2015 Ekim Anneleri

41+0 olucam en fazla bir hafta bekliyorlar insallah sali ya kalmam dogururum.
Cok guzel.bir hafta zamanin var.insallah bir haftaya kalmaz doguracan.calismalari hizlandir bakalim.buarada bir hafta icinde kontrole gidecenmi.

A
Dogum yapmiş anneler daha dogum yapmamis bir anne adayi olarak hicbirinizin sorusunu yanitlayamiyorum daha hiç tecrubemiz yok kusuruma bakmayin ben bi dogurayim hepinizle ilgilecem:)))))
Ahaha çok tatlısın:)) heyecanla bklıyoruz canım. Sen biZe biz sana hep destek tam destek:)

Kızlar ya cuma günü sezeryana gireceğim ama çok gergin hissediyorum kendimi. Korktuğumdan değil ama niye bilmiyorum. Benim gibi olan var mı?

Şu olayı bir çözemedim. Ana kucağı, puset falan. Hepsi aynı gibi geliyor bana. Farkları ne ki? Anakucağı ile oto koltugu aynı değil mi?
Canım herkes farklı modellere farklı isimler koymuş olsada hepsi aynı. Yanı oto koltugu aynı zamanda tasımak için puset, sallandıgı ıcın ana kucagı oluyo. Demirden kumastan anakucakları var onlar farklı ev için. Yoksa hepsi aynı carseat kapsar puset+ana kucağı yani:) bu arada aracta carseatten baska bişey kullanmayın. Enn guvenlı o. Cukur gıbi gorunebilir ama bebeklere uygun yapılıyo cogu urun. Bebek baglanmıs sekılde carseatte , carseatinde koltukta arkaya bakar sekılde yerleştirilmesi en sağlıklı şekil

Cok guzel.bir hafta zamanin var.insallah bir haftaya kalmaz doguracan.calismalari hizlandir bakalim.buarada bir hafta icinde kontrole gidecenmi.
Evet canim cuma gunu tekrar gidicem.belki alttan muane yaptigi tetikler dogumu kanama falan olabilir demisti dahalik bse yok iliski olsun dedi artik onuda deniycez yarina gelsin artik.

Şu olayı bir çözemedim. Ana kucağı, puset falan. Hepsi aynı gibi geliyor bana. Farkları ne ki? Anakucağı ile oto koltugu aynı değil mi?
Canım ana kucağı bebeğin arabada 1 yaşına kadar taşınması için yapılmış bir ürün. Arabadan kolayca çıkarılabiliyor, sapı var ve bebeğini onunla birlikte taşıyabiliyorsun. Oto koltuğu gibi taşınmaz değil. Oto koltuğu daha büyük bebekler ve çocuklar için (Joie Stages gibi kombo modeller hariç). Puset de yenidoğan döneminden itibaren bebeğini taşıyabildiğin tekerlekli bebek arabası. Bir de portbebe diye bir şey var o da çanta gibi bir şey. Bebeği içine yatırıp taşıyorsun.

Kızzzz nerelerdesin nasılsın yaw :) :)

Canim dun yazmissin ben simdi gordum kusura bakma :* dün son eksiklerimizii tamamlamaya çalıştık ablamla, bi dr misafirlere hediyelik yapmak için minik kavanozlar aldik icine kolonya koymaya. Aksam besigi kurduk, bugun de annem geldi dolabimizi yerlestirdik. Hala bi kipirti yok bende :) sen napiosun ne alemdesin :)

Benimde dün 40 haftam doldu hiç acilma yok sanci yok. Çocuk dogum pozisyonunda ama kanala girmemiş.yinede 1 hafta bekleyip Sünni sanci verip normal doğum deneriz dedi doktor.senin en azından bebegin kanala girmiş.normal dogum yapabilirsin gibi.

Ben tarih yaklaştıkça zaman geçmesin istiyorum sanırımSanki daha yapacak çok iş var gibi, bir şeyler eksik gibi, ki eksik, mesela kelebek göğüs koruyucu almadım daha. Benim gibi olan var mı başka diyeceğim ama kalan herkes bir an önce doğum yapmak istiyor çok net

Kızlar ya cuma günü sezeryana gireceğim ama çok gergin hissediyorum kendimi. Korktuğumdan değil ama niye bilmiyorum. Benim gibi olan var mı?
Hic gerilme arkadasim.benim bi arkadasim iki tane normal dogum yapmis dogumlari zor olmus simdi ucuncuye hamile normal istemiyorum sezeryan istiyorum diyor.bir daha kaldiramam diyor.aslinda normal dogumda cok kolay degil adi normal ama gercekten cok zor.bende normal istiyorum neden bakanim olmayacak sezeryan olursam bebegi birinin alip vermesi lazim kim verecek esim yanimda olacak ama kac gun adam ise gitmesi gerekecek.normal dogumunda sezeryaninda kendine gore avantajlari ve dezavantajlari var.

Canim bende biberona alisiverirse diye korktugumdan sagip vermiyorum on bes dk ancak emiyo benimki de hatta on dk. Valla bu konuyu kafama cok takar oldum ya
Korkma canım annem bana da öyle diyor alışır diye ama hem emziriyorum hem biberon hem de göğüs ucuyla veriyorum arada hangi birine alışsın yavrum Sen sağıp ver ama bir öğün biberon veriyorsan 2 öğün emzir. alışmazlar inşallah.

Aynen bizde öyleyiz cnm acıkcası genelde hep sagıp veriyrm gunde 2yada 3 kez emzirıyrm hele cok acıkmissa hiç almıyor memeyi
Aynen çok açsa memeyi kuvvetli çekiyor süt çok akıyor boğulmaktan ememiyor ben de göğüs ucu takıyorum sağlam göğsüme de az az içsin diye.

Kızlar merhabaa

kimler doğum yaptı artık takip edemiyorum fıstığımla uğraşmaktan... İnşallah sağlıkla sıhhatle kucağınıza alırsınız bebeklerinizi.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahh

2850 doğduk bugün 16 günlüğüz hastaneye kontrole gittik kilo almıyor bebeğim kızlar 2460 şu an prof a götürdük emzir peşinden de aldığı kadar mama ver dedi..

Sağ gögsümden zaten az geliyor sütüm yetmiyor demekki bebeğime prof dedi ki 25 günden sonra tam olarak belli olur sütün takma bişiyi kafana dedi ama off yaaa napçam kızlar ben

Mami power içiyorum komposto içiyorum rezene içiyorum aklıma başka da bişey gelmiyo ki humana still tea içiyodum bitti tekrar sipariş verdim inşallah iner sütüm

Napsam kızlar bir fikriniz var mı ??

bizde sağ meme biberon yalancı emzik hepsi var 3unun üstüne sol meme mücadelesine devam

Panik yok:) ben hiç kullanmadım almadım kelebek canım. Belki sanada hiç lazım olmucak

Çok çeken biri olarak tavsiyem Yemene dikkat et komposto iç cubuk tarçınla kaynat kara üzüm suyu iç hurma ye kemik suyuna çorba iç ve sakin stres yapma sütün üstüne mama ver bu arada sma gold kullandım ben SMA ve similac tat olarak anne sütüne yakın şeker yok dediler ve de kof şişmanlık yapmıyo dediler bilgine:) sutunu eksiklik olarak görme ne olur stres sütü keser azda olsa emse ona çok kar böyle düşün

Canım ben erken doğum ypmk zorunda kldım. Annem 17 eylulde gelıcektı bebişim 11 eylulde geldı. Ertesı gun bbgımı kucagımada aldım dusada gırdım herseyı yptım. Tek skntım sezeryan snrası sut olayıydı. O da halloldu şükür. Kndını psıkolojıkmn hngsne daha yakın rahat hıssedıyosan o olsun. Hikayeleri cok dınlmeyin. Bnm gibi dişmi çktdirdi doğummu yaptı belli olmayanda var günlerce yatanda

Canim mustelanin böyle olan bebekler icin kremi var, yegenimin yara gibi sivilce gibi nasıl desem iltihaplı gibi olurdu. Onda cok kullandilar. Tam isim bilmiyorum ama eczaneye sorarsan bilirler mustelanin dersen..

Eki Görüntüle 1662829
Sağol canım. Seni çok iyi anlıyorum. Gerçekten vakit bulamıyor insan. Uykuya bile vakit kalmıyor. Daha önce paylaşmıştım fakat yine paylaşayım canım.
Caniimm.. Maşallah masallaahh Allah analı babalı sağlıkla büyümesini nasip etsin inşallah Gözünüzaydın

Canım, benimkinde de aynısı var Sütünle sil dediler, yaptım ama tam geçmedi. Ilık suyla temizliyorum bir de demlenmis ılık çayla. Biraz azaldı gibi. Tıkanıklık olabilir dediler. Burunla gözün birleştiği yere küçük parmaginla yuvarlak şekilde masaj yapmak iyi gelirmiş. İnşallah geçer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…