Biliyor herkes biliyo ama nasıl böle bişeye göz yumuyolar anlamış değilim hem üzgün hem kızgınım elimden hiç birşey gelmiyor tabi şuan an için
Kızlar dr hastaneden geliyoruz. Sezeryan tarihimiz belli oldu. Hem de çok yakın. 20. 10. 2015 salı günü oglusu kucaklicam nasipse. Hepinizden dua bekliyorum. Ikinci sezeryan yolculugumun da sonuna geldik. Ilki gibi heyecanlıyım.
Canim benim büyük oğlumun da geç düşmüştü. Dr sariligi surdugunden olabilir dedi.[/QUOTE]Canım E="ayslhsyn, post: 43086672, member: 686935"]Kızlar biz 17 günlük olduk hala göbeğimiz düşmedi ablamın bebeği nin 5 günlükken düştü oğlumla arasında 4 gün var oğlum diyorum sen abisin örnek olman lazım düşür şu göbeğini yok okadar da dikkat ediyoz erken kuruyup düşsün diye alkol sürüyoz ablam hiç bişi sürmedi düştü hemen varmı böyle okan
Bana da sprey verdi doktor 4.gün düştü. yarın 1 aylıkıııızzzz :)Cnm bebegin tam doyuyor mu genelde ii beslenen bebekler erken dusurur derler ama yada kurumadi mi tm bak alkol.degilde benm doktor bir sprey verdi 4. Gun gecesi dustu kizimin gobegi hemen kurudu
Bende Ekim anneliğinden Eylüle terfi etmiştim :)Bizim de bgn Dr randevum uz vardı bizim de sezeryan tarihi 20.10.2015 Kasım anneliginden ekim anneligine terfi ettim :) hepimize kolay doğumlar olsun inşallah
Hahahahahhahaha çok tatlısın valla kahkaha attım... Evet artık bende gazdı süttü kakaydı muhabbetine katılmak istiyorumHaberlerini turkıye ızlanda macı izlercesşne takıp ediyorum cnm. Ha gayret uzay bebek gelde anne başlasın uykusuz gecelere:) hoş şimdidr uyuyamıyo bari seni seve seve uyuyamasın dimi. An an cm cm yaz canım beklıyoruz:)
Canım ben. anlamıyorum sayılardan ama ben 03 ve 1 3 aylık alıyorum en güzel olan 0-3 şuan. ben de ilk başta hep büyür diye 3-6 aşdım doğumuma yakın bir baktım ilk doğduğunda gşyecek doğru düzgün kıyafeti yok. Hemen gittim bir gün önce 0-3 aldım bol bol. için rahat olsun ufak al hemen büyürse o zaman çaresine bakarsın. Bziz hala 1-3 giyiniyoruz.Kizlar cevap verebilecek taze anneler nerelerdesiniz cok merak ediyorum
Hastaneden yine eli boş döndükama güzel haber 2 cm açılmam olmuş nst de 50 çıkıyo sancılar oyüzden eve geri yolladılar yakın zaten biraz daja artınca gidicekmişim gece en geç sabaha gelirsin dedi ebe
Evet cnm çok sinir bozucu bi durum malesef... Abime gelince ondaki mideyi bilemem afedersin evlenmek için can atıyo terbiyesizler ayyy yine sinirlendmallah yardımcın olsun cnm aynı ortamda bulunmak çok sinir bozucu abisinde ne mide varmışki bildiği halde o kızla nışanlanıyo.
40+1 im perşembeye kadar süre verdi dr ama bizimkininde geldiği yokBenim gebelik takvimide bitti ama oğlumun geleceği yokdr en son p.tesiye kadar bekleyelim dedi. Benim gibi 40+ olup bekleyen var mı??
Evet cnm çok sinir bozucu bi durum malesef... Abime gelince ondaki mideyi bilemem afedersin evlenmek için can atıyo terbiyesizler ayyy yine sinirlendm
Şimdi dokuz kat merdiven indim çıktım azmettim resmen :) darısı sana işallah bakmışsın yarına başlamış :) benimde sabah inmiş biraz belli olmazÇok sevindim eli boş denmez canım buna :) daha ne olsun uyu dinlen biraz gece falan sancılanırsan dinlenmiş git senin bugün yada yarın falannn harikaaa bir işin varrr :) bendeee istiyorumm o kadar çarşı pazar gezdik bugün ama o ayak halaa kaburgalarımı oyuyor:)
Bana 4 kutu ilaç yazmıştı dr. Bir tane suda ritme antibiyotik bir ağrı kesici bir kabızlık için nirde kan hapı. Hepsini içtim çok şükür bir sorunum olmadı.Merhaba kizlar size de antibiotik verildi mi sez sonra? Eve ciktigimdan beri iciyorum ama kuzuma geciyo diye uzuluyorum..tek iyi yani afedersiniz ishal yapiyo..konusu gecmis sıkinti yasayanlar yazmis..bir de ben surekli karisik yesillik salata yiyorum sut yapsin diye o da baya calistiriyor barsaklari..
Dün gece artık öyle yaptım kız bu gğn öğlen boşalttı içini. Şuan hala tık yokCanım kulak çöpü nü zeytinyağına batır makat kısmına sur bebisin biraz da içeri doğru it fitil gibi sonra mutlaka yapar canım yani insallah
Canım sağlıkla bir doğursaydın da kurtulsaydın sen de yaDr.dan ciktik kizlar. Karnim ağrıyor, belim agriyor sürekli semsert dedim e doğuma hazırlanıyor dedi. Çatıda cok kastım, dogum yaklaştı bu kadar kasma fln dedi. Bi tirnakcik açıklık varmishatta nstden sonra "tam cercevelik nst olmus" dedi. sukur kalp atisimiz iyi ama sanci da 0.. o kadar agriya sancim Cikar sanıyordum dedim haftaya gorusuruZ artik dedi. Hurma ye, hastalar faydasi oluyor diyorlar dedi.. uufff
Bu işi yapan kv zaten sırf oğlunun isteği olsun (kendi istediği bi kızla) diye... Bitanecik gelini oldu zamanında eşimin eski sevgili diye bana hep kötülemişlerdi şimdi gözbebeği oldu.. Onların o kızı ne kadr sevdiği istedği umrumda bile değil şimdi tek çaresizliğim eşimin işlerini ayarlayamaması ayrı eve çıkamama meslesi o yüzden biraz sabretmem lazm eşimin eve oğlumun huzuru için eğer şuan bi arıza yapıp bişeler desem en zararlı ben çıkıcam biz doğrusuayrıca hadi abiyi bikenara bırak kayınvaliden ile kayınpederinde de suc var bu ne yaaa insanda utanma olur biraz.
bu konuda itiraz etmelerri lazımdı bence
Sagol canim valla sizden duyunca icim rahatladi biraz dahaCanım ben. anlamıyorum sayılardan ama ben 03 ve 1 3 aylık alıyorum en güzel olan 0-3 şuan. ben de ilk başta hep büyür diye 3-6 aşdım doğumuma yakın bir baktım ilk doğduğunda gşyecek doğru düzgün kıyafeti yok. Hemen gittim bir gün önce 0-3 aldım bol bol. için rahat olsun ufak al hemen büyürse o zaman çaresine bakarsın. Bziz hala 1-3 giyiniyoruz.
Annemm yerim seni maşallah benim kıza benziyor, biz de yarın 1 aylık oluyoruz. :)Teyzeleri biz 1 aylık olduk bugun1 aylık olma şerefine de emzik tuttu bugun kızım çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?