- 24 Temmuz 2015
- 3.802
- 4.918
- 133
- 37
Canim gozunaydin Allah anali babali buyutsun biz kavustuk yavrularimiza darisi bekleyen tum arkadaslara...Rabbim kolay dogumlar versin herkese insallah ☺❤Merhaba kızlar bebişimi sonunda kla kucağıma aldım :) doğum anımı anlatmıycam kızlar hem doğum yapcakların morali bozulmasın hemde ben o anları hatırlamak istemiyorum. Asıl önemli olan sonuç yumuk gözlü oğluşumu kucağıma almam. Allah herkesin yardımcısı olsun.
Tatlim hadi dogum başlıyor insallah Allah kolaylik versin guzel haberlerini bekliyoruz canim☺Guzel bi haber.biraz uyu dinlen sabaha guc kazanman lazim
Gözünaydın cnm bebeğine kavuşmuşsun Allah uzun ömürler versin inş çok tatlı bi kızın olmuşşCanlarım, güzel anneler İnternet'e ulaşım olmadığından yazamadım fakat aklım hep buradaydı. 16 Ekim 2015 saat 11:30 da sezaryen ile kızımız dünyaya geldi. Epidural ile doğum gerçekleşti. Ola ki doğum gerçekleşirken uyuşma hissetmezseniz bayıltın uyutun beni yahu demeniz yeterli. Ben öyle yaptım. Kızımı 15 dakika geç gördüm o kadarcık. 3200 gr doğdu miniğimiz. Sezaryen in ilk günü hareket kısıtlı oluyor fakat 2 gün sabah serum, sonda çıkartılıyor. Hafif yürüme kendi işini yapma 2. Gün başlıyor. Hatta 2. Günün gecesi epey kendinize geliyorsunuz. Yardım almadan ve kendinizi yormadan işinizi görebiliyorsunuz. Çatır çatır doğurdum teyzeler. Hepinizi öpüyorum. Halen hastanedeyiz. Arkadaşımın internet bağlantısından yazıyorum. Ilk fırsatta bakacağım foruma. 20 Ekim e kadar bakalım kaç anne daha yavrusuna kavuşacak ve assolistler haftası ile kapanış olacak. Hepinizi çok seviyorum . Allah razı olsun sormuşsunuz merak etmişsiniz. Allah geride kalan doğumu bekleyen tüm annelere en az benimki kadar rahat doğum nasip etsin.Eki Görüntüle 1660833
Valla bana doktor.sma onerdi 60 cc sutumle doymazsa doyarsa vermiyorumAnneler hangi mamayı veriyorsunuz ve nr kdr cc???
Sağol canım benim. 1cm açılma vardı. Bebek doğum kanalına inmemişti canım. Bekledik değişen bir şey olmayınca sezaryene karar verildi.realistan gözğn aydın çok tatlıııı kızın senin gibi neşeli olucak belli şimdiden gülümsüyor:) hatırladığım kadarıyla sancıyla gitmiştin nasıl oldu sezeryana döndü merak ettim
Canim ilk zamanlar ayni siz gibiydik bizde :) baya zor bi donem meme tutturma donemi. Canim bize doktor ilk hafta icin 30 cc demiati mama icinGünaydın kızlar,
Yeni doğum yapan annelerimizin gözleri aydın olsun. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Bebeklerini bekleyen annelerimiz de sağlıkla kucaklarına alsın inşallah.
Bende artık eskisi gibi giremiyorum. Bebikle uğraşmaktan başka bir iş yapamıyorum. O uyuduğunda anca kendime bakabiliyorum.
Bebeğine takviye mama veren annelerden acil yardııım istiyorum. 15 Ekim doğumluyuz, haftamızda bile değiliz. Dün gece 2 defa uyandırıp, 1 saat süren emzirme savaşı yaşadık. Tutunca emiyor ama kaçırınca ağzından ağlamaya başlıyor ve tekrar tutsun derken 10 dakikamız gidiyor. Tam tutuyor ve uyumaya başlıyor. Ne kadar emdiğini de anlayamıyoruz. Şimdi uyandı ve mama verdik. Ama ne kadar vermemiz gerekiyor bilemiyoruz. Sizler nasıl yaptınız mama işini? 1 öğünde ne kadar verdiniz? Anne sütü içince daha mı az vermeliyiz, ya da sadece 1 öğünde mama versek olur mu?
Bir de dün öğlen 12den bu yana 1 defa kaka, 2 defa çiş yaptı. İlk 2 gün kakası daha çoktu. Neden birden kesilmiştir?
Ay doymuyor kuzum
Hayırlı ugurlu olsun bebişin tatlımCanlarım, güzel anneler İnternet'e ulaşım olmadığından yazamadım fakat aklım hep buradaydı. 16 Ekim 2015 saat 11:30 da sezaryen ile kızımız dünyaya geldi. Epidural ile doğum gerçekleşti. Ola ki doğum gerçekleşirken uyuşma hissetmezseniz bayıltın uyutun beni yahu demeniz yeterli. Ben öyle yaptım. Kızımı 15 dakika geç gördüm o kadarcık. 3200 gr doğdu miniğimiz. Sezaryen in ilk günü hareket kısıtlı oluyor fakat 2 gün sabah serum, sonda çıkartılıyor. Hafif yürüme kendi işini yapma 2. Gün başlıyor. Hatta 2. Günün gecesi epey kendinize geliyorsunuz. Yardım almadan ve kendinizi yormadan işinizi görebiliyorsunuz. Çatır çatır doğurdum teyzeler. Hepinizi öpüyorum. Halen hastanedeyiz. Arkadaşımın internet bağlantısından yazıyorum. Ilk fırsatta bakacağım foruma. 20 Ekim e kadar bakalım kaç anne daha yavrusuna kavuşacak ve assolistler haftası ile kapanış olacak. Hepinizi çok seviyorum . Allah razı olsun sormuşsunuz merak etmişsiniz. Allah geride kalan doğumu bekleyen tüm annelere en az benimki kadar rahat doğum nasip etsin.Eki Görüntüle 1660833
Canım baya zorlanıyoruz. Tutunca emiyor, tutamayınca ağlıyor. Tam oldu bu iş derken uyuyakalıyor. 1 saati buluyor ve ben kan ter içinde kalıyorum. Saçlarım her daim ıslak. Ya devamlı duştayım, ya ter içindeyim. İnşallah biz de normale döneriz. Ben de 30cc verdim. Peki biberonla mı veriyorsunuz, şırınga ile mi?Canim ilk zamanlar ayni siz gibiydik bizde :) baya zor bi donem meme tutturma donemi. Canim bize doktor ilk hafta icin 30 cc demiati mama icin
Canim biberonla verdik. Hem meme hem mama verdik sekeri düsmüstü doktorda mama takviyesi yapin arada demisti. bi on gun kadar memeyi tutsun diye ugrastik sonunda tuttu sukurler olsun ki. Ama hastanedeki cocuk hemsiresi bize kaşıkla verin biz yegenime oyle verdik bebekler biberona alisiyo dedi. Şırıngada olur tabi canim sen tuttugu kadar emzir mamayi da ver ugrastikca ugrastikca aliyorlarCanım baya zorlanıyoruz. Tutunca emiyor, tutamayınca ağlıyor. Tam oldu bu iş derken uyuyakalıyor. 1 saati buluyor ve ben kan ter içinde kalıyorum. Saçlarım her daim ıslak. Ya devamlı duştayım, ya ter içindeyim. İnşallah biz de normale döneriz. Ben de 30cc verdim. Peki biberonla mı veriyorsunuz, şırınga ile mi?
Can'ım merak etme bence olmaması normal ben hala üst dahil hamile kıyafetlerimi giyiyorum eski bedenim 34 şimdi 13 kilo fazlam var verecem diye yeni bişi de almıyorum inş giricez ama eski kıyafetlerimizin içine yani girmemiz lazım. Yoksa ben kilo takıntısı olan biri olarak depresyona girerim ama allahtan şuan aklımda sadece oğlum ve sütümü artırma işi varKizlar eski kiyafetleriniz ozellikle pantolonlariniz oluyo benim olmuyo yaabacagi olsa beli hic olmuyo
Canım sanki benim bebeğim ı anlatmışsın bizim evde de aynen bunlar yaşanıyor. Ben sık sık emzirme ye çalışıyorum ama 4 saatte bir 30 CC mamà veriyorum cnm yoksa ağlama si kesinlikle durmuyor. Mama çok az verdiğimde kaka da olmuyor mama ya alışıyor ve memeyi çok doyasıya emiyor ama babası aglamasindan iyidir mama verelim diyo. Karışık yazdım ama bu uyum sürecinde bizde de durumlar baya karışıkGünaydın kızlar,
Yeni doğum yapan annelerimizin gözleri aydın olsun. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Bebeklerini bekleyen annelerimiz de sağlıkla kucaklarına alsın inşallah.
Bende artık eskisi gibi giremiyorum. Bebikle uğraşmaktan başka bir iş yapamıyorum. O uyuduğunda anca kendime bakabiliyorum.
Bebeğine takviye mama veren annelerden acil yardııım istiyorum. 15 Ekim doğumluyuz, haftamızda bile değiliz. Dün gece 2 defa uyandırıp, 1 saat süren emzirme savaşı yaşadık. Tutunca emiyor ama kaçırınca ağzından ağlamaya başlıyor ve tekrar tutsun derken 10 dakikamız gidiyor. Tam tutuyor ve uyumaya başlıyor. Ne kadar emdiğini de anlayamıyoruz. Şimdi uyandı ve mama verdik. Ama ne kadar vermemiz gerekiyor bilemiyoruz. Sizler nasıl yaptınız mama işini? 1 öğünde ne kadar verdiniz? Anne sütü içince daha mı az vermeliyiz, ya da sadece 1 öğünde mama versek olur mu?
Bir de dün öğlen 12den bu yana 1 defa kaka, 2 defa çiş yaptı. İlk 2 gün kakası daha çoktu. Neden birden kesilmiştir?
Ay doymuyor kuzum
Çok dadluuuu sukur doğdum yaaaa diyo resmen :) bide poz vermişCanlarım, güzel anneler İnternet'e ulaşım olmadığından yazamadım fakat aklım hep buradaydı. 16 Ekim 2015 saat 11:30 da sezaryen ile kızımız dünyaya geldi. Epidural ile doğum gerçekleşti. Ola ki doğum gerçekleşirken uyuşma hissetmezseniz bayıltın uyutun beni yahu demeniz yeterli. Ben öyle yaptım. Kızımı 15 dakika geç gördüm o kadarcık. 3200 gr doğdu miniğimiz. Sezaryen in ilk günü hareket kısıtlı oluyor fakat 2 gün sabah serum, sonda çıkartılıyor. Hafif yürüme kendi işini yapma 2. Gün başlıyor. Hatta 2. Günün gecesi epey kendinize geliyorsunuz. Yardım almadan ve kendinizi yormadan işinizi görebiliyorsunuz. Çatır çatır doğurdum teyzeler. Hepinizi öpüyorum. Halen hastanedeyiz. Arkadaşımın internet bağlantısından yazıyorum. Ilk fırsatta bakacağım foruma. 20 Ekim e kadar bakalım kaç anne daha yavrusuna kavuşacak ve assolistler haftası ile kapanış olacak. Hepinizi çok seviyorum . Allah razı olsun sormuşsunuz merak etmişsiniz. Allah geride kalan doğumu bekleyen tüm annelere en az benimki kadar rahat doğum nasip etsin.Eki Görüntüle 1660833
Demekki yaşadıklarımız benzer canım. İnşallah yola sokarız bir an önce. Bu dönem sadece bizler için değil, bebeklerimiz için de çok zor çünkü. Allah yardımcımız olsun inşallah.Canım sanki benim bebeğim ı anlatmışsın bizim evde de aynen bunlar yaşanıyor. Ben sık sık emzirme ye çalışıyorum ama 4 saatte bir 30 CC mamà veriyorum cnm yoksa ağlama si kesinlikle durmuyor. Mama çok az verdiğimde kaka da olmuyor mama ya alışıyor ve memeyi çok doyasıya emiyor ama babası aglamasindan iyidir mama verelim diyo. Karışık yazdım ama bu uyum sürecinde bizde de durumlar baya karışık
Canim ayni durumdayiz. Bnm de 6 bucuk kg fazlam var insallah ustune daha almamCan'ım merak etme bence olmaması normal ben hala üst dahil hamile kıyafetlerimi giyiyorum eski bedenim 34 şimdi 13 kilo fazlam var verecem diye yeni bişi de almıyorum inş giricez ama eski kıyafetlerimizin içine yani girmemiz lazım. Yoksa ben kilo takıntısı olan biri olarak depresyona girerim ama allahtan şuan aklımda sadece oğlum ve sütümü artırma işi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?