Canlarım, güzel anneler İnternet'e ulaşım olmadığından yazamadım fakat aklım hep buradaydı. 16 Ekim 2015 saat 11:30 da sezaryen ile kızımız dünyaya geldi. Epidural ile doğum gerçekleşti. Ola ki doğum gerçekleşirken uyuşma hissetmezseniz bayıltın uyutun beni yahu demeniz yeterli. Ben öyle yaptım. Kızımı 15 dakika geç gördüm o kadarcık. 3200 gr doğdu miniğimiz. Sezaryen in ilk günü hareket kısıtlı oluyor fakat 2 gün sabah serum, sonda çıkartılıyor. Hafif yürüme kendi işini yapma 2. Gün başlıyor. Hatta 2. Günün gecesi epey kendinize geliyorsunuz. Yardım almadan ve kendinizi yormadan işinizi görebiliyorsunuz. Çatır çatır doğurdum teyzeler. Hepinizi öpüyorum. Halen hastanedeyiz. Arkadaşımın internet bağlantısından yazıyorum. Ilk fırsatta bakacağım foruma. 20 Ekim e kadar bakalım kaç anne daha yavrusuna kavuşacak ve assolistler haftası ile kapanış olacak. Hepinizi çok seviyorum . Allah razı olsun sormuşsunuz merak etmişsiniz. Allah geride kalan doğumu bekleyen tüm annelere en az benimki kadar rahat doğum nasip etsin.Eki Görüntüle 1660833
Saate baktım 15 dk emdi uyudu uyandırmaya çalıştım, omzuma aldım gazını çıkartmaya çalıştım yine uyanmadı. Kıyamadım ben de yatsğına koydum uyuyor. Aç kalmış mıdır yaCanım okuduğum kitaba göre memedeyken uyuyunca henüz doymadan uyuduğuna inanıyorsak nazikçe uyandırıp emmeye devam etmesini sağlamalıymışız. Eğer doyduğu halde az sonra uyanıp emmek istiyorsa emmeyi uyumak için alışkanlık haline getirmiş, böyle zamanlarda emzik iyi bir fikirdir yazıyor.
Maşallah güzelliğe. Nazar değmesn yeni doğmuş gibi değil hiç gözler boncuk boncuk bakıyor ve çokta tatlı.Canlarım, güzel anneler İnternet'e ulaşım olmadığından yazamadım fakat aklım hep buradaydı. 16 Ekim 2015 saat 11:30 da sezaryen ile kızımız dünyaya geldi. Epidural ile doğum gerçekleşti. Ola ki doğum gerçekleşirken uyuşma hissetmezseniz bayıltın uyutun beni yahu demeniz yeterli. Ben öyle yaptım. Kızımı 15 dakika geç gördüm o kadarcık. 3200 gr doğdu miniğimiz. Sezaryen in ilk günü hareket kısıtlı oluyor fakat 2 gün sabah serum, sonda çıkartılıyor. Hafif yürüme kendi işini yapma 2. Gün başlıyor. Hatta 2. Günün gecesi epey kendinize geliyorsunuz. Yardım almadan ve kendinizi yormadan işinizi görebiliyorsunuz. Çatır çatır doğurdum teyzeler. Hepinizi öpüyorum. Halen hastanedeyiz. Arkadaşımın internet bağlantısından yazıyorum. Ilk fırsatta bakacağım foruma. 20 Ekim e kadar bakalım kaç anne daha yavrusuna kavuşacak ve assolistler haftası ile kapanış olacak. Hepinizi çok seviyorum . Allah razı olsun sormuşsunuz merak etmişsiniz. Allah geride kalan doğumu bekleyen tüm annelere en az benimki kadar rahat doğum nasip etsin.Eki Görüntüle 1660833
Forumun en pozitif annesi gözün aydın hosgelmis melegin..Darısı başımıza ınsaallah..en merak ettiğim soru kızının ten rengi?Canlarım, güzel anneler İnternet'e ulaşım olmadığından yazamadım fakat aklım hep buradaydı. 16 Ekim 2015 saat 11:30 da sezaryen ile kızımız dünyaya geldi. Epidural ile doğum gerçekleşti. Ola ki doğum gerçekleşirken uyuşma hissetmezseniz bayıltın uyutun beni yahu demeniz yeterli. Ben öyle yaptım. Kızımı 15 dakika geç gördüm o kadarcık. 3200 gr doğdu miniğimiz. Sezaryen in ilk günü hareket kısıtlı oluyor fakat 2 gün sabah serum, sonda çıkartılıyor. Hafif yürüme kendi işini yapma 2. Gün başlıyor. Hatta 2. Günün gecesi epey kendinize geliyorsunuz. Yardım almadan ve kendinizi yormadan işinizi görebiliyorsunuz. Çatır çatır doğurdum teyzeler. Hepinizi öpüyorum. Halen hastanedeyiz. Arkadaşımın internet bağlantısından yazıyorum. Ilk fırsatta bakacağım foruma. 20 Ekim e kadar bakalım kaç anne daha yavrusuna kavuşacak ve assolistler haftası ile kapanış olacak. Hepinizi çok seviyorum . Allah razı olsun sormuşsunuz merak etmişsiniz. Allah geride kalan doğumu bekleyen tüm annelere en az benimki kadar rahat doğum nasip etsin.Eki Görüntüle 1660833
Sağol canım. Babası gibi olacak. Çikolata :) her gün kararıyor kızımForumun en pozitif annesi gözün aydın hosgelmis melegin..Darısı başımıza ınsaallah..en merak ettiğim soru kızının ten rengi?
Bende rahim agzi yetersizligi var , carsamba gunu serklaj dikisini aldi doktorum. Bu gunlere gelmesi bile mucize. 3.aydan beri yatiyorum. Sanki yillardir hamileyim gibi geldi bana .Senin gunune var erkencisin hadi bakalim
Canım biz hic birsey sürmedik kuruması gerek banyo bile yaptirmadik 8.gün düstüCanım iki kere yıkamıştık artık yıkamıyoruzda göbeği düşünceye kadar bilemedim Bayada kurudu Dr a sorduk alkol ü üstüne sıkmışsınız dibine sıkacaksınız dedi ama o kadar da dikkat ettik bide sürmeyende bile düşüyo sonuçta bilemedim yanı
Cnm masallah size demek sprey baya etkili biizmde 4 gun snra bir ay olacakBana da sprey verdi doktor 4.gün düştü. yarın 1 aylıkıııızzzz :)
Ay bn yerim o cikolata kizi y cnm cok sevindim masallah size saglikla buyut annesi kokla mis gibiCanlarım, güzel anneler İnternet'e ulaşım olmadığından yazamadım fakat aklım hep buradaydı. 16 Ekim 2015 saat 11:30 da sezaryen ile kızımız dünyaya geldi. Epidural ile doğum gerçekleşti. Ola ki doğum gerçekleşirken uyuşma hissetmezseniz bayıltın uyutun beni yahu demeniz yeterli. Ben öyle yaptım. Kızımı 15 dakika geç gördüm o kadarcık. 3200 gr doğdu miniğimiz. Sezaryen in ilk günü hareket kısıtlı oluyor fakat 2 gün sabah serum, sonda çıkartılıyor. Hafif yürüme kendi işini yapma 2. Gün başlıyor. Hatta 2. Günün gecesi epey kendinize geliyorsunuz. Yardım almadan ve kendinizi yormadan işinizi görebiliyorsunuz. Çatır çatır doğurdum teyzeler. Hepinizi öpüyorum. Halen hastanedeyiz. Arkadaşımın internet bağlantısından yazıyorum. Ilk fırsatta bakacağım foruma. 20 Ekim e kadar bakalım kaç anne daha yavrusuna kavuşacak ve assolistler haftası ile kapanış olacak. Hepinizi çok seviyorum . Allah razı olsun sormuşsunuz merak etmişsiniz. Allah geride kalan doğumu bekleyen tüm annelere en az benimki kadar rahat doğum nasip etsin.Eki Görüntüle 1660833
Can'ım bizim Dr umuzda önermedi yenidoğan döneminde çabuk iyileşiyor amayapışıllık ve tekrar sünnet ettirme ihtiyacı olabiliyormuşsöylediğine cok şaşırdım canım su an o kadar çok kişi öneriyor ki Yenidoğan Sünnetini. Hatta bizim hastanede afişleri bile asılmış faydalarindan olumlu taraflarından bahseden.. bikaç yere daha mi danışsan acaba
İyi geceler kızlar. Ya bu bebiş memedeyken has uyuyor yatsğına koyduktan 1 dk sonra garip sesler çıkararak uyanıyor. Bana ne garezi var bu kızın
İyi geceler kızlar. Ya bu bebiş memedeyken has uyuyor yatsğına koyduktan 1 dk sonra garip sesler çıkararak uyanıyor. Bana ne garezi var bu kızın
Can'ım gözün aydın maşallah kızına çok tatlı yaaaCanlarım, güzel anneler İnternet'e ulaşım olmadığından yazamadım fakat aklım hep buradaydı. 16 Ekim 2015 saat 11:30 da sezaryen ile kızımız dünyaya geldi. Epidural ile doğum gerçekleşti. Ola ki doğum gerçekleşirken uyuşma hissetmezseniz bayıltın uyutun beni yahu demeniz yeterli. Ben öyle yaptım. Kızımı 15 dakika geç gördüm o kadarcık. 3200 gr doğdu miniğimiz. Sezaryen in ilk günü hareket kısıtlı oluyor fakat 2 gün sabah serum, sonda çıkartılıyor. Hafif yürüme kendi işini yapma 2. Gün başlıyor. Hatta 2. Günün gecesi epey kendinize geliyorsunuz. Yardım almadan ve kendinizi yormadan işinizi görebiliyorsunuz. Çatır çatır doğurdum teyzeler. Hepinizi öpüyorum. Halen hastanedeyiz. Arkadaşımın internet bağlantısından yazıyorum. Ilk fırsatta bakacağım foruma. 20 Ekim e kadar bakalım kaç anne daha yavrusuna kavuşacak ve assolistler haftası ile kapanış olacak. Hepinizi çok seviyorum . Allah razı olsun sormuşsunuz merak etmişsiniz. Allah geride kalan doğumu bekleyen tüm annelere en az benimki kadar rahat doğum nasip etsin.Eki Görüntüle 1660833
Gözünaydın canım sana cok benzettim masallahSağol canım. Babası gibi olacak. Çikolata :) her gün kararıyor kızım
Canım benimkinin kilosu geçen hafta 3300 du doktor 4 e kadar normal doğum yaparsın dedi bakalım haftaya gidicez ne dicekBende bugün iki saat yürüdüm beybisi gelsin diye her yolu deniyorum kilosu 3600 geçti geçen haftaki kontrolumde tombikim gelsin artık yoksa normal doguramayacagim..senin kilosu ne kadar canım?
Bende aynı şeyi soracaktım normal doğum düşünüyodun çünkü bide ben Bebişi babasına çok benzettim maşallah tekrar Allah nazarlardan sakladın Fas prensesinirealistan gözğn aydın çok tatlıııı kızın senin gibi neşeli olucak belli şimdiden gülümsüyor:) hatırladığım kadarıyla sancıyla gitmiştin nasıl oldu sezeryana döndü merak ettim
Can'ım biri dün demişti benim oğlumda iki gündür yapamıyordu kakasını sürekli sıkıntıdaydı dün akşam dayanamadım. Kulak pamuğuna zeytin yağı sürüp poposuna çok sokmadan gezdirdim bezi kapattım inanki 1 dakika geçmedi törtletti azıcık açsam mı kararsız kaldım açtım Bi açtımki dehşetül vahset bezin bir noktası bile temiz değil sürekli ayaklarını oynatıyor üstümüz başımız pıtırak oldu eşime çağırdım onund manzarayı ve kokuyu duyunca midesi bulandı diyo sen Nasıl dayanıyorsun dedim parfüm parfüm bu arada Bi bez maceramızı bu kadar hevesli ve uzun uzun ve zevk alarak anlatmak yavaş yavaş anne olmaya başlamışımbende aptamil kullanıyorum cnm,sütüm az geliyor 2 göğsümden anca 30cc cıkyor.bebeğim doymuyor o yüzden her emzirmeden sonra 60 cc 2 saatte veriyorumm.benimkide kakasını zor yapıyor doktorumu aradım bio gaia verdi onu kullanıyorum.aptamilin comformil maması varmış gazlı bebekler iiçn onu alıcam.oda piyasada yokmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?