadır tek kabusum bu oldu.
Bir türlü geçmek bilmiyor, doğurunca geçer inşallah. Geceleri yandım yandım deyip uyanıyorum.
Oğlanın keyfi yerinde, hiç gelecekmiş gibi durmuyor. Cumaya kadar bende sessizliğin saltanatını sürerim artık, ne yapalım. Gelmek isteyene kapımız açık.

Günaydın herkese. Babamızı işe gönderdik aperatiflerimizi yedik içtik kızımla ama uykuya dalamadık tekrar uykusuz da var halbuki.
Gece okuduğum kitabın etkisinden olsa gerek bütün gece rüyamda kızımın doğum kanalına indiğini hayal ediyorum. Oh açılmam oldu diyorum bunlar Sıyırma noktaları galiba

Günaydın anneleerrr, beklenen bebeler ve tabii doğmuş olan mis kokulu minnaklar!
Biz de babamızı işe gönderdik, ağrıyan sırtıma iyi gelir ümidiyle duşa girdim. Iyi gibiyim ama karnimda belimde adet ağrıları var hafiften. Iki gündür de sabahları hurma yiyip süt içiyorum. Inşallah sağlıkla gelirler.. biraz daha uyusam diyorum bakalım..
bu arada @fleuri canım yazdıkların sabah sabah gülümsetti yine, su kıza da ii ders vermissiniz, maşallah kayinvaliden de pek anlayışlı, biz burda Türk kayinvalidelerine öyle konussak abaaouw neler derler :)) masallah sizeeee :)

Aaa ben de gördüm yine sacma sapan rüyalar.. dogurmusum normal dogumla ama nasil oluyosa plesenta icerde kalmis ameliyat edeceklermis beni, tüh diyorum hem normal dogurdum diye seviniyordum yine karnim kesilcek diyorum. Bakıyorum karnim da inmiş, ama hala da üzülüyorum kesilcem bos yere diye.. cidden oynatmaya az kaldı, dr.um nerde modu :)))

Dün okudum daha bebekten sonra 5 ila 30 dk içinde çıkıyormuş plasenta hemen paranoyaklığım tuttu aldı beni düşünceler bebeğimi doğurdum ya onu doğuramazsam diye Değişik bir hal almaya başladık allah sonumuzu Hayır etsin.

Kizlar gunaydin artik buraya bakmayi birakin telefonu elime alamiyorum..surekli emzirme modundayim..
Anneler yardim lazim avent manuel pompam var sagiyorum hic gelmiuor ama agiz sutum var sari olan ondan mi acaba neden sagamiyorum anlamadim goguslerim sisti..yani elektrikli de alirim ama manuel cekmesine ragmen sutum akmiyor..fikri olan var mi???

En güzel anneler günaydınnnn
Bugün 41+0 olduk Yarın yatış varrr. Halen bebiş kendi kendine gelmek istemiyoırr Suni sancı (ilk olarak) garanti oldu gibi..

merhaba arkadaşım acaba hala süt kanalların tıkalı olabilir mi? bizim bi arkda da öyleydi. Hemşire masaj falan bişiler yapmıştı fışkırmıştı resmen sütü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…