2015 Ekim Anneleri

Can'ım. Ben sürekli değil de çok ağlarsa doymadığını hissedersem veriyorum dün toplamda 3 kere verdik genelde de 3 den fazla olmuyo tek seferde mi 60. 90 yoksa toplamda mı eğer tek seferse 9060 bence çok ben 30 ya da çok açsa 40 şık veriyorum bizim Dr 3 saatte bir 30 cc emxirdikten sonra demişti tabii bu ilk doğduğunda ama toplamda en az 500 cc almaları gerekiyormuş bide tabii idrar çıkışı eğer günde 7 8 kere yapıyorsa beslenmesi iyiymiş bide siz hangi mamayı kullanıyorsunuz ben aptamil i kullanıyorum ama büyük abdestini zor yapıyo evolvia tı iyi diyorlar ama bilemedim Hipp zaten içinde. Kurşun varmış onu hiç almam

Can'ım dün gerçekten çok kötüydüm gece annem aldı Bebişi sadece emxirmeye kalktım ya ondan yada decavit demir ilacı ve dvit kullandım ondan bugün çok iyiyim şükür bence sende d vitamini mi Bi dene ben uzun zamandır kullanmıyodum dün başladım devam edicem inş Bi daha olmaz ve inş sende Bi an önce toparlanırsın

Kızlar benim hastaneye yatisim yapıldı.tansiyonum 16-10 a kadar cikti.tansiyon Ilaclarimi icicem eger yinede 15 ve üzeri olursa acil sezeryana alabilirler. Suanda kontrol altında tutacaklar.bebegin esyalarini da istediler.suanda beklemedeyiz.insallah yazabilirim son durumumu çok kötü olmazsam.hepinizi çok seviyorum..

Canım allah yardımcın olsun hiiç üzülme pzt zaten sezaryen olacakmış bugünden kavuşursun miniğime ne güzel. Sağlıkla gelsin inşallah

Canim benim de en zorlandgm donem ilk haftamzdi...sonralari daha iyi merak etme. Hem bebege alisiyrz hem de o bize.

Can'ım inan sürekli aklımdasın neden bilmiyorum sanki Ömer kardeşimin Bebeği gibi aklımda Allah sana güç kuvvet ve sabır Ömer'imize Bi an önce şifa versin İnş Bi an önce toparlanacak Ömer

Geçmiş olsun canım öncelikle stres yapma stres yaptıkça iyice çıkıyor tansiyon. Bende yüksek tansiyondan dolayı belirlediğimiz tarihten önce doğuma alındım. Korkulacak hiçbir şey yok sen yeter ki stres yapma erkenden kuzucuğuna kavuşcaksın onu düşün. Dualarımız sizinle

bende aptamil kullanıyorum cnm,sütüm az geliyor 2 göğsümden anca 30cc cıkyor.bebeğim doymuyor o yüzden her emzirmeden sonra 60 cc 2 saatte veriyorumm.benimkide kakasını zor yapıyor doktorumu aradım bio gaia verdi onu kullanıyorum.aptamilin comformil maması varmış gazlı bebekler iiçn onu alıcam.oda piyasada yokmuş

Alkolsuz birayi bende duydum malt oldugu icin icinde artiyormus dun ulkerin maltana diye malt iceren bi icecegi var onu aldim. Inciride deneyecegim canim dun yemedigim kalmadi :)
Doktor kilosuna ne diyor yeteri kadar kilo almismi benimki 3-4 günde 240 gr almis ben bayadir mama vermiyorum sütün besliyor dedi dr seninkide yeteri kadar kilo aliyorsa doyuyordur sütünle çünkü bebekler sadece acliktan aglamiyorlar karni agridigı icin agliyor olabilir

Evet cnm ii ediyorsun ver ztn iyice emmeye baslasin birakiriz

Canim emzirdikten sonra kac cc mama veriyosun
Cnm bn 60 cc veriyirum mamanin ustunde oyle yaziyor basen birkaiyor bile dibinde doyuyor
Cok tatlı yaa cevaba bak; ben emmemisim ama prof oldum. Süper adammis :)
Evet cnm bnde cok gulmustum demek adam anne sutu icse bilim adami olur

Benimde uc gundur sirtim agriyor surekli ama surekli ve siddetli olmayan bu agrilar doguma hazirlik agrilari galiba.dogum agrilarini farkederiz galiba.galiba diyorum cunku bilmiyoruz nasil birsey oldugunu

Nasil oldugunu bilmiyorum ama soylediklerin 5 dk bir gelmedikce dra gitmeyin diyorlar yada en azindan 10 dk bir gelmeli

Canim benim oglunda sende cok guclusunuz bu imtihani gececeksiniz insallah.dualarimiz seninle.

Canim benim sesin solugun cikmadi.dogurdun galiba.bizi habersiz birakma.

Onlar titreşim gözümüz doluyor rabbim Ömer'in sıfasini versin iyi olacak biliyorum ama annelik dayanamıyor insan rabbim evlatlarimizla sinamasin

Merhaba kizlar size de antibiotik verildi mi sez sonra? Eve ciktigimdan beri iciyorum ama kuzuma geciyo diye uzuluyorum..tek iyi yani afedersiniz ishal yapiyo..konusu gecmis sıkinti yasayanlar yazmis..bir de ben surekli karisik yesillik salata yiyorum sut yapsin diye o da baya calistiriyor barsaklari..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…