Tamam canim deneyeceğim çok teşekkür ederimCanim, arifoglunda kudret nari var zeytinyagli onu deneyebilirsin birde cok az gulsuyunun icine ayva cekirdegi koyup bekletiyorsun o da iyiymis.
Ve gogus kalkani oneririm ara ara onu tak emzirdikten sonra yika kurut ve yukarda yazdiklarimdan birini sur sonrada kalkani tak hava alip erken iyilesmesini saglar
Maşallah :)Eki Görüntüle 1659104 teyzeleri biz 9 günlük olduk
Canım tebrik ederim. Allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin.Kızlar merhaba,
Bende oğlumu çok şükür kucağıma aldım.
8 buçukta girdik, 9 da bitmişti doğumumuz.
Spinal mide bulantısı yaptı ilk vurulunca, ama sonra bir kaç iğne yaptılar geçti.
Ben daha kontroller yapılıyor zannederken çoktan doğmuş miniğim, perdenin üstünden baktı bana.
Hemen temizleyip getirdiler, sesim çıkmamış resmen hoşgeldin diyorum ses yok ama :)
3300 dü en son, 3780 gr 51 cm olarak doğdu.
Odama geldikten sonra 4 de yürüdüm, ondan sonra iki kez daha yürüdüm. Hafif ağrılarım var, ama çok normal tabi.
Oğlum sağ göğsümü sımsıkı emiyor, ama sola tutturamadık bir türlü. Ucunu pompayla çıkardık hala tutamıyor ya da ben beceremiyorum tutturmayı.
Şimdi de uyuyor ama ben uyuyamıyorum gıkı çıksa gözlerim açılıyor.
Çok güzel bir duygu, hepiniz sağlıkla yaşayın inşallah .
Doğumdan sonraki fışır fışır sütlerin habercisi :)Kizlar azonce iki gogsumden de sut geldi ustum islanmis hamileligim boyunca ilk kez oldu sizce bu neyin habercisi.
Sağlıkla mutlulukla büyüt inşallah.. Tam tosun olmuş maşallah.. Büyük oluncamı biraz zor oldu??? Darısı bizim başımıza artık :)Kizlar herkese gunaydin dogum hikayemi anlatim..benim carsamba 40+0 doktor bekletmedi once muayene etti sonra yatis verdi benim doktora gtmeden sabah 6 da baslayan agrilarim vardi belden başlayıp karina yayilan sonra camssima bi parca dustu turuncu gbi..sordum o nisanmis ama suyum gelmedi..hastaneye yattgmda hafif agrim devam ediyodu acilma 1 cm di sonra ben gece hic uyumadm agri sancidan acilmam cok yavasti canlarim..aagriya inanin dayaniliyor persembe sabahi acilma 2 cm ancaydi sonra suniyi verdiler sabah 7 de 2 bucuga kadar tam bilemiyorm sanci surdu beni zorlayan tek buydu ama dayaniliyordu gerci beni sezaryene alin epidural verin desemde cerrahpasa ozel olmadgndan yapmadilar...sukur dogdu 15.15 te...3850 54.5 olarak dogdu ve ultrasonda bole degildi kızlar biraz buyyk cikti..alttan dikisim cok sayisini bilmiyorm ama derin dikislerimin oldgu soylendi oturamiyorm o yuzden...sukur gecti dogumu bekleyen kizlar korkmayin sakin ben cok panik korku yaptim kastim biraz ama gecti sakinlik nimet...
Tebrik ederim. Allah analı babalı büyütsün.Kizlar ben 15.10 2015 saat 15.15 te ogluma kavustum epiduralsz normalle ilkti..sukur gecti sadece sunu deyim sanci disinda dogum cdden zor degildi o kadar ben cok korkuyordm her an Rabbi yessiri okuyun mutlaka sizleri cok sevyorum ayrıntıları yazcam alttan dikisler biraz cok da
Hadi bakalımmm geliodur iişallah prenses:)Selam kızlar. Gece boyu sancılarım oldu fakat derin nefesler alarak frenledim. Aralarda 5 dk anca uyumuşumdur. Az önce kalktım hafif kan geldi ve sümüksü bir akıntı. Aman aman bir sancım vs. Yok ama duş aldım, hastaneye gidiyoruz. Kontrol olalım bakalım. Öporum hepinizi.
İkimiz aynı zamanda inş
Maşallah suphanallah prenseseBir minik fotoğrafı da bizden gelsin kızlarMaşallah deyin teyzeleri
Maşallah canım. Allah nazarlardan saklasın. Merve bugün seni görmeye gelmeyi planlıyordum ama gribim geçmedi canım. Bu durumda doğru olmaz. Tekrar tebrik ederim. Sütün biraz daha gelmeye başladı mı?Bir minik fotoğrafı da bizden gelsin kızlarMaşallah deyin teyzeleri
Cok tatli masallahBir minik fotoğrafı da bizden gelsin kızlarMaşallah deyin teyzeleri
Oyyyyyy pembikkk maşallaahhBir minik fotoğrafı da bizden gelsin kızlarMaşallah deyin teyzeleri
Ayy insallah daha dogurmadan onun derdini yasiyorum zaten sutum olurmu olmazmi nasil mama veriyim.Doğumdan sonraki fışır fışır sütlerin habercisi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?