2015 Ekim Anneleri

Nasil oldugunu bilmiyorum ama soylediklerin 5 dk bir gelmedikce dra gitmeyin diyorlar yada en azindan 10 dk bir gelmeli
Sağol canım bende kimse cevap vermedi diye yazıcaktım şimdi :) artık 15 dk da bire düştü ama sancılar çok uzun sürmüyo 2-3 dk da geçiyo bide çok kıvrandırmıyo beni sanki ishal olursun ya öyle ağrı.. Doktorada ulaşamadım bilemedim napcamı

Kizlaaaaar konusu gecmisss goremedim gecmisi kabizlik yasayan annislerrr doktor size bi surup ilac bisey verdimii bende cok zorlaniorum kontrolde sormayi unuttum, kayisi incir ne bulursam yiyorum ama yinede pek etki etmedi bu lavman yuzunden oldu sanirim tum dengeler alt ust

Eşin yanindami.2_3dk sure olarak guzel.buraz daha takip et bakalim.haber ver.dusunu almadiysan dus al sicak suyunda faydasi olur

Evet canım bana da verdi doktor antibiyotik. Hatta alerjik bir bünyem olduğu için bana dokundu her tarafım yara oldu küçük küçük dudaklarim goz kapaklarim şişti o yüzden 1 hafta kullanp biraktrdi

Sagol canim onerilerin icin sevindim toparlanmana bu arada

Evet cnm bana da verildi Enfexia 500mg iciyorum, olasi enfeksiyonlara karsi sanirim. Bende sez. sonrasi idrar yolu enfeksiyonu oldu, idrar yaparken yanma oluyor.

Eşin yanindami.2_3dk sure olarak guzel.buraz daha takip et bakalim.haber ver.dusunu almadiysan dus al sicak suyunda faydasi olur
Duş aldım hatta duştayken bile oldu eşim yanımda. Olmazsa ben hazırlanayım yavaştan bi nst falan çekerler belki sağol canım :)

Eşimin eski sevgilisi (yeni eltim) geldi saolsun hiç boş bırakmazz evi allahım bide bu ağrılsrla onu çekmek zorunda kalıyorum ne zaman bitecek benm bu çilem yavruma kucağıma alsaydım bi iyi olacaktı ama neyse fazla bişe kalmadı rabbim yardım etsin

Kimin geldigini gercekten anlayamadim

Eşimin eski sevgilisi yani şuan benim eltim oluyor eşimin abisinin nişanlısı yani karışık değil aslında mide bulandırıcı katlanılmayacak bişe
Valla canim bayaga bi mide bulandiriciymis gercekten Allah sabir versin,esinin abisi durumu biliyorsa nasil kabul eder anlayamadim aile huzuru diye birsey kalmaz yahu

Valla canim bayaga bi mide bulandiriciymis gercekten Allah sabir versin,esinin abisi durumu biliyorsa nasil kabul eder anlayamadim aile huzuru diye birsey kalmaz yahu
Kalmadı zaten onlar mutlu ama ben değilim.. Amin canım çok faxla sabrım kalmadı orası kesin

Kizlar cevap verebilecek taze anneler nerelerdesiniz cok merak ediyorum

ben de kısmetse aynı gün kavuşacağım kızıma inş canım. hayırlısı olur inş

Rabbim acil şifalar versin inşallah Ömerimize..size de bol sabır dayanma gücü versin inşallah güzel günler çok yakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…