Ayy hadi hayırlısı canım çok heycanlı ben de istiyoommKızlaaaaaarrrrrrrr benim nişanımmmm geldiiiiiiiiiiiişallah çok bekletmezzzzz bugünde evde temizlik var. Oğluşum onu bekliomuş demekkiii anlamamışım çocuğuuu
Olumsuz şeyler düşünme canım şimdiden. Pızitife odaklan. Olmazsa o zaman bakarsın çaresibe.Ayy insallah daha dogurmadan onun derdini yasiyorum zaten sutum olurmu olmazmi nasil mama veriyim.
Ay hadi canım inşallah kolaylıkla doğar bebişin.Kızlaaaaaarrrrrrrr benim nişanımmmm geldiiiiiiiiiiiişallah çok bekletmezzzzz bugünde evde temizlik var. Oğluşum onu bekliomuş demekkiii anlamamışım çocuğuuu
Kızlaaaaaarrrrrrrr benim nişanımmmm geldiiiiiiiiiiiişallah çok bekletmezzzzz bugünde evde temizlik var. Oğluşum onu bekliomuş demekkiii anlamamışım çocuğuuu
Canım zahmet etme zaten. Sen de kaç haftalık hamilesin, grip için de çook geçmiş olsun. Sütüm maşallah toparlandı. Minik de emmeyi çözdü çok şükür.Maşallah canım. Allah nazarlardan saklasın. Merve bugün seni görmeye gelmeyi planlıyordum ama gribim geçmedi canım. Bu durumda doğru olmaz. Tekrar tebrik ederim. Sütün biraz daha gelmeye başladı mı?
Hastaneye gidicem birazdan doktor nst çekelim bi muayene edelim dedi eğer bişi çıkmazda pazartesi son kontrol. Hadi bakalım darısı senin başına işallahAyy hadi hayırlısı canım çok heycanlı ben de istiyoommbugün doğurmak için çok güzel bi gün
Aynen hemen bi duş son kontroller sonra hastaneye. Başak anne baba dan anca böyle çocuk çıkar zatenSende yap temizlikte hemen gelsin:))
Kızlaaaaaarrrrrrrr benim nişanımmmm geldiiiiiiiiiiiişallah çok bekletmezzzzz bugünde evde temizlik var. Oğluşum onu bekliomuş demekkiii anlamamışım çocuğuuu
Canım allah analı babalı büyütsün sana benzettim ben maşallah.Bir minik fotoğrafı da bizden gelsin kızlarMaşallah deyin teyzeleri
Ayyyyyyy benim suyum gelmedi daha ama elimi çabuk tutiim ozamanCanım benim nişandan 5 dakika sonra suyum gelmişti. 11:50 nişan ertesi sabah 07:00 doğumum oldu.
Canım allah analı babalı büyütsün sana benzettim ben maşallahBir minik fotoğrafı da bizden gelsin kızlarMaşallah deyin teyzeleri
Maşallah canım allah analı babalı büyütsün.Eki Görüntüle 1659104 teyzeleri biz 9 günlük olduk
Sen hazır ol bekle canım bak ben evden 2 saat sonra çıktım. Duşa girdim, saçımı kuruttum düzleştirdim, makyaj yaptım, bulaşık makinasını yerleştirdim, etrafı topladım öyle çıktım yola zaten hasteneye gittiğimde 3 cm'di açılmam.Ayyyyyyy benim suyum gelmedi daha ama elimi çabuk tutiim ozaman
Oleyy birimiz daha doğurcakkKızlaaaaaarrrrrrrr benim nişanımmmm geldiiiiiiiiiiiişallah çok bekletmezzzzz bugünde evde temizlik var. Oğluşum onu bekliomuş demekkiii anlamamışım çocuğuuu
Canım hayırlısıyla sende almışsın kucağına. Allah analı babalı büyütsün normal yapmana ayrıca sevindim. Bambaşka bir his olduğunu düşünüyorum o anın anlatılmaz yaşanır. Benim 3 dikişim olmasına rağmen ben dünden beri anca oturuyorum 12. gündü dün beni çok zorladı 3 tanesi bile umarım sen kolay atlatırsın.Kizlar herkese gunaydin dogum hikayemi anlatim..benim carsamba 40+0 doktor bekletmedi once muayene etti sonra yatis verdi benim doktora gtmeden sabah 6 da baslayan agrilarim vardi belden başlayıp karina yayilan sonra camssima bi parca dustu turuncu gbi..sordum o nisanmis ama suyum gelmedi..hastaneye yattgmda hafif agrim devam ediyodu acilma 1 cm di sonra ben gece hic uyumadm agri sancidan acilmam cok yavasti canlarim..aagriya inanin dayaniliyor persembe sabahi acilma 2 cm ancaydi sonra suniyi verdiler sabah 7 de 2 bucuga kadar tam bilemiyorm sanci surdu beni zorlayan tek buydu ama dayaniliyordu gerci beni sezaryene alin epidural verin desemde cerrahpasa ozel olmadgndan yapmadilar...sukur dogdu 15.15 te...3850 54.5 olarak dogdu ve ultrasonda bole degildi kızlar biraz buyyk cikti..alttan dikisim cok sayisini bilmiyorm ama derin dikislerimin oldgu soylendi oturamiyorm o yuzden...sukur gecti dogumu bekleyen kizlar korkmayin sakin ben cok panik korku yaptim kastim biraz ama gecti sakinlik nimet...
Canım doğumuna az kalmış bence bugün yarısn gelebilir bebişin. Ne güzel bebeğin gelmeden sütün inmiş doğunca hemen emzirebileceksin.Kizlar azonce iki gogsumden de sut geldi ustum islanmis hamileligim boyunca ilk kez oldu sizce bu neyin habercisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?