Sağol canım bende kimse cevap vermedi diye yazıcaktım şimdi :) artık 15 dk da bire düştü ama sancılar çok uzun sürmüyo 2-3 dk da geçiyo bide çok kıvrandırmıyo beni sanki ishal olursun ya öyle ağrı.. Doktorada ulaşamadım bilemedim napcamıNasil oldugunu bilmiyorum ama soylediklerin 5 dk bir gelmedikce dra gitmeyin diyorlar yada en azindan 10 dk bir gelmeli
Eşin yanindami.2_3dk sure olarak guzel.buraz daha takip et bakalim.haber ver.dusunu almadiysan dus al sicak suyunda faydasi olurSağol canım bende kimse cevap vermedi diye yazıcaktım şimdi :) artık 15 dk da bire düştü ama sancılar çok uzun sürmüyo 2-3 dk da geçiyo bide çok kıvrandırmıyo beni sanki ishal olursun ya öyle ağrı.. Doktorada ulaşamadım bilemedim napcamı
Evet canım bana da verdi doktor antibiyotik. Hatta alerjik bir bünyem olduğu için bana dokundu her tarafım yara oldu küçük küçük dudaklarim goz kapaklarim şişti o yüzden 1 hafta kullanp biraktrdiMerhaba kizlar size de antibiotik verildi mi sez sonra? Eve ciktigimdan beri iciyorum ama kuzuma geciyo diye uzuluyorum..tek iyi yani afedersiniz ishal yapiyo..konusu gecmis sıkinti yasayanlar yazmis..bir de ben surekli karisik yesillik salata yiyorum sut yapsin diye o da baya calistiriyor barsaklari..
Sagol canim onerilerin icin sevindim toparlanmana bu aradaCan'ım dün gerçekten çok kötüydüm gece annem aldı Bebişi sadece emxirmeye kalktım ya ondan yada decavit demir ilacı ve dvit kullandım ondan bugün çok iyiyim şükür bence sende d vitamini mi Bi dene ben uzun zamandır kullanmıyodum dün başladım devam edicem inş Bi daha olmaz ve inş sende Bi an önce toparlanırsın
Evet cnm bana da verildi Enfexia 500mg iciyorum, olasi enfeksiyonlara karsi sanirim. Bende sez. sonrasi idrar yolu enfeksiyonu oldu, idrar yaparken yanma oluyor.Merhaba kizlar size de antibiotik verildi mi sez sonra? Eve ciktigimdan beri iciyorum ama kuzuma geciyo diye uzuluyorum..tek iyi yani afedersiniz ishal yapiyo..konusu gecmis sıkinti yasayanlar yazmis..bir de ben surekli karisik yesillik salata yiyorum sut yapsin diye o da baya calistiriyor barsaklari..
Duş aldım hatta duştayken bile oldu eşim yanımda. Olmazsa ben hazırlanayım yavaştan bi nst falan çekerler belki sağol canım :)Eşin yanindami.2_3dk sure olarak guzel.buraz daha takip et bakalim.haber ver.dusunu almadiysan dus al sicak suyunda faydasi olur
Aaa sancın mı var süper git git için rahat etsin inş sancıdırDuş aldım hatta duştayken bile oldu eşim yanımda. Olmazsa ben hazırlanayım yavaştan bi nst falan çekerler belki sağol canım :)
Kimin geldigini gercekten anlayamadimEşimin eski sevgilisi (yeni eltim) geldi saolsun hiç boş bırakmazz evi allahım bide bu ağrılsrla onu çekmek zorunda kalıyorum ne zaman bitecek benm bu çilem yavruma kucağıma alsaydım bi iyi olacaktı ama neyse fazla bişe kalmadı rabbim yardım etsin
Eşimin eski sevgilisi yani şuan benim eltim oluyor eşimin abisinin nişanlısı yani karışık değil aslında mide bulandırıcı katlanılmayacak bişeKimin geldigini gercekten anlayamadim
Ya deme canım benim yaa.... abisi bilmiyor muu pekiEşimin eski sevgilisi yani şuan benim eltim oluyor eşimin abisinin nişanlısı yani karışık değil aslında mide bulandırıcı katlanılmayacak bişe
Biliyor herkes biliyo ama nasıl böle bişeye göz yumuyolar anlamış değilim hem üzgün hem kızgınım elimden hiç birşey gelmiyor tabi şuan an içinYa deme canım benim yaa.... abisi bilmiyor muu peki
Valla canim bayaga bi mide bulandiriciymis gercekten Allah sabir versin,esinin abisi durumu biliyorsa nasil kabul eder anlayamadim aile huzuru diye birsey kalmaz yahuEşimin eski sevgilisi yani şuan benim eltim oluyor eşimin abisinin nişanlısı yani karışık değil aslında mide bulandırıcı katlanılmayacak bişe
Kalmadı zaten onlar mutlu ama ben değilim.. Amin canım çok faxla sabrım kalmadı orası kesinValla canim bayaga bi mide bulandiriciymis gercekten Allah sabir versin,esinin abisi durumu biliyorsa nasil kabul eder anlayamadim aile huzuru diye birsey kalmaz yahu
Kizlar cevap verebilecek taze anneler nerelerdesiniz cok merak ediyorumSelam ekim anneleri ben aslinda kasim annelerindenim size bir sorum olacak kafama cok takiliyor (cevremdekiler sagolsun) Burada cogu kisi dogum yapti yeni bebekler var ben bebegime kiyafetleri 56 ve 62 aldim ilk dogdugunda cogunlukla kac numara giyiyorlar mesela 50 alip giydiremeyen oldumu yada 56 hemen kucuk gelen kafami okaar karistirdilar ki neymis cok kucuk aliyormusum.Birde dogum cantaniza iyiki almisim yada bosyere yuk etmisim dediginiz seyler var mi?
Benim kızım 3030gr doğdu ve 0-3 aylik kıyafetleri hep büyük geldi. Yenidoğan kıyafet keşke daha fazla alsaymşm dedimKizlar cevap verebilecek taze anneler nerelerdesiniz cok merak ediyorum
Kızlar dr hastaneden geliyoruz. Sezeryan tarihimiz belli oldu. Hem de çok yakın. 20. 10. 2015 salı günü oglusu kucaklicam nasipse. Hepinizden dua bekliyorum. Ikinci sezeryan yolculugumun da sonuna geldik. Ilki gibi heyecanlıyım.
Rabbim acil şifalar versin inşallah Ömerimize..size de bol sabır dayanma gücü versin inşallah güzel günler çok yakınKizlar merhaba umarim herkes iyidir. Bebisleriniz sagliklidir sizlerin sutleri bollasmistir. Yeni dogum yapanlara hayirli olsun diyorum. Bebisleri anne karninda rahat olanlarada saglikli agrisiz sizisiz dogumlar diliyorum. Biz dun @Kuvakvak i ziyarete gittik. Yavuz pasamizin keyfi yerindeydi:) acikinca biraz sesini duyma firsatim oldu. Malesef arkadasini omerimi goturemedim yavuz un yanina. Aslinda o hep bizden daha yakindi yavuza ayni hastanenin farkli katlarindaydilar sadece . Omerimi merak edenler icin; bebegimiz 3 gun once uyandirildi solunum cihazindan cikartildi tam artik servise cikacaksiniz diyorlardi ki cigerlerinde sivi birikmesi nedeni ile vucud oksijeni dustu ve tekrar solunuma baglandi ve yine uyutuluyor. Belirsizlikler yoruyor beni. Yavrumu o hortumlarla gormek uzuyor. Bir anne olarak onu o haldr gormek istemedigim icin bir daha en azindan uyandirilip o hortumlardan kablolardan kurtulana dek yogun bakima girmene karari aldim. Iyi mi ettim kotu mu ne kadar dayanirim bilmiyorum ama icimin acisinin tarifi gercekten mumkun degil. Sabretmekte zorlaniyorum isyan etmiyorum tevekkule devam ediyorum. Hergun fotografina bakip seviyorum. Az kaldi biliyorum ama daha ne kadar var bilmiyorum. Hergun kan aliyorlar kuzumdan onun ne kadarcik cani var ne kadarcik kani var ki hergun kan almaya dayaniyor. Anne olmak cok zormus daha simdiden turlu turlu dertler sardi hepimizi. Insallah hepimizin bu annelik sinavinda da basari ile cikanlardan oluruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?