Ilk gebelkte bir ay onceden bebegin basinin kanala yerlesmesi normal.erken dogum yapacagin anlamina gelmez sen yuruyuslerini yapkızlar merhaba ben kasım annesi olucam inşallah ama sizleri de yaklaşık bir aydır takip ediyorum ve dua ediyorum. size bir sorum var, 35 haftalık hamileyim ve bebeğim uzun zamandır doğum pozisyonunda hatta geçen gün dr bebeğin kanala girmiş olduğunu söyledi ama erken doğar falan demedi hatta 40 ı 41 i bulur bu bebek daha suyu filan çok iyi dedi her gün yürü dedi bana hareketli ol dedi e bu bebek kanala da girmiş zaten doğmaz mı ben yürürsem dr uma güvenmek istiyorum ama tedirginim yani kanala giren bebek nasıl bekliycek 5 hafta? benim durumuma benzer bi,r şey yaşayan var mı aranızda? fikir verirseniz çok seviniirm kızlar...
Canim benim kimseyi kafaya takma son gunlerin tadini cikarmaya bak.gecen biri bana daha dogurmadinmi sen dedi gorende gunum gecti zanneder yok daha 3 ay var 6 ayligim dedim.laf soyleyenlerle dalga gec eglen .bu gunleri kimbilir bir daha ne zaman yasayacaguz tadini cikarmaya bakBenim doktorum da 40+0 da bakacak suyu kan akımı iyiyse bir kaç gün daha bekleyecek. Bu kadar beklemişken ben de sezeryana dönmek istemiyorum. Hayırlısı inşallah hepimiz için.
Sizin durum daha ciddi canim bizim ki opuyor kokluyor ama illaki kiskaniyor ilk hafta cok sessizlesti bir kere aldim konustum annecim nwden boylesin hasta misin bisey mi istiyordun diye kardesin gitsin mi falan dedim evet karnina girsin tekrar dedi oyleyken bilmiyordu cunku ..oyle boyle alisacaklar diyorum ogluma eylul azicik buyusun onu parka gotururuz sen sallarsin falan mutlu oluyorYani ne yaparsak yapalım çocuğun ne hissettiğini bilemiyoruz. Çok istediği oyuncak ve kıyafetler vardı onları aldık bebeği hemşire getirirken onlarıda kardeşin sana almış diye getirdi. Ama yok olmuyo yani. Kardeşi doğduğundan beri aferdesin büyük tuvaletini yapmadı nerdeyse 1 haftadır. Dün yalvar yakar yaptırdık. Kreşe vermiştik çok sıkıntı çıkarmıyordu ama kardeşi doğdu doğalı gitmek istemiyor gitsede annanesini bırakmıyor. Yani bebekten değil ama abisinden çekiyoruz biz.
Pazartesi günü dr. Kontrollerimiz var iki çocuğumunda dr.u aynı birde ona danışacağım ne yapabiliriz diye tavsiyesi olur belki. Ama gerçekten çok zormuş böyle bir durumla başa çıkmak. Allah yardımcımız olsun
Kızlar fitil maalesef bi işe yaramadıaçılmıyor rahim ağzı yaaa gece yeniden koycaklarmış nolur açılma olsun dua edin kızlar. Bu arada açılma olmadan suni sancı vermiyorlarmış.
Sizin durum daha ciddi canim bizim ki opuyor kokluyor ama illaki kiskaniyor ilk hafta cok sessizlesti bir kere aldim konustum annecim nwden boylesin hasta misin bisey mi istiyordun diye kardesin gitsin mi falan dedim evet karnina girsin tekrar dedi oyleyken bilmiyordu cunku ..oyle boyle alisacaklar diyorum ogluma eylul azicik buyusun onu parka gotururuz sen sallarsin falan mutlu oluyor
Canim, arifoglunda kudret nari var zeytinyagli onu deneyebilirsin birde cok az gulsuyunun icine ayva cekirdegi koyup bekletiyorsun o da iyiymis.Canım doğal zeytinyağını makyaj pamuğuna batirip gogsume kapatıyorum anca o biraz yumuşatıyor ben de henüz tam çözüm bulamadım ama en iyi gelen bu oldu. Tahin üzerinde biriken yağ iyi eder dediler daha kuruttu benim yaralarimi ve bebegimin midesini bulandirdi. Ben zeytinyagina devam
Gozunaydin , gule gule buyut bebegini canmKızlar,
Biz doğduk. Detayları yazarım. 09:00da doğacaktık ama acil ameliyatlar olduğu için 11:00da doğduk. İkimiz de iyiyiz. Detayları yazarım. Kuzumu bakıma aldılar, aşı, muayene falan. Odaya gelecek birazdan, bekliyoruz heyecanla.
Bence bu kadar üzülmeyin ben de kardeşim doğduğunda kıskançlık krizleri yaşadım hatta doğmadan önce. evi darmadağın etmiştim ne varsa döküp sacmistim İnanın intihar bile edecektim balkona çıkmıştım bi ayağım disarda çocuk halimle . korkunç senaryolar ama sonra hersey değişiyor. kardes süper bi duygu .benim kardeşim erkek ama resmen ikizi m kafalar acayip uyuyor sırdasim aynı zamanda . sadece biraz zaman lazım .Sizin durum daha ciddi canim bizim ki opuyor kokluyor ama illaki kiskaniyor ilk hafta cok sessizlesti bir kere aldim konustum annecim nwden boylesin hasta misin bisey mi istiyordun diye kardesin gitsin mi falan dedim evet karnina girsin tekrar dedi oyleyken bilmiyordu cunku ..oyle boyle alisacaklar diyorum ogluma eylul azicik buyusun onu parka gotururuz sen sallarsin falan mutlu oluyor
Bu topik hiç bu kadar sessiz hic bu kadar kimsesiz kalmamisti(((
herkes bebisleriyle artikk:)Bu topik hiç bu kadar sessiz hic bu kadar kimsesiz kalmamisti(((
Ekim annelerinden az kaldi dogurmayan bende bari kasim annelerine geceyim zaten ayin sonunda dogum.doguma yalniz gitmemeyim baridoguranlar bebekleriyle ilgileniyorlar tabi .
bizde bian önce doğursakta sevsek minnoşlarımızı evimiz şenlense.
1 haftayı geçti canımNe zamandir agriyor benim bugun agrimaya basladi vucut yavas yavas doguma hazirlaniyor belkide ben hamileligimde ne bel ne sirt nede kasik agrisi cekmedim
Bnde varım doğurmayan bekleyenn gelmiyo kızım gelmiyooAyy sayfalar hiç ilerlememis kaç kisi kaldik bi yoklama yapalım :)
Bnde varım doğurmayan bekleyenn gelmiyo kızım gelmiyoo
Dün hızımı alamayıp 2 saat yürümüşüm geceleri de uyuyamaz oldum şimdi doğum başlasa doğurcak halim yok galiba cidden bı hamileliğin son günleri herşeyden daha zormuş yaa herkes bebek seviyo biz de kavuşmayı bekliyoruz birazda korkuyladogurmayan 5- 6 kişi var sanırım pofffff gelsinlerr artık
Dün hızımı alamayıp 2 saat yürümüşüm geceleri de uyuyamaz oldum şimdi doğum başlasa doğurcak halim yok galiba cidden bı hamileliğin son günleri herşeyden daha zormuş yaa herkes bebek seviyo biz de kavuşmayı bekliyoruz birazda korkuyla
Çok tesekkur ederim saol cnmIlk gebelkte bir ay onceden bebegin basinin kanala yerlesmesi normal.erken dogum yapacagin anlamina gelmez sen yuruyuslerini yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?