Epidural normal doğum hakkında biraz tecrübenden bahsedebilir misin tavsiye ediyor mısın galiba benimde öyle olacak sonda uyuşukluktan sonra mı takılıyo bi de Açıklık kaç cm olunca iğne vurdular belden aşağın uyuştuktan sonra ıkınman kolay oldu mu iğneden kaç dk sonra Doğdu ay çok oldum ama napim kusura bakmakizlar bn epidural normal yaptim sanciyi kesiyo zaten epidural
Ayy dikkaat et kendine canım benim.. Ben şuan hastayım bile doğurdum doğurcam hapşurup tıksırıyorum elimde rulo peçete dolaşıyorum =)yok valla hiç bşy ,39+2 yim haftaya çarşamba benim doğum günüm bakalım o zamana kadar Allah kerim:) aksi gibi grip olacak gibiyim de valla
Bnde işte devlet yapıomu die merak ettim ama yapmıyor galibakizlar bn epidural normal yaptim sanciyi kesiyo zaten epidural
Bu gobusume uygun etegim.yok canim da artik uzun tunikle pantolon gycem pantolon cikinca tunikle kalirim.en azindan..paytak_paytak_kosan_koala canim muayene icin etek daha mantikli pantolonu tamamen cikartmak geri giymek falan ugrastirir, etegi yukari kaldir bitince indir bu kadar...
Cnm farketmio nadıl rahatsan ama elbisede giyinme derdi olmuyor pantolan kadr tabi yinede sen bilirsinBen de doguramadim bugun de
belim cok agriyor birazcik ayakta dursam.. cok afedersiniz ama surekli tuvaletim var ve gunde 2-3 kez buyuk tuvalete cikiyorum
yarin cati muayenesi var ve nst.. bisey sormak istiyorum kizlar cati muayenesine giderken elbise gibi bisey giymek mi iyi pantolon mu yoksa
En uygun 1000 tlden baslar cnm samsunda medicalpark 1750 2000 civarı.Peki özel hastanelerin doğum fiyatı ne kdar oluyor ki mesela bana en yakın medical ve medipol var... epidural olsaydı iyiydi =(
Merhaba cnm bizde de aynı sorun vardı ilk bir hafta hep biberon ve mama vermek zorunda kaldık bn hastalandım meme hiç tutturamadm sonra sağdım verdim göğüs ucumda yoktu zaten bigün şekerli suyu göğsüme döktüm birden onun tadıyla aldı bikaç sefer öyle denedik şimdi alıyor çok şükür sende dene istersen şuan tam emmeyi bilmediklerinden zorlanıyorlarMerhaba kızlar. Uzun zamandır foruma giremedim. Gecemiz gündüzümüz savaşarak geçiyor oğlana meme aldırmaya çalışıyor. İlk günler biberon kıllanınca almıyor. Çok şükür biraz gelişme var silikon meme ucu aldık dün biraz gelişme. Doğum yapanlar olmuştur. Gözğnğz aydın. Aklım bırda hep aklımdasınız n
Kızlar ben bugünde doguramadim off
Ben de öyle canım günümüz aynıymış. Adet olcakmış gibi ağrılarım oldu ama yattı uyudu benim nazlı kızım yineKızlar ben bugünde doguramadim off
Bugün günümüz doldu haftaya perşembeye kadar gelmezse sezeryan olucamBenim gibi son dk gunu geçtikten sonra sezeryan olan(olacak) var mı grupta bu arada?
Canım ilk bir ay 2 saat kuralımız vardı gece saatı kurup her iki saatte bi emziriyordum ben. Doktorumuz o kuralı bi ay sonunda kaldırdı o acıktıgında ağlayacak zaten gece uyandırma uykusundada büyüyücek uykuyada ihtiyacı var dedi. Artık saati kurmuyoruz ama bebişim zaten saat gibi 2-3 saatte bir anneeeee geeel anlamı tasıyan bi cıyakdamayla uyanıyodu. Tabi artık daha farklı. Uykumuz azaldı kucakta uyumak istiyor falan onlarda işin farklı boyutu:)
cnm en fazla 3 saat dedi bize doktor 3 saati sakin gecirme dedi ben gece saat kuruyorum bazen aglio uyanip emzoriyorum 2 saatte 1 emziriyorum yani. Geceler 1,5 saatte uyandigi oluyo gunduz de ayji sekilde ama 3 saati gecirme
Selam kızlar nasılsınız? Herkes iyidir umarım.
Statician ın Ömer'i nasıl oldu bir gelişme var mı?
Beyazpeynir arkadaşımızın başına geleni okudum, Allah sabrını versin inşallah, çok Üzücü..
Biz de bu hafta dışardan hiç yardım almadık artık. Hatta Haftasonu eşim olmayacak ben 2 oğlumla başabaşa olacağım. Yemek falan çok zorlanmam inşallah, aman en olmadı dışardan söyleyiveririm birşeyler. Annemler hasta olmuş tüm ev halkı olarak, gelmeyin dedim ben de.. Şimdi bulaşırsa bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalmayayım dedim. Herkes ne yapacaksın tek başına diyor da ben de bundan sonra hep böyle değil mi zaten, alışmak Lazım bir an önce diyorum.
Miniğim önceki gece gazdan uyuyamadı bu arada, ama bugün ve dün gece iyiydi. Ama eskiye göre gaz sorunu biraz daha kendini hissettirmeye başladı. Şimdilik idare ediyoruz bir şekilde..
Ben Sünnet işini düşünmeye başladım kara karabüyüğümü de 2 aylıkken yaptırmıştım, bunda da şimdiden araştırayım da ancak netleştiririm.
Anestezi kullandılarmı yaparken?? Benim gittiğim hastanede bebek nekadarlık olursa olsun anesteziyle yapıyorlarmış sünneti. Bende öyle istemiyorumBiz taburcu olmadan yaptırdık sünnetini 1 haftalık olduk iyileşti bile geciktirmeden yaptır bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?