2015 Ekim Anneleri

Günaydın :) Bende de aynı sorun var. Yanıyor ciğerim resmen Bebiş aşağı inince geçer demişlerdi geçmedi. Galiba artık iyice yara falan oldu Senin bebiş ne kadar oldu?

Günaydın arkadaşım. Aynı tarz rüyalar görmüşüz galiba. Sabaha kadar aralıksız kabus rüya gördüm bende. Eşime sabah biraz anlattım. İice kafayı bozdun kalan tahtaları da yok ettin dedi Seninde yarın yatışın vardı dimi? Bende son hazırlıklarımı tamamladım. Heyecan dorukta :)

Canım manuellerin çekiş gücü çok değil diye biliyorum... İstersen göğüslerine sıcak duş tut birazda masaj internette bulabilirsin tekniğini daha sonrada hastaneden pompa kirala öyle dene çünkü sert olmasının sonrası tehlikeli bekleme çok fazla.. Benim kuzenimin sütü geliodu bebek emiyodu sağıyodu üstüne ama ona rağmen şişlik sertlik oldu hemşireler hemen masaj yapıp sağdırmıştı allah korusun mastit olur

Belki de heyecandan gördük böyle rüyaları. Hayırlara vesile olsun inşallah.
Evet, ben yarın sabah 9da sezaryene giriyorum. Bir kaç eksik kaldı, birazdan eşimle çıkıp halledeceğiz. Heyecan doruğu da aştı bende, arşa doğru çıkıyor :)

Günaydın :) Bende de aynı sorun var. Yanıyor ciğerim resmen Bebiş aşağı inince geçer demişlerdi geçmedi. Galiba artık iyice yara falan oldu Senin bebiş ne kadar oldu?
Valla inmedi aşağıya sanırım, ondan geçmiyor. Bizimde 41+0 bugün. Cumaya kadar vaktimiz kaldı, suni istersen bugünden için gel demişti ben suni istemiyorum, cuma direk sezaryen olacak gibi

Canim bebek emdikce Sut akisi hizlaniyor daha yeni oldugu icin cok akmiyordur hastanede elektirikli pompa var onla bi sağ istersen.

Canim bebek emdikce Sut akisi hizlaniyor daha yeni oldugu icin cok akmiyordur hastanede elektirikli pompa var onla bi sağ istersen.
@ isil 0707Canim bana hastanede ebeler goguslerine ates basar 3 saatte bir bosaltmaya calis pompayla sag demislerdi benimde goguslerim taş gibi olmustu bebekler yeni dogduklarinda çeneleri cok kuvvetli olmadigi icin tam ememiyorlar cok sertlestiyse goguslerin soylede makine getirsinler sağ canim hastaneden cikmadan.

Allah güç kuvvet versin arkadaşım. Yarın benim üstümde herşey denenecek. Ama bebiş bi şekilde gelecek allahın izniyle

@ isil 0707Canim bana hastanede ebeler goguslerine ates basar 3 saatte bir bosaltmaya calis pompayla sag demislerdi benimde goguslerim taş gibi olmustu bebekler yeni dogduklarinda çeneleri cok kuvvetli olmadigi icin tam ememiyorlar cok sertlestiyse goguslerin soylede makine getirsinler sağ canim hastaneden cikmadan.

Uykusuz hergece şarkısını kendime armağan ediyrm gecesen beri uyumayan oğlum var
Bu gaz problemine bir çare yokmu yav mafolduk

Valla inmedi aşağıya sanırım, ondan geçmiyor. Bizimde 41+0 bugün. Cumaya kadar vaktimiz kaldı, suni istersen bugünden için gel demişti ben suni istemiyorum, cuma direk sezaryen olacak gibi

Hadi yaa benimde yarın suni vercekler. daha fazla beklemeyecek galiba bizim doktor.

isil0707 cnm bnde doğumdan 3 gün sonra aynı senin gibi oldum hatta burda paylaştm manuelle eşim 1 saat denedi süt gelmedi göğüslerim taş oldu gecenin bi vakti bi arkdaştan elektrkli pompa almıştk öle geldi süt malesefki sabahta hemen gidip eşim pompa aldı rahatlık varmış hiç bekleme sıtma tutar mafolursun

gündüz uyuyan gece cin gibi bakan bir kızım var :)
kızlar cok farklı duygular içindeyim
büyük kızım için üzülüyorum hiç ilgilenemiyorum diye biz onla hep yanyanaydık
o da bebege bakmak istiyor ama daha 7yaşında annemler herkes bir taraftan bebeğe bir şey olacak diyorlar o zaman iyice kötü oluyor
uyraıyorum sürekli kızmayın diye bu kez annnem kayınvalıdem alınıyorlar
arada kalıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…