- 30 Mart 2015
- 59
- 63
- 8
- 36
Canım bi gelişme olursa bana da haber ver benimde sancıların oluyor ama geçiyor hemenBen de öyle canım günümüz aynıymış. Adet olcakmış gibi ağrılarım oldu ama yattı uyudu benim nazlı kızım yine
Canım çok tşk ederim. Önerilerini dikkate alacağım.Canım sarilik oldu ama düşüktü degeri 10falandi. 17 olursa tedaviye aliniyrmş. Bizim şükür düşüktü. Sütüm şimdiki gibi değildi azdı. Ama emzirdikce çoğaldı sanki canim yaa. Zamanla senin de cogalacak bak. Şimdi süt arttirici seyler yemeye içmeye çalışıyorum maşallah yetiyor sütüm inşallah böyle devam eder. Dere otu ye rezene cayi ic gunde 2 bardak. Doktorumuz özellik ve özellikle 3lt su icmemi söyledi. Onun da çok yarari oluyr sanırım.
Ne demek canim. Sütün bol olsunCanım çok tşk ederim. Önerilerini dikkate alacağım.
Canım geldiğiniz için tekrar teşekkür ederim. Biliyorsun,Kizlar merhaba umarim herkes iyidir. Bebisleriniz sagliklidir sizlerin sutleri bollasmistir. Yeni dogum yapanlara hayirli olsun diyorum. Bebisleri anne karninda rahat olanlarada saglikli agrisiz sizisiz dogumlar diliyorum. Biz dun @Kuvakvak i ziyarete gittik. Yavuz pasamizin keyfi yerindeydi:) acikinca biraz sesini duyma firsatim oldu. Malesef arkadasini omerimi goturemedim yavuz un yanina. Aslinda o hep bizden daha yakindi yavuza ayni hastanenin farkli katlarindaydilar sadece . Omerimi merak edenler icin; bebegimiz 3 gun once uyandirildi solunum cihazindan cikartildi tam artik servise cikacaksiniz diyorlardi ki cigerlerinde sivi birikmesi nedeni ile vucud oksijeni dustu ve tekrar solunuma baglandi ve yine uyutuluyor. Belirsizlikler yoruyor beni. Yavrumu o hortumlarla gormek uzuyor. Bir anne olarak onu o haldr gormek istemedigim icin bir daha en azindan uyandirilip o hortumlardan kablolardan kurtulana dek yogun bakima girmene karari aldim. Iyi mi ettim kotu mu ne kadar dayanirim bilmiyorum ama icimin acisinin tarifi gercekten mumkun degil. Sabretmekte zorlaniyorum isyan etmiyorum tevekkule devam ediyorum. Hergun fotografina bakip seviyorum. Az kaldi biliyorum ama daha ne kadar var bilmiyorum. Hergun kan aliyorlar kuzumdan onun ne kadarcik cani var ne kadarcik kani var ki hergun kan almaya dayaniyor. Anne olmak cok zormus daha simdiden turlu turlu dertler sardi hepimizi. Insallah hepimizin bu annelik sinavinda da basari ile cikanlardan oluruz.
Ahh bi atağa geçse naklen yayın yapıcamCanım bi gelişme olursa bana da haber ver benimde sancıların oluyor ama geçiyor hemen
Sitedeki tek beceriksiz anne olduğumu hissetmeye bi kanıt daha
Canım allahım şifa versin miniğe ve sana sabır.. O kadar az kaldıki sütüm için nabıcam, ömer bugün bizi uyutmadı, ömer bugün anne dedi vs vs demelere.. Her an duamızdasınızKizlar merhaba umarim herkes iyidir. Bebisleriniz sagliklidir sizlerin sutleri bollasmistir. Yeni dogum yapanlara hayirli olsun diyorum. Bebisleri anne karninda rahat olanlarada saglikli agrisiz sizisiz dogumlar diliyorum. Biz dun @Kuvakvak i ziyarete gittik. Yavuz pasamizin keyfi yerindeydi:) acikinca biraz sesini duyma firsatim oldu. Malesef arkadasini omerimi goturemedim yavuz un yanina. Aslinda o hep bizden daha yakindi yavuza ayni hastanenin farkli katlarindaydilar sadece . Omerimi merak edenler icin; bebegimiz 3 gun once uyandirildi solunum cihazindan cikartildi tam artik servise cikacaksiniz diyorlardi ki cigerlerinde sivi birikmesi nedeni ile vucud oksijeni dustu ve tekrar solunuma baglandi ve yine uyutuluyor. Belirsizlikler yoruyor beni. Yavrumu o hortumlarla gormek uzuyor. Bir anne olarak onu o haldr gormek istemedigim icin bir daha en azindan uyandirilip o hortumlardan kablolardan kurtulana dek yogun bakima girmene karari aldim. Iyi mi ettim kotu mu ne kadar dayanirim bilmiyorum ama icimin acisinin tarifi gercekten mumkun degil. Sabretmekte zorlaniyorum isyan etmiyorum tevekkule devam ediyorum. Hergun fotografina bakip seviyorum. Az kaldi biliyorum ama daha ne kadar var bilmiyorum. Hergun kan aliyorlar kuzumdan onun ne kadarcik cani var ne kadarcik kani var ki hergun kan almaya dayaniyor. Anne olmak cok zormus daha simdiden turlu turlu dertler sardi hepimizi. Insallah hepimizin bu annelik sinavinda da basari ile cikanlardan oluruz.
Canm bu gunler gecicek bak hersey yoluna giricek omerde senn kucaginda o hastaneye veda edicek insaAllah, sabahtan beri agliorum bende lohusa hali sardi annelik gercekten cok zormus bukadar tahmin etmemistim Rabbime siginiorum bize yardim etsin zorlandigimiz bu gunleri kolay atlatalim dualarimiz birbirimize olsun....Kizlar merhaba umarim herkes iyidir. Bebisleriniz sagliklidir sizlerin sutleri bollasmistir. Yeni dogum yapanlara hayirli olsun diyorum. Bebisleri anne karninda rahat olanlarada saglikli agrisiz sizisiz dogumlar diliyorum. Biz dun @Kuvakvak i ziyarete gittik. Yavuz pasamizin keyfi yerindeydi:) acikinca biraz sesini duyma firsatim oldu. Malesef arkadasini omerimi goturemedim yavuz un yanina. Aslinda o hep bizden daha yakindi yavuza ayni hastanenin farkli katlarindaydilar sadece . Omerimi merak edenler icin; bebegimiz 3 gun once uyandirildi solunum cihazindan cikartildi tam artik servise cikacaksiniz diyorlardi ki cigerlerinde sivi birikmesi nedeni ile vucud oksijeni dustu ve tekrar solunuma baglandi ve yine uyutuluyor. Belirsizlikler yoruyor beni. Yavrumu o hortumlarla gormek uzuyor. Bir anne olarak onu o haldr gormek istemedigim icin bir daha en azindan uyandirilip o hortumlardan kablolardan kurtulana dek yogun bakima girmene karari aldim. Iyi mi ettim kotu mu ne kadar dayanirim bilmiyorum ama icimin acisinin tarifi gercekten mumkun degil. Sabretmekte zorlaniyorum isyan etmiyorum tevekkule devam ediyorum. Hergun fotografina bakip seviyorum. Az kaldi biliyorum ama daha ne kadar var bilmiyorum. Hergun kan aliyorlar kuzumdan onun ne kadarcik cani var ne kadarcik kani var ki hergun kan almaya dayaniyor. Anne olmak cok zormus daha simdiden turlu turlu dertler sardi hepimizi. Insallah hepimizin bu annelik sinavinda da basari ile cikanlardan oluruz.
Yalniz değilsin canımSitedeki tek beceriksiz anne olduğumu hissetmeye bi kanıt dahaellerine sağlık ne sevimli olmuş hoşgelicek kayra
Cnm bnde hic mama vermek.istemeyenlerdendim ama cocuk ac nasil agliyor sonra prof. Sorduk hani toplumdq bir anne sutu emmeyen cocuk cok zeki saglikli olmaz lafi varya illaki anne sutu cok yararli ama cocuk acsa o sutu bekleyemez ki prof. Dediki bn hic anne sutu emmemisim bak prof oldumCanım çok saol. Biz de mamaya devam edicez artık. Bir mama bir emzirme yaparız. Şu ilk zamanları atlatınca sonrası iyi olacak biliyorum. Aç kalmasına içim hiç razı değil.
Canim emzik verdin mii?? Hani doyuyosa ve memede kalmakta israrciysa emzik kallansan? Ben de daha kullanmyrm ama cevremden kullanmicak msn diye soran cok oluyorKizlar ya biz hic uyumuyoruz geceleri. O kadar yoruldumki artik yetisemez oldumgunduz 2 3 saat uyuyor ama gece surekli meme istiyor. Napcam bilmiyorum. Mama mi versem ki geceleri.
İncir süt yaparmiş birde tavuk suyuna corba ve tavuk iyi geliyor birde alkolsüz bira arttiriyormus biz aldik daha denemedimTesekkur ederim canin bebegimin gaz sorunu malesef cok ya gazdan magduruz ama incir falan bisey yapmaz herhalde
Canim benim ilk bebegimdede cikmisti sarilik degeride seninki gibiydi bir ay sonra gecti sarilik bol bol anne sütü ilaciKizlar kac gundur giremiyorum firsat yok..herkes iyidir insalllah..sayfalari okumak mumkun degil ucu kacti..
Bugun saglik ocaginda topuk kani verdik biz de Kumsal agladi ben agladimbi de ordaki aile hekimi sarilik cok var hemen hastaneye gidin dedi bi panikle kosturduk orda muayene oldu dr cok degil test yapalim dedi elinden kan aldilar orda daha da cok agladi ben daha da fazla iste boyle zor bi gundu..neyseki 13.2 cikti sinir 17 inis sali tekrar gelin dediler..
Ilk gunden beri emziriyorum sekerli su da verdim neden oldu anlamadim
bu 3 gunde ne yapsam kizlar akil verin
yarin sabah soyup gunese yatircaz..dr yapacaginiz bisey yok sizin dedi..
Haklısın canım. Azıcık mama verince yüzüne renk geliyor, uykusunda gülümsemeye bile başlıyor. Sonuçta sütü tamamen kesecek değiliz. Artana kadar sağlıkları için ve aç kalmamaları için mama ile takviye yapacağız. Bak koskoca prof bile mamayla beslenmişCnm bnde hic mama vermek.istemeyenlerdendim ama cocuk ac nasil agliyor sonra prof. Sorduk hani toplumdq bir anne sutu emmeyen cocuk cok zeki saglikli olmaz lafi varya illaki anne sutu cok yararli ama cocuk acsa o sutu bekleyemez ki prof. Dediki bn hic anne sutu emmemisim bak prof oldumsen bebegini ac birakma cnm once emzir doymazsq ver ben oyle yapiyorum
canım benimde sütüm cok az gelıyor.mama takviyesi yapıorumm.biraz emziiriyorum en fazla 15 dakika arkadan mamayı veriyorum.bugün 17 günlük oldu bebeğim,ikimiznide aynı bebekleri,ama hala mama konusunda kararsızım.bi doktor 2 saatte ver diyor,bi doktor 3 saatte ver diyor,3 saat cok uzun ac kalmasın diyor,biri 60cc biri 90 cc ver diyor benimde kafam karıstı.sen mama veriyormusun?kaç saat arayla ve kaç cc ?Can'ım dolu olan göğsümü sağdım 40 cc den biraz. Fazla çıktı 50 cc yok diğer göğsüm den daha az çıkıyo normalde kaç olması lazım 16 günlüğüz bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?