2015 Ekim Anneleri

Ilk gebelkte bir ay onceden bebegin basinin kanala yerlesmesi normal.erken dogum yapacagin anlamina gelmez sen yuruyuslerini yap

Benim doktorum da 40+0 da bakacak suyu kan akımı iyiyse bir kaç gün daha bekleyecek. Bu kadar beklemişken ben de sezeryana dönmek istemiyorum. Hayırlısı inşallah hepimiz için.
Canim benim kimseyi kafaya takma son gunlerin tadini cikarmaya bak.gecen biri bana daha dogurmadinmi sen dedi gorende gunum gecti zanneder yok daha 3 ay var 6 ayligim dedim.laf soyleyenlerle dalga gec eglen .bu gunleri kimbilir bir daha ne zaman yasayacaguz tadini cikarmaya bak

Sizin durum daha ciddi canim bizim ki opuyor kokluyor ama illaki kiskaniyor ilk hafta cok sessizlesti bir kere aldim konustum annecim nwden boylesin hasta misin bisey mi istiyordun diye kardesin gitsin mi falan dedim evet karnina girsin tekrar dedi oyleyken bilmiyordu cunku ..oyle boyle alisacaklar diyorum ogluma eylul azicik buyusun onu parka gotururuz sen sallarsin falan mutlu oluyor

Kızlar fitil maalesef bi işe yaramadı açılmıyor rahim ağzı yaaa gece yeniden koycaklarmış nolur açılma olsun dua edin kızlar. Bu arada açılma olmadan suni sancı vermiyorlarmış.

Merdiven in çık canım baya etkisi oluyor açılma için.
Merdivenin korkuluklarına yüzünü dön. Korkuluklardan tutunup İki basamak aşağıya önce bir ayağını sonra diğerini koy. Bu şekilde inip çık. Ebe bana böyle yaptırdı sürekli. İnşallah açılman başlar kolayca doğum yaparsın

Yok bizimki mutlu olmuyor malesef hicbirşeyden. Ne ödüller veriyoruz istediklerini yapıyoruz ama malesef yine aynı inşallah çok uzun sürmez bu durum

Canim, arifoglunda kudret nari var zeytinyagli onu deneyebilirsin birde cok az gulsuyunun icine ayva cekirdegi koyup bekletiyorsun o da iyiymis.
Ve gogus kalkani oneririm ara ara onu tak emzirdikten sonra yika kurut ve yukarda yazdiklarimdan birini sur sonrada kalkani tak hava alip erken iyilesmesini saglar

Gozunaydin , gule gule buyut bebegini canm

Bence bu kadar üzülmeyin ben de kardeşim doğduğunda kıskançlık krizleri yaşadım hatta doğmadan önce. evi darmadağın etmiştim ne varsa döküp sacmistim İnanın intihar bile edecektim balkona çıkmıştım bi ayağım disarda çocuk halimle . korkunç senaryolar ama sonra hersey değişiyor. kardes süper bi duygu .benim kardeşim erkek ama resmen ikizi m kafalar acayip uyuyor sırdasim aynı zamanda . sadece biraz zaman lazım .

dogurmayan 5- 6 kişi var sanırım pofffff gelsinlerr artık
Dün hızımı alamayıp 2 saat yürümüşüm geceleri de uyuyamaz oldum şimdi doğum başlasa doğurcak halim yok galiba cidden bı hamileliğin son günleri herşeyden daha zormuş yaa herkes bebek seviyo biz de kavuşmayı bekliyoruz birazda korkuyla

ben nefes alırken bile zorlanıyorum sen bide 40. haftadasın inşallah bebeğin dahada nazlanmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…