2015 Ekim Anneleri

Heyooo kizlar bugunde bitti gelen giden yok belirtide yok.sadece vajinamdaki kemikler agiriyor.arada karnima sanci giriyor seviniyorum sonra gaz sancisi cikiyor.bugun anne onlanlari tebrik ediyorum saglikla buyutsunler insallah.darisi doguramayanlara.

Arkadaşlar blgsdr bana doktor hiç bişi yaptırmıyor hatta biraz yürüdüğümü görünce kızdı o koyduğumuz ilaç çok tehlikeli bir anda herşey olabilir dedi (su gelmesi, nişan gelmesi vs) gelmedi ne yapacağımı şaşırdım bakalım 2. dozu alınca ne olacak? Hayretler içerisindeyim herkesde en az 1 cm açılma yapan şey bende işe yaramıyor

Annecikler, minnoşlarin gaz sorunu için bir şey kullaniyor musunuz? Bi kaç doktor kullanin, bazilari da hicbir şey kullanmayin dedi. 12 gunluk olduk bu arada. İnsan dayanamiyor minicik bunye oyle kivranirken

Sanırım senin bebiş sezeryanla gelmek istioo

Kizlar aranizda el parmaklari uyusan varmi benim sadece sag elimin 3 parmagi cok fena uyusuyor dun doktora sordum odem den oldugunu soyledi.cok sinir bozucu bse.

Gözün aydın canım. Sağlıkla büyüt inşallah bebegini.

Tmm canim doguma yalniz birakmayin bizi.

Iyi o zaman gece koyarlarsa yurutmuyorlarsa sabaha kadar uyu dinlen sabaha acilma olursa guc kazanmis olursun.

O beklicek ama sanırım bn bekleyemicemm. Doktorum en fazla 40+ 5 e kadar beklediğini daha fazlasını beklemediğini söyledi
Aynı bizimkide 41+0 olduğu gün gelmemişse alıcak direk daha fazla bekleyip kumar oynamam ben dedi ayrıca 40. Haftanın sonuna kadar bekleyip vazgeçme bence bu kadar beklemişken 1 hafta daha bekleyip şansını dene:)

Kizlar aranizda el parmaklari uyusan varmi benim sadece sag elimin 3 parmagi cok fena uyusuyor dun doktora sordum odem den oldugunu soyledi.cok sinir bozucu bse.
Iki aydır nerdeyse sol elimin üç parmağı uyuşuk 24 saat boyunca nerdeyse hep bi uyuşukluk hep bi karıncalanma var hatta ÇOĞU sabah elim tamamen uyuşuk uyanıyorum,gün içinde de hep uyuşuk o üç parmak.fizik tedaviye de gittim bi Teşhis koydu ödem ve şişlikten dolayı bileğinde sinir sıkışması olmuş o sinirlerde o parmaklara bağlı dedi doğuma kadar yapcak bişey yok hatta lohusalık Döneminde de bi 15gün Sürer sonra geçer dedi

Kızlar bende doğurmadım. Ama çok zorlanıyorum. Geceleri çatımın acısından yürüyemez oldum. 9 ay geçtide şu son günler geçmiyor.

Aynı bizimkide 41+0 olduğu gün gelmemişse alıcak direk daha fazla bekleyip kumar oynamam ben dedi ayrıca 40. Haftanın sonuna kadar bekleyip vazgeçme bence bu kadar beklemişken 1 hafta daha bekleyip şansını dene:)
Aslnda beklemem getek ama sabretmek cidden zor korkuyorum bişey olcak diye

@tugbap ne kadar güzel bir tarih ve saatte normal dogurmussun. Rabbim an ali babalı büyütsün. Biz digurmayanlara da kolay doğumlar versin. Forum çok sessizlesti bi anda. Ilk15 tamamlandı sıra ikinci 15 te. Bizim de cumartesi kontrolumuz var haftaya sezeryan tarihi verecek doktor. 23 ekim asure günü bu arada. Ben o tarihi istiyorum ama bakalım doktorumuz ne diyecek. Ikinci sezeryani olacagindan çok geciktiremez diye düşünüyorum. Taze anneler ara ara ses verin.

Evettttt ben de yine bugünü doğurmadan kapatıyorum.. Bugün evden 11 de çıktım 17 de geldim.. Naptın derseniz gezdim avm ye gittim kıyafet baktım eğildim çömeldim üstüne sıcak duş aldımm hurma yedim.. Banamısın demiyo bu sıpa hala poposunu oynatma derdinde yakında ben oynatıcam farkında değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…