2015 Ekim Anneleri

Canım tebrik ediyorum senide sağlıkla büyüt miniğini. Ben girmeyeli ne çok doğum yapan olmuş maşallah.

Hadi bakalım sağlıkla kolayca gelsin inşallah

Maşallah sübhanallah

Bir minik fotoğrafı da bizden gelsin kızlar Maşallah deyin teyzeleri

Sizede maşallah sübhanallah

Kızlaaaaaarrrrrrrr benim nişanımmmm geldiiiiiiiiiii işallah çok bekletmezzzzz bugünde evde temizlik var. Oğluşum onu bekliomuş demekkiii anlamamışım çocuğuuu

Hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah habersiz bırakma bizleri

Canim benim sayica fazla ve derin oldgunu dediler ondan cok zorlaniyorm.ayaga kalkmaya insallah gecer dikis acilari zor ama normal dogum cdden cok farkli iyi ki normal olmus sanci evrem zordu ama gecti bde agri esigm dusuktr kolay olanlar da var..Allahim geride kalanlar kolay dogu.

Selam kizlar sayımız iyice azalıyor hadi hayırlısı doğum yapanlar güle güle buyutun inşallah :)

Maşallah canım sağlıcakla büyüt inşallh. Spinalin baş ağrısını ben 3 gün sonra çektim sade nescafe ve bol su içmeyi ihmal etme canım

Hadi hayırlısı canım inşallah güzel haberlerini bekliyoruz

Kızlaaaaaarrrrrrrr benim nişanımmmm geldiiiiiiiiiii işallah çok bekletmezzzzz bugünde evde temizlik var. Oğluşum onu bekliomuş demekkiii anlamamışım çocuğuuu
Yardım et temizliğe olmadı aç müziği oyna canım sağlıcakla gelsin kuzucuklarınız artık

Ev
Sağlıkla mutlulukla büyüt inşallah.. Tam tosun olmuş maşallah.. Büyük oluncamı biraz zor oldu??? Darısı bizim başımıza artık :)
Evet tatlim biz 3400 bekliyorduk hep dyordum cati muayenem olmadi diye ama 4 de de uygnmus ama bebegn basi zorladi tatlim dikisim cok ver derinn Rabbim.kolay rahat dogumlar versin insallah bir avazda kurtulun insallah

G
gunumuz seninle ayni ve ayni sekilde hamlamis gibi bacaklarim. Dun kontrolde 2cm acikligim oldugumu soyledi doktorum. Bende diyorumki hani dogum oncesi kendimizi cok enerjik hissediyormusuz ya , bende tam tersi hic halim yok
Canım aynen hiç halim yok 3 gündür neyse ki kardeşim burda yardm.ediyor herseye ben de bolca dinlenmeye çalışıyorum. ..

Slm kızlar .. Zaman prensesle evde nasıl geçiyor anlayamıyorum emdi ,uyudu ,ağladı ,gazlandı Şükürler olsun ... Çok uykusuz olmama rağmen güne kızımı yıkayarak başladık suya bayılıyor bacak bacak üstüne atıp bizim su dökmemizi şampuanlamamızı bekliyor maşallah. Sezeryan oldum vay göbek vay kilo derken çok korkarak çıktığım baskülde -8 görünce ohhh nasıl mutlu oldum sütüm azalıyor diye o kadar çok yiyorum ki bu şekilde beslenme ile kilo vermiş isem demek ki sonrası daha kolay olacak.. Gününüz güzel geçsin çok zaman bulamıyorum paylaşımları okumak için sağlıcakla kucaklayalım bebişlerimizi büyütelim inşallah

Bir minik fotoğrafı da bizden gelsin kızlar Maşallah deyin teyzeleri
Allah anali babalı büyütsün inşallah :) çok şeker maşallah :* kasım annesiyim ancak burayı da takip ediyorum ara sıra :) Rabbim herkesin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…