2015 Ekim Anneleri

kizlar bn epidural normal yaptim sanciyi kesiyo zaten epidural
Epidural normal doğum hakkında biraz tecrübenden bahsedebilir misin tavsiye ediyor mısın galiba benimde öyle olacak sonda uyuşukluktan sonra mı takılıyo bi de Açıklık kaç cm olunca iğne vurdular belden aşağın uyuştuktan sonra ıkınman kolay oldu mu iğneden kaç dk sonra Doğdu ay çok oldum ama napim kusura bakma

yok valla hiç bşy ,39+2 yim haftaya çarşamba benim doğum günüm bakalım o zamana kadar Allah kerim:) aksi gibi grip olacak gibiyim de valla
Ayy dikkaat et kendine canım benim.. Ben şuan hastayım bile doğurdum doğurcam hapşurup tıksırıyorum elimde rulo peçete dolaşıyorum =)

Cnm farketmio nadıl rahatsan ama elbisede giyinme derdi olmuyor pantolan kadr tabi yinede sen bilirsin

[QUOTE="tug. Erce132büyük oğlum st: 43balık. . Uysa. Uysa4, membeoğlan da6kıskanç olunim işimiz m olursa sanirim akrep burcu olur be de 25 ekim dogumluyum kiz mi erkek mi bilmiyorum ama coook kiskanc bir cocuk olacak [/QUOTE]
Eyvah eyvah o zaman buyuk oglum tam bi balik uysal ve duygusal bu oglan da kiskanc olursa isimiz zor

Merhaba kızlar. Uzun zamandır foruma giremedim. Gecemiz gündüzümüz savaşarak geçiyor oğlana meme aldırmaya çalışıyor. İlk günler biberon kıllanınca almıyor. Çok şükür biraz gelişme var silikon meme ucu aldık dün biraz gelişme. Doğum yapanlar olmuştur. Gözğnğz aydın. Aklım bırda hep aklımdasınız n

Merhaba cnm bizde de aynı sorun vardı ilk bir hafta hep biberon ve mama vermek zorunda kaldık bn hastalandım meme hiç tutturamadm sonra sağdım verdim göğüs ucumda yoktu zaten bigün şekerli suyu göğsüme döktüm birden onun tadıyla aldı bikaç sefer öyle denedik şimdi alıyor çok şükür sende dene istersen şuan tam emmeyi bilmediklerinden zorlanıyorlar

Kızlar ben bugünde doguramadim off

Merhaba;
Bende 2015-mayıs annesiyim. sizin grubunuza bi bakayım dedim. Özleniyor bu günler kıymetini bilmek lazım :) Zamanınız daha var zaten hiç panik yapmayın nacizane fikrim :) çok sevgiler

Canım dün akşam meleğim ağlamadı bizde uyanmamışız 5 saat falan uyuduk beraber Bu akşamda zor uyudu dalamıyor derin uykuya Parça parça uyuyor

cnm en fazla 3 saat dedi bize doktor 3 saati sakin gecirme dedi ben gece saat kuruyorum bazen aglio uyanip emzoriyorum 2 saatte 1 emziriyorum yani. Geceler 1,5 saatte uyandigi oluyo gunduz de ayji sekilde ama 3 saati gecirme

Geçirmeyeceğim canım çok üzüldüm bugün bi daha kesinlikle uyandırırım

Biz taburcu olmadan yaptırdık sünnetini 1 haftalık olduk iyileşti bile geciktirmeden yaptır bence

Biz taburcu olmadan yaptırdık sünnetini 1 haftalık olduk iyileşti bile geciktirmeden yaptır bence
Anestezi kullandılarmı yaparken?? Benim gittiğim hastanede bebek nekadarlık olursa olsun anesteziyle yapıyorlarmış sünneti. Bende öyle istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…