2015 Ekim Anneleri

ahhhbide aynı evdesiniz aman allahım yaaaa bu ne boyle.
allah eşinin işlerini rast getiirsin inş tez zamanda ayırırsınız evinizi o zaman bi nebzede olsa uzakta kalır rahat edersiniz inş.

Şirin şey ya bizimki de gündüz uyanınca emiyor emerken uyuyor hemen. uyanık göremiyoruz çocuğu. Gece de maşallah beni ayağa dikiyor. Kızım günde uyanık kalması gereken zamanı tek seferde gece kullanıyor :)

Canım benim bebeğinde sen de aklımdasınız. Allah'ım şifa versin bir an önce. Güçlü annemize de daha fazla güç kuvvet ve sabır. Dualarım sizinle.

Canım ben iki oğlumada doğduğunun ertesi günü taburcu olmadan yaptırdım sünnetlerini. Çocuk dr.nun muaynesi ve onayından sonra yaptırdık

Vücudumda ara ara ağrım yürüdüğümde sızlama oluyor hayırlı zamanda gelsinler inşallah. Normal doğum diye ısrar etmiyorum hayırlısı ne ise o olsun bebekler sağlıkla gelsinler de .. annemin bacağı ağrımış doğumdan önce belki seninde öylefir..

Guya kiz erken geliyormus benimki erkek ama ekim annelerinin sansi gununde doguyorlar cogumuz gununde dogurdu hatta gunu gecende cok.artik hayirlisiyla saglikli dogsunlarda bekleyecegiz ne kaldiki sunun surasinda
Kız erken gelir erkek beklermiş ama bu tez bizde tutmadı sağlık olsun... sın haftalarda beklemek daha zormuş..

sezeryan olan anneler gidişatı anlatır mısınız bana. Nasıl başlıyor tetkikler falan neler? kac dk. Sürüyor operasyo? Uyuşma ne zaman geciyor bu gibi seyleri merak ediyorum yardım lutfen
Şöyle anlatayım ilk önce odada damar yoku açılıyor. Sonda takılıyor ancak ben Spinalden sonra takınd edim ameliyathanede hissetmedim takılırken. Sonra ameliyathanede belinden bir iğne yapılıyor ve emin ol damar yolu açılırken daha çok hissettim ve acıdı spinali hissetmedim. Sonra ilk önce ayakların karıncalanıyor sonra hafif apırlık çökğyor ve en sonunda hiç hissetmiyorsun tabi bu atada sondan takılıyor karnına ilaç sürülüyor sadece hafif hissediyorsun dokunuşları. doktorum geldi 10 dk içinde. Ben başladınız mı diye sorduğumda meğer bebek çıkıyormış. iyi dr uyanık yapmışım. çok güzel bir duyguydu.

Açıklığı olan arkadaşlar kasık bölgenizde ağrılar var mı böle baya şiddetli olan ağrılarr belki bunlar sancıdır bilmiyorum

Canım okudum senle.ilgili çoğu şeyi , yine bekletiyor seni Denizcikk :) yerim ben onuuuuu bi de kaburgalarmı oyuyor dedin ya, inan benim minnakın böyle sert hareketlerinde aklma sürekli siz geliyosnz kuzunla, diyorum bu kız nasıl dayanıyor bu tosuncuģun tekmelerine maşallah bende de ağrı sızı hat safhada, kazı çalışmalarına durmadan devam lakin sancı açılma felan var mı hiiic bilmiyoruz, Salı günü bakacaz bizimki ne alemdeymiş :)

Bugunde bitti bizim kiz icerde cikmiyor.hic belirtide yok.suyu veya sancisi gelenler onceden bse hissettinizmi agri sizi vs.yoksa durup dururken mi geldi.

Şimdi dokuz kat merdiven indim çıktım azmettim resmen :) darısı sana işallah bakmışsın yarına başlamış :) benimde sabah inmiş biraz belli olmaz
Bunun üstüne çıktık bizde yürüdük yokuş çıktım merdivende indim çıktık umut ediyorum artık:) ay çok heyecanlanıyorum sanki kendim doğurcam:)

Cnm çatın darsa hiç riske atma bi an önce al kucağına inan geçmiyo son günler bnde en fazla perşembeye kdr bekeyeceğim sanırım gelmezse o gün sezeryan isteyeceğim çnkü hiç bi ağrım sızım yok

Bende senin yazdığını hiç görmedim merak etmiştim seni:) çıksın ısırcam o ayaklarınııı:) benim bacak aram ağrıyor sadece arada bel ağrısı oluyor ama hiç bişi çıkmadı muayenede falan açıklık yoktu hatta dr baya zorladı bu sefer nasıl yapıcaksa ulaşssa rahme açtırcaktım dedi ulaşamamış bile

Bakalım canım az kalmış, inerse.güzel güzel doğar inmezse de sezeryan artık napalım hiç dert etme, kuzuna kavuşacaksn artık, öyle düşün :) :)

Cnm sutunu sonuna kadar sag hep sagmazsan sonuna kadar cogalmaz. Bebek emain arkasindan kalanini sag.

Cnm biz de bir haftalik oldu ve gobegimiz daha dusmedi ama 3 sefer banyo yaptik. Doktor sakincasi yok dedi sadece guzelce kurutun ve dusmesine yakin banyo yaptirmayin dedi. Haftada 2-3 sefer yikayin dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…