2015 Ekim Anneleri

Canım çok tşk ederim. Önerilerini dikkate alacağım.

Canım geldiğiniz için tekrar teşekkür ederim. Biliyorsun, dely ve sen bana baya moral verdiniz. Dün dely de geldi senden sonra. Sizi o kadar güzel gördüm ki. Ben de iyice toparlandım. Koridorda sabaha kadar turladım, Yavuz her ağladığında kucaklayabildim. Sizi görünce bana da baya güç geldi.

İnşallah Ömer bebek iyileşecek canım. Sen moralini yüksek tut, onun sana ihtiyacı var. Hastanede ne yapılıyorsa onun sağlığı için yapılıyor. Allah en kısa zamanda sizi kavuşturacak inşallah, biz de yolcu edeceğiz evinize. Allah tüm annelerimize ve bebeklerimize güç versin.

Canım bi gelişme olursa bana da haber ver benimde sancıların oluyor ama geçiyor hemen
Ahh bi atağa geçse naklen yayın yapıcam ama bugün de farklı bir durum yok. Dün baya inceden adet ağrısı gibi oldu kaldı öyle. Doktorumuz Şakayla karışık pazar günü doğurmak yok demişti benim zilli doktora gıcıklık mı yapacak bilmem artık. Bugün de sancı falan yok. İnşallah müdahalesiz kendi sancımızla doğurmak nasip olur canım.

Kızlar dün geceden beri uyumadım saatte bir sancı geldi hiç yatamadım ayakta olunca daha rahat geçti ama kısa süreli oldu hep ve sıklaşmadı.. Şimdi hala var yine her saatte geliyor 2-3 dk sürüyor ayağa kalkıp eğilip çömelince sandalyeye vs dayanıp sekiz çizince geçiyor... Doğum sancısı değil sanırım bu dimi??? Gitsemmiki hastaneye??? Nasıl bişi bu doğum sancısı gelsin artık

Canım allahım şifa versin miniğe ve sana sabır.. O kadar az kaldıki sütüm için nabıcam, ömer bugün bizi uyutmadı, ömer bugün anne dedi vs vs demelere.. Her an duamızdasınız

Gece gece bi emzirme seansından daha naklen yayındayız.. Fındığım uyumuyo ne var bu meme ucunda bilmem emmesede agzı acık ıcınde durcak. Hayır alışkın degılım öyle oturmya ben kurtluyum duramıyorum. Bool dogumlu, bol ay sütüm cok fazla ped yetıstıremıyorumlu bi gün olsun :)

Canm bu gunler gecicek bak hersey yoluna giricek omerde senn kucaginda o hastaneye veda edicek insaAllah, sabahtan beri agliorum bende lohusa hali sardi annelik gercekten cok zormus bukadar tahmin etmemistim Rabbime siginiorum bize yardim etsin zorlandigimiz bu gunleri kolay atlatalim dualarimiz birbirimize olsun....

Kizlar ya biz hic uyumuyoruz geceleri. O kadar yoruldumki artik yetisemez oldum gunduz 2 3 saat uyuyor ama gece surekli meme istiyor. Napcam bilmiyorum. Mama mi versem ki geceleri.

Canım çok saol. Biz de mamaya devam edicez artık. Bir mama bir emzirme yaparız. Şu ilk zamanları atlatınca sonrası iyi olacak biliyorum. Aç kalmasına içim hiç razı değil.
Cnm bnde hic mama vermek.istemeyenlerdendim ama cocuk ac nasil agliyor sonra prof. Sorduk hani toplumdq bir anne sutu emmeyen cocuk cok zeki saglikli olmaz lafi varya illaki anne sutu cok yararli ama cocuk acsa o sutu bekleyemez ki prof. Dediki bn hic anne sutu emmemisim bak prof oldum sen bebegini ac birakma cnm once emzir doymazsq ver ben oyle yapiyorum

Kizlar ya biz hic uyumuyoruz geceleri. O kadar yoruldumki artik yetisemez oldum gunduz 2 3 saat uyuyor ama gece surekli meme istiyor. Napcam bilmiyorum. Mama mi versem ki geceleri.
Canim emzik verdin mii?? Hani doyuyosa ve memede kalmakta israrciysa emzik kallansan? Ben de daha kullanmyrm ama cevremden kullanmicak msn diye soran cok oluyor

Arkadaslar hastaneye nst için gelmiştim. Pazartesi sezeryanim vardi tansiyon yüksekliğinden dolayi.tansiyon ilaclarimi kullanmama rağmen tansiyonum 15-10 çıktı. Simdi nst ye gireceğim tekrar ölçülecek.cok korkuyorum dua edin benim için.

Tesekkur ederim canin bebegimin gaz sorunu malesef cok ya gazdan magduruz ama incir falan bisey yapmaz herhalde
İncir süt yaparmiş birde tavuk suyuna corba ve tavuk iyi geliyor birde alkolsüz bira arttiriyormus biz aldik daha denemedim

Canim benim ilk bebegimdede cikmisti sarilik degeride seninki gibiydi bir ay sonra gecti sarilik bol bol anne sütü ilaci

Haklısın canım. Azıcık mama verince yüzüne renk geliyor, uykusunda gülümsemeye bile başlıyor. Sonuçta sütü tamamen kesecek değiliz. Artana kadar sağlıkları için ve aç kalmamaları için mama ile takviye yapacağız. Bak koskoca prof bile mamayla beslenmiş

Can'ım dolu olan göğsümü sağdım 40 cc den biraz. Fazla çıktı 50 cc yok diğer göğsüm den daha az çıkıyo normalde kaç olması lazım 16 günlüğüz bugün
canım benimde sütüm cok az gelıyor.mama takviyesi yapıorumm.biraz emziiriyorum en fazla 15 dakika arkadan mamayı veriyorum.bugün 17 günlük oldu bebeğim,ikimiznide aynı bebekleri,ama hala mama konusunda kararsızım.bi doktor 2 saatte ver diyor,bi doktor 3 saatte ver diyor,3 saat cok uzun ac kalmasın diyor,biri 60cc biri 90 cc ver diyor benimde kafam karıstı.sen mama veriyormusun?kaç saat arayla ve kaç cc ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…