2015 Ekim Anneleri

Biliyor herkes biliyo ama nasıl böle bişeye göz yumuyolar anlamış değilim hem üzgün hem kızgınım elimden hiç birşey gelmiyor tabi şuan an için

allah yardımcın olsun cnm aynı ortamda bulunmak çok sinir bozucu abisinde ne mide varmışki bildiği halde o kızla nışanlanıyo.

ikimizde aynı gün dogum yapıyoruz cnm az kaldı ama heyecandan gece uyuyamaz oldum.
senin sezeryan şekli nasıl olacak benim genel anestezi olacak geç uyanırım diye çok korkuyorum.

Canim benim büyük oğlumun da geç düşmüştü. Dr sariligi surdugunden olabilir dedi.[/QUOTE]
Benim bebişte sarılıktı 4.gün düştü :) Nasıl habalara uçmuştuk ya yıkayabileceğiz diye.

Cnm bebegin tam doyuyor mu genelde ii beslenen bebekler erken dusurur derler ama yada kurumadi mi tm bak alkol.degilde benm doktor bir sprey verdi 4. Gun gecesi dustu kizimin gobegi hemen kurudu
Bana da sprey verdi doktor 4.gün düştü. yarın 1 aylıkıııızzzz :)

Spiral ="YAKAMAZZZZZ, post: 43088131, member: 660271"]ikimizde aynı gün dogum yapıyoruz cnm az kaldı ama heyecandan gece uyuyamaz oldum.
senin sezeryan şekli nasıl olacak benim genel anestezi olacak geç uyanırım diye çok korkuyorum.[/QUOTE]
Spinal olacak canım. Rabbim yardımcımız olsun. Korkma geç uyanmazsin ben ilkinde hemen uyanmistim

Bizim de bgn Dr randevum uz vardı bizim de sezeryan tarihi 20.10.2015 Kasım anneliginden ekim anneligine terfi ettim :) hepimize kolay doğumlar olsun inşallah
Bende Ekim anneliğinden Eylüle terfi etmiştim :)

Hahahahahhahaha çok tatlısın valla kahkaha attım... Evet artık bende gazdı süttü kakaydı muhabbetine katılmak istiyorum hayırlısı işallah güzel haber veririm kısa zamanda.. Sezeryanın tek çıkış yolu olmadığını görünce sevindim dakika dakika anlatcam nerdeyse iki gündür

Kizlar cevap verebilecek taze anneler nerelerdesiniz cok merak ediyorum
Canım ben. anlamıyorum sayılardan ama ben 03 ve 1 3 aylık alıyorum en güzel olan 0-3 şuan. ben de ilk başta hep büyür diye 3-6 aşdım doğumuma yakın bir baktım ilk doğduğunda gşyecek doğru düzgün kıyafeti yok. Hemen gittim bir gün önce 0-3 aldım bol bol. için rahat olsun ufak al hemen büyürse o zaman çaresine bakarsın. Bziz hala 1-3 giyiniyoruz.

Çok sevindim eli boş denmez canım buna :) daha ne olsun uyu dinlen biraz gece falan sancılanırsan dinlenmiş git senin bugün yada yarın falannn harikaaa bir işin varrr :) bendeee istiyorumm o kadar çarşı pazar gezdik bugün ama o ayak halaa kaburgalarımı oyuyor:)

allah yardımcın olsun cnm aynı ortamda bulunmak çok sinir bozucu abisinde ne mide varmışki bildiği halde o kızla nışanlanıyo.
Evet cnm çok sinir bozucu bi durum malesef... Abime gelince ondaki mideyi bilemem afedersin evlenmek için can atıyo terbiyesizler ayyy yine sinirlendm

Evet cnm çok sinir bozucu bi durum malesef... Abime gelince ondaki mideyi bilemem afedersin evlenmek için can atıyo terbiyesizler ayyy yine sinirlendm

ayrıca hadi abiyi bikenara bırak kayınvaliden ile kayınpederinde de suc var bu ne yaaa insanda utanma olur biraz.
bu konuda itiraz etmelerri lazımdı bence

Şimdi dokuz kat merdiven indim çıktım azmettim resmen :) darısı sana işallah bakmışsın yarına başlamış :) benimde sabah inmiş biraz belli olmaz

Bana 4 kutu ilaç yazmıştı dr. Bir tane suda ritme antibiyotik bir ağrı kesici bir kabızlık için nirde kan hapı. Hepsini içtim çok şükür bir sorunum olmadı.

Canım kulak çöpü nü zeytinyağına batır makat kısmına sur bebisin biraz da içeri doğru it fitil gibi sonra mutlaka yapar canım yani insallah
Dün gece artık öyle yaptım kız bu gğn öğlen boşalttı içini. Şuan hala tık yok

Canım sağlıkla bir doğursaydın da kurtulsaydın sen de ya

ayrıca hadi abiyi bikenara bırak kayınvaliden ile kayınpederinde de suc var bu ne yaaa insanda utanma olur biraz.
bu konuda itiraz etmelerri lazımdı bence
Bu işi yapan kv zaten sırf oğlunun isteği olsun (kendi istediği bi kızla) diye... Bitanecik gelini oldu zamanında eşimin eski sevgili diye bana hep kötülemişlerdi şimdi gözbebeği oldu.. Onların o kızı ne kadr sevdiği istedği umrumda bile değil şimdi tek çaresizliğim eşimin işlerini ayarlayamaması ayrı eve çıkamama meslesi o yüzden biraz sabretmem lazm eşimin eve oğlumun huzuru için eğer şuan bi arıza yapıp bişeler desem en zararlı ben çıkıcam biz doğrusu

Sagol canim valla sizden duyunca icim rahatladi biraz daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…