2015 Ekim Anneleri

Kızlaaaaaarrrrrrrr benim nişanımmmm geldiiiiiiiiiii işallah çok bekletmezzzzz bugünde evde temizlik var. Oğluşum onu bekliomuş demekkiii anlamamışım çocuğuuu
Ayy hadi hayırlısı canım çok heycanlı ben de istiyoomm bugün doğurmak için çok güzel bi gün

Bebişi doğan ve doğmak üzere olan annişler, belki biliyorsunzdur ama hatırlatayım. Bebeği sakinleştirmek ve uyutmak için baş parmağımızla burnunun üst tarafından saça doğru masaj yapar gibi ovmak çok iyi geliyor haberiniz olsun. Gevşemeyi sağlayıcı sinirleri uyarıyormuşuz öyle Bir elimizle de popişine ya da sırtına pışpış yapmalıymışız.

Maşallah canım. Allah nazarlardan saklasın. Merve bugün seni görmeye gelmeyi planlıyordum ama gribim geçmedi canım. Bu durumda doğru olmaz. Tekrar tebrik ederim. Sütün biraz daha gelmeye başladı mı?
Canım zahmet etme zaten. Sen de kaç haftalık hamilesin, grip için de çook geçmiş olsun. Sütüm maşallah toparlandı. Minik de emmeyi çözdü çok şükür.

Ayy hadi hayırlısı canım çok heycanlı ben de istiyoomm bugün doğurmak için çok güzel bi gün
Hastaneye gidicem birazdan doktor nst çekelim bi muayene edelim dedi eğer bişi çıkmazda pazartesi son kontrol. Hadi bakalım darısı senin başına işallah

Kızlaaaaaarrrrrrrr benim nişanımmmm geldiiiiiiiiiii işallah çok bekletmezzzzz bugünde evde temizlik var. Oğluşum onu bekliomuş demekkiii anlamamışım çocuğuuu

Canım benim nişandan 5 dakika sonra suyum gelmişti. 11:50 nişan ertesi sabah 07:00 doğumum oldu.

Bugün doğum yapacak arkadaslara Allahtan kolaylıklar diliyorum.Rabbim yardimciniz olsun. Bir avazda dogurursunuz inşallah.

Ayyyyyyy benim suyum gelmedi daha ama elimi çabuk tutiim ozaman
Sen hazır ol bekle canım bak ben evden 2 saat sonra çıktım. Duşa girdim, saçımı kuruttum düzleştirdim, makyaj yaptım, bulaşık makinasını yerleştirdim, etrafı topladım öyle çıktım yola zaten hasteneye gittiğimde 3 cm'di açılmam.

Canım hayırlısıyla sende almışsın kucağına. Allah analı babalı büyütsün normal yapmana ayrıca sevindim. Bambaşka bir his olduğunu düşünüyorum o anın anlatılmaz yaşanır. Benim 3 dikişim olmasına rağmen ben dünden beri anca oturuyorum 12. gündü dün beni çok zorladı 3 tanesi bile umarım sen kolay atlatırsın.

Kizlar azonce iki gogsumden de sut geldi ustum islanmis hamileligim boyunca ilk kez oldu sizce bu neyin habercisi.
Canım doğumuna az kalmış bence bugün yarısn gelebilir bebişin. Ne güzel bebeğin gelmeden sütün inmiş doğunca hemen emzirebileceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…