2015 Ekim Anneleri

Canım maşallah çok tatlı bu prenses nasilda boncuk boncuk bakıyor . Rabbim sağlıklı hayırlı ve uzun bir ömür nasip etsin sanada geçmiş olsun hayırlısıyla atlattın gözün aydın

Saate baktım 15 dk emdi uyudu uyandırmaya çalıştım, omzuma aldım gazını çıkartmaya çalıştım yine uyanmadı. Kıyamadım ben de yatsğına koydum uyuyor. Aç kalmış mıdır ya 15 dk emen bebek aç olur mu? Çok üzülüyorum böyle olunca.

Maşallah güzelliğe. Nazar değmesn yeni doğmuş gibi değil hiç gözler boncuk boncuk bakıyor ve çokta tatlı. Gözünüz aydın aramıza hoşgeldin

Forumun en pozitif annesi gözün aydın hosgelmis melegin..Darısı başımıza ınsaallah..en merak ettiğim soru kızının ten rengi?

Canım biz hic birsey sürmedik kuruması gerek banyo bile yaptirmadik 8.gün düstü

Bana da sprey verdi doktor 4.gün düştü. yarın 1 aylıkıııızzzz :)
Cnm masallah size demek sprey baya etkili biizmde 4 gun snra bir ay olacak
Ay bn yerim o cikolata kizi y cnm cok sevindim masallah size saglikla buyut annesi kokla mis gibi

Can'ım bizim Dr umuzda önermedi yenidoğan döneminde çabuk iyileşiyor amayapışıllık ve tekrar sünnet ettirme ihtiyacı olabiliyormuş

İyi geceler kızlar. Ya bu bebiş memedeyken has uyuyor yatsğına koyduktan 1 dk sonra garip sesler çıkararak uyanıyor. Bana ne garezi var bu kızın
ayni bnm kiz hele bi işim olsun tam o zamanlari buluyo huysuzluk yapacak afacan sey koyuyorum yatagina 1 dk gecmden baslio aglamaya

İyi geceler kızlar. Ya bu bebiş memedeyken has uyuyor yatsğına koyduktan 1 dk sonra garip sesler çıkararak uyanıyor. Bana ne garezi var bu kızın

Senin kız aynı benim oğluşum yaaa bende diyorum eşime anneme bu çocuğunbsna garexivar diye. Ama olsun yaaaa herşey feda onlara

Can'ım gözün aydın maşallah kızına çok tatlı yaaa

Bende bugün iki saat yürüdüm beybisi gelsin diye her yolu deniyorum kilosu 3600 geçti geçen haftaki kontrolumde tombikim gelsin artık yoksa normal doguramayacagim..senin kilosu ne kadar canım?
Canım benimkinin kilosu geçen hafta 3300 du doktor 4 e kadar normal doğum yaparsın dedi bakalım haftaya gidicez ne dicek

realistan gözğn aydın çok tatlıııı kızın senin gibi neşeli olucak belli şimdiden gülümsüyor:) hatırladığım kadarıyla sancıyla gitmiştin nasıl oldu sezeryana döndü merak ettim

Bende aynı şeyi soracaktım normal doğum düşünüyodun çünkü bide ben Bebişi babasına çok benzettim maşallah tekrar Allah nazarlardan sakladın Fas prensesini

Can'ım biri dün demişti benim oğlumda iki gündür yapamıyordu kakasını sürekli sıkıntıdaydı dün akşam dayanamadım. Kulak pamuğuna zeytin yağı sürüp poposuna çok sokmadan gezdirdim bezi kapattım inanki 1 dakika geçmedi törtletti azıcık açsam mı kararsız kaldım açtım Bi açtımki dehşetül vahset bezin bir noktası bile temiz değil sürekli ayaklarını oynatıyor üstümüz başımız pıtırak oldu eşime çağırdım onund manzarayı ve kokuyu duyunca midesi bulandı diyo sen Nasıl dayanıyorsun dedim parfüm parfüm bu arada Bi bez maceramızı bu kadar hevesli ve uzun uzun ve zevk alarak anlatmak yavaş yavaş anne olmaya başlamışım

Yani demek istediğim kısacası kulak pamuğuna zeytin yağı gerçekten işe yarıyo ama bence sürekli değilde çok zorlandığında kullanmayı düşünüyorum Bi kurtarıcı olur çünkü ona alışırsa kendinden yapamaz diye korkuyorum birimde manası na zeytinyağı koy demişti ama ona cesaret edemedim daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…