Canim maasallah cook tatli nazar degmesin darisi bekleyen tum arkadaslara Rabbim anali babali buyutsun canimm☺☺Canlarım, güzel anneler İnternet'e ulaşım olmadığından yazamadım fakat aklım hep buradaydı. 16 Ekim 2015 saat 11:30 da sezaryen ile kızımız dünyaya geldi. Epidural ile doğum gerçekleşti. Ola ki doğum gerçekleşirken uyuşma hissetmezseniz bayıltın uyutun beni yahu demeniz yeterli. Ben öyle yaptım. Kızımı 15 dakika geç gördüm o kadarcık. 3200 gr doğdu miniğimiz. Sezaryen in ilk günü hareket kısıtlı oluyor fakat 2 gün sabah serum, sonda çıkartılıyor. Hafif yürüme kendi işini yapma 2. Gün başlıyor. Hatta 2. Günün gecesi epey kendinize geliyorsunuz. Yardım almadan ve kendinizi yormadan işinizi görebiliyorsunuz. Çatır çatır doğurdum teyzeler. Hepinizi öpüyorum. Halen hastanedeyiz. Arkadaşımın internet bağlantısından yazıyorum. Ilk fırsatta bakacağım foruma. 20 Ekim e kadar bakalım kaç anne daha yavrusuna kavuşacak ve assolistler haftası ile kapanış olacak. Hepinizi çok seviyorum . Allah razı olsun sormuşsunuz merak etmişsiniz. Allah geride kalan doğumu bekleyen tüm annelere en az benimki kadar rahat doğum nasip etsin.Eki Görüntüle 1660833
Canım bizdede durum aynı kafayı yicem. Uyuyor kollarımda horul horul gazını çıkartayım diyorum sonra yatırayım koyunca uyanıyor bazen gaz çıkartmadan yatırıyorum acaba ondan mı uyanıyor diye yok durum gene aynı dün zinco aldırdım eşime eczaneden 4 damla 8 saat arayla günde 3 defa kullanmaya başladık inşallah faydasını görürüz.İyi geceler kızlar. Ya bu bebiş memedeyken has uyuyor yatsğına koyduktan 1 dk sonra garip sesler çıkararak uyanıyor. Bana ne garezi var bu kızın
Bizimkinede memedeyken bir geliyor rahat rahat emmesine bile müsade etmiyor çocuğumun şu gaz. Ayaklarıma devamlı çorap giyiyorum dikkat ediyorum ama yok zincoya başladım inşallah fayda sağlar.Kafayı yicem 3 gündür gaz sorunumuz hat safhasa sürskli ağlıyor yavrm napcamı şaşırdım
Canim gozunaydin yavruna kavustun Rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah canim insallah tansiyonun duser canim benimSelam kızlar Cumartesi gecesi aralıkları yarım saatte bir olan sancılarım başladı ve pazar akşamı saat 8 e kadar devam etti aralıkları 3 dk da bir gelmeye başladı ama açılmam çok geç oluyordu sadece 3 cm açılmam oluşmuştu dayanamadım artık sürede kısalınca sezeryana karar verdim 41. Haftaya kadar normal dogum diye planlayıp sancımın gelmesini beklemiştim istediğimde oldu fakat bir türlü açılmam istediğimiz gibi gerçekleşmedi daha dogrusu uzun sancı süreme ragmen çok az bir açılmam oldu doktorun dediğine göre herneyse sancılarım dayanılmayacak hale gelince sezeryana aldılar spinal epidural sezeryan oldum doktor iyi ki sezeryana almışız çünkü bebegin boynuna kordon dolanmış yolu bulamadıgı içinde açıklıgın geç oluşmuş dedi bekleseydik riske girebilirdi bebek dedi yani baya sancı çekmemin sebebi buymuş yoksa o sancıyla açılmam yeterli seviyede olup normal doguma gidebilirmişim fakat doktorunda dediği gibi kordon dolanmış riskli olabilirdi bi bukadar daha sancı çekerdin sonra yine zorunlu sezeryana alırdık dedi herneyse sağa sağlim sancılarıma agrılarıma ragmen bebegim saglıkla dünyaya geldi çok şükür bugün 7 günlük olduk birde spinal anesteziden sonra tansiyonum bir türlü düşmüyor sebebini doktorlarda bulamadı spinalden kaynaklı oldugunu düşünmüyoruz dedi ama ne olduysa ameliyattan sonra oldu 16.12-15.11- 14.10 larda seyrediyor tansiyonum benim gibi yüksek tansiyon sıkıntısı yaşayan varmı arkadaşlar
Hayırlısı canım kavuşmuşsun bebeğine önemli olanda o zaten çatır çatır doğurma haftası geçmeden bizde doğurcaz mı bakalım assolist haftasına mı kalıcaz:)Sağol canım benim. 1cm açılma vardı. Bebek doğum kanalına inmemişti canım. Bekledik değişen bir şey olmayınca sezaryene karar verildi.
Gözün aydın kavuşmussun bebeğine herşeyde bir hayır var işte önemli olan bebeklerimize sağlıkla kavuşmamızSelam kızlar Cumartesi gecesi aralıkları yarım saatte bir olan sancılarım başladı ve pazar akşamı saat 8 e kadar devam etti aralıkları 3 dk da bir gelmeye başladı ama açılmam çok geç oluyordu sadece 3 cm açılmam oluşmuştu dayanamadım artık sürede kısalınca sezeryana karar verdim 41. Haftaya kadar normal dogum diye planlayıp sancımın gelmesini beklemiştim istediğimde oldu fakat bir türlü açılmam istediğimiz gibi gerçekleşmedi daha dogrusu uzun sancı süreme ragmen çok az bir açılmam oldu doktorun dediğine göre herneyse sancılarım dayanılmayacak hale gelince sezeryana aldılar spinal epidural sezeryan oldum doktor iyi ki sezeryana almışız çünkü bebegin boynuna kordon dolanmış yolu bulamadıgı içinde açıklıgın geç oluşmuş dedi bekleseydik riske girebilirdi bebek dedi yani baya sancı çekmemin sebebi buymuş yoksa o sancıyla açılmam yeterli seviyede olup normal doguma gidebilirmişim fakat doktorunda dediği gibi kordon dolanmış riskli olabilirdi bi bukadar daha sancı çekerdin sonra yine zorunlu sezeryana alırdık dedi herneyse sağa sağlim sancılarıma agrılarıma ragmen bebegim saglıkla dünyaya geldi çok şükür bugün 7 günlük olduk birde spinal anesteziden sonra tansiyonum bir türlü düşmüyor sebebini doktorlarda bulamadı spinalden kaynaklı oldugunu düşünmüyoruz dedi ama ne olduysa ameliyattan sonra oldu 16.12-15.11- 14.10 larda seyrediyor tansiyonum benim gibi yüksek tansiyon sıkıntısı yaşayan varmı arkadaşlar
Aaaaa ipekim böcekim naptın çok heyecanlı harika bir haber buuuuHastaneden yine eli boş döndükama güzel haber 2 cm açılmam olmuş nst de 50 çıkıyo sancılar oyüzden eve geri yolladılar yakın zaten biraz daja artınca gidicekmişim gece en geç sabaha gelirsin dedi ebe
Deneyimli olanlar daha iyi bilir ama benim yeğenimde çok olurdu pişik her türlü kremi denediler en son sudocremden çok memnun kalmışlardıKizlar acil yardim pisik kremi ne kullaniyorsunuz? Ben mustela pisik onleyici suruyodum pisik oldu hem de cok kotu anlamadim..bi tanidik bepanthol zeytinyagli iyi dedi simdi onu aliyoruz..tavsiyesi olan var mi?
Canim zeytinyagi veya dogal kantoran yagi oneririm. Goguslerim su toplamisti ve kabuk baglamisti geceden kayinpederimin kendi yaptigi kantoran yagini surdum. Sabahi kabuklar gogus pedinin ustune dusmustu. Kantaron yagi agri ve yaralara cok iyi geliyor.Kizlar acil yardim pisik kremi ne kullaniyorsunuz? Ben mustela pisik onleyici suruyodum pisik oldu hem de cok kotu anlamadim..bi tanidik bepanthol zeytinyagli iyi dedi simdi onu aliyoruz..tavsiyesi olan var mi?
Canim ben sebamedin pisik kremini kullaniyorum bizimkindede baslayiverecek gibi oldumu kullaniyorum iyi geliyo sankiKizlar acil yardim pisik kremi ne kullaniyorsunuz? Ben mustela pisik onleyici suruyodum pisik oldu hem de cok kotu anlamadim..bi tanidik bepanthol zeytinyagli iyi dedi simdi onu aliyoruz..tavsiyesi olan var mi?
Can'ım bende bepantol ve has zeytinyağı sürüyorum çok şükür pişik olmadı bide bez de önemli olabilir ben prima kullanıyorum bide poposunun Oray'a zeytinyağı sürdüğümde kakasını da kolay yapıyıKizlar acil yardim pisik kremi ne kullaniyorsunuz? Ben mustela pisik onleyici suruyodum pisik oldu hem de cok kotu anlamadim..bi tanidik bepanthol zeytinyagli iyi dedi simdi onu aliyoruz..tavsiyesi olan var mi?
Canım dr beni özellikle tembihliyor her saat hissetmen lazım diye bence sen bir acile git emin ol için rahat etsinKızlar sabahtan beri 4 5 defa hareket etti oğlum oda çok az endişelenmli miyim
Canım yerleri iyice azaldı artık saat başı hareket etti mi? Benim kızım sabaha kadar hiç durmadı doğurcam sandım ki gece ben yatınca uyurdu. Sabaha kadar uyumadım. 8 de kalkınca baktım hareket yok insan endişeleniyor hemen. Karnımı okşadım konuştum ballı süt içtim hareketlendi. Sen de bir dene süt falan iç karnını ellerine koy hissetsin uyanuyorlar o zamanKızlar sabahtan beri 4 5 defa hareket etti oğlum oda çok az endişelenmli miyim
Kizlar acil yardim pisik kremi ne kullaniyorsunuz? Ben mustela pisik onleyici suruyodum pisik oldu hem de cok kotu anlamadim..bi tanidik bepanthol zeytinyagli iyi dedi simdi onu aliyoruz..tavsiyesi olan var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?