- 20 Ağustos 2013
- 784
- 451
- 123
ipekbocee daha durun gün yeni başladı sayılır henüz geç değil:)))
Günaydın güzel anneler,
Fosur fosur uyuduğum uykuma reflüm yüzünden ara vermek zorunda kaldım.
Neredeyse son 2 haftadır tek kabusum bu oldu.
Bir türlü geçmek bilmiyor, doğurunca geçer inşallah. Geceleri yandım yandım deyip uyanıyorum.
Oğlanın keyfi yerinde, hiç gelecekmiş gibi durmuyor. Cumaya kadar bende sessizliğin saltanatını sürerim artık, ne yapalım. Gelmek isteyene kapımız açık.
Ben sanırım bu haftayı kapatıcamKızlar sizi bilmem de benden geçti sanki o işlerr :) Tabi daha gün uzun pırt diye geliverir belki bi anda minişler
Günaydın kızlar,
Neyin etkisinde kaldım bilmiyorum ama sabaha kadar tam 5 tane kabus gördüm3ü bebeğimle, 2si eşimle ilgili. Ağlaya ağlaya uyandım, 2 sinde eşim kaldırdı.
Bebeğimle ilgili olanları unutmak istiyorum. Eşimle ilgili olan ise oof offf. Resmen 2 defa beni aldattığını gördüm. Şuan o uyuyor ama sanırsam uyku sersemi sesli sesli de söylenip, bir şeyler anlattım. Uyanınca bakalım neler yapmışım gece.
Sabaha karsı da baya güzel bir rüya gördüm. Bebeğim doğmuş ama hazırlığı biraz uzun sürmüş, ondan önce ben odaya çıkmıştım. Eşimin telefonundan fotoğraflarına bakıyordum. Çok tatlı bir bebekti ve aynı bana benziyordu.
Bugun son günümüz. Yarın bu saatlerde inşalllah bebişimizi görmüş olacağız
Artık son hazırlıklarımız kaldı. Doktorumuza çikolata yaptıracağız, fotoğraf çekimleri için miniğe cici bakacağız, çantaya eklemememiz gereken şeyleri ekleyeceğiz.
Akşam da babam geliyor. Bir de eşimin yeğeniYeğeni ama aralarında 2 yaş var ve kız hemşire. Doğum sonrasında yanımda olmasını çok istedik. Sağlık sektöründen birinin olması bakalım avantaj sağlayacak mı?
Hadi bakalım, inşallah güzel bir gün olur. Güzel haberler alırız
Ben sanırım bu haftayı kapatıcamçocuum içerden böyle yapıyo galibaa
Canım manuellerin çekiş gücü çok değil diye biliyorum... İstersen göğüslerine sıcak duş tut birazda masaj internette bulabilirsin tekniğini daha sonrada hastaneden pompa kirala öyle dene çünkü sert olmasının sonrası tehlikeli bekleme çok fazla.. Benim kuzenimin sütü geliodu bebek emiyodu sağıyodu üstüne ama ona rağmen şişlik sertlik oldu hemşireler hemen masaj yapıp sağdırmıştı allah korusun mastit olurKizlar gunaydin artik buraya bakmayi birakin telefonu elime alamiyorum..surekli emzirme modundayim..
Anneler yardim lazim avent manuel pompam var sagiyorum hic gelmiuor ama agiz sutum var sari olan ondan mi acaba neden sagamiyorum anlamadim goguslerim sisti..yani elektrikli de alirim ama manuel cekmesine ragmen sutum akmiyor..fikri olan var mi???
Benden geçti falan demişsin ya sen akşama gidersin kesin hastaneye:)) tam umudu kesince gelicek bebişler :))Kızlar sizi bilmem de benden geçti sanki o işlerr :) Tabi daha gün uzun pırt diye geliverir belki bi anda minişler
Aynen yaaaa habire poposunu oynatıyo bi o tarafa bi bu tarafa :))) bende şaplak atıyom anneyle dalga geçme diye daha şimdiden didişiyoz hayrolsun sonumuzAnnesi sevmiş içeriyi oohhh sıcacık. Havada serinledi. Üşüycem dio. Bizim bebişler rahatına düşkün olcak valla
Belki de heyecandan gördük böyle rüyaları. Hayırlara vesile olsun inşallah.Günaydın arkadaşım. Aynı tarz rüyalar görmüşüz galiba. Sabaha kadar aralıksız kabus rüya gördüm bende. Eşime sabah biraz anlattım. İice kafayı bozdun kalan tahtaları da yok ettin dediSeninde yarın yatışın vardı dimi? Bende son hazırlıklarımı tamamladım. Heyecan dorukta :)
Valla inmedi aşağıya sanırım, ondan geçmiyor. Bizimde 41+0 bugün. Cumaya kadar vaktimiz kaldı, suni istersen bugünden için gel demişti ben suni istemiyorum, cuma direk sezaryen olacak gibiGünaydın :) Bende de aynı sorun var. Yanıyor ciğerim resmenBebiş aşağı inince geçer demişlerdi geçmedi. Galiba artık iyice yara falan oldu Senin bebiş ne kadar oldu?
Canim bebek emdikce Sut akisi hizlaniyor daha yeni oldugu icin cok akmiyordur hastanede elektirikli pompa var onla bi sağ istersen.Kizlar gunaydin artik buraya bakmayi birakin telefonu elime alamiyorum..surekli emzirme modundayim..
Anneler yardim lazim avent manuel pompam var sagiyorum hic gelmiuor ama agiz sutum var sari olan ondan mi acaba neden sagamiyorum anlamadim goguslerim sisti..yani elektrikli de alirim ama manuel cekmesine ragmen sutum akmiyor..fikri olan var mi???
@ isil 0707Canim bana hastanede ebeler goguslerine ates basar 3 saatte bir bosaltmaya calis pompayla sag demislerdi benimde goguslerim taş gibi olmustu bebekler yeni dogduklarinda çeneleri cok kuvvetli olmadigi icin tam ememiyorlar cok sertlestiyse goguslerin soylede makine getirsinler sağ canim hastaneden cikmadan.Canim bebek emdikce Sut akisi hizlaniyor daha yeni oldugu icin cok akmiyordur hastanede elektirikli pompa var onla bi sağ istersen.
Belki de heyecandan gördük böyle rüyaları. Hayırlara vesile olsun inşallah.
Evet, ben yarın sabah 9da sezaryene giriyorum. Bir kaç eksik kaldı, birazdan eşimle çıkıp halledeceğiz. Heyecan doruğu da aştı bende, arşa doğru çıkıyor :)
@ isil 0707Canim bana hastanede ebeler goguslerine ates basar 3 saatte bir bosaltmaya calis pompayla sag demislerdi benimde goguslerim taş gibi olmustu bebekler yeni dogduklarinda çeneleri cok kuvvetli olmadigi icin tam ememiyorlar cok sertlestiyse goguslerin soylede makine getirsinler sağ canim hastaneden cikmadan.Kizlar gunaydin artik buraya bakmayi birakin telefonu elime alamiyorum..surekli emzirme modundayim..
Valla inmedi aşağıya sanırım, ondan geçmiyor. Bizimde 41+0 bugün. Cumaya kadar vaktimiz kaldı, suni istersen bugünden için gel demişti ben suni istemiyorum, cuma direk sezaryen olacak gibi
Açılma olmadan suni etki edermiymiş ki??Valla inmedi aşağıya sanırım, ondan geçmiyor. Bizimde 41+0 bugün. Cumaya kadar vaktimiz kaldı, suni istersen bugünden için gel demişti ben suni istemiyorum, cuma direk sezaryen olacak gibi
@ isil 0707Canim bana hastanede ebeler goguslerine ates basar 3 saatte bir bosaltmaya calis pompayla sag demislerdi benimde goguslerim taş gibi olmustu bebekler yeni dogduklarinda çeneleri cok kuvvetli olmadigi icin tam ememiyorlar cok sertlestiyse goguslerin soylede makine getirsinler sağ canim hastaneden cikmadan.
Canim biz bugun 25 gunluk olduk hala ayniyiz. Boyle devam edecek galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?