Duzenli derken kac dk bir geliyor kac dk suruyorYok cnm dinlenincede geçmiyor benim düzenli sancılarım var ama sık değil en son öle sölendi
Canım sağlıkla bir doğursaydın da kurtulsaydın sen de ya
Canim benim ara ara gelen duzensiz kasik agrisi bel agrisi karin sertlesmesi doguma hazirlik agrilari.asil agrilar sık geliyor duzenli geliyor.Bu nstde 10 dk fln duruyoruz, mesela benim nst sırasında karnim yumusakti. Belim agrimiyordu,Suan ve Çoktandır semsert, karnim acidigi cok oluyor gün içinde, belimin ağrıdgi... e o anda 0 sanci çıkıyor acaba net bisey mi buyoksa ben mi kendimi kandirmaya calisiyorum ki
Canim benim ara ara gelen duzensiz kasik agrisi bel agrisi karin sertlesmesi doguma hazirlik agrilari.asil agrilar sık geliyor duzenli geliyor.
20 25 dk bi geliyor kaç dakka sürdüğünü hiç hesap etmedim canım ama sanırsam 1 2 dk fazls sürmüyor... Ama muayene olduktan ve nişanım geldikten sonra kasık ağrılarm ve bel ağrılarım hiç geçmediDuzenli derken kac dk bir geliyor kac dk suruyor
Inşallah canım ndenböyle olduAhh bi atağa geçse naklen yayın yapıcamama bugün de farklı bir durum yok. Dün baya inceden adet ağrısı gibi oldu kaldı öyle. Doktorumuz Şakayla karışık pazar günü doğurmak yok demişti benim zilli doktora gıcıklık mı yapacak bilmem artık. Bugün de sancı falan yok. İnşallah müdahalesiz kendi sancımızla doğurmak nasip olur canım.
Bizim minnaklar ya tembel olacak ya da çok dakik. Aslında biz abartıyoruz canım koca 2 günümüz daha var günün gelmesine ama herkes o kadar çok soruyor ki psikolojik baskı oluyor artık sanki her bebek erken doğmak zorundaymış gibiInşallah canım ndenböyle oldu
Canım beni 20 dk tutuyorlar nst de. Seninki biraz az gibi geldi.Bu nstde 10 dk fln duruyoruz, mesela benim nst sırasında karnim yumusakti. Belim agrimiyordu,Suan ve Çoktandır semsert, karnim acidigi cok oluyor gün içinde, belimin ağrıdgi... e o anda 0 sanci çıkıyor acaba net bisey mi buyoksa ben mi kendimi kandirmaya calisiyorum ki
Canım okuduğum kitaba göre memedeyken uyuyunca henüz doymadan uyuduğuna inanıyorsak nazikçe uyandırıp emmeye devam etmesini sağlamalıymışız. Eğer doyduğu halde az sonra uyanıp emmek istiyorsa emmeyi uyumak için alışkanlık haline getirmiş, böyle zamanlarda emzik iyi bir fikirdir yazıyor.İyi geceler kızlar. Ya bu bebiş memedeyken has uyuyor yatsğına koyduktan 1 dk sonra garip sesler çıkararak uyanıyor. Bana ne garezi var bu kızın
Bende bugün iki saat yürüdüm beybisi gelsin diye her yolu deniyorum kilosu 3600 geçti geçen haftaki kontrolumde tombikim gelsin artık yoksa normal doguramayacagim..senin kilosu ne kadar canım?Bugün çok gezdik dogurmazsam iyi yine agrim var hayırlısı bakalım nolacak
Ben daha hic nst girmedim yaa...ilk defa pztsi giricem..Bizde her gece uykusuz sabahi ediyoruz beybisi kıpır kıpır geceleri hiç durmuyor dogunca da böyle olurlar mi canım senin tecruben var?Nst de sancım bayağı çıkmasına rağmen hissetmiyordum. Gece birden kısa süren bir sancı oldu. Bu saatte uykum kaçtı oturuyorum.
Ben de şalırdım. Böyle bir yanıt beklemiyordum. Pt gel anestezi uzmanı test yapsın dediler. O zaman yakalayabilirsem çıcuk cerrahıyla görüşeceğim.söylediğine cok şaşırdım canım su an o kadar çok kişi öneriyor ki Yenidoğan Sünnetini. Hatta bizim hastanede afişleri bile asılmış faydalarindan olumlu taraflarından bahseden.. bikaç yere daha mi danışsan acaba
beni 34 ten beri nst ye alıyorlar canım. Kıpıdanma konusunu geçen kontrolde soktoruma sordum. Karnındayken aşırı hareketli olması doğunca da hareketli olacağı anlamına gelirmiş dakat uyku konusunda geçerli değil demişti.Ben daha hic nst girmedim yaa...ilk defa pztsi giricem..Bizde her gece uykusuz sabahi ediyoruz beybisi kıpır kıpır geceleri hiç durmuyor dogunca da böyle olurlar mi canım senin tecruben var?
Ohh maasallah canım gözün aydın hosgelmis prensin darısı başımıza ınsaallahMerhaba kızlar bebişimi sonunda sağlıcakla kucağıma aldım :) doğum anımı anlatmıycam kızlar hem doğum yapcakların morali bozulmasın hemde ben o anları hatırlamak istemiyorum. Asıl önemli olan sonuç yumuk gözlü oğluşumu kucağıma almam. Allah herkesin yardımcısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?