2015 Ekim Anneleri

Gercekten cok tükendim sevincimi hic yaşayamadım bu öle bişiyki hayatla balantımı kestim son 3 haftadır allah kimsenşn başına vermesin :((((

cnm benim ki bulantı daha başlaarda başladı ama kusmak son 3 hafdadır yani 7 haftalık iken başladı ve hic yemek yemiyorum ama hic su iciyorum suyu bile kabul etmiyor bunyem artık ne yapıcağımı bilemiyorum. :KK43:(
Anladım canım yemekler i ben yapıyorum acaba bulantim ondan mı? Bide hamilelikte kahve zararlı olur mu

Anladım canım yemekler i ben yapıyorum acaba bulantim ondan mı? Bide hamilelikte kahve zararlı olur mu

ewt canım kesinikle ilk 3 aylık surec yemek kokusu dayanılmaz dır o yuzdende olabilir ve kahfe yi daha az tüketmeni önerıcem cünki benim ilk cocumda vazgecemiyodum kahfeden ve buda bebeyim hormmon yuksekliyini neden oldu şükür atlatım ama sana tavsiyem olabildiyince az tüket

ewt canım kesinikle ilk 3 aylık surec yemek kokusu dayanılmaz dır o yuzdende olabilir ve kahfe yi daha az tüketmeni önerıcem cünki benim ilk cocumda vazgecemiyodum kahfeden ve buda bebeyim hormmon yuksekliyini neden oldu şükür atlatım ama sana tavsiyem olabildiyince az tüket
Tamam canım teşekkür ederim normalde pek içmem ama bazen canım çekiyo sorim dedim bende

öyle işte ucundaki mutluluğu düşunerek avunucaz artık :)
Aynen çok güzel bir şey bu hamile kalmadan önce hamile kalırsam ne yaparım nasıl olur falan diye sorardım kendime hayaller kurardım ama hiç hayal ettiğim gibi değil daha da ötesi bişey anlatılmaz tarif edilemez bide doğsa o zaman napalım bilmem yerim heralde onu

Ben de İstabul - Ümraniyeeee : )) Çekmeköydeki arkadaş yakınmışızz.. :KK28:

Çekmeköy de kardeşim oturuyor.

Aynen çok güzel bir şey bu hamile kalmadan önce hamile kalırsam ne yaparım nasıl olur falan diye sorardım kendime hayaller kurardım ama hiç hayal ettiğim gibi değil daha da ötesi bişey anlatılmaz tarif edilemez bide doğsa o zaman napalım bilmem yerim heralde onu

inşalah sağ salim allahım kucağına almayı,nasip eder cnm ;)

geç kalmadın canım sağlık ocağında ebe yada hemşireler ilgileniyor. 10haftada ücretsiz vitamin veriyorlar, aşılar, süt vs. kayıt yaptırmak gerek.
canım bana hiç vitamin falan demediler ya bîşey diyen de olmadı hiç

kızlar bana doktor folikasiti kullanmaya drvam et dedi viramin falan vermedi başka sizde mi hala folik asite devam ediyorsunuz yoksa başka vitamin mi kullanıyorsunuz

Ben de İstabul - Ümraniyeeee : )) Çekmeköydeki arkadaş yakınmışızz.. :KK28:

Çekmeköy de kardeşim oturuyor.
:) canım peki hangi hastaneye gidiyorsun?

kızlar bana doktor folikasiti kullanmaya drvam et dedi viramin falan vermedi başka sizde mi hala folik asite devam ediyorsunuz yoksa başka vitamin mi kullanıyorsunuz
Sadece folik asit kullanıyorum. İleriki zamanlarda demir eksikliği için kullanırım sanırım, düşük çünkü.

Back
X