Benim bebiş 2 hafta önce 4 kiloydu ve bende deli cesaretiyle normal yapıcam diye bekliyorum:) gelmedikçe daha da kilo alıyordur diye benim acelem yoksa istediği kadar takılsın içerde :)4 kiloyla normal doğum mu yaptın peki
Benim bebiş 2 hafta önce 4 kiloydu ve bende deli cesaretiyle normal yapıcam diye bekliyorum:) gelmedikçe daha da kilo alıyordur diye benim acelem yoksa istediği kadar takılsın içerde :)
Ablam 4.500 ben 4750 doğmuşum o yüzden zaten iri olcağını tahmin ediyordum genlerimize güveniyorum:)) annem sadece 2 dikişle doğum yapmış ki benden daha ufak tefek dr da sıkıntı yaşarsın demedi hiç o yüzden bende yaparım diye gaza geliyorum :)Canım cidden iyi cesaret ediyorsun benim kızım 3.5 kilo civarı ben bile çekiniyorum senin kuzunun maşallahı var. Ama çok da kilo koymamıştır üzerine diye düşünüyorum son haftalarda daha az kilo alıyorlar. Bu arada takvimin bugün mü bitti canım?
O baskı inş kanala girdiğindendir hazır gitmişken gel sen doğuruyorsun deseler ya:) bu arada takvimini yanlış mı girmiştin daha 2 gün var görünüyorda :) ay bende 40+0 oldum bugün nazlı bizim oğlanlar nazlıı ilerde ne çektircekler kızlara:)Kızlar bne birazdab hastaneye kontrole gdicem bana tahliller yapılacak inş sonuçlar gzel çıkar bana dua edin bugün 39+6 olduk dr ne diyeck bilmiyrm ama benim kasıklarım daki ağrı ve baskı iyice arttı oğlum hareket ettikçe kendimdem geçiyrm =(
Canim insallah Rabbim.saglicakla kucagina almayi nasip etsin cok sagol tatlim Rabbim.hepinize kolayliklar versin canimS Sevdalinka00 ne kadar güzel bir tarih ve saatte normal dogurmussun. Rabbim an ali babalı büyütsün. Biz digurmayanlara da kolay doğumlar versin. Forum çok sessizlesti bi anda. Ilk15 tamamlandı sıra ikinci 15 te. Bizim de cumartesi kontrolumuz var haftaya sezeryan tarihi verecek doktor. 23 ekim asure günü bu arada. Ben o tarihi istiyorum ama bakalım doktorumuz ne diyecek. Ikinci sezeryani olacagindan çok geciktiremez diye düşünüyorum. Taze anneler ara ara ses verin.
Bu kuzular bizi bizden aldı cnm bi bakıyrm sabah olmuş bi bakıyrm akşam gün nasl geciyr anlamıyrm bileBu topik hiç bu kadar sessiz hic bu kadar kimsesiz kalmamisti(((
İnşallah canım ben de görünen ödem de yok öyle çok fazla ama bu durum mevcut ne yazık ki. Şu an yine tutmuyor elim çok sinir bozucu bazen kendimi felçli gibi falan hissediyorum allah korusunInsallah dogumdan sonra atariz odemleri.ellerimi ve ayaklarimi taniyamiyorum.
Allah anali babali büyütsün inşallah canım çok şükür atlatmşsinzKizlar herkese gunaydin dogum hikayemi anlatim..benim carsamba 40+0 doktor bekletmedi once muayene etti sonra yatis verdi benim doktora gtmeden sabah 6 da baslayan agrilarim vardi belden başlayıp karina yayilan sonra camssima bi parca dustu turuncu gbi..sordum o nisanmis ama suyum gelmedi..hastaneye yattgmda hafif agrim devam ediyodu acilma 1 cm di sonra ben gece hic uyumadm agri sancidan acilmam cok yavasti canlarim..aagriya inanin dayaniliyor persembe sabahi acilma 2 cm ancaydi sonra suniyi verdiler sabah 7 de 2 bucuga kadar tam bilemiyorm sanci surdu beni zorlayan tek buydu ama dayaniliyordu gerci beni sezaryene alin epidural verin desemde cerrahpasa ozel olmadgndan yapmadilar...sukur dogdu 15.15 te...3850 54.5 olarak dogdu ve ultrasonda bole degildi kızlar biraz buyyk cikti..alttan dikisim cok sayisini bilmiyorm ama derin dikislerimin oldgu soylendi oturamiyorm o yuzden...sukur gecti dogumu bekleyen kizlar korkmayin sakin ben cok panik korku yaptim kastim biraz ama gecti sakinlik nimet...
Allah anali babali büyütsün canımMerhaba anne adayları ben bugün 12:26 itibari ile paşamı kucağıma aldım mükemmel bi duygu Allah'ım hepinize yaşatsın spinal oldum nefes darlığı olduğu için çok zorlandım sadece ama şimdi çok iyiyim Allaha şükür oğlum da 3400gr 50cm olarak dünyaya geldi sütüm de yavaş yavaş olacak inşallah :)
Hayırlısıolsun inşallahSelam kızlar. Gece boyu sancılarım oldu fakat derin nefesler alarak frenledim. Aralarda 5 dk anca uyumuşumdur. Az önce kalktım hafif kan geldi ve sümüksü bir akıntı. Aman aman bir sancım vs. Yok ama duş aldım, hastaneye gidiyoruz. Kontrol olalım bakalım. Öporum hepinizi.
Ablam 4.500 ben 4750 doğmuşum o yüzden zaten iri olcağını tahmin ediyordum genlerimize güveniyorum:)) annem sadece 2 dikişle doğum yapmış ki benden daha ufak tefek dr da sıkıntı yaşarsın demedi hiç o yüzden bende yaparım diye gaza geliyorum :)
Bugün bitti takvim dr a gidicez bakalım ne kadar olduk 1 hafta daha beklemeye izin vericek mi dr umarım sıkıntı yoktur da beklemeye izin verir bu kadar bekleyip şansımı denemek istiyorum en azından hiç açılma olmadan suni de vermiyorlarmış
Selam kızlar. Gece boyu sancılarım oldu fakat derin nefesler alarak frenledim. Aralarda 5 dk anca uyumuşumdur. Az önce kalktım hafif kan geldi ve sümüksü bir akıntı. Aman aman bir sancım vs. Yok ama duş aldım, hastaneye gidiyoruz. Kontrol olalım bakalım. Öporum hepinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?