- 31 Ocak 2015
- 350
- 274
- 43
- 37
Canim cok sicak bakmiyordum emzik fikrine ama olmazsa onu da deniycem. Uyaniyor ac degil biliyorum cunku emmiyor bile agzinda tutuyor memeyi.Canim emzik verdin mii?? Hani doyuyosa ve memede kalmakta israrciysa emzik kallansan? Ben de daha kullanmyrm ama cevremden kullanmicak msn diye soran cok oluyor
Bizde bi 10 gun mama verdk cnm ac kalmasın en iyisini yapmışsn o arada sütün anca gelir zaten şimdi hiç mama yemiyoruz 1 1,5 saatte bir emiyoruZ yada sağsgım sütten veriyorumCanım çok saol. Biz de mamaya devam edicez artık. Bir mama bir emzirme yaparız. Şu ilk zamanları atlatınca sonrası iyi olacak biliyorum. Aç kalmasına içim hiç razı değil.
Ah seni verene kurban maşallh cnm ya bıdık gibi çokk çokk gıdışndan öp annesiTeyzeleri biz 1 aylık olduk bugun1 aylık olma şerefine de emzik tuttu bugun kızım çok şükür
Ouyyy maşallah sanaTeyzeleri biz 1 aylık olduk bugun1 aylık olma şerefine de emzik tuttu bugun kızım çok şükür
Canim emzirdikten sonra kac cc mama veriyosunCnm bnde hic mama vermek.istemeyenlerdendim ama cocuk ac nasil agliyor sonra prof. Sorduk hani toplumdq bir anne sutu emmeyen cocuk cok zeki saglikli olmaz lafi varya illaki anne sutu cok yararli ama cocuk acsa o sutu bekleyemez ki prof. Dediki bn hic anne sutu emmemisim bak prof oldumsen bebegini ac birakma cnm once emzir doymazsq ver ben oyle yapiyorum
Alkolsuz birayi bende duydum malt oldugu icin icinde artiyormus dun ulkerin maltana diye malt iceren bi icecegi var onu aldim. Inciride deneyecegim canim dun yemedigim kalmadi :)İncir süt yaparmiş birde tavuk suyuna corba ve tavuk iyi geliyor birde alkolsüz bira arttiriyormus biz aldik daha denemedim
Sitedeki tek beceriksiz anne olduğumu hissetmeye bi kanıt dahaellerine sağlık ne sevimli olmuş hoşgelicek kayra
Doğrusunu isterseniz eşimin kız kardeşinden ve kuzenimin eşinden aldığım devasa yardımları inkar edemeyeceğim.Yalniz değilsin canım
Cnm bic mama vermek.istemeyenlerdendim ama cocuk ac nasil agliyor sonra prof. Sorduk hani toplumdq bir anne sutu emmeyen cocuk cok zeki saglikli olmaz lafi varya illaki anne sutu cok yararli ama cocuk acsa o sutu bekleyemez ki prof. Dediki bn hic anne sutu emmemisim bak prof oldumsen bebegini ac birakma cnm once emzir doymazsq ver ben oyle yapiyorum
Teyzeleri biz 1 aylık olduk bugun1 aylık olma şerefine de emzik tuttu bugun kızım çok şükür
Benim de öyle canım galiba emzirdigmiz icin oluyor bir de ben sancı çekerken ağrıyan yerleri m daha çok ağrıyor sağ elimi çok kullanamıyorum ağrısı çok oluyor sancı anında yürürken çok skmsm duvardaki korkuluklariKızlar doğum yapalı 16 gün oldu iki gündür heryerim sopa yemiş gibi Ağrı'yo sabah yataktan kaskatı ve yorgun kalkıyorum böyle olan varmı nete baktım d vit eksikliği olabiliyor Muş bakalım bugün tekrar kullanmaya başladım d vit i inş Bi an önce geçer
Doktorumuz 40 çıktıktan sonra önerdi o Yüzden bekliyoruz biz de.. Hayırlı uğurlu olsun geçmiş olsun bu arada, darısı Başımıza:)Biz taburcu olmadan yaptırdık sünnetini 1 haftalık olduk iyileşti bile geciktirmeden yaptır bence
Canım bulgur çok gaz yapıyor bizim kız da dikkat et yalnizValla cnmbilmiyorum iyiydi aslinda ama iki gundur azaldi ya bulguru bi deneyecegim
Canım ilk iki gün emzik tuttu benim kızım ama süt gelmediğini 3.gün keşfetti ve bidaha almadı hep göğüslerimi istiyor sürekli aranıyor göğüs uçlarımın yarası geçmek bilmedi bir türlü ağzına alıp geveliyor mama takviyesi 30cc yapıyorum ben ama göğsümden hiç süt gelmediğinde bir 30cc daha veriyorum sonra kusup duruyo. Vermezsem sürekli ağlıyor. Yarin tam 1 haftalik olcaz şu günler ne zaman geçecek bilmiyorumCanim emzik verdin mii?? Hani doyuyosa ve memede kalmakta israrciysa emzik kallansan? Ben de daha kullanmyrm ama cevremden kullanmicak msn diye soran cok oluyor
Canım kulak çöpü nü zeytinyağına batır makat kısmına sur bebisin biraz da içeri doğru it fitil gibi sonra mutlaka yapar canım yani insallahkızlar ilacın adı aguline. kızım çok ağlıyor bugün 4 kere bez değiştirdim kaka yapamamış şuan da ıkınarak ağlıyor ne yapmam lazı.
Canım cevap veren oldu mu bilmiyorum. 15 dakikada bebeği çıkardılar benim çıkmam 45 50 dakikayı buldu spinal oldum ben belden çok korkuyordum ama iğne girerken hiç ağrı hissetmedim yalnız ameliyat sırasında bulantım çok oldu oda ameliyat sonunda geçti uyuşma ben 10 da çıkmıştım akşam 8 e kadar sürdü yavaş yavaş açıldım büyük abdestimi aynı gün yaptım ben uyuşmam geçince hemen yürümeye çalıştım belki büyük abdest için. Onun faydası oluyodur Ağrı'larım çok yoktu ama hafif ağrı hissettiğimde ağrı kesici vurdular toplamda 3 iğne vuruldum ertesi günü çıktım hastaneden başka aklıma gelen şimdilik bu kadarsezeryan olan anneler gidişatı anlatır mısınız bana. Nasıl başlıyor tetkikler falan neler? kac dk. Sürüyor operasyo? Uyuşma ne zaman geciyor bu gibi seyleri merak ediyorum yardım lutfen
Çok teşekkür ederim içim çok rahatladı umarım ben de senin gibi memnun kalırımyazarim tabi cnm
Aciklik 3 cm iken epidural takildi aninda etki etki ve sancim kesildi epidural takildiktan sonra tam olarak 2 saat sonra dogum yaptm bnm acilmami hizlandirdi yani. Sadece sancin kesilio cnm normal dogum yaptigin icin sonda takilmio bende belden asa uyuducak hissetmicem saniyordum ama hissediyosun hatta yuruyosun bile ama ilginc bi sekilde agri sizi hissetmiyosun dogum sancisini sadece karninda kasilma varmis gibi hissediyosun ve afedersin buyuk tuvaletin gelmis gibi hissediyosn.
3. İkinmada dogurdum ben zor olmadi zaten nornalde sanci gelince ikinilir ya bunda sanki buyuk tuvaletin gelmis gibi oldugunda ikiniyosn yani tamamen hissiz degil alt taraf ama epiduralden sonra ben ne cati muayenesini hissettim ne dikisleri hissettim .
Hatta bi ara bacagim kasindi ablama kasittirdim daha sert kasi diyorum ayagim kipkirmizi olmus hissetmemisim ama yuruyosun felan ilginc bisi epidural ve ben cok memnunum sadece belden yapilio korkusuna biraz gec taktirdim dr um ikna etti 2 saag kendi sancimi cektim keske en basta takilsaymis diyorum gercekten buyuk rahatlik dogum sonrasi bi sknti yasamadim bel agrisi bas agrisi vs olmadi baska sormak ostedigu bisi varsa sorabilirsin
devlet yapmiyormus canm bende oyle biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?