Olur o da şnş nasılsa var daha gününe senin dr beklemicek mi günü geçerseBenim inmiş ama rahimde incelme yada açılma hiç yok
Ayy hadi inşş 22 si benim doğum günüm ama beklemesin o kdr yaabence hızlı bidogumun olacak aniden geliverecek senin kız
O beklicek ama sanırım bn bekleyemicemm. Doktorum en fazla 40+ 5 e kadar beklediğini daha fazlasını beklemediğini söylediOlur o da şnş nasılsa var daha gününe senin dr beklemicek mi günü geçerse
Merdiven in çık canım baya etkisi oluyor açılma için.
Merdivenin korkuluklarına yüzünü dön. Korkuluklardan tutunup İki basamak aşağıya önce bir ayağını sonra diğerini koy. Bu şekilde inip çık. Ebe bana böyle yaptırdı sürekli. İnşallah açılman başlar kolayca doğum yaparsın
Sanırım senin bebiş sezeryanla gelmek istiooArkadaşlarblgsdr bana doktor hiç bişi yaptırmıyor hatta biraz yürüdüğümü görünce kızdı o koyduğumuz ilaç çok tehlikeli bir anda herşey olabilir dedi (su gelmesi, nişan gelmesi vs) gelmedi ne yapacağımı şaşırdım bakalım 2. dozu alınca ne olacak? Hayretler içerisindeyim herkesde en az 1 cm açılma yapan şey bende işe yaramıyor
Gözün aydin canim.Allah analı babalı büyütsün.Kızlar doğum yaptim.hikayemi yazacağım. Rabbime Hamdolsun doğurmayanlar da tez zaman tek avazda doğursun inşallah. Kolay değil, ama her şey unutuluyor:)
Gözün aydın canım. Sağlıkla büyüt inşallah bebegini.Kizlar ben15.10 2015 saat 15.15 te ogluma kavustum epiduralsz normalle ilkti..sukur gecti sadece sunu deyim sanci disinda dogum cdden zor degildi o kadar ben cok korkuyordm her an Rabbi yessiri okuyun mutlaka sizleri cok sevyorum ayrıntıları yazcam alttan dikisler biraz cok da
Tmm canim doguma yalniz birakmayin bizi.Hayı
Hayııır senin yerin burası:) takıp ediyoruz canım ama fırsat olmuyo bazen bebiklerden. Yıka uyut oyna derken. Bn genelde emzirme seanslarında aktıf olabiliyorum sanırım cogunluk öyle. Gitceksende bi ayagın burda olsun doğurunca gel geri:)
Iyi o zaman gece koyarlarsa yurutmuyorlarsa sabaha kadar uyu dinlen sabaha acilma olursa guc kazanmis olursun.Arkadaşlarblgsdr bana doktor hiç bişi yaptırmıyor hatta biraz yürüdüğümü görünce kızdı o koyduğumuz ilaç çok tehlikeli bir anda herşey olabilir dedi (su gelmesi, nişan gelmesi vs) gelmedi ne yapacağımı şaşırdım bakalım 2. dozu alınca ne olacak? Hayretler içerisindeyim herkesde en az 1 cm açılma yapan şey bende işe yaramıyor
Aynı bizimkide 41+0 olduğu gün gelmemişse alıcak direk daha fazla bekleyip kumar oynamam ben dedi ayrıca 40. Haftanın sonuna kadar bekleyip vazgeçme bence bu kadar beklemişken 1 hafta daha bekleyip şansını dene:)O beklicek ama sanırım bn bekleyemicemm. Doktorum en fazla 40+ 5 e kadar beklediğini daha fazlasını beklemediğini söyledi
Iki aydır nerdeyse sol elimin üç parmağı uyuşuk 24 saat boyunca nerdeyse hep bi uyuşukluk hep bi karıncalanma var hatta ÇOĞU sabah elim tamamen uyuşuk uyanıyorum,gün içinde de hep uyuşuk o üç parmak.fizik tedaviye de gittim bi Teşhis koydu ödem ve şişlikten dolayı bileğinde sinir sıkışması olmuş o sinirlerde o parmaklara bağlı dedi doğuma kadar yapcak bişey yok hatta lohusalık Döneminde de bi 15gün Sürer sonra geçer dediKizlar aranizda el parmaklari uyusan varmi benim sadece sag elimin 3 parmagi cok fena uyusuyor dun doktora sordum odem den oldugunu soyledi.cok sinir bozucu bse.
Aslnda beklemem getek ama sabretmek cidden zor korkuyorum bişey olcak diyeAynı bizimkide 41+0 olduğu gün gelmemişse alıcak direk daha fazla bekleyip kumar oynamam ben dedi ayrıca 40. Haftanın sonuna kadar bekleyip vazgeçme bence bu kadar beklemişken 1 hafta daha bekleyip şansını dene:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?