2015 Ekim Anneleri

Forumun bu kadar sessiz olması normaldir kızlar bir süre sonra bebişler biraz büyüyünce yine paylaşımlar artacak tecrübeyle sabittir :)

Doğurmayan kaç kişi kaldık ki:)) yarın takvimim bile kalmıyor:) bugün bir ara belim ağrıdı nasıl sevindim ama şimdi birşey yok:) yarın dr randevumuz var bakalım ne kadar olmuşuz inş çok kilo almamıştır kontrole göre 1 hafta daha bekleyip beklememeye karar vericek dr

ben nefes alırken bile zorlanıyorum sen bide 40. haftadasın inşallah bebeğin dahada nazlanmaz.
Bnde sanki hamileliğin ortalarında gibi daha rahatım aksine bi tek bacak arası kemiklerim ağrıyo oda başını iice kanala yerleştrdiğinden dedi doktor o kdr yoksa saatlerce yürüyom tık yok ben mi yanlş hesapladım acaba zamanı. Keşke ağrımm olsa

1 hafta daha mı bekliceksinn

1 hafta daha mı bekliceksinn
Eğer suyunda azalma yoksa plesantada kireçlenme başlamadıysa 1 hafta daha beklemeye müsade edicek dr senin ne güzel kanala inmiş benim inmemişti 2 hafta önceki muayene de ki bence hala inmedi baya yukarda hala zor nefes alıyorum bakalım yarın ne dicek dr

Kızlar doğum yaptim:) hikayemi yazacağım. Rabbime Hamdolsun doğurmayanlar da tez zaman tek avazda doğursun inşallah. Kolay değil, ama her şey unutuluyor:)
İnşallah canım... Allah bağışlasın canım çok sevindim minnağınıda öp bizim yerimize

bence hızlı bidogumun olacak aniden geliverecek senin kız

Kizlar ben 15.10 2015 saat 15.15 te ogluma kavustum epiduralsz normalle ilkti..sukur gecti sadece sunu deyim sanci disinda dogum cdden zor degildi o kadar ben cok korkuyordm her an Rabbi yessiri okuyun mutlaka sizleri cok sevyorum ayrıntıları yazcam alttan dikisler biraz cok da

Gözün aydın :) tarih ve saati ayarlasan bu kadar olmaz:) bekliyoruz doğum hikayeni merakla

Kızlar doğum yaptim:) hikayemi yazacağım. Rabbime Hamdolsun doğurmayanlar da tez zaman tek avazda doğursun inşallah. Kolay değil, ama her şey unutuluyor:)

Hayırlı olsun kızlar Allah analı babalı büyütsün bebişlerinizi

Hayı
Ekim annelerinden az kaldi dogurmayan bende bari kasim annelerine geceyim zaten ayin sonunda dogum.doguma yalniz gitmemeyim bari(((
Hayııır senin yerin burası:) takıp ediyoruz canım ama fırsat olmuyo bazen bebiklerden. Yıka uyut oyna derken. Bn genelde emzirme seanslarında aktıf olabiliyorum sanırım cogunluk öyle. Gitceksende bi ayagın burda olsun doğurunca gel geri:)

İi cnm senin doktorda o ilaci dediysr bn Sadece iki.gun kullandim hicbirsey kalmadi agzinda kurtulduk sukur ama bn karbonatla temizleyince daha cok artmisti
Cnm gunde kac defa kullanıyrsn doktr bana 5-6 damla dedi o ara oğluş ağladı tam konuşamadm telde

Benim inmiş ama rahimde incelme yada açılma hiç yok

tarih süper olmuş. rabbim bağislasin evladini sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…