2015 Ekim Anneleri

Kizlar cevap verebilecek taze anneler nerelerdesiniz cok merak ediyorum
Canım ben hiçbişey anlamadım ondan bu suskunluğum:) 50-62 vs ne ola ki?? Bnm bildiğim bi newborn var. Bide 0-3 aylık, 3-6aylık fln gibi kıyafetler. Diaper desen aynı N 1 2 diye gidiyo.

Son düzenleme:
Ayyy saatlet gecmez artık. Birincisi ikincisi yok sanırım heyecan aynı heyecan. Allahım kolaylıkla Sağlıkla kucagına almayı nasip etsin canım. Güzel güzel fotograflarını görüp sevelim bıcırı.

Can'ım benim Dr umda verdi bence ihmal etme Allah korusun yara yerin enfeksiyon falan kapar bizim hastanede çok oluyodu sezaryen yerinde enfeksiyon ABse bide verdikleri ilaçlar gebelikte bile kullanılanlardan yani zararı minimum düzeyde

Canım ben hiçbişey anlamadım ondan bu suskunluğum:) 50-62 vs ne ola ki?? Bnm bildiğim bi newborn var. Bide 0-3 aylık, 3-6aylık fln gibi kıyafetler. Diaper desen aynı N 1 2 diye gidiyo.
Bende alırken ayına göre alıyorum dediğin gibi yenidoğan 0-3 ay vs numaralarına hiç bakmadım

Kızlar biz 17 günlük olduk hala göbeğimiz düşmedi ablamın bebeği nin 5 günlükken düştü oğlumla arasında 4 gün var oğlum diyorum sen abisin örnek olman lazım düşür şu göbeğini yok okadar da dikkat ediyoz erken kuruyup düşsün diye alkol sürüyoz ablam hiç bişi sürmedi düştü hemen varmı böyle okan

Ankara anneleri bi help meee!! Teyzem ikinci bebeğine hamile şu an. İlk doğumu medicana da yapmıştı. Şimdi arastırmıs etimesgutta etimed hastanesimi ne varmış oraya cok iyi demişler fiyatıdA uygun gelmiş total 3biN civarıymış. Ben duymaDıM hiç aslında sAçmada geldi etimesgutta biyere gidecek olması ama önyargımı bilemedim. Fikriniz bilginiz varmı bu konyla ilgili??

CaNım bi agrı kesici bi antibiyotik yazmıştı doktor ama ben ilaç içmekten nefrt eden biri olarak tabi emzirmenim psikolojik etkisi dahada büyük oldugu ıcın ılacları almadım bile. 1 tane bile ilaç içmedim sez sonrası. Bişey olmadı şükür ama riskli bişi aslında kullanmak lazım.

Bizim de bgn Dr randevum uz vardı bizim de sezeryan tarihi 20.10.2015 Kasım anneliginden ekim anneligine terfi ettim :) hepimize kolay doğumlar olsun inşallah

İnatçı bıdıık:)) Bu sekilde yıkanması sıkıntı canım doktoruna sordun mu acaba neden düşmemiş. Su gitmemesi gerekiyo malum

Benim kızım 3030gr doğdu ve 0-3 aylik kıyafetleri hep büyük geldi. Yenidoğan kıyafet keşke daha fazla alsaymşm dedim
Tesekkur ederim canim cevabin icin suanda 34+1 im bebegim gecen hafta 2300 gr di ne zaman dogar dogana kadar kac kilo olur hic fikrim yok Galiba ikisinden de yeteri kadar bulundurmak gerekiyor.Umarim kv zoruyla buyuk buyuk aldigim guzelim kiyafetler bebegime olur.Yoksa kalin aldigim icin mevsim degisecek

Kizlar cevap verebilecek taze anneler nerelerdesiniz cok merak ediyorum
Mrb canim benim kizim 3640 dogdu 23 gunluk yenidogan bedenli olanlari tam oluyor 0-3 ayliklarida rahat giyebiliyor su an kucuk gelen bir tulumumuz var 0 3 ayliklardan sen etraftakileri kafana takma gule gule giydir bebisine :)

Iyi aksamlar ekim anneleri bizim kızın geleceği yok haftaya da gelmezse biz alacağız dedi doktor suni sancı istemiyorum dedim eğer riskli durum olursa sezaryen olacağım bebeğin durumu her iki doğum içinde elverişli olduğunu söyledi kızımı tam net göremedim ellerini yumruk yapmıştı... heyecanlıyım çok hayırlı zamanda en hayırlı şekilde gelir inşallah

Cnm bebegin tam doyuyor mu genelde ii beslenen bebekler erken dusurur derler ama yada kurumadi mi tm bak alkol.degilde benm doktor bir sprey verdi 4. Gun gecesi dustu kizimin gobegi hemen kurudu

En son gittigimiz kilo alimi iyi demisti ama iki gundur sutum azaldi onceainde iyiydi bakalim pztsi bir daha gidecegiz insallah iyidir yaa

Bugün çok gezdik dogurmazsam iyi yine agrim var hayırlısı bakalım nolacak
Bende bugun yurudum sabah hatta simdide yuruyecem.oyle boyle derken bizede sira geliyor.senin bebis asagiya indimi benimki hala midemde:)))

Mrb canim benim kizim 3640 dogdu 23 gunluk yenidogan bedenli olanlari tam oluyor 0-3 ayliklarida rahat giyebiliyor su an kucuk gelen bir tulumumuz var 0 3 ayliklardan sen etraftakileri kafana takma gule gule giydir bebisine :)
Tesekkur ederim canim, seninde Allah bagislasin bebegini

Canim kusura bakma bir onceki yazdigim karisti biraz duzelteyim derken batirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…