Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8+6 haftalık bugün.Allah yardimcin olsun kac haftaliksin
Anladım canım yemekler i ben yapıyorum acaba bulantim ondan mı? Bide hamilelikte kahve zararlı olur mucnm benim ki bulantı daha başlaarda başladı ama kusmak son 3 hafdadır yani 7 haftalık iken başladı ve hic yemek yemiyorum ama hic su iciyorum suyu bile kabul etmiyor bunyem artık ne yapıcağımı bilemiyorum.(
Benim de dün akşama kadar kusma yoktu. Sürekli hiç geçmeyen bulantı hali vardı ama dün gece felaketti
Kusmaktan içim dışıma çıktı diyebilirim..
İnlşallah bu süreç çok uzun sürmezz..![]()
Buda hamileliğin küçük oyunları yapcak bişe yok malesefGercekten cok tükendim sevincimi hic yaşayamadım bu öle bişiyki hayatla balantımı kestim son 3 haftadır allah kimsenşn başına vermesin(((
Beeennnn ☺☺Teşekkür ederim canım, hepimizin inşallahh..
İstanbul'da oturan var mı kızlarr.. ?![]()
ben canım :) çekmeköydeyim sen?Teşekkür ederim canım, hepimizin inşallahh..
İstanbul'da oturan var mı kızlarr.. ?![]()
Anladım canım yemekler i ben yapıyorum acaba bulantim ondan mı? Bide hamilelikte kahve zararlı olur mu
Buda hamileliğin küçük oyunları yapcak bişe yok malesef![]()
Tamam canım teşekkür ederim normalde pek içmem ama bazen canım çekiyo sorim dedim bendeewt canım kesinikle ilk 3 aylık surec yemek kokusu dayanılmaz dır o yuzdende olabilir ve kahfe yi daha az tüketmeni önerıcem cünki benim ilk cocumda vazgecemiyodum kahfeden ve buda bebeyim hormmon yuksekliyini neden oldu şükür atlatım ama sana tavsiyem olabildiyince az tüket
:))) söylicem ama zamanı varBen de merak etmedim değil hani :)
Aynen çok güzel bir şey bu hamile kalmadan önce hamile kalırsam ne yaparım nasıl olur falan diye sorardım kendime hayaller kurardım ama hiç hayal ettiğim gibi değil daha da ötesi bişey anlatılmaz tarif edilemez bide doğsa o zaman napalım bilmem yerim heralde onuöyle işte ucundaki mutluluğu düşunerek avunucaz artık :)
Aynen çok güzel bir şey bu hamile kalmadan önce hamile kalırsam ne yaparım nasıl olur falan diye sorardım kendime hayaller kurardım ama hiç hayal ettiğim gibi değil daha da ötesi bişey anlatılmaz tarif edilemez bide doğsa o zaman napalım bilmem yerim heralde onu
canım bana hiç vitamin falan demediler ya bîşey diyen de olmadı hiçgeç kalmadın canım sağlık ocağında ebe yada hemşireler ilgileniyor. 10haftada ücretsiz vitamin veriyorlar, aşılar, süt vs. kayıt yaptırmak gerek.
İnşallah amin tüm bebek bekleyenler için ☺inşalah sağ salim allahım kucağına almayı,nasip eder cnm![]()
:) canım peki hangi hastaneye gidiyorsun?Ben de İstabul - Ümraniyeeee : )) Çekmeköydeki arkadaş yakınmışızz..
Çekmeköy de kardeşim oturuyor.
Sadece folik asit kullanıyorum. İleriki zamanlarda demir eksikliği için kullanırım sanırım, düşük çünkü.kızlar bana doktor folikasiti kullanmaya drvam et dedi viramin falan vermedi başka sizde mi hala folik asite devam ediyorsunuz yoksa başka vitamin mi kullanıyorsunuz