2015 Ekim Anneleri

Aramızda 1 gün var bakalım hangimiz önce doğurcaz acaba bizimkileri rekabete soksak işe yarar mı:))

Zafere giden her yol mübahtır varım diyorum :))) bi bu kaldı denemediğim zaten
Yarın dr gittiğimizde doguruyorsun sen nerdesin hiç farketmedin mi falan dese :) bugün belim ağrıyor bende psikopat gibi seviniyorum:) oğlum bak ipekbocee teyzenin bebiş senden önce gelcek bak :))

Nasıl tutunmuşsa artık. Benim de bnden 3 hafta geriden hamile olan arkadaşım doğurdu bugün hemde normal. Ne yedik ne içirdikse bizim bebişlere gelmiolar ama sanırım ne yapsak kaderlerinin önüne geçemicez. Gelecekleri tarih belli ve biz ne yapsak değişmiyo. Biz son doğuracaklar olarak bayaa sabırsız çıktık

Memleketten annem ve kayınvalidemler gelecek hergün gelelim mi diolar hergün hayır daha deil diorum kızım büyükkanneleriyle tanışmak istemiyo sanırımm

Yarın dr gittiğimizde doguruyorsun sen nerdesin hiç farketmedin mi falan dese :) bugün belim ağrıyor bende psikopat gibi seviniyorum:) oğlum bak ipekbocee teyzenin bebiş senden önce gelcek bak :))
Benim randevum pazartesi dimi bi gitmişiz 4 cm açıklık ver suniyi ver üstüne epidurali koridorda iki git gel oldumu sana 10 cm hoooop doğumhane iki ıkın pırtlattıkkk ohhh bitti derken en güzel yerinde uyanmışım

Eşimle bu sene tatile gittiğimizde sürat teknesine binmiştik hamile olduğumu bilmeden bide önünde oturduk çat çat kalkıp denize vuruyordu.. Çocuum nası bağladı düğümlediyse kendini içerde korkudan şimdi çıkamıyo

Heheh süpermiş. Tüm hamileliğimiz boyunca sıkı tutunsun isterdik şimdi kopsun gelsin istiyoruz. O ÇOcuk Bu Eve Girecekk!! Yeni sloganım bu duy beni bebişimmm

Merhabalar. Ben sessiz annelerdenim. Sanirim bir kere yazdim aylardir. Uzun sure takip etmedim, simdi sona geldik herkes ne alemde diye bakiyorum. Benim tahmini 26 ekim. Bende de tik yok henuz. Bu ikinci bebisim erkek. Ilki kizdi 4 yasinda simdi. Ama o 37+6 da dogmustu. Oglumuz daha nazli bakalim.

Yaa işte kızlar erken gelio demi normalde

Kızlar saat 6 dan beri öyle şiddetli beyin ağrısı çekiyorum ki böyle bir şey yaşamadım ölüyorum resmen migren atağı sanırım. Normalde migren yoktu ama normal bir ağrı değil bu. Hala da geçmedi inşallah bebeğim etkilenmiyordur beynini duvarlara vurmak istiyorumşuan hiç doğuracak gücüm yok

Geçmiş olsun cnm ağrın yanlış yerde başlamış çok kötüysen bi hastaneye git bnce aklın bebeğinde kalmasın

Evet, normaldi. Suyum gelerek hastaneye gitmistim. Suni sanci verdiler. Zordu ama guzel bi dogumdu hamdolsun.
Bnde korkuyorum kilolu olur die çnkü 3 keredir bebişimin kilosu 3300-3400 civarı söylüyo doktor o kdr normali bekliyorum snra zorlanmak istemiyorum çok dikişim olur yada doğuramam kanalda sıkışır fln die korkmaktayım

Allah korusun bşka bişey varda baş ağrısı olarak mıyansıyo acaba die korkuttu beni ağrın normalde yokmuş ya

Geçmiş olsun cnm ağrın yanlış yerde başlamış çok kötüysen bi hastaneye git bnce aklın bebeğinde kalmasın
Evet ya biz ağrıyı nerde bekliyoruz neresi ağrıyo :) biraz uyuşmaya başladı gibi inşallah geçer bütün gün ağlarsan olacağı bu işte kendim yaptım bebişim hareket ediyor çok şükür ondan gitmedim acile falan ilaç vermeye kalkarlar bir de son günlerimde. inşallah etkilenmiyordur diye dua ediyorum.

Apğladıysan o zmn olabilir ama sendetam bebeğine kavuşmak üzereyken en sona yaklaşmışken üzme kendini ve bebeğini hiçbirşey için ağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…