2015 Ekim Anneleri

yazarim tabi cnm
Aciklik 3 cm iken epidural takildi aninda etki etki ve sancim kesildi epidural takildiktan sonra tam olarak 2 saat sonra dogum yaptm bnm acilmami hizlandirdi yani. Sadece sancin kesilio cnm normal dogum yaptigin icin sonda takilmio bende belden asa uyuducak hissetmicem saniyordum ama hissediyosun hatta yuruyosun bile ama ilginc bi sekilde agri sizi hissetmiyosun dogum sancisini sadece karninda kasilma varmis gibi hissediyosun ve afedersin buyuk tuvaletin gelmis gibi hissediyosn.
3. İkinmada dogurdum ben zor olmadi zaten nornalde sanci gelince ikinilir ya bunda sanki buyuk tuvaletin gelmis gibi oldugunda ikiniyosn yani tamamen hissiz degil alt taraf ama epiduralden sonra ben ne cati muayenesini hissettim ne dikisleri hissettim .
Hatta bi ara bacagim kasindi ablama kasittirdim daha sert kasi diyorum ayagim kipkirmizi olmus hissetmemisim ama yuruyosun felan ilginc bisi epidural ve ben cok memnunum sadece belden yapilio korkusuna biraz gec taktirdim dr um ikna etti 2 saag kendi sancimi cektim keske en basta takilsaymis diyorum gercekten buyuk rahatlik dogum sonrasi bi sknti yasamadim bel agrisi bas agrisi vs olmadi baska sormak ostedigu bisi varsa sorabilirsin

Bnde işte devlet yapıomu die merak ettim ama yapmıyor galiba
devlet yapmiyormus canm bende oyle biliyorum

mozp ay cnm bizde 23 gunluguz ve bende yaptirmak istiyorjm sunnet nasi yapilio anlatirmisin ve kac gunde iyilesiyo bide ozel bi bez veriolar mi normal bez mi kullaniyoruz

aman allah korusun 4 saatten sonra kan sekeri dusuyormus bi seferlik bisi olmaz dikkat et cnm alarm felan kur

Anestezi kullandılarmı yaparken?? Benim gittiğim hastanede bebek nekadarlık olursa olsun anesteziyle yapıyorlarmış sünneti. Bende öyle istemiyorum

Lokal anestezi ile yapıyorlardı canım. Zaten çocuğu uyanık aldılar uyanık getirdiler

mozp ay cnm bizde 23 gunluguz ve bende yaptirmak istiyorjm sunnet nasi yapilio anlatirmisin ve kac gunde iyilesiyo bide ozel bi bez veriolar mi normal bez mi kullaniyoruz

Canım ben iki oğlumada doğduğunun ertesi günütaburcu olmadan yaptırdım sünnetlerini. Öncelikle çocuk dr.unun kontrolü ve onayı gerekiyor. İşlemi lokal anestezi ile yapıyorlar. Dokular yeni geliştiği için 1 haftada düzeliyor. Sünnetin ertesi günü sargısının çıkarılması gerekiyor. Ben cesaret edemediğim için hastaneye götürdüm orada bebek hemşiresi aldı sargıyı. Bez olarak özel bir şey yok normal bezi kullanılıyor. Ben ilkinde prima kullanmıştım ama bu kez molfixi tercih ettim. Onun dışında günde 3 kez pipisinr terramicyn merhem sürülüyor.
Bizim dün 1 haftamız bitti İyileşti bile. Hatta dün sağlık ocağından hemşire geldi kontrol ederken gördü düzelmiş bile dedi. Kesinlikle çok büyük bir rahatlık tavsiye ederim

Hoppppaaaaaaa hamilelik takvimi uçmuşşşşş varmı gelen giden ??? Yok tabiiki bu gece hiç uyuyamadım inanılmaz sancıyla uyanıuorum ilki dolaşıp biraz kalça hareketiyle geçiyo.. Yatağa yattığım an yine başlıyo ama sık depil ve kısa süreli değil sanırım doğum sancısı olmuyo bu değil mi??? Yani uykumdan uyandırıyo ama bi düzen yok oturarak uyuyabiliyorumkimseyide uyandırmak istemiyorum evde offffff bi nolduğunu anlayabilsemm

Ameliyat yerimin sağ tarafı şişmiş bugün biraz fazla hareketliydmm ondan mi ki

Ben varım canım gününe kadar gelmezse bir gün sonra alınacak
Hayırlısı olur inşallah hakkınızda canım.
maşallah guzel gecmis canım sağlıkla büyüt bebeğini cevabın xicin teşekkürler
Y yenibirsebep cnm sezeryana dönmüşsün hayırlısı olsun cnm benimde sonum o galiba benimkide gelmio
senin daha var yine canım hayırlısı hakkınızda inşallah kolay bir sekilde atlatırırz. Çatın dar diyor dr. Artı kısa boy ve kilo bide bebegin kilosu cok zorlaştırır diyor bakalım. Şartlar uygun olsaydı günümde geleceğine sezeryana gerek kalmayacağına inanıyordum simdi gozum korktu normalden hem şuan sanırım suyumda geliyor ara ara sabaha gidebilrrim hastaneye
Bugün günümüz doldu haftaya perşembeye kadar gelmezse sezeryan olucam
baya bekliyor benimki pazartesi en fazla demişti ben yine kendi sancımı bekleyeyim dedim ama sanırım su geliyor. Hayırlısı inşallah canım

Gun aymadan gunaydin guzel anneler :) ben biraz sessizim ama hep takipteyim Rabbim dogum yapanlara en kısa zamanda sagliklarini kavusmayi bol sut nasip etsin biz bekleyenlerede kolay kolay firt firt dogurmayi inşallah birde ömer bebekten haberiniz varmi uyandirilicakti ne oldu acaba

Günaydın kızlar,
Benim minik baya uykucu çıktı. Emziremiyorum hiç. 2 saatte 1 uyanıyor, alıyorum memeye hemen uyuyor. Ayaklarıyla oynayıp uyandırıyoruz, burnunu okşuyoruz, ama 3 çekmeden öte gidemiyoruz. Sütüm çok değil ama hemşireler şimdilik gayet iyi dedi. Fakat ememiyor. 3 emme seansından sadece 1inde uzun süre memede kalabiliyor. Hemşire ablamız gece aldı, önce sağdığım sütü içirdi, ek olarak üzerine mama vermiş. Az öncede ben birazcık mama verdim. Doğduğundan bu yana 15 ekimden yani, 7 defa kaka yapmıştır.
Önerisi olan var mı kızlar? Yeterli mi şimdilik böyle beslenmesi?

Cnm bnm kizda cok uyuyordu hatta ne yaptiysak uyanmiyordu tabi korkuyordum cok megerse doymadigi icin kan sekeri dusup bayilirmis yavrum sutum yetmediginden sonra herkes hemen mama ver buncocuga dedi simdi duzene girdi ya bn inanmiuorum baslarda anne sutunun yettigine cunki ceneleri iki cekmeye yoruluyor ve doyduklarini saniyoruz eltim 3. Aya kadar takviye mama verdim aonra ztn cene kaslari gelisti tek memeyle doymaya basladi dedi ama her firsatta emzir uyanmasada uyandir cimcikle bnm icim goderdi yaparken ama ne yapalim onlar icin dedigim gibi ama az da olsq mama takviye sart tuvaletide ii bnce ztn cis ve kaka yapan cocuk az da olsa douiyor demekmis cocuk doktoru demisti bana

Canim ilk zamanlr pek ememiyor. Ben geceleri 1 saat uyandirmaya calistgmzi bilirim eşimle. Mama vermedik hiç. Çok şükür şimdi daha iyi emiyor. 19 günlük olduk bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…