- 17 Temmuz 2013
- 1.792
- 622
- 173
yazarim tabi cnmEpidural normal doğum hakkında biraz tecrübenden bahsedebilir misin tavsiye ediyor mısın galiba benimde öyle olacak sonda uyuşukluktan sonra mı takılıyo bi de Açıklık kaç cm olunca iğne vurdular belden aşağın uyuştuktan sonra ıkınman kolay oldu mu iğneden kaç dk sonra Doğdu ay çok oldum ama napim kusura bakma
devlet yapmiyormus canm bende oyle biliyorumBnde işte devlet yapıomu die merak ettim ama yapmıyor galiba
cnm yazilmis ama bebde yazayim cati muayenesi icin elbise rahatlik ama ayni gun hem ultrasona girersen bide nst ye baglanirsan o zaman ciplak gibi kalio insan :)Ultrason değil de canım çatı muayenesi sırasında alttan bakılırken
19 ekim 2015 takvimimiz ayni ama bnm bebegim aceleci davrandi 23 gunluk oldu bile bazen uzuluuorm keske zamanini bekleseydi sana da hayirli ve saglikli dogumlar ins canimKızlar ben bugünde doguramadim off
aman allah korusun 4 saatten sonra kan sekeri dusuyormus bi seferlik bisi olmaz dikkat et cnm alarm felan kurCanım dün akşam meleğim ağlamadı bizde uyanmamışız 5 saat falan uyuduk beraberBu akşamda zor uyudu dalamıyor derin uykuya Parça parça uyuyor
Geçirmeyeceğim canım çok üzüldüm bugün bi daha kesinlikle uyandırırım
aman allah korusun 4 saatten sonra kan sekeri dusuyormus bi seferlik bisi olmaz dikkat et cnm alarm felan kur
Anestezi kullandılarmı yaparken?? Benim gittiğim hastanede bebek nekadarlık olursa olsun anesteziyle yapıyorlarmış sünneti. Bende öyle istemiyorum
mozp ay cnm bizde 23 gunluguz ve bende yaptirmak istiyorjm sunnet nasi yapilio anlatirmisin ve kac gunde iyilesiyo bide ozel bi bez veriolar mi normal bez mi kullaniyoruz
Tamam canım çok teşekkürler :) işallah doğarsa bizim vatandaş bizde hemen yaptrırız :)Lokal anestezi ile yapıyorlardı canım. Zaten çocuğu uyanık aldılar uyanık getirdiler
Hayırlısı olur inşallah hakkınızda canım.Ben varım canım gününe kadar gelmezse bir gün sonra alınacak
maşallah guzel gecmis canım sağlıkla büyüt bebeğini cevabın xicin teşekkürlerCnm bnde 3 gun cikamadim esim lagman aldi gitti dedik doktoru arayalim aradik oda normal dedi sanirim bir hafta cikamiyor cogu imsan bn 4. Gun zorda olsa ciktim
Cnm bnm kizdada cikti ilk dogdugu zmnlar sut yetmedigi icinmis azda olsa mama takviye cik uyirken kan sekerleri dusup bayiliyormus bebekler ebe tanidiklar dedi bnm kiz ilk gun hastahanede uyanmadi kaynana ebe o hastajanedeki arkadaslarinin yanina goturdu hemen mama vermisler cocuga kendine geldi sonra sarilik 9 cikti bizim
Cnm bn spinal.sezeryan oldun daha igneyi vurdu 5 dkka gecmeden uyustum bnm dogum 25 dkka surdu dogumdan once bazi kan tahlilleri istedi ekg istedi birde uyusma bnm dogumdan 4 saat sonra gecmeye basladi hemen agri kesici antibiyotik vurdular adet agrisi gibi agri hissettim ondan bile hafifti hatta
senin daha var yine canım hayırlısı hakkınızda inşallah kolay bir sekilde atlatırırz. Çatın dar diyor dr. Artı kısa boy ve kilo bide bebegin kilosu cok zorlaştırır diyor bakalım. Şartlar uygun olsaydı günümde geleceğine sezeryana gerek kalmayacağına inanıyordum simdi gozum korktu normalden hem şuan sanırım suyumda geliyor ara ara sabaha gidebilrrim hastaneyeY yenibirsebep cnm sezeryana dönmüşsün hayırlısı olsun cnm benimde sonum o galiba benimkide gelmio
baya bekliyor benimki pazartesi en fazla demişti ben yine kendi sancımı bekleyeyim dedim ama sanırım su geliyor. Hayırlısı inşallah canımBugün günümüz doldu haftaya perşembeye kadar gelmezse sezeryan olucam
Benim de sag tarafimda dikis yeri sismis normalmidir acabaAmeliyat yerimin sağ tarafı şişmişbugün biraz fazla hareketliydmm ondan mi ki
Cnm bnm kizda cok uyuyordu hatta ne yaptiysak uyanmiyordu tabi korkuyordum cok megerse doymadigi icin kan sekeri dusup bayilirmis yavrum sutum yetmediginden sonra herkes hemen mama ver buncocuga dedi simdi duzene girdi ya bn inanmiuorum baslarda anne sutunun yettigine cunki ceneleri iki cekmeye yoruluyor ve doyduklarini saniyoruz eltim 3. Aya kadar takviye mama verdim aonra ztn cene kaslari gelisti tek memeyle doymaya basladi dedi ama her firsatta emzir uyanmasada uyandir cimcikle bnm icim goderdi yaparken ama ne yapalim onlar icin dedigim gibi ama az da olsq mama takviye sart tuvaletide ii bnce ztn cis ve kaka yapan cocuk az da olsa douiyor demekmis cocuk doktoru demisti banaGünaydın kızlar,
Benim minik baya uykucu çıktı. Emziremiyorum hiç. 2 saatte 1 uyanıyor, alıyorum memeye hemen uyuyor. Ayaklarıyla oynayıp uyandırıyoruz, burnunu okşuyoruz, ama 3 çekmeden öte gidemiyoruz. Sütüm çok değil ama hemşireler şimdilik gayet iyi dedi. Fakat ememiyor. 3 emme seansından sadece 1inde uzun süre memede kalabiliyor. Hemşire ablamız gece aldı, önce sağdığım sütü içirdi, ek olarak üzerine mama vermiş. Az öncede ben birazcık mama verdim. Doğduğundan bu yana 15 ekimden yani, 7 defa kaka yapmıştır.
Önerisi olan var mı kızlar? Yeterli mi şimdilik böyle beslenmesi?
Canim ilk zamanlr pek ememiyor. Ben geceleri 1 saat uyandirmaya calistgmzi bilirim eşimle. Mama vermedik hiç. Çok şükür şimdi daha iyi emiyor. 19 günlük olduk bugünGünaydın kızlar,
Benim minik baya uykucu çıktı. Emziremiyorum hiç. 2 saatte 1 uyanıyor, alıyorum memeye hemen uyuyor. Ayaklarıyla oynayıp uyandırıyoruz, burnunu okşuyoruz, ama 3 çekmeden öte gidemiyoruz. Sütüm çok değil ama hemşireler şimdilik gayet iyi dedi. Fakat ememiyor. 3 emme seansından sadece 1inde uzun süre memede kalabiliyor. Hemşire ablamız gece aldı, önce sağdığım sütü içirdi, ek olarak üzerine mama vermiş. Az öncede ben birazcık mama verdim. Doğduğundan bu yana 15 ekimden yani, 7 defa kaka yapmıştır.
Önerisi olan var mı kızlar? Yeterli mi şimdilik böyle beslenmesi?
Benim 19 gün oldu canım doğum yapali senin ne kadar oldu? Şişlik ve kızarıklık varBenim de sag tarafimda dikis yeri sismis normalmidir acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?