2015 Ekim Anneleri

Günaydın annişler bugün umarım dün gibi bol doğumlu bir gün olur artık çok özledik kuzucuklarımızı sabırsızlanıyoruz. Son 4 günüm olmasına rağmen neredeyse hiçbir doğum belirtim yok kızım ya aniden gelecek ya da çarşamba gününü bekliyor kolayca beni alsınlar hiç uğraşamam kendim çıkmayla diyorher iki durumda da hayırlısı olsun. Babamızı işe gönderdik uyuyabilirsek biraz daha uyumayı deneyeceğiz. Malum wc ye kalkmaktan uyuyamıyoruz. Sabah ezanında uyandık bugün de yine

Benim bebiş 2 hafta önce 4 kiloydu ve bende deli cesaretiyle normal yapıcam diye bekliyorum:) gelmedikçe daha da kilo alıyordur diye benim acelem yoksa istediği kadar takılsın içerde :)

Canım cidden iyi cesaret ediyorsun benim kızım 3.5 kilo civarı ben bile çekiniyorum senin kuzunun maşallahı var. Ama çok da kilo koymamıştır üzerine diye düşünüyorum son haftalarda daha az kilo alıyorlar. Bu arada takvimin bugün mü bitti canım?

Kızlar bne birazdab hastaneye kontrole gdicem bana tahliller yapılacak inş sonuçlar gzel çıkar bana dua edin bugün 39+6 olduk dr ne diyeck bilmiyrm ama benim kasıklarım daki ağrı ve baskı iyice arttı oğlum hareket ettikçe kendimdem geçiyrm =(

Ablam 4.500 ben 4750 doğmuşum o yüzden zaten iri olcağını tahmin ediyordum genlerimize güveniyorum:)) annem sadece 2 dikişle doğum yapmış ki benden daha ufak tefek dr da sıkıntı yaşarsın demedi hiç o yüzden bende yaparım diye gaza geliyorum :)
Bugün bitti takvim dr a gidicez bakalım ne kadar olduk 1 hafta daha beklemeye izin vericek mi dr umarım sıkıntı yoktur da beklemeye izin verir bu kadar bekleyip şansımı denemek istiyorum en azından hiç açılma olmadan suni de vermiyorlarmış

O baskı inş kanala girdiğindendir hazır gitmişken gel sen doğuruyorsun deseler ya:) bu arada takvimini yanlış mı girmiştin daha 2 gün var görünüyorda :) ay bende 40+0 oldum bugün nazlı bizim oğlanlar nazlıı ilerde ne çektircekler kızlara:)

Canim insallah Rabbim.saglicakla kucagina almayi nasip etsin cok sagol tatlim Rabbim.hepinize kolayliklar versin canim

Kizlar herkese gunaydin dogum hikayemi anlatim..benim carsamba 40+0 doktor bekletmedi once muayene etti sonra yatis verdi benim doktora gtmeden sabah 6 da baslayan agrilarim vardi belden başlayıp karina yayilan sonra camssima bi parca dustu turuncu gbi..sordum o nisanmis ama suyum gelmedi..hastaneye yattgmda hafif agrim devam ediyodu acilma 1 cm di sonra ben gece hic uyumadm agri sancidan acilmam cok yavasti canlarim..aagriya inanin dayaniliyor persembe sabahi acilma 2 cm ancaydi sonra suniyi verdiler sabah 7 de 2 bucuga kadar tam bilemiyorm sanci surdu beni zorlayan tek buydu ama dayaniliyordu gerci beni sezaryene alin epidural verin desemde cerrahpasa ozel olmadgndan yapmadilar...sukur dogdu 15.15 te...3850 54.5 olarak dogdu ve ultrasonda bole degildi kızlar biraz buyyk cikti..alttan dikisim cok sayisini bilmiyorm ama derin dikislerimin oldgu soylendi oturamiyorm o yuzden...sukur gecti dogumu bekleyen kizlar korkmayin sakin ben cok panik korku yaptim kastim biraz ama gecti sakinlik nimet...

Insallah dogumdan sonra atariz odemleri.ellerimi ve ayaklarimi taniyamiyorum.
İnşallah canım ben de görünen ödem de yok öyle çok fazla ama bu durum mevcut ne yazık ki. Şu an yine tutmuyor elim çok sinir bozucu bazen kendimi felçli gibi falan hissediyorum allah korusun

Allah anali babali büyütsün inşallah canım çok şükür atlatmşsinz

Günaydın kızlar. .bizimki gece doğru düzgün uyumadi 3é kadar. 10-3arasi uyyr uyanktik. Bugün de misafir gelecek hem gündüz hem aksam bakalım dayancaz artık. .Allah tan dün yaptım çoğu işimi...tek başına olunca zormuş ya.

Allah anali babali büyütsün canım

Hayırlısıolsun inşallah

Canım inş hayırlı haberlerini alırız geride kalanlarımızı Allahım bir avazda kurtarsın inş. Benim doktorum 40 hafta bitince beklemeyecek bakalım cimcimem salıya kadar gelecek mi yoksa sezaryen olacağım

Hayırlısı olur inş canım bebek geliyordur umarım. Sağlıcakla kurtulursun inş Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…