2015 Ekim Anneleri

Bu nstde 10 dk fln duruyoruz, mesela benim nst sırasında karnim yumusakti. Belim agrimiyordu,Suan ve Çoktandır semsert, karnim acidigi cok oluyor gün içinde, belimin ağrıdgi... e o anda 0 sanci çıkıyor acaba net bisey mi bu yoksa ben mi kendimi kandirmaya calisiyorum ki

Canim benim ara ara gelen duzensiz kasik agrisi bel agrisi karin sertlesmesi doguma hazirlik agrilari.asil agrilar sık geliyor duzenli geliyor.

Canim benim ara ara gelen duzensiz kasik agrisi bel agrisi karin sertlesmesi doguma hazirlik agrilari.asil agrilar sık geliyor duzenli geliyor.

Anladım asıl ağrı olsaydı 10 dk içinde muhakkak gelmesi gerekirdi diyorsun. Zaten açılmaya bakinca catida tırnak kadar dedi nst çıkınca acilma 0 sanci 0.. beklicez dedi..Hayirlisi saglikli olsunlar da..

Duzenli derken kac dk bir geliyor kac dk suruyor
20 25 dk bi geliyor kaç dakka sürdüğünü hiç hesap etmedim canım ama sanırsam 1 2 dk fazls sürmüyor... Ama muayene olduktan ve nişanım geldikten sonra kasık ağrılarm ve bel ağrılarım hiç geçmedi

Inşallah canım ndenböyle oldu

Inşallah canım ndenböyle oldu
Bizim minnaklar ya tembel olacak ya da çok dakik. Aslında biz abartıyoruz canım koca 2 günümüz daha var günün gelmesine ama herkes o kadar çok soruyor ki psikolojik baskı oluyor artık sanki her bebek erken doğmak zorundaymış gibi

İyi geceler kızlar. Ya bu bebiş memedeyken has uyuyor yatsğına koyduktan 1 dk sonra garip sesler çıkararak uyanıyor. Bana ne garezi var bu kızın

Canım beni 20 dk tutuyorlar nst de. Seninki biraz az gibi geldi.

İyi geceler kızlar. Ya bu bebiş memedeyken has uyuyor yatsğına koyduktan 1 dk sonra garip sesler çıkararak uyanıyor. Bana ne garezi var bu kızın
Canım okuduğum kitaba göre memedeyken uyuyunca henüz doymadan uyuduğuna inanıyorsak nazikçe uyandırıp emmeye devam etmesini sağlamalıymışız. Eğer doyduğu halde az sonra uyanıp emmek istiyorsa emmeyi uyumak için alışkanlık haline getirmiş, böyle zamanlarda emzik iyi bir fikirdir yazıyor.

Nst de sancım bayağı çıkmasına rağmen hissetmiyordum. Gece birden kısa süren bir sancı oldu. Bu saatte uykum kaçtı oturuyorum.

Bugün çok gezdik dogurmazsam iyi yine agrim var hayırlısı bakalım nolacak
Bende bugün iki saat yürüdüm beybisi gelsin diye her yolu deniyorum kilosu 3600 geçti geçen haftaki kontrolumde tombikim gelsin artık yoksa normal doguramayacagim..senin kilosu ne kadar canım?

Nst de sancım bayağı çıkmasına rağmen hissetmiyordum. Gece birden kısa süren bir sancı oldu. Bu saatte uykum kaçtı oturuyorum.
Ben daha hic nst girmedim yaa...ilk defa pztsi giricem..Bizde her gece uykusuz sabahi ediyoruz beybisi kıpır kıpır geceleri hiç durmuyor dogunca da böyle olurlar mi canım senin tecruben var?

Ben de şalırdım. Böyle bir yanıt beklemiyordum. Pt gel anestezi uzmanı test yapsın dediler. O zaman yakalayabilirsem çıcuk cerrahıyla görüşeceğim.
Ben daha hic nst girmedim yaa...ilk defa pztsi giricem..Bizde her gece uykusuz sabahi ediyoruz beybisi kıpır kıpır geceleri hiç durmuyor dogunca da böyle olurlar mi canım senin tecruben var?
beni 34 ten beri nst ye alıyorlar canım. Kıpıdanma konusunu geçen kontrolde soktoruma sordum. Karnındayken aşırı hareketli olması doğunca da hareketli olacağı anlamına gelirmiş dakat uyku konusunda geçerli değil demişti.

Ohh maasallah canım gözün aydın hosgelmis prensin darısı başımıza ınsaallah

Hayirli sabahlat kizlar giremiyorun bikac gundur sayfaları okuyamadm dogum yapan var mi yeni Rabbim.saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah dogum yapmamis arkadaslar Rabbim yar ve yardmciniz olun...benim dikis yerlerim cok aciyo dinlenmedin ikinci gun olmadan cok hareket ettm cocuk memeyi tutmada zorlaniyo...alisaz

Canlarım, güzel anneler İnternet'e ulaşım olmadığından yazamadım fakat aklım hep buradaydı. 16 Ekim 2015 saat 11:30 da sezaryen ile kızımız dünyaya geldi. Epidural ile doğum gerçekleşti. Ola ki doğum gerçekleşirken uyuşma hissetmezseniz bayıltın uyutun beni yahu demeniz yeterli. Ben öyle yaptım. Kızımı 15 dakika geç gördüm o kadarcık. 3200 gr doğdu miniğimiz. Sezaryen in ilk günü hareket kısıtlı oluyor fakat 2 gün sabah serum, sonda çıkartılıyor. Hafif yürüme kendi işini yapma 2. Gün başlıyor. Hatta 2. Günün gecesi epey kendinize geliyorsunuz. Yardım almadan ve kendinizi yormadan işinizi görebiliyorsunuz. Çatır çatır doğurdum teyzeler. Hepinizi öpüyorum. Halen hastanedeyiz. Arkadaşımın internet bağlantısından yazıyorum. Ilk fırsatta bakacağım foruma. 20 Ekim e kadar bakalım kaç anne daha yavrusuna kavuşacak ve assolistler haftası ile kapanış olacak. Hepinizi çok seviyorum . Allah razı olsun sormuşsunuz merak etmişsiniz. Allah geride kalan doğumu bekleyen tüm annelere en az benimki kadar rahat doğum nasip etsin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…