2015 Ekim Anneleri

Canim emzik verdin mii?? Hani doyuyosa ve memede kalmakta israrciysa emzik kallansan? Ben de daha kullanmyrm ama cevremden kullanmicak msn diye soran cok oluyor
Canim cok sicak bakmiyordum emzik fikrine ama olmazsa onu da deniycem. Uyaniyor ac degil biliyorum cunku emmiyor bile agzinda tutuyor memeyi.

Canım çok saol. Biz de mamaya devam edicez artık. Bir mama bir emzirme yaparız. Şu ilk zamanları atlatınca sonrası iyi olacak biliyorum. Aç kalmasına içim hiç razı değil.
Bizde bi 10 gun mama verdk cnm ac kalmasın en iyisini yapmışsn o arada sütün anca gelir zaten şimdi hiç mama yemiyoruz 1 1,5 saatte bir emiyoruZ yada sağsgım sütten veriyorum

Canim emzirdikten sonra kac cc mama veriyosun

İncir süt yaparmiş birde tavuk suyuna corba ve tavuk iyi geliyor birde alkolsüz bira arttiriyormus biz aldik daha denemedim
Alkolsuz birayi bende duydum malt oldugu icin icinde artiyormus dun ulkerin maltana diye malt iceren bi icecegi var onu aldim. Inciride deneyecegim canim dun yemedigim kalmadi :)

Cok tatlı yaa cevaba bak; ben emmemisim ama prof oldum. Süper adammis :)

Dr.dan ciktik kizlar. Karnim ağrıyor, belim agriyor sürekli semsert dedim e doğuma hazırlanıyor dedi. Çatıda cok kastım, dogum yaklaştı bu kadar kasma fln dedi. Bi tirnakcik açıklık varmis hatta nstden sonra "tam cercevelik nst olmus" dedi. sukur kalp atisimiz iyi ama sanci da 0.. o kadar agriya sancim Cikar sanıyordum dedim haftaya gorusuruZ artik dedi. Hurma ye, hastalar faydasi oluyor diyorlar dedi.. uufff

Benim de öyle canım galiba emzirdigmiz icin oluyor bir de ben sancı çekerken ağrıyan yerleri m daha çok ağrıyor sağ elimi çok kullanamıyorum ağrısı çok oluyor sancı anında yürürken çok skmsm duvardaki korkuluklari

Biz taburcu olmadan yaptırdık sünnetini 1 haftalık olduk iyileşti bile geciktirmeden yaptır bence
Doktorumuz 40 çıktıktan sonra önerdi o Yüzden bekliyoruz biz de.. Hayırlı uğurlu olsun geçmiş olsun bu arada, darısı Başımıza:)

Canim emzik verdin mii?? Hani doyuyosa ve memede kalmakta israrciysa emzik kallansan? Ben de daha kullanmyrm ama cevremden kullanmicak msn diye soran cok oluyor
Canım ilk iki gün emzik tuttu benim kızım ama süt gelmediğini 3.gün keşfetti ve bidaha almadı hep göğüslerimi istiyor sürekli aranıyor göğüs uçlarımın yarası geçmek bilmedi bir türlü ağzına alıp geveliyor mama takviyesi 30cc yapıyorum ben ama göğsümden hiç süt gelmediğinde bir 30cc daha veriyorum sonra kusup duruyo. Vermezsem sürekli ağlıyor. Yarin tam 1 haftalik olcaz şu günler ne zaman geçecek bilmiyorum

kızlar ilacın adı aguline. kızım çok ağlıyor bugün 4 kere bez değiştirdim kaka yapamamış şuan da ıkınarak ağlıyor ne yapmam lazı.
Canım kulak çöpü nü zeytinyağına batır makat kısmına sur bebisin biraz da içeri doğru it fitil gibi sonra mutlaka yapar canım yani insallah

sezeryan olan anneler gidişatı anlatır mısınız bana. Nasıl başlıyor tetkikler falan neler? kac dk. Sürüyor operasyo? Uyuşma ne zaman geciyor bu gibi seyleri merak ediyorum yardım lutfen
Canım cevap veren oldu mu bilmiyorum. 15 dakikada bebeği çıkardılar benim çıkmam 45 50 dakikayı buldu spinal oldum ben belden çok korkuyordum ama iğne girerken hiç ağrı hissetmedim yalnız ameliyat sırasında bulantım çok oldu oda ameliyat sonunda geçti uyuşma ben 10 da çıkmıştım akşam 8 e kadar sürdü yavaş yavaş açıldım büyük abdestimi aynı gün yaptım ben uyuşmam geçince hemen yürümeye çalıştım belki büyük abdest için. Onun faydası oluyodur Ağrı'larım çok yoktu ama hafif ağrı hissettiğimde ağrı kesici vurdular toplamda 3 iğne vuruldum ertesi günü çıktım hastaneden başka aklıma gelen şimdilik bu kadar

Herkse mreba ağrılarım hep var sancıda arada geliyor pazartesiye randevu aldım bakalım son durum ne olacak acaba açılmam devam etti mi bebişim iyimi... Bugün 40 hftalk olduk hadi hayırlısı ☺

Çok teşekkür ederim içim çok rahatladı umarım ben de senin gibi memnun kalırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…