Kızlar merhaba,
Bende oğlumu çok şükür kucağıma aldım.
8 buçukta girdik, 9 da bitmişti doğumumuz.
Spinal mide bulantısı yaptı ilk vurulunca, ama sonra bir kaç iğne yaptılar geçti.
Ben daha kontroller yapılıyor zannederken çoktan doğmuş miniğim, perdenin üstünden baktı bana.
Hemen temizleyip getirdiler, sesim çıkmamış resmen hoşgeldin diyorum ses yok ama :)
3300 dü en son, 3780 gr 51 cm olarak doğdu.
Odama geldikten sonra 4 de yürüdüm, ondan sonra iki kez daha yürüdüm. Hafif ağrılarım var, ama çok normal tabi.
Oğlum sağ göğsümü sımsıkı emiyor, ama sola tutturamadık bir türlü. Ucunu pompayla çıkardık hala tutamıyor ya da ben beceremiyorum tutturmayı.
Şimdi de uyuyor ama ben uyuyamıyorum gıkı çıksa gözlerim açılıyor.
Çok güzel bir duygu, hepiniz sağlıkla yaşayın inşallah .
Selam kızlar. Gece boyu sancılarım oldu fakat derin nefesler alarak frenledim. Aralarda 5 dk anca uyumuşumdur. Az önce kalktım hafif kan geldi ve sümüksü bir akıntı. Aman aman bir sancım vs. Yok ama duş aldım, hastaneye gidiyoruz. Kontrol olalım bakalım. Öporum hepinizi.
Eki Görüntüle 1659104 teyzeleri biz 9 günlük olduk
Bir minik fotoğrafı da bizden gelsin kızlarMaşallah deyin teyzeleri
Kızlaaaaaarrrrrrrr benim nişanımmmm geldiiiiiiiiiiiişallah çok bekletmezzzzz bugünde evde temizlik var. Oğluşum onu bekliomuş demekkiii anlamamışım çocuğuuu
Cnm banada yarim olcege yakun sabah aksam dedi ztn oda 4-5 damla eder anca ya karbinat hep apse yapmis yavrumaCnm gunde kac defa kullanıyrsn doktr bana 5-6 damla dedi o ara oğluş ağladı tam konuşamadm telde
Masallah cnm size cok tatlisinizEki Görüntüle 1659104 teyzeleri biz 9 günlük olduk
Canim benim sayica fazla ve derin oldgunu dediler ondan cok zorlaniyorm.ayaga kalkmaya insallah gecer dikis acilari zor ama normal dogum cdden cok farkli iyi ki normal olmus sanci evrem zordu ama gecti bde agri esigm dusuktr kolay olanlar da var..Allahim geride kalanlar kolay dogu.Canım hayırlısıyla sende almışsın kucağına. Allah analı babalı büyütsün normal yapmana ayrıca sevindim. Bambaşka bir his olduğunu düşünüyorum o anın anlatılmaz yaşanır. Benim 3 dikişim olmasına rağmen ben dünden beri anca oturuyorum 12. gündü dün beni çok zorladı 3 tanesi bile umarım sen kolay atlatırsın.
Maşallh cnm yerim bn o güzelliğiBir minik fotoğrafı da bizden gelsin kızlarMaşallah deyin teyzeleri
Maşallah canım sağlıcakla büyüt inşallh. Spinalin baş ağrısını ben 3 gün sonra çektim sade nescafe ve bol su içmeyi ihmal etme canımKızlar tek tek alıntı yapamadım. Hepinize çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Allah isteyen herkese nasip etsin. Bekleyen annelerimiz de sağlıkla kucaklasınlar inşallah.
15.10.15 tarihinde saat 11:00 da dünyaya geldi kuzum. Epidural diye girdim sezaryene, spinal oldum. Çok güzel geçti, eşim ve eşimin hemşire yiğeni de yanımdaydı. İlk 3 dakikada kuzumun sesini duydum. Baya kalın sesli bir minnak.
Sonrasında bebeği yukarı, bakım odasına aldılar. Ailemde camdan izlemiş. Bu arada benim de dikişlerim atıldı ve odama çıktım. Baş ağrısı henüz olmadı, sonrasında olur mu bilmiyorum. Ağrılarım var ama dayanılmayacak gibi değil.
Kuzum memeye alışmaya çalışıyor. Yatağında gözleri hep açık ama memeye gelir gelmez dalıyor uykuya. Çok zor uyandırıyoruz. 2 saatte 1 emzirme seansımız var. Göğüslerimin uçları acımaya başladı. Sütüm az da olsa geliyor. Kuzum 2 defa da kaka yaptı. Bizde durum böyle. Onu izlemekten uyuyamıyorum, koklamaya doyamıyorum.
Şimdilik bizden bu kadar, sevgiler.
Hadi hayırlısı canım inşallah güzel haberlerini bekliyoruzSelam kızlar. Gece boyu sancılarım oldu fakat derin nefesler alarak frenledim. Aralarda 5 dk anca uyumuşumdur. Az önce kalktım hafif kan geldi ve sümüksü bir akıntı. Aman aman bir sancım vs. Yok ama duş aldım, hastaneye gidiyoruz. Kontrol olalım bakalım. Öporum hepinizi.
MAŞALLAH ne şekersin sen yaBir minik fotoğrafı da bizden gelsin kızlarMaşallah deyin teyzeleri
Yardım et temizliğe olmadı aç müziği oyna canım sağlıcakla gelsin kuzucuklarınız artıkKızlaaaaaarrrrrrrr benim nişanımmmm geldiiiiiiiiiiiişallah çok bekletmezzzzz bugünde evde temizlik var. Oğluşum onu bekliomuş demekkiii anlamamışım çocuğuuu
Ayy gelsin artik kizima diyorum bak maman da hazir seni bekliyor artik gelme zamani.Canım doğumuna az kalmış bence bugün yarısn gelebilir bebişin. Ne güzel bebeğin gelmeden sütün inmiş doğunca hemen emzirebileceksin.
Evet tatlim biz 3400 bekliyorduk hep dyordum cati muayenem olmadi diye ama 4 de de uygnmus ama bebegn basi zorladi tatlim dikisim cok ver derinn Rabbim.kolay rahat dogumlar versin insallah bir avazda kurtulun insallahSağlıkla mutlulukla büyüt inşallah.. Tam tosun olmuş maşallah.. Büyük oluncamı biraz zor oldu??? Darısı bizim başımıza artık :)
Canım aynen hiç halim yok 3 gündürG
gunumuz seninle ayni ve ayni sekilde hamlamis gibi bacaklarim. Dun kontrolde 2cm acikligim oldugumu soyledi doktorum. Bende diyorumki hani dogum oncesi kendimizi cok enerjik hissediyormusuz ya , bende tam tersi hic halim yok
Canım dr u aradm o da normal dedi.. bebek iniyor dediiii bakalm :))))Bence sinirlere basi yapiyor o yuzden agriyor
Teşekkür ederiz teyzesi :)Cnm banada yarim olcege yakun sabah aksam dedi ztn oda 4-5 damla eder anca ya karbinat hep apse yapmis yavruma
Masallah cnm size cok tatlisiniz
Allah anali babalı büyütsün inşallah :) çok şeker maşallah :* kasım annesiyim ancak burayı da takip ediyorum ara sıra :) Rabbim herkesin yardımcısı olsunBir minik fotoğrafı da bizden gelsin kızlarMaşallah deyin teyzeleri
Anaaamm bir minnak daha doģmuşş maşallah maşallahBir minik fotoğrafı da bizden gelsin kızlarMaşallah deyin teyzeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?