Cok guzel.bir hafta zamanin var.insallah bir haftaya kalmaz doguracan.calismalari hizlandir bakalim.buarada bir hafta icinde kontrole gidecenmi.41+0 olucam en fazla bir hafta bekliyorlar insallah sali ya kalmam dogururum.
Ahaha çok tatlısın:)) heyecanla bklıyoruz canım. Sen biZe biz sana hep destek tam destek:)Dogum yapmiş anneler daha dogum yapmamis bir anne adayi olarak hicbirinizin sorusunu yanitlayamiyorum daha hiç tecrubemiz yok kusuruma bakmayin ben bi dogurayim hepinizle ilgilecem:)))))
Canım herkes farklı modellere farklı isimler koymuş olsada hepsi aynı. Yanı oto koltugu aynı zamanda tasımak için puset, sallandıgı ıcın ana kucagı oluyo. Demirden kumastan anakucakları var onlar farklı ev için. Yoksa hepsi aynıŞu olayı bir çözemedim. Ana kucağı, puset falan. Hepsi aynı gibi geliyor bana. Farkları ne ki? Anakucağı ile oto koltugu aynı değil mi?
Neden sezeryan cnmKızlar ya cuma günü sezeryana gireceğim ama çok gergin hissediyorum kendimi. Korktuğumdan değil ama niye bilmiyorum. Benim gibi olan var mı?
Evet canim cuma gunu tekrar gidicem.belki alttan muane yaptigi tetikler dogumu kanama falan olabilir demisti dahalik bse yok iliski olsun dedi artik onuda deniycez yarina gelsin artik.Cok guzel.bir hafta zamanin var.insallah bir haftaya kalmaz doguracan.calismalari hizlandir bakalim.buarada bir hafta icinde kontrole gidecenmi.
Canım ana kucağı bebeğin arabada 1 yaşına kadar taşınması için yapılmış bir ürün. Arabadan kolayca çıkarılabiliyor, sapı var ve bebeğini onunla birlikte taşıyabiliyorsun. Oto koltuğu gibi taşınmaz değil. Oto koltuğu daha büyük bebekler ve çocuklar için (Joie Stages gibi kombo modeller hariç). Puset de yenidoğan döneminden itibaren bebeğini taşıyabildiğin tekerlekli bebek arabası. Bir de portbebe diye bir şey var o da çanta gibi bir şey. Bebeği içine yatırıp taşıyorsun.Şu olayı bir çözemedim. Ana kucağı, puset falan. Hepsi aynı gibi geliyor bana. Farkları ne ki? Anakucağı ile oto koltugu aynı değil mi?
Kızzzz nerelerdesin nasılsın yaw :) :)
Kızlarr benim durumumu yaşayan var mı ? Bugün 40 haftamz doldu ağrım sancım yok. Bebeğimin başı kanalda ama rahimde incelme yok. Yrn gece hastaneye yatışım yapılacak ve doktorum fitille açılma olmasını denicek suni sancıyla fln normali deniycez . Hiç açılma ve sancım olmadan normal yapabilirmiyim acaba ??bu şekildee normal d yapan var mı . Nişan su flnda yok
Hic gerilme arkadasim.benim bi arkadasim iki tane normal dogum yapmis dogumlari zor olmus simdi ucuncuye hamile normal istemiyorum sezeryan istiyorum diyor.bir daha kaldiramam diyor.aslinda normal dogumda cok kolay degil adi normal ama gercekten cok zor.bende normal istiyorum neden bakanim olmayacak sezeryan olursam bebegi birinin alip vermesi lazim kim verecek esim yanimda olacak ama kac gun adam ise gitmesi gerekecek.normal dogumunda sezeryaninda kendine gore avantajlari ve dezavantajlari var.Kızlar ya cuma günü sezeryana gireceğim ama çok gergin hissediyorum kendimi. Korktuğumdan değil ama niye bilmiyorum. Benim gibi olan var mı?
Korkma canım annem bana da öyle diyor alışır diye ama hem emziriyorum hem biberon hem de göğüs ucuyla veriyorum arada hangi birine alışsın yavrumCanim bende biberona alisiverirse diye korktugumdan sagip vermiyorum on bes dk ancak emiyo benimki de hatta on dk. Valla bu konuyu kafama cok takar oldum ya
Aynen çok açsa memeyi kuvvetli çekiyor süt çok akıyor boğulmaktan ememiyor ben de göğüs ucu takıyorum sağlam göğsüme de az az içsin diye.Aynen bizde öyleyiz cnm acıkcası genelde hep sagıp veriyrm gunde 2yada 3 kez emzirıyrm hele cok acıkmissa hiç almıyor memeyi
Korkma canım annem bana da öyle diyor alışır diye ama hem emziriyorum hem biberon hem de göğüs ucuyla veriyorum arada hangi birine alışsın yavrumSen sağıp ver ama bir öğün biberon veriyorsan 2 öğün emzir. alışmazlar inşallah.
Panik yok:) ben hiç kullanmadım almadım kelebek canım. Belki sanada hiç lazım olmucakBen tarih yaklaştıkça zaman geçmesin istiyorum sanırımSanki daha yapacak çok iş var gibi, bir şeyler eksik gibi, ki eksik, mesela kelebek göğüs koruyucu almadım daha. Benim gibi olan var mı başka diyeceğim ama kalan herkes bir an önce doğum yapmak istiyor çok net
Kızlar merhabaa
kimler doğum yaptı artık takip edemiyorum fıstığımla uğraşmaktan... İnşallah sağlıkla sıhhatle kucağınıza alırsınız bebeklerinizi.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahh
2850 doğduk bugün 16 günlüğüz hastaneye kontrole gittik kilo almıyor bebeğim kızlar2460 şu an prof a götürdük emzir peşinden de aldığı kadar mama ver dedi..
Sağ gögsümden zaten az geliyor sütüm yetmiyor demekki bebeğime prof dedi ki 25 günden sonra tam olarak belli olur sütün takma bişiyi kafana dedi ama off yaaa napçam kızlar ben
Mami power içiyorum komposto içiyorum rezene içiyorum aklıma başka da bişey gelmiyo ki humana still tea içiyodum bitti tekrar sipariş verdim inşallah iner sütüm
Napsam kızlar bir fikriniz var mı ??
Canım ben erken doğum ypmk zorunda kldım. Annem 17 eylulde gelıcektı bebişim 11 eylulde geldı. Ertesı gun bbgımı kucagımada aldım dusada gırdım herseyı yptım. Tek skntım sezeryan snrası sut olayıydı. O da halloldu şükür. Kndını psıkolojıkmn hngsne daha yakın rahat hıssedıyosan o olsun. Hikayeleri cok dınlmeyin. Bnm gibi dişmi çktdirdi doğummu yaptı belli olmayanda var günlerce yatandaHic gerilme arkadasim.benim bi arkadasim iki tane normal dogum yapmis dogumlari zor olmus simdi ucuncuye hamile normal istemiyorum sezeryan istiyorum diyor.bir daha kaldiramam diyor.aslinda normal dogumda cok kolay degil adi normal ama gercekten cok zor.bende normal istiyorum neden bakanim olmayacak sezeryan olursam bebegi birinin alip vermesi lazim kim verecek esim yanimda olacak ama kac gun adam ise gitmesi gerekecek.normal dogumunda sezeryaninda kendine gore avantajlari ve dezavantajlari var.
Kizlar merhaba cok zor durumda ve cokta endiseliyin. Bebegimin yuzunde egzama cikti dr bebeklerde olur ama sizde biraz fazla olmus dedi kizarik sivilce gibi ve kortizonlu krem verdi cok az surucekmisim ve sadece 3 gun ama daha 15 gunluk ya hic icime sinmiyo sizin bebeklerde cok yeni ama belki sizede olmustur diye sormak istiyorum bunun baska turlu bi caresini bulan var mi aranizda
Caniimm.. Maşallah masallaahhEki Görüntüle 1662829
Sağol canım. Seni çok iyi anlıyorum. Gerçekten vakit bulamıyor insan. Uykuya bile vakit kalmıyor. Daha önce paylaşmıştım fakat yine paylaşayım canım.
Canım, benimkinde de aynısı varKızlar bebeğimin tek gözünde şiddetli çapaklanma var. Sapsarı akıntı oluyor ve kuzum o gözünü açamıyor hiç. Temizliyorum, rahatlıyor ama uyuyup uyanınca durum yine aynı. Var mı yaşayan aynı durumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?