Bende varım gelmiyor oğluşum =) yarın günüm doluyor ama hala gelen giden yok =) yarın kontrolüm var dua edin banaAyy sayfalar hiç ilerlememis kaç kisi kaldik bi yoklama yapalım :)
bak sende bnden önce doğurcaksın ühüüüüallah yardımcın olsun canım benim salı gün sezeryan heyecan bastı gece uykusu uyuyamıyorum heyecandan
Benimki de kanala girip bayaaa başını yerleştrmiş ne zamndır yürüyom yürüyom tık yok nazlı hanım banamısın demiyorÇok tesekkur ederim saol cnm
Bnde sanki hamileliğin ortalarında gibi daha rahatım aksine bi tek bacak arası kemiklerim ağrıyo oda başını iice kanala yerleştrdiğinden dedi doktor o kdr yoksa saatlerce yürüyom tık yok ben mi yanlş hesapladım acaba zamanı. Keşke ağrımm olsaben nefes alırken bile zorlanıyorum sen bide 40. haftadasın inşallah bebeğin dahada nazlanmaz.
Sona kalan dona kalır misali forumun son doğuranları olucaz biz galibaBende varım gelmiyor oğluşum =) yarın günüm doluyor ama hala gelen giden yok =) yarın kontrolüm var dua edin bana
1 hafta daha mı bekliceksinnDoğurmayan kaç kişi kaldık ki:)) yarın takvimim bile kalmıyor:) bugün bir ara belim ağrıdı nasıl sevindim ama şimdi birşey yok:) yarın dr randevumuz var bakalım ne kadar olmuşuz inş çok kilo almamıştır kontrole göre 1 hafta daha bekleyip beklememeye karar vericek dr
Aynen yha =) hayırlısıSona kalan dona kalır misali forumun son doğuranları olucaz biz galiba
Eğer suyunda azalma yoksa plesantada kireçlenme başlamadıysa 1 hafta daha beklemeye müsade edicek dr senin ne güzel kanala inmiş benim inmemişti 2 hafta önceki muayene de ki bence hala inmedi baya yukarda hala zor nefes alıyorum bakalım yarın ne dicek dr1 hafta daha mı bekliceksinn
İnşallah canım... Allah bağışlasın canım çok sevindim minnağınıda öp bizim yerimizeKızlar doğum yaptim:) hikayemi yazacağım. Rabbime Hamdolsun doğurmayanlar da tez zaman tek avazda doğursun inşallah. Kolay değil, ama her şey unutuluyor:)
Bnde sanki hamileliğin ortalarında gibi daha rahatım aksine bi tek bacak arası kemiklerim ağrıyo oda başını iice kanala yerleştrdiğinden dedi doktor o kdr yoksa saatlerce yürüyom tık yok ben mi yanlş hesapladım acaba zamanı. Keşke ağrımm olsa
Gözün aydın :) tarih ve saati ayarlasan bu kadar olmaz:) bekliyoruz doğum hikayeni meraklaKizlar ben 15.10 2015 saat 15.15 te ogluma kavustum epiduralsz normalle ilkti..sukur gecti sadece sunu deyim sanci disinda dogum cdden zor degildi o kadar ben cok korkuyordm her an Rabbi yessiri okuyun mutlaka sizleri cok sevyorum ayrıntıları yazcam alttan dikisler biraz cok da
Kızlar doğum yaptim:) hikayemi yazacağım. Rabbime Hamdolsun doğurmayanlar da tez zaman tek avazda doğursun inşallah. Kolay değil, ama her şey unutuluyor:)
Kizlar ben 15.10 2015 saat 15.15 te ogluma kavustum epiduralsz normalle ilkti..sukur gecti sadece sunu deyim sanci disinda dogum cdden zor degildi o kadar ben cok korkuyordm her an Rabbi yessiri okuyun mutlaka sizleri cok sevyorum ayrıntıları yazcam alttan dikisler biraz cok da
Hayııır senin yerin burası:) takıp ediyoruz canım ama fırsat olmuyo bazen bebiklerden. Yıka uyut oyna derken. Bn genelde emzirme seanslarında aktıf olabiliyorum sanırım cogunluk öyle. Gitceksende bi ayagın burda olsun doğurunca gel geri:)Ekim annelerinden az kaldi dogurmayan bende bari kasim annelerine geceyim zaten ayin sonunda dogum.doguma yalniz gitmemeyim bari(((
Cnm gunde kac defa kullanıyrsn doktr bana 5-6 damla dedi o ara oğluş ağladı tam konuşamadm teldeİi cnm senin doktorda o ilaci dediysr bn Sadece iki.gun kullandim hicbirsey kalmadi agzinda kurtulduk sukur ama bn karbonatla temizleyince daha cok artmisti
Benim inmiş ama rahimde incelme yada açılma hiç yokEğer suyunda azalma yoksa plesantada kireçlenme başlamadıysa 1 hafta daha beklemeye müsade edicek dr senin ne güzel kanala inmiş benim inmemişti 2 hafta önceki muayene de ki bence hala inmedi baya yukarda hala zor nefes alıyorum bakalım yarın ne dicek dr
tarih süper olmuş. rabbim bağislasin evladini sana.Kizlar ben 15.10 2015 saat 15.15 te ogluma kavustum epiduralsz normalle ilkti..sukur gecti sadece sunu deyim sanci disinda dogum cdden zor degildi o kadar ben cok korkuyordm her an Rabbi yessiri okuyun mutlaka sizleri cok sevyorum ayrıntıları yazcam alttan dikisler biraz cok da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?