2015 Ekim Anneleri

Bizimde 15.gun hala duruyordu hicbirseyde kullanmamistik saglik ocagindaki aile hekimine goturduk bakti batikon verdi hemen kullandik ve banyo yaptirdik ertesi gun dustu batikon dene istersen canim

Guya kiz erken geliyormus benimki erkek ama ekim annelerinin sansi gununde doguyorlar cogumuz gununde dogurdu hatta gunu gecende cok.artik hayirlisiyla saglikli dogsunlarda bekleyecegiz ne kaldiki sunun surasinda

İnatçı bıdıık:)) Bu sekilde yıkanması sıkıntı canım doktoruna sordun mu acaba neden düşmemiş. Su gitmemesi gerekiyo malum
Canım iki kere yıkamıştık artık yıkamıyoruzda göbeği düşünceye kadar bilemedim Bayada kurudu Dr a sorduk alkol ü üstüne sıkmışsınız dibine sıkacaksınız dedi ama o kadar da dikkat ettik bide sürmeyende bile düşüyo sonuçta bilemedim yanı

Bizimde 15.gun hala duruyordu hicbirseyde kullanmamistik saglik ocagindaki aile hekimine goturduk bakti batikon verdi hemen kullandik ve banyo yaptirdik ertesi gun dustu batikon dene istersen canim
Tamam Canım evde var bide ondan sürelim inş düşer oğlum koktu resmen siliyoruz ama yıkamak gibi olmuyo

iyi aksamlar.benm de bebek hala gelmedi canm ben de haftaya kadar bekleyp sezeryan istcem riske gerek yok artk gelişmi de 2 hafta önde cnkü.dnden beri vajınada agrı var topallatyo belrti mi bilmyorm.senın vücudunda var mı bi değişiklik?

kızlar süt sorunu olanlar boza ,maltana,humana çay dan süt oluyor
dereotu da süt yapıyor
süt olması dışında kaliteli süt olması için beslenmeye dikkat etmek gerekiyor
benim. süt bir gğn gelmedi ama şuan iyi çok şükür
maden suyu .su sıvı ,komposto
bu arada bebeğim pazartesi bir haftalık olacak hala göbeği düşmedi banyo da yapamadı tabi ki

Canım E="ayslhsyn, post: 43086672, member: 686935"]Kızlar biz 17 günlük olduk hala göbeğimiz düşmedi ablamın bebeği nin 5 günlükken düştü oğlumla arasında 4 gün var oğlum diyorum sen abisin örnek olman lazım düşür şu göbeğini yok okadar da dikkat ediyoz erken kuruyup düşsün diye alkol sürüyoz ablam hiç bişi sürmedi düştü hemen varmı böyle okan[/QUOTE]
Canim benim büyük oğlumun da geç düşmüştü. Dr sariligi surdugunden olabilir dedi.

Ne demek:) benim doktorum tahminde bulunrdu. 3200. 3100 dogar derdi bizimki erken gelince böyle doğdu.

Canim kusura bakma bir onceki yazdigim karisti biraz duzelteyim derken batirdim
Yok CNm estagfırullah. Walla ben newborn az aldım cogunluk 0-4 ay cnm. Bi anda buyuyuverdı bıdıgım newbornlar olmuyo artık. Yanı oluyoda tam oluyogeniş geniş olmadıgından rahat edemiyo. Bebegının kılosu fln sasırtabılecegınden cok fazla kenara koyma derim ben. Cook fazla mendil al. Sürekli batırıyolar evin heryeri mendil oldu. Ben alt değiştirirken kolay olsun diye tum tulumdan zıyade altlı ustluyı tercih ettim ev için. Daha doğrusu hepsini annem aldı turkıyeden ilk ayı ona bıraktım tecrubesınden dolayı. Hala hiç giyditmediğim bikaç newborn var. Sanırım dahada giyemeZ:/

Aaa sancın mı var süper git git için rahat etsin inş sancıdır gelsin bebişin
Hastaneden yine eli boş döndük ama güzel haber 2 cm açılmam olmuş nst de 50 çıkıyo sancılar oyüzden eve geri yolladılar yakın zaten biraz daja artınca gidicekmişim gece en geç sabaha gelirsin dedi ebe

Kızlar ben de kontrole gittim bugün. 127 ye varan sancılarım çıktı ama düzenli değil. Sezeryan cuma günü olacak. Düzenli sancın kanaman olursa gel dedi. Bebeğin kilosu 3300 civarı. Ben ise son ay her hafta 1 kilo aldım resmen. 14 kilo oldu, cumaya kadar 15 olur.

Bende bugun yurudum sabah hatta simdide yuruyecem.oyle boyle derken bizede sira geliyor.senin bebis asagiya indimi benimki hala midemde:)))
Aşağıda canım bazen çıkacak gibi baskı hissediyorum haftaya doktora gidicez bakalım ne dicek

Haberlerini turkıye ızlanda macı izlercesşne takıp ediyorum cnm. Ha gayret uzay bebek gelde anne başlasın uykusuz gecelere:) hoş şimdidr uyuyamıyo bari seni seve seve uyuyamasın dimi. An an cm cm yaz canım beklıyoruz:)

Pınar sen normal dogumu denemicekmiydin

Pınar sen normal dogumu denemicekmiydin
Bebekte taşikardi oluyor ve tam ne anlama geliyor bilmiyprum ama nst lerim güvensiz nst ymiş. Bu sebepten malesef durumum için sezeryan gerekliymiş. Doğal doğum merkezinde çalışan bir ebeyle de görüştüm durumumu o da senin durumun için gerekli dedi. Yani normal doğum hayalim suya düştü Hatice. Hala gönlümden geçen o. Cumaya 39+1 oluyorum. Bir ümit sancım açılmam olur belki diye bekliyorum ama bebeğin sağlığı için gerekliyse yapacak bir şey yok.

Ben son aya kadar 2 doktora birden gidiyordum. Birisi diğerinden yaklaşık 150 -200 gr fazla söylüyordu. Sonuç ne olacak merak ediyorum. Az söyleyene göre 3300 küsür şu anda.

Kızlar bir de ben burdaki yorumlara dayanarak hastanedeyken sünnet ettirmeyi düşünüyordum. Bugün doktorumla konuştum. Hastanedeki çocuk cerrahı önermiyormuş. Kendisi çıktığı için görüşemedim. Sünnet yaptıran anneler, doktorunuza danışarak mı yaptırdınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…