2015 Ekim Anneleri

Canim gozunaydin Allah anali babali buyutsun biz kavustuk yavrularimiza darisi bekleyen tum arkadaslara...Rabbim kolay dogumlar versin herkese insallah ☺❤

Günaydın kızlar,
Yeni doğum yapan annelerimizin gözleri aydın olsun. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Bebeklerini bekleyen annelerimiz de sağlıkla kucaklarına alsın inşallah.
Bende artık eskisi gibi giremiyorum. Bebikle uğraşmaktan başka bir iş yapamıyorum. O uyuduğunda anca kendime bakabiliyorum.

Bebeğine takviye mama veren annelerden acil yardııım istiyorum. 15 Ekim doğumluyuz, haftamızda bile değiliz. Dün gece 2 defa uyandırıp, 1 saat süren emzirme savaşı yaşadık. Tutunca emiyor ama kaçırınca ağzından ağlamaya başlıyor ve tekrar tutsun derken 10 dakikamız gidiyor. Tam tutuyor ve uyumaya başlıyor. Ne kadar emdiğini de anlayamıyoruz. Şimdi uyandı ve mama verdik. Ama ne kadar vermemiz gerekiyor bilemiyoruz. Sizler nasıl yaptınız mama işini? 1 öğünde ne kadar verdiniz? Anne sütü içince daha mı az vermeliyiz, ya da sadece 1 öğünde mama versek olur mu?

Bir de dün öğlen 12den bu yana 1 defa kaka, 2 defa çiş yaptı. İlk 2 gün kakası daha çoktu. Neden birden kesilmiştir?
Ay doymuyor kuzum

Gözünaydın cnm bebeğine kavuşmuşsun Allah uzun ömürler versin inş çok tatlı bi kızın olmuşş

Sağol canım benim. 1cm açılma vardı. Bebek doğum kanalına inmemişti canım. Bekledik değişen bir şey olmayınca sezaryene karar verildi.

Selam kızlar Cumartesi gecesi aralıkları yarım saatte bir olan sancılarım başladı ve pazar akşamı saat 8 e kadar devam etti aralıkları 3 dk da bir gelmeye başladı ama açılmam çok geç oluyordu sadece 3 cm açılmam oluşmuştu dayanamadım artık sürede kısalınca sezeryana karar verdim 41. Haftaya kadar normal dogum diye planlayıp sancımın gelmesini beklemiştim istediğimde oldu fakat bir türlü açılmam istediğimiz gibi gerçekleşmedi daha dogrusu uzun sancı süreme ragmen çok az bir açılmam oldu doktorun dediğine göre herneyse sancılarım dayanılmayacak hale gelince sezeryana aldılar spinal epidural sezeryan oldum doktor iyi ki sezeryana almışız çünkü bebegin boynuna kordon dolanmış yolu bulamadıgı içinde açıklıgın geç oluşmuş dedi bekleseydik riske girebilirdi bebek dedi yani baya sancı çekmemin sebebi buymuş yoksa o sancıyla açılmam yeterli seviyede olup normal doguma gidebilirmişim fakat doktorunda dediği gibi kordon dolanmış riskli olabilirdi bi bukadar daha sancı çekerdin sonra yine zorunlu sezeryana alırdık dedi herneyse sağa sağlim sancılarıma agrılarıma ragmen bebegim saglıkla dünyaya geldi çok şükür bugün 7 günlük olduk birde spinal anesteziden sonra tansiyonum bir türlü düşmüyor sebebini doktorlarda bulamadı spinalden kaynaklı oldugunu düşünmüyoruz dedi ama ne olduysa ameliyattan sonra oldu 16.12-15.11- 14.10 larda seyrediyor tansiyonum benim gibi yüksek tansiyon sıkıntısı yaşayan varmı arkadaşlar

Canim ilk zamanlar ayni siz gibiydik bizde :) baya zor bi donem meme tutturma donemi. Canim bize doktor ilk hafta icin 30 cc demiati mama icin

Kizlar eski kiyafetleriniz ozellikle pantolonlariniz oluyo benim olmuyo yaa bacagi olsa beli hic olmuyo

Hayırlı ugurlu olsun bebişin tatlım

Canim ilk zamanlar ayni siz gibiydik bizde :) baya zor bi donem meme tutturma donemi. Canim bize doktor ilk hafta icin 30 cc demiati mama icin
Canım baya zorlanıyoruz. Tutunca emiyor, tutamayınca ağlıyor. Tam oldu bu iş derken uyuyakalıyor. 1 saati buluyor ve ben kan ter içinde kalıyorum. Saçlarım her daim ıslak. Ya devamlı duştayım, ya ter içindeyim. İnşallah biz de normale döneriz. Ben de 30cc verdim. Peki biberonla mı veriyorsunuz, şırınga ile mi?

Canim biberonla verdik. Hem meme hem mama verdik sekeri düsmüstü doktorda mama takviyesi yapin arada demisti. bi on gun kadar memeyi tutsun diye ugrastik sonunda tuttu sukurler olsun ki. Ama hastanedeki cocuk hemsiresi bize kaşıkla verin biz yegenime oyle verdik bebekler biberona alisiyo dedi. Şırıngada olur tabi canim sen tuttugu kadar emzir mamayi da ver ugrastikca ugrastikca aliyorlar

realistan canım gözün aydın tebrik ederim sizi. O nasıl bir tatlılİK öyle maşallah maşallah. Allah nazarlardan saklasın sağlıkla büyütün inşallah.
Bütün gece çalışmalara devamm eden kızım duruldu şuan ama sabaha kadar kasılmalar sürdü pazar sabahı gelir diye ümitlendim ama bişi çıkmadı. Bakalım bugün neler olacak

Kizlar eski kiyafetleriniz ozellikle pantolonlariniz oluyo benim olmuyo yaa bacagi olsa beli hic olmuyo
Can'ım merak etme bence olmaması normal ben hala üst dahil hamile kıyafetlerimi giyiyorum eski bedenim 34 şimdi 13 kilo fazlam var verecem diye yeni bişi de almıyorum inş giricez ama eski kıyafetlerimizin içine yani girmemiz lazım. Yoksa ben kilo takıntısı olan biri olarak depresyona girerim ama allahtan şuan aklımda sadece oğlum ve sütümü artırma işi var

Canım sanki benim bebeğim ı anlatmışsın bizim evde de aynen bunlar yaşanıyor. Ben sık sık emzirme ye çalışıyorum ama 4 saatte bir 30 CC mamà veriyorum cnm yoksa ağlama si kesinlikle durmuyor. Mama çok az verdiğimde kaka da olmuyor mama ya alışıyor ve memeyi çok doyasıya emiyor ama babası aglamasindan iyidir mama verelim diyo. Karışık yazdım ama bu uyum sürecinde bizde de durumlar baya karışık

Çok dadluuuu sukur doğdum yaaaa diyo resmen :) bide poz vermiş

Demekki yaşadıklarımız benzer canım. İnşallah yola sokarız bir an önce. Bu dönem sadece bizler için değil, bebeklerimiz için de çok zor çünkü. Allah yardımcımız olsun inşallah.

Canim ayni durumdayiz. Bnm de 6 bucuk kg fazlam var insallah ustune daha almam benimde kilo takintim var cnm ya... ben önceden 40 bedendim hic oyle cok zayif olmadim ama en azindan eski halime donmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…