2015 Ekim Anneleri

Kızlar 15 ekimde aldım bebeğimi kucağıma allah bekleyen anneleri çabucak kavuştur sun inş. Sezeryan oldum iyi ki de olmuşum bi sıkıntım
canım öncelikle bebişe maşallah aynı gün doğum yapmışız bende sezeryan oldum. benim bebişde uyanmıyo zorla uyandırıyorum 2 saatte bir. benimde sütüm az ama illa emziriyorum sonra mama veriyoruz beni unutmasın diye uğraşıyorum ilk başta 3 kere çekip uyuyodu şimdi göğsümde biraz daa kalmaya başladı emmeye uğraşıyo bence sende zorladaolsa memende tutmaya çalış ben faydasını gördüm. aç kalırsa sarılık olur dediler bana allah korusun hepimizin bebişlerini

Canım çok saol. Biz de mamaya devam edicez artık. Bir mama bir emzirme yaparız. Şu ilk zamanları atlatınca sonrası iyi olacak biliyorum. Aç kalmasına içim hiç razı değil.

Haklısın canım. Hastanede mama vermemi çok istemediler. Bebek bakım hemşiresini çağırdım, bir çok defa beraber emzirmeyi denedik. En son o da artık takviye mamaya karar verdi. İnşallah sarılık olmadan, kuzularımız aç kalmadan atlatırız ilk zamanları.

Canim ilk zamanlr pek ememiyor. Ben geceleri 1 saat uyandirmaya calistgmzi bilirim eşimle. Mama vermedik hiç. Çok şükür şimdi daha iyi emiyor. 19 günlük olduk bugün
Sarılık falan olmadı değil mi? İlk zamanlar sütün nasıldı peki? Ben göğüsümü sıkınca 3 delikte azar azar damlacık birikiyor. Ama bebek çekince ne oluyor bilmiyorum. Bir de mama verdiğimizden beri yanaklarına renk geldi. İnşallah ilerleyen zamanlarda biz de mama ve sütten sadece süte geçiş yaparız

Kizlar ya bnm alt tarafimda kasinti basladi aksam mantar midir acaba ped koymaktan mi bilemedim. Sirkeli suyla mi siliyordu nasil oluyordu

Canım sarilik oldu ama düşüktü degeri 10falandi. 17 olursa tedaviye aliniyrmş. Bizim şükür düşüktü. Sütüm şimdiki gibi değildi azdı. Ama emzirdikce çoğaldı sanki canim yaa. Zamanla senin de cogalacak bak. Şimdi süt arttirici seyler yemeye içmeye çalışıyorum maşallah yetiyor sütüm inşallah böyle devam eder. Dere otu ye rezene cayi ic gunde 2 bardak. Doktorumuz özellik ve özellikle 3lt su icmemi söyledi. Onun da çok yarari oluyr sanırım.

cesaret edebilirsem yaptiricam doktorumuz yaptirabilirsiniz dedi haftaya felan dusunuyorum bende

Kizlar merhaba umarim herkes iyidir. Bebisleriniz sagliklidir sizlerin sutleri bollasmistir. Yeni dogum yapanlara hayirli olsun diyorum. Bebisleri anne karninda rahat olanlarada saglikli agrisiz sizisiz dogumlar diliyorum. Biz dun K Kuvakvak i ziyarete gittik. Yavuz pasamizin keyfi yerindeydi:) acikinca biraz sesini duyma firsatim oldu. Malesef arkadasini omerimi goturemedim yavuz un yanina. Aslinda o hep bizden daha yakindi yavuza ayni hastanenin farkli katlarindaydilar sadece . Omerimi merak edenler icin; bebegimiz 3 gun once uyandirildi solunum cihazindan cikartildi tam artik servise cikacaksiniz diyorlardi ki cigerlerinde sivi birikmesi nedeni ile vucud oksijeni dustu ve tekrar solunuma baglandi ve yine uyutuluyor. Belirsizlikler yoruyor beni. Yavrumu o hortumlarla gormek uzuyor. Bir anne olarak onu o haldr gormek istemedigim icin bir daha en azindan uyandirilip o hortumlardan kablolardan kurtulana dek yogun bakima girmene karari aldim. Iyi mi ettim kotu mu ne kadar dayanirim bilmiyorum ama icimin acisinin tarifi gercekten mumkun degil. Sabretmekte zorlaniyorum isyan etmiyorum tevekkule devam ediyorum. Hergun fotografina bakip seviyorum. Az kaldi biliyorum ama daha ne kadar var bilmiyorum. Hergun kan aliyorlar kuzumdan onun ne kadarcik cani var ne kadarcik kani var ki hergun kan almaya dayaniyor. Anne olmak cok zormus daha simdiden turlu turlu dertler sardi hepimizi. Insallah hepimizin bu annelik sinavinda da basari ile cikanlardan oluruz.

Kizlar okuyorum takip ediyorum ama pek yazamiyorum,cogunuz saglikla bebeklerine kavusmus cok sukur.. Darisi basima.. 38+4 bugun,hala tik yok. Normal dogumu bekliyoruz. Bu arada ekim annelerinde toplamda kac sezeryan kac normal dogum var bilginiz var mi? Korkuyorum sezeryandan ben. İlk oglum normal ve cok rahatti,simdi sanki doktorlar birazda bilerek sezeryan yapiyor gibi geliyor bana,iyice korkum artiyor... Umarim vaktinde kendi istegitlyle saglikla benim oglanda gelir...

Canım benim dayan çok az kaldı. Yakında mis kokusunu içine çekeceksin Ömer'inin

Canım dualarımız sizinle. Az daha sabret Ömer'inle birlikte sağlıklı bir şekilde ayrılacaksınız inşallah hastaneden

Bende ilk oğlumu 38+4de normal doğum yaptım. İkinci oğlumda bu süreyi geçti 39 da normal yaptım. Biraz sabret bence canım ikinci normal doğum çok daha kolay oldu

Sabret canim ömer cok güclü bebis kisa surede sagligina kavusucak insallah.

Merhaba;
Bende 2015-mayıs annesiyim. sizin grubunuza bi bakayım dedim. Özleniyor bu günler kıymetini bilmek lazım :) Zamanınız daha var zaten hiç panik yapmayın nacizane fikrim :) çok sevgiler
Teşekkür ederim cnm ama 5 yıldır yolunu gözlüyorum bebegimin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…