Ya ciddi misin:/ parmağinda oynatiyor resmen kuçucuk şey..
aynen canim geceki halimizi bi gorseydin neler denedik uyusun diye göbegimin üstüne yatirdim hafif pışpışladim iki saat sonunda ancak oyle uyuduk bu minik sipalar parmaginda oynatiyor resmen simdide uyuyor o uyumusken bende uyuyayim diyorum ama yok bu seferde ben uyuyamiyorum ya.
Açılma olmadan suni etki edermiymiş ki??
Bir parmak kadar açılmam vardı benim, ama açıkçası bende etki edeceğini sanmıyorum. Tam kanala da inmemiş zaten bebeğim.Açılma olmadan suni etki edermiymiş ki??
Hadi yaabenimde yarın suni vercekler. daha fazla beklemeyecek galiba bizim doktor.
Bakınıyorum da yazamıyorum pek canım. içini ferah tut hayırlısı olur inşallah ikiniz icinde :) kız erken geliyor mu bilmiyorum ama erkek geç geliyor gercekten yaTmm cnm hbr veririm sen bayadır gelmiyosun bnce buralara takipteyim hep göremiyorum seni. Hiç ağrım sızım yok doğsun istiyorum bi an önce hareketleri azalınca korkuyorum valla bu haftada dolarsa sezeryan isticem sanki beklemek istemiyorum daha fazla bide kızlar erken gelir derler yalanmış
CAnım tek korkum suni sancı çekip ise yaramayıp üstüne sezeryan olmak. çifte dogum yasamak istemiyorum açıkçası. Ama normal ile de illa süper geçecek diye bir sey yok tabi. Cok stresliymis ama umursamıyorum bu sabahtan itibaren akısına bıraktım hayırlısı . Senin de yakın mı tarihCanım bebeğinin kilosu maşallah güzel. Doktorunu dinle derim. Ne mutlu ki seni bekletme taraftarı değil. Bir çok kişinin doktoru erteleyip duruyor.
Canim sallasam sanki benimkide uyuyacak ama alismasin diye sallamiyorum. Bizimki bebek arabasinda ve arabada uyuyor onu anladik iki gun disari ciktik ikisindede uyudu misil misil cocuklar sarsilmayi rezilligi seviyor :)Bizimki 3 günde kucak kuşu oldu sanirim:) belli saatlerde uyusa bile kucaktan indigi anda uyaniyor. Biz de neler deniyoruz. Örtü arasina yatirip salladik bile, düşün:)
Tşkler cnmmCok cici olmuş canım ben cok beğendim. Ne kadar düşünceli bi davranış :)
Kontrolden geldim şşmdi bebeğin başı kanala iice yerleşmiş ama henüz rahimde incelme yok bebek daha bekletecek seni dedi. 40+5 e kdr beklerim daha fazla bekletmem dedi. Salı günü karar vericez bide bebeğim artk çok kilo almıyo hep aynı sanki 3400 dü yine almaması ii mi kötü mü bilemedimBakınıyorum da yazamıyorum pek canım. içini ferah tut hayırlısı olur inşallah ikiniz icinde :) kız erken geliyor mu bilmiyorum ama erkek geç geliyor gercekten ya
CAnım tek korkum suni sancı çekip ise yaramayıp üstüne sezeryan olmak. çifte dogum yasamak istemiyorum açıkçası. Ama normal ile de illa süper geçecek diye bir sey yok tabi. Cok stresliymis ama umursamıyorum bu sabahtan itibaren akısına bıraktım hayırlısı . Senin de yakın mı tarih
Ohooooo benim hiç şansım yok ne kanala inme ne açıklık ne sancı öfffffCanım açılmayı sağlayan fitil koyuyorlarmış bebiş tam kanaldaysa.
Hadi bakalım gözün aydın şimdiden inşallah kolaycacık geçer sende hemen toparlarsınBir parmak kadar açılmam vardı benim, ama açıkçası bende etki edeceğini sanmıyorum. Tam kanala da inmemiş zaten bebeğim.
Annem hastaneye gitmişti bu sabah, bir soruver bakalım neler yapmamız gerekiyormuş cuma günü için demiştim. Doktorla görüşmüş, suni sancı istemiyor cuma sezaryen istiyor demiş. Doktor da beklemeyelim o zaman yarın alalım bebeği demiş. Öğleden sonra gidip gerekli testleri yaptıracağız, yarın kavuşma günü. Çok panik oldum nedense.
Ohooooo benim hiç şansım yok ne kanala inme ne açıklık ne sancı öfffff
Canim sallasam sanki benimkide uyuyacak ama alismasin diye sallamiyorum. Bizimki bebek arabasinda ve arabada uyuyor onu anladik iki gun disari ciktik ikisindede uyudu misil misil cocuklar sarsilmayi rezilligi seviyor :)
Ayyyyyy ne güzellllll hadi inşallahKızlar kontrolden geldik.2 cm açılmam var,doktor demesin mi yarın öbür gün dogurabilirsinyarın tekrar gel dedi.cok heyecanlandım ya :))
Bebeğim 3230 gram olmuş, zaten sabah ağrıyla uyanmıştim ve o kadar bunalmistim ki yuruyememekten ağrılarımdan hastaneye giderken ağladım.Allah hepimizi hayırlısı tek avaz kurtarın insallah
Bakalım beklicez napalım. Pazartesi kontrol var ona göre karar vercek doktor.. Seninki daha nekadar beklicek??olur canımm sen canını sıkma tam senin günündeyken benimde öleydi. biraz bekleyince indi bebiş. ama ne sancı var hala ne açılma. sancıyla beraber açıklık artıyomuş hiç sancım olmadığı için açılmanın olmadığına da eminim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?