Canım ben hiçbişey anlamadım ondan bu suskunluğum:) 50-62 vs ne ola ki?? Bnm bildiğim bi newborn var. Bide 0-3 aylık, 3-6aylık fln gibi kıyafetler. Diaper desen aynı N 1 2 diye gidiyo.Kizlar cevap verebilecek taze anneler nerelerdesiniz cok merak ediyorum
Ayyy saatlet gecmez artık. Birincisi ikincisi yok sanırım heyecan aynı heyecan. Allahım kolaylıkla Sağlıkla kucagına almayı nasip etsin canım. Güzel güzel fotograflarını görüp sevelim bıcırı.Kızlar dr hastaneden geliyoruz. Sezeryan tarihimiz belli oldu. Hem de çok yakın. 20. 10. 2015 salı günü oglusu kucaklicam nasipse. Hepinizden dua bekliyorum. Ikinci sezeryan yolculugumun da sonuna geldik. Ilki gibi heyecanlıyım.
Can'ım benim Dr umda verdi bence ihmal etme Allah korusun yara yerin enfeksiyon falan kapar bizim hastanede çok oluyodu sezaryen yerinde enfeksiyon ABse bide verdikleri ilaçlar gebelikte bile kullanılanlardan yani zararı minimum düzeydeMerhaba kizlar size de antibiotik verildi mi sez sonra? Eve ciktigimdan beri iciyorum ama kuzuma geciyo diye uzuluyorum..tek iyi yani afedersiniz ishal yapiyo..konusu gecmis sıkinti yasayanlar yazmis..bir de ben surekli karisik yesillik salata yiyorum sut yapsin diye o da baya calistiriyor barsaklari..
Bende alırken ayına göre alıyorum dediğin gibi yenidoğan 0-3 ay vs numaralarına hiç bakmadımCanım ben hiçbişey anlamadım ondan bu suskunluğum:) 50-62 vs ne ola ki?? Bnm bildiğim bi newborn var. Bide 0-3 aylık, 3-6aylık fln gibi kıyafetler. Diaper desen aynı N 1 2 diye gidiyo.
CaNım bi agrı kesici bi antibiyotik yazmıştı doktor ama ben ilaç içmekten nefrt eden biri olarak tabi emzirmenim psikolojik etkisi dahada büyük oldugu ıcın ılacları almadım bile. 1 tane bile ilaç içmedim sez sonrası. Bişey olmadı şükür ama riskli bişi aslında kullanmak lazım.Merhaba kizlar size de antibiotik verildi mi sez sonra? Eve ciktigimdan beri iciyorum ama kuzuma geciyo diye uzuluyorum..tek iyi yani afedersiniz ishal yapiyo..konusu gecmis sıkinti yasayanlar yazmis..bir de ben surekli karisik yesillik salata yiyorum sut yapsin diye o da baya calistiriyor barsaklari..
Bizim de bgn Dr randevum uz vardı bizim de sezeryan tarihi 20.10.2015 Kasım anneliginden ekim anneligine terfi ettim :) hepimize kolay doğumlar olsun inşallahKızlar dr hastaneden geliyoruz. Sezeryan tarihimiz belli oldu. Hem de çok yakın. 20. 10. 2015 salı günü oglusu kucaklicam nasipse. Hepinizden dua bekliyorum. Ikinci sezeryan yolculugumun da sonuna geldik. Ilki gibi heyecanlıyım.
İnatçı bıdıık:)) Bu sekilde yıkanması sıkıntı canım doktoruna sordun mu acaba neden düşmemiş. Su gitmemesi gerekiyo malumKızlar biz 17 günlük olduk hala göbeğimiz düşmedi ablamın bebeği nin 5 günlükken düştü oğlumla arasında 4 gün var oğlum diyorum sen abisin örnek olman lazım düşür şu göbeğini yok okadar da dikkat ediyoz erken kuruyup düşsün diye alkol sürüyoz ablam hiç bişi sürmedi düştü hemen varmı böyle okan
Tesekkur ederim canim cevabin icin suanda 34+1 im bebegim gecen hafta 2300 gr di ne zaman dogar dogana kadar kac kilo olur hic fikrim yokBenim kızım 3030gr doğdu ve 0-3 aylik kıyafetleri hep büyük geldi. Yenidoğan kıyafet keşke daha fazla alsaymşm dedim
Mrb canim benim kizim 3640 dogdu 23 gunluk yenidogan bedenli olanlari tam oluyor 0-3 ayliklarida rahat giyebiliyor su an kucuk gelen bir tulumumuz var 0 3 ayliklardan sen etraftakileri kafana takma gule gule giydir bebisine :)Kizlar cevap verebilecek taze anneler nerelerdesiniz cok merak ediyorum
Canım ben hiçbişey anlamadım ondan bu suskunluğum:) 50-62 vs ne ola ki?? Bnm bildiğim bi newborn var. Bide 0-3 aylık, 3-6aylık fln gibi kıyafetler. Diaper desen aynı N 1 2 di50 yenidogan oluyor 56 -1 ay 62-3 ay benim bildigim ama tecrubeye ihtiyacim var
Cnm bebegin tam doyuyor mu genelde ii beslenen bebekler erken dusurur derler ama yada kurumadi mi tm bak alkol.degilde benm doktor bir sprey verdi 4. Gun gecesi dustu kizimin gobegi hemen kuruduKızlar biz 17 günlük olduk hala göbeğimiz düşmedi ablamın bebeği nin 5 günlükken düştü oğlumla arasında 4 gün var oğlum diyorum sen abisin örnek olman lazım düşür şu göbeğini yok okadar da dikkat ediyoz erken kuruyup düşsün diye alkol sürüyoz ablam hiç bişi sürmedi düştü hemen varmı böyle okan
En son gittigimiz kilo alimi iyi demisti ama iki gundur sutum azaldi onceainde iyiydi bakalim pztsi bir daha gidecegiz insallah iyidir yaaDoktor kilosuna ne diyor yeteri kadar kilo almismi benimki 3-4 günde 240 gr almis ben bayadir mama vermiyorum sütün besliyor dedi dr seninkide yeteri kadar kilo aliyorsa doyuyordur sütünle çünkü bebekler sadece acliktan aglamiyorlar karni agridigı icin agliyor olabilir
Bende bugun yurudum sabah hatta simdide yuruyecem.oyle boyle derken bizede sira geliyor.senin bebis asagiya indimi benimki hala midemde:)))Bugün çok gezdik dogurmazsam iyi yine agrim var hayırlısı bakalım nolacak
Tesekkur ederim canim, seninde Allah bagislasin bebeginiMrb canim benim kizim 3640 dogdu 23 gunluk yenidogan bedenli olanlari tam oluyor 0-3 ayliklarida rahat giyebiliyor su an kucuk gelen bir tulumumuz var 0 3 ayliklardan sen etraftakileri kafana takma gule gule giydir bebisine :)
Canim kusura bakma bir onceki yazdigim karisti biraz duzelteyim derken batirdimCanım ben hiçbişey anlamadım ondan bu suskunluğum:) 50-62 vs ne ola ki?? Bnm bildiğim bi newborn var. Bide 0-3 aylık, 3-6aylık fln gibi kıyafetler. Diaper desen aynı N 1 2 diye gidiyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?