Can'ım. Ben sürekli değil de çok ağlarsa doymadığını hissedersem veriyorum dün toplamda 3 kere verdik genelde de 3 den fazla olmuyo tek seferde mi 60. 90 yoksa toplamda mı eğer tek seferse 9060 bence çok ben 30 ya da çok açsa 40 şık veriyorum bizim Dr 3 saatte bir 30 cc emxirdikten sonra demişti tabii bu ilk doğduğunda ama toplamda en az 500 cc almaları gerekiyormuş bide tabii idrar çıkışı eğer günde 7 8 kere yapıyorsa beslenmesi iyiymiş bide siz hangi mamayı kullanıyorsunuz ben aptamil i kullanıyorum ama büyük abdestini zor yapıyo evolvia tı iyi diyorlar ama bilemedim Hipp zaten içinde. Kurşun varmış onu hiç almamcanım benimde sütüm cok az gelıyor.mama takviyesi yapıorumm.biraz emziiriyorum en fazla 15 dakika arkadan mamayı veriyorum.bugün 17 günlük oldu bebeğim,ikimiznide aynı bebekleri,ama hala mama konusunda kararsızım.bi doktor 2 saatte ver diyor,bi doktor 3 saatte ver diyor,3 saat cok uzun ac kalmasın diyor,biri 60cc biri 90 cc ver diyor benimde kafam karıstı.sen mama veriyormusun?kaç saat arayla ve kaç cc ?
Can'ım dün gerçekten çok kötüydüm gece annem aldı Bebişi sadece emxirmeye kalktım ya ondan yada decavit demir ilacı ve dvit kullandım ondan bugün çok iyiyim şükür bence sende d vitamini mi Bi dene ben uzun zamandır kullanmıyodum dün başladım devam edicem inş Bi daha olmaz ve inş sende Bi an önce toparlanırsınBenim de öyle canım galiba emzirdigmiz icin oluyor bir de ben sancı çekerken ağrıyan yerleri m daha çok ağrıyor sağ elimi çok kullanamıyorum ağrısı çok oluyor sancı anında yürürken çok skmsm duvardaki korkuluklari
Canım allah yardımcın olsun hiiç üzülme pzt zaten sezaryen olacakmış bugünden kavuşursun miniğime ne güzel. Sağlıkla gelsin inşallahKızlar benim hastaneye yatisim yapıldı.tansiyonum 16-10 a kadar cikti.tansiyon Ilaclarimi icicem eger yinede 15 ve üzeri olursa acil sezeryana alabilirler. Suanda kontrol altında tutacaklar.bebegin esyalarini da istediler.suanda beklemedeyiz.insallah yazabilirim son durumumu çok kötü olmazsam.hepinizi çok seviyorum..
Sen tecrübelisin aklına geldikçe yaz sana zahmetBende habire fikir vermiş gibi oluyorum ama gece çok sık uyanan bebeklerinin varsa mutlaka kundaklandı yapınnnn
Canim benim de en zorlandgm donem ilk haftamzdi...sonralari daha iyi merak etme. Hem bebege alisiyrz hem de o bize.Canım ilk iki gün emzik tuttu benim kızım ama süt gelmediğini 3.gün keşfetti ve bidaha almadı hep göğüslerimi istiyor sürekli aranıyor göğüs uçlarımın yarası geçmek bilmedi bir türlü ağzına alıp geveliyor mama takviyesi 30cc yapıyorum ben ama göğsümden hiç süt gelmediğinde bir 30cc daha veriyorum sonra kusup duruyo. Vermezsem sürekli ağlıyor. Yarin tam 1 haftalik olcaz şu günler ne zaman geçecek bilmiyorum
Can'ım. Ben sürekli değil de çok ağlarsa doymadığını hissedersem veriyorum dün toplamda 3 kere verdik genelde de 3 den fazla olmuyo tek seferde mi 60. 90 yoksa toplamda mı eğer tek seferse 9060 bence çok ben 30 ya da çok açsa 40 şık veriyorum bizim Dr 3 saatte bir 30 cc emxirdikten sonra demişti tabii bu ilk doğduğunda ama toplamda en az 500 cc almaları gerekiyormuş bide tabii idrar çıkışı eğer günde 7 8 kere yapıyorsa beslenmesi iyiymiş bide siz hangi mamayı kullanıyorsunuz ben aptamil i kullanıyorum ama büyük abdestini zor yapıyo evolvia tı iyi diyorlar ama bilemedim Hipp zaten içinde. Kurşun varmış onu hiç almam[/QU
Can'ım inan sürekli aklımdasın neden bilmiyorum sanki Ömer kardeşimin Bebeği gibi aklımda Allah sana güç kuvvet ve sabır Ömer'imize Bi an önce şifa versin İnş Bi an önce toparlanacak ÖmerKizlar merhaba umarim herkes iyidir. Bebisleriniz sagliklidir sizlerin sutleri bollasmistir. Yeni dogum yapanlara hayirli olsun diyorum. Bebisleri anne karninda rahat olanlarada saglikli agrisiz sizisiz dogumlar diliyorum. Biz dun @Kuvakvak i ziyarete gittik. Yavuz pasamizin keyfi yerindeydi:) acikinca biraz sesini duyma firsatim oldu. Malesef arkadasini omerimi goturemedim yavuz un yanina. Aslinda o hep bizden daha yakindi yavuza ayni hastanenin farkli katlarindaydilar sadece . Omerimi merak edenler icin; bebegimiz 3 gun once uyandirildi solunum cihazindan cikartildi tam artik servise cikacaksiniz diyorlardi ki cigerlerinde sivi birikmesi nedeni ile vucud oksijeni dustu ve tekrar solunuma baglandi ve yine uyutuluyor. Belirsizlikler yoruyor beni. Yavrumu o hortumlarla gormek uzuyor. Bir anne olarak onu o haldr gormek istemedigim icin bir daha en azindan uyandirilip o hortumlardan kablolardan kurtulana dek yogun bakima girmene karari aldim. Iyi mi ettim kotu mu ne kadar dayanirim bilmiyorum ama icimin acisinin tarifi gercekten mumkun degil. Sabretmekte zorlaniyorum isyan etmiyorum tevekkule devam ediyorum. Hergun fotografina bakip seviyorum. Az kaldi biliyorum ama daha ne kadar var bilmiyorum. Hergun kan aliyorlar kuzumdan onun ne kadarcik cani var ne kadarcik kani var ki hergun kan almaya dayaniyor. Anne olmak cok zormus daha simdiden turlu turlu dertler sardi hepimizi. Insallah hepimizin bu annelik sinavinda da basari ile cikanlardan oluruz.
Geçmiş olsun canım öncelikle stres yapma stres yaptıkça iyice çıkıyor tansiyon. Bende yüksek tansiyondan dolayı belirlediğimiz tarihten önce doğuma alındım. Korkulacak hiçbir şey yok sen yeter ki stres yapma erkenden kuzucuğuna kavuşcaksın onu düşün. Dualarımız sizinleKızlar benim hastaneye yatisim yapıldı.tansiyonum 16-10 a kadar cikti.tansiyon Ilaclarimi icicem eger yinede 15 ve üzeri olursa acil sezeryana alabilirler. Suanda kontrol altında tutacaklar.bebegin esyalarini da istediler.suanda beklemedeyiz.insallah yazabilirim son durumumu çok kötü olmazsam.hepinizi çok seviyorum..
Doktor kilosuna ne diyor yeteri kadar kilo almismi benimki 3-4 günde 240 gr almis ben bayadir mama vermiyorum sütün besliyor dedi dr seninkide yeteri kadar kilo aliyorsa doyuyordur sütünle çünkü bebekler sadece acliktan aglamiyorlar karni agridigı icin agliyor olabilirAlkolsuz birayi bende duydum malt oldugu icin icinde artiyormus dun ulkerin maltana diye malt iceren bi icecegi var onu aldim. Inciride deneyecegim canim dun yemedigim kalmadi :)
Maşallah 41 kere çok tatlı bir prensesTeyzeleri biz 1 aylık olduk bugun1 aylık olma şerefine de emzik tuttu bugun kızım çok şükür
Evet cnm ii ediyorsun ver ztn iyice emmeye baslasin birakirizHaklısın canım. Azıcık mama verince yüzüne renk geliyor, uykusunda gülümsemeye bile başlıyor. Sonuçta sütü tamamen kesecek değiliz. Artana kadar sağlıkları için ve aç kalmamaları için mama ile takviye yapacağız. Bak koskoca prof bile mamayla beslenmiş
Cnm bn 60 cc veriyirum mamanin ustunde oyle yaziyor basen birkaiyor bile dibinde doyuyorCanim emzirdikten sonra kac cc mama veriyosun
Evet cnm bnde cok gulmustum demek adam anne sutu icse bilim adami olurCok tatlı yaa cevaba bak; ben emmemisim ama prof oldum. Süper adammis :)
Benimde uc gundur sirtim agriyor surekli ama surekli ve siddetli olmayan bu agrilar doguma hazirlik agrilari galiba.dogum agrilarini farkederiz galiba.galiba diyorum cunku bilmiyoruz nasil birsey oldugunuDr.dan ciktik kizlar. Karnim ağrıyor, belim agriyor sürekli semsert dedim e doğuma hazırlanıyor dedi. Çatıda cok kastım, dogum yaklaştı bu kadar kasma fln dedi. Bi tirnakcik açıklık varmishatta nstden sonra "tam cercevelik nst olmus" dedi. sukur kalp atisimiz iyi ama sanci da 0.. o kadar agriya sancim Cikar sanıyordum dedim haftaya gorusuruZ artik dedi. Hurma ye, hastalar faydasi oluyor diyorlar dedi.. uufff
Nasil oldugunu bilmiyorum ama soylediklerin 5 dk bir gelmedikce dra gitmeyin diyorlar yada en azindan 10 dk bir gelmeliKızlar dün geceden beri uyumadım saatte bir sancı geldi hiç yatamadım ayakta olunca daha rahat geçti ama kısa süreli oldu hep ve sıklaşmadı.. Şimdi hala var yine her saatte geliyor 2-3 dk sürüyor ayağa kalkıp eğilip çömelince sandalyeye vs dayanıp sekiz çizince geçiyor... Doğum sancısı değil sanırım bu dimi??? Gitsemmiki hastaneye??? Nasıl bişi bu doğum sancısı gelsin artık
Canim benim oglunda sende cok guclusunuz bu imtihani gececeksiniz insallah.dualarimiz seninle.Kizlar merhaba umarim herkes iyidir. Bebisleriniz sagliklidir sizlerin sutleri bollasmistir. Yeni dogum yapanlara hayirli olsun diyorum. Bebisleri anne karninda rahat olanlarada saglikli agrisiz sizisiz dogumlar diliyorum. Biz dun @Kuvakvak i ziyarete gittik. Yavuz pasamizin keyfi yerindeydi:) acikinca biraz sesini duyma firsatim oldu. Malesef arkadasini omerimi goturemedim yavuz un yanina. Aslinda o hep bizden daha yakindi yavuza ayni hastanenin farkli katlarindaydilar sadece . Omerimi merak edenler icin; bebegimiz 3 gun once uyandirildi solunum cihazindan cikartildi tam artik servise cikacaksiniz diyorlardi ki cigerlerinde sivi birikmesi nedeni ile vucud oksijeni dustu ve tekrar solunuma baglandi ve yine uyutuluyor. Belirsizlikler yoruyor beni. Yavrumu o hortumlarla gormek uzuyor. Bir anne olarak onu o haldr gormek istemedigim icin bir daha en azindan uyandirilip o hortumlardan kablolardan kurtulana dek yogun bakima girmene karari aldim. Iyi mi ettim kotu mu ne kadar dayanirim bilmiyorum ama icimin acisinin tarifi gercekten mumkun degil. Sabretmekte zorlaniyorum isyan etmiyorum tevekkule devam ediyorum. Hergun fotografina bakip seviyorum. Az kaldi biliyorum ama daha ne kadar var bilmiyorum. Hergun kan aliyorlar kuzumdan onun ne kadarcik cani var ne kadarcik kani var ki hergun kan almaya dayaniyor. Anne olmak cok zormus daha simdiden turlu turlu dertler sardi hepimizi. Insallah hepimizin bu annelik sinavinda da basari ile cikanlardan oluruz.
Canim benim sesin solugun cikmadi.dogurdun galiba.bizi habersiz birakma.Arkadaşlarblgsdr bana doktor hiç bişi yaptırmıyor hatta biraz yürüdüğümü görünce kızdı o koyduğumuz ilaç çok tehlikeli bir anda herşey olabilir dedi (su gelmesi, nişan gelmesi vs) gelmedi ne yapacağımı şaşırdım bakalım 2. dozu alınca ne olacak? Hayretler içerisindeyim herkesde en az 1 cm açılma yapan şey bende işe yaramıyor
Canım bana da evicap verdi doktor ama bir ise yaramadığını düşünüyorum sen de durum nasıl?
Kizlar merhaba umarim herkes iyidir. Bebisleriniz sagliklidir sizlerin sutleri bollasmistir. Yeni dogum yapanlara hayirli olsun diyorum. Bebisleri anne karninda rahat olanlarada saglikli agrisiz sizisiz dogumlar diliyorum. Biz dun @Kuvakvak i ziyarete gittik. Yavuz pasamizin keyfi yerindeydi:) acikinca biraz sesini duyma firsatim oldu. Malesef arkadasini omerimi goturemedim yavuz un yanina. Aslinda o hep bizden daha yakindi yavuza ayni hastanenin farkli katlarindaydilar sadece . Omerimi merak edenler icin; bebegimiz 3 gun once uyandirildi solunum cihazindan cikartildi tam artik servise cikacaksiniz diyorlardi ki cigerlerinde sivi birikmesi nedeni ile vucud oksijeni dustu ve tekrar solunuma baglandi ve yine uyutuluyor. Belirsizlikler yoruyor beni. Yavrumu o hortumlarla gormek uzuyor. Bir anne olarak onu o haldr gormek istemedigim icin bir daha en azindan uyandirilip o hortumlardan kablolardan kurtulana dek yogun bakima girmene karari aldim. Iyi mi ettim kotu mu ne kadar dayanirim bilmiyorum ama icimin acisinin tarifi gercekten mumkun degil. Sabretmekte zorlaniyorum isyan etmiyorum tevekkule devam ediyorum. Hergun fotografina bakip seviyorum. Az kaldi biliyorum ama daha ne kadar var bilmiyorum. Hergun kan aliyorlar kuzumdan onun ne kadarcik cani var ne kadarcik kani var ki hergun kan almaya dayaniyor. Anne olmak cok zormus daha simdiden turlu turlu dertler sardi hepimizi. Insallah hepimizin bu annelik sinavinda da basari ile cikanlardan oluruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?