2015 Ekim Anneleri

Suni sancıdan sonra hareketsiz kalma. Doktora söyle, yürüyüş yap. Yerçekimine yenik düşen canlılarız biz. Bebeğin de ister istemez yerçekimi kurallarından nasiplenir :) olmadı ne yapalım sezaryene alsınlar. Korkma. Olacağın önüne geçilmiyor. Allah kolaylığını versin azmin zaferi olsun.

Sağlıkla, kolaylıkla gelsin tüm minikler. Yüzünde gülümseme oluştuysa ne mutlu. O kızı benzettik. Hürreme benzetelim istedi ama hürremin cır cır olmuş haline benzedi :)) kayınvalidem beni tanıyor canım. Cevaplarım hep net. Günlerdir sabırla dinlediğimin de farkında. Kesinlikle kendisi de çok anlayışlı bir insan. Kendi ülkesinin insanını da çok iyi tanıyor. O nedenle sorun yaşamıyoruz. Bizim ülkemizde kayınvalidelerin hepsi değil fakat büyük bir bölümü gerçekten çok alıngan ve olayı büyüten tipler.

Selam kızlar. Bugün benim doğum günüm. Eşim akşamdan beri hadi doğurda ikinizi birden aradan çıkarayım doğum günü kutlamasında diye dalga geçiyor. Ama kızımın keyfi yerinde.
Nice senelere☺
Ne güzel olurdu gerçekten aynı gün doğmak

Selam kızlar. Bugün benim doğum günüm. Eşim akşamdan beri hadi doğurda ikinizi birden aradan çıkarayım doğum günü kutlamasında diye dalga geçiyor. Ama kızımın keyfi yerinde.
Yeni yaşın hayırlı olsun canım. Güzel olurdu aynı gün doğum günü kutlamak fakat yarın da doğmuş olsa yine ikinizi aradan çıkarabilir. Yeni güne girmeden önce senin yeni güne girerken de bebişinizin doğum gününü kutlarsınız. :)

Slm kizlae buda benden sezeryandan sonra gobek kalir diyenlerin tezini curuttugumum resmi bgn 3 hafta oldu dogum yapali bn eski halime dondum bile korse yok bu arada
Masallah canim sana ben ayni kaldim valla 6 bucuk kg versim dahada yok gatta gecen gun tartildim 200 gram almisim bile :)

Doğum günün kutlu olsun aynı gün olmasın doğum günleriniz seninki hep arada kaynar yoksa:)

Slm kizlae buda benden sezeryandan sonra gobek kalir diyenlerin tezini curuttugumum resmi bgn 3 hafta oldu dogum yapali bn eski halime dondum bile korse yok bu arada
Maşallahh ne güzel gitmiş:) bu arada annem olsa çorap giy ayaktan soğuk alırsın bebek gaz olur der dururdu

Bugün kızımla evde ilk yalnız günümüz..Annem dün gitti. 16 günlük olduk. Geç uyadik çünkü gece biraz gazımz vardı.
Doktor kontrolümüz var bugün. Hem benim hem Alyamın. Bakalim kilo artışı için ne diyecek doktorumuz. Ben çocuk doktorunda çok heyecanlanıyrm. Benim de dikişlerim için kontrol var bugün. Dikiş yerimin sağ tarafı hafif şiş ağrı yapıyor umarım genel bir durumdur...

Herkese merhaba bugün saat 14:20 de doktor randevumuz var.bakalim doktor ne diyecek. Umarim yakinda dogurursun der çok yoruyor hamilelik beni artık.gecende dedim anneme top yutmus gibiyim. Annemde dediki iki top yutmus gibisin bende dedim sagol yani ne diyim.durum bu kadar vahim bizde.ayni bedene sigamiyoruz oglusumla artık

Maşallah canım harika. Ben de daha korse kullanmadm ve hızla aldigim kilonn yarısını verdim. Yiyorum ama kilo veriyrm ben çok da kilo vermek istmyrm. Bu kiloda kalmak istiyrm aslinda. 166 boyum var şimdi 56 kiloyum. Keşke bu kiloda kalsam ama emzirdiğim için veriyorum sanırım. Bir resim de benden:)

Eklentiler

• 20151014_131004.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 155
Masallah canim sana ben ayni kaldim valla 6 bucuk kg versim dahada yok gatta gecen gun tartildim 200 gram almisim bile :)
hahaha cnm kimisi alır kimisi veririmiş bnde çok hızlı verdim tabi sıkıntılarda etkendi
Maşallahh ne güzel gitmiş:) bu arada annem olsa çorap giy ayaktan soğuk alırsın bebek gaz olur der dururdu
aY cnm buralar çok sıcak hala yoksa bnde giyerim
cnm senin kilon süper ayyy bne 50 hedef inş veririm

Bir çay kaşığı karbonati biraz suya kat pamukla ağzının içini sil faydasını görürsün canim

Kuzum karbonatli su ile sil bize dr oyle dedi bnm kizin agzida beyaz ama ben kustugu icin oyle oldugunu dusunuyorum dili beyaz

hazal1595
Cnm bizimde öyleydi karnonatlı su yap kulak cubugunu batır batır güzelcene sil daha kolay oluyor bizim 2 güne geçti hergün yapıyrm ben ayrıca emzirirmeden göğsünü karbonatlı suyla sil.
ayyy kızlar size haberlerim var bnmde büyüklerim aynen sizin dediklerinizi dedi herkes sende göğsünede sür dedi karbonatlı suyu ama tamamen yanlış teknikmiş nedeni doktora sordum sakın yapma o kalan mama zanLediliyor ama değil mantar dedi karbonatlı su evet geçiriyor ama dokuları öldürüp tekrar yenileniyor dedi sende sakın göğsüne sürme bebeğin alacağı yararlı dokuları öldürüyor dedi ve bir ilaç yazdı MİKOSTATİN diye sabah akşam ver dedi geçirir dedi ve gerçekten gece ve sabah verdim eritmeye başlamış aklınızda bulunsun bu ilaç silmeyin karbonatlı suyla hele bn iki gündür yapıyordum heryere yayılmıştı yavrumun

Masallahs bebegin kilosu iyiymiş suni sancı mı deneyecek gelmezse yoksa direk sezeryanmı istiyorsun
Aynen şuanda squat falan devam. Amin canım hepimiz icin inşallah.

Ayy masallah ne guzel atmissin kilolari.ben gobekten hemen veririmde basenler kütük gbi oldu onlar nasil eriycek bilmiyorum.kis gunu alicam kizimi arabayla hergun yuruycez baska care yok.

@ LadyCedar canım gözün aydın kavusacaksin beni de çok az kalmış. Ne sabırlı çıktı senin oğlan da. Benim ilk oglum da öyle çok beklemişti. Cumartesi kontrolüm var benim de sezaryen tarihimiz belirlenecek. Ben de cuma yatarsan cumartesi orda olursun belki seni de görebilirim demiştim ama yarın olacaksa cumaya çıkarsınız inşallah sağ salim kucağına alırsın bebisini. Güzel haberlerini bekliyoruz. darısı basimiza.

Ayy masallah ne guzel atmissin kilolari.ben gobekten hemen veririmde basenler kütük gbi oldu onlar nasil eriycek bilmiyorum.kis gunu alicam kizimi arabayla hergun yuruycez baska care yok.
Ay cnm bndede var basen bakalim gidiyir ama kafayi takma cnm bnde kizla yuruyecegim istedigim kiloya gelemezsem spora yazilacagim

Denemedigim şey kalmıyor ama sanırım zamanla öğreneceğiz doğrusunu.. mesela 2 saatte bir 20 dakika sağ 20 dakika sol göğüs deniliyorya olmuyor öyle. Şimdilik dakikasina bakamiyorum 1 saatte de uyandığı oluyor sütüm zaten az doymuyor sanırım uyandığı her an emmek istiyor sesi kısılıyor bagirmaktan aglamaktan ne yaparsam yapayim meme istiyor mecbur arandigi anda veriyorum. Her birini 20 dakikaya yakın emiyor ama çok şükür dün geceden beri daha iyiyim. Ya tabi birde evimiz cok kalabalik bu da beni strese sokuyor senin sütün yok bebek doymuyor mama verelim deyip duruyor herkes. Gece 12de 20cc mama verdik.Sabaha kadarda emzirdim ve guzelce aglamadan ortalığı yikmadan 9a kadar uyudu melegim. Sabah kayinvalidem diyoki bak mama verdikya karnı doydu hemen deliksiz uyudu diyo. Emzirdim diyorum sabaha kadar onu hic duymuyo onemsemio bile. Akıl var mantık var 9 saat nasıl deliksiz uyuyabilir. Ya okuyan ve yaşamayan için belki çok komik ama şuan beni o kdar rahatsız ediyorki. Hayır annem de aynı durumda yani ikiside aynı kafa. Sagolsunlar herseye çok yardimci oluyorlar ama beni en çok üzen konuda maalesef daha da kötü hissetmeme neden oluyorlar.

Benim kizimin saclarinin hepsi yukarda cok inat mohikan gibi ozellikle dikmiş gibi hic yatmiyor hele banyo yaptimi kirpi gibi oluyo
Ay caniimm Rockçı senin bebiisss Masallaahh

Caniiimm Estağfurullah.. Hiç uzulmee.. Ben de ağladım hastanede falan.. Annem babam da benim için üzüldü bu sefer. Millet de aman sütün nasıl, aman geliyor mu dedikçe siniri bozuluyor insanın. Sen kimseleri dinleme. Benimki doysa bile, mama yese bile zaman oluyor ki sürekli ağlıyor. Bebeklerin hali belli olmuyor ki. Mama verince bile uyusun diye biraz daha meme veriyorum kimi zaman. Anne kokusu istiyor. Üzülme.. Doymuyor diye düşünme. Hem 10 cc çok az. Ben yeri geldi 50-60cc verdim. Kimseyi dinleme. Bol su iç, sıvı al. Rezene iç. Hosaf, komposto falan iç. Anne çayları var, onlardan al. Benimki de fışkırmıyor ama çoğaldı biraz daha şükür. Çok daha iyi olacak canım. Sen iyi dusun yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…