2015 Ekim Anneleri

kızlar bana doktor folikasiti kullanmaya drvam et dedi viramin falan vermedi başka sizde mi hala folik asite devam ediyorsunuz yoksa başka vitamin mi kullanıyorsunuz
Ben de hala folik asit kullaniyorum canim. Baska bir vitamin almiyorum. 3. Aya kadar devammm :)

kızlar bana doktor folikasiti kullanmaya dvam et dedi viramin falan vermedi başka sizde mi hala folik asite devam ediyorsunuz yoksa başka vitamin mi kullanıyorsunuz
folikasit işini bende anlamadım kiminin doktoru 8.haftaya kadar kullandırıyor kimi 12.haftaya kadar kullanıyor. bende kullanıyorum.

Bu arada karın ağrısı yaşayanlarınız var mı kızlar? Büyümeye mi bağlı ağrı oluyor ki özellikle sabaha karşı çok oluyor bende tam kalkacağım saatlerde.

Benimde karnim hep gergin bu gunlerde snki geriniyomus gibi bide artik egilirken falan canim aciyo bence bizimkiler buyudu baya :)

Marhaba kızlar :KK3: İyi günler, hayırlı cumalaarr :KK28:
Günaydınla şu saat arasında 10 sayfa geçmiş maşallah :nazar::KK9: Hepsini okuyamadım, yoğundum. Herkes iyidir inşallah..

Kızlaar doktordan geldim yine ☺️
Melegim tam 9 haftalık 8 mm olan boyu 2,5 cm olmus kalbini daha uzun dinletti doktor daha uzun kaldık ultrasonda kafasına bacaklarına bakıyorum dedi doktor büyüdükce daha cok yerine bakıyoruz dedi cok mutlu oldum Test sonuclarımıda gösterdim idrarda iltihap dısında hersey güzel iltihap icinde geçen hafta yoktu temizdi idrar testin muhtemelen dısarıdan bulastı öyle tahmin ediyorum dedi idrar kültürü istedi eğer iceride mikrop cıkarsa antibytk yazıcam cıkmazsa bol su ile gecer dedi bende bi kac gün bol su icip testi öyle yaptıracagım bakalım
Canıımmm :KK68: Maşallah ne tatlııı :nazar: Kocaman olmuş yahuu :)) :nazar: Allah sağlıkla devam ettirsin inşallah..
İnşallah da mikrop yoktur.

Kizlar herkese hayirli cumalar.kabul ederseniz artik bende sizinleyim.Rabbim izin verirse hepinizin dogumlarini gorucem.en son ben doguracam.dogum tarihim 30 ekim.Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
Hayırlı olsun bebeğin :KK68::nazar: Hoşgeldiinn.. Allah seninkine de bizimkilere de sağlıklar versin, kucağımıza aldırsın inşallahh :nazar::KK46:

..İstanbul'da oturan var mı kızlarr.. ? :KK3:
Ben Küçükçekmece'deyim :KK3:

kızlar bana doktor folikasiti kullanmaya drvam et dedi viramin falan vermedi başka sizde mi hala folik asite devam ediyorsunuz yoksa başka vitamin mi kullanıyorsunuz
Canım bana ilk gittiğim doktor daha testlere bakmadan demir hapı ve vitamin vermişti; ama bu doktor şimdiden bunları yükleyip mideni karaciğerini zorlamanın anlamı yok, değerlerin de iyiymiş, bunları bırak sadece folik asit iç, 3. aydan sonra durumuna göre yine başlatırız belki dedi. Ben de şu anda sadece folik asit içiyorum. Akşam yatarken iç dedi.

Nasil yani 6ci haftaya kadar kotuydun kesildi simdi yinemi basladi
6.haftaya kadar hiç bişeyim yoktu 6.haftaya girdiğim gün başladı bulantılarım 6.haftanın bitiminde kesildi sonra 8.haftaya girdiğim ilk gün tekrar başladı şuan 8+4 deyim 4 gündür bulantı miğde ağrısı gaz mafetti beni :(
benm bebiş anne bi hafta dınlen bı hafta çile çek diyor :( :)
inşlh sende iyi geçer bana ayva çok iyi geldi aklında bulunsun

CANIM BEN Bİ ÇOK KİŞİNİN TAVSİYESİ ÜZERİNE MEDİLİFE SELDA HANIMA GİTTİM HİÇÇÇÇÇÇ BEĞENMEDİM.KEŞKE SENİN DEDİĞİNE GİTSEYDİM Bİ DAHAKİNE AHMET BEYİ DENİYCEM
Ben bugün gittim selda hnma gayet iyiydi ama hastane pahalı ben tip merkezi halil beye devam edicem

Back
X