2015 Ekim Anneleri

Yaaaa umarım ben de böyle düşünürüm çünkü benimki yakın ve gecenin bi vakti gel desem gelir

İnş doğurmuştur ben hepinizi beklerim en son ben dogurcam bence
10 gunumuz kaldi yalanci sancimiz bile yok.hicbir belirti.ne bel agrisi ne kasik agrisi.hamile kalmak istedigimdede 15.ci ay hamile kaldim.heray belirti beklerdim.psikolojik olarak bile bir belirti yasamazdim.hamile kaldigim ayda hic belirtim olmadi.dogumumda oyle olacak galiba.yalanci belirtiler yasamadan direk sancilarim baslayacak dogru doguma

Pirt diye dogururuz inşallah :)

Maşallh cnm düzene giriyrlar sanrm bugün bizimde aglama seansımızın süresi azdı :)
bazen emerken doymuyor sanırım yoruluyor ben de sağıp biberonla veriyorum daha uzun uyuyor. beni emerken boğazınds kalıyor anlamadım gitti içi gazla doluyor.

Bende vermiyorum canim ama emerken uyukluyo surekli iki dk emiyorsa 2 dksi buyuklamakla geciyo kac saatte bir kac dk emziriyorsun canim acaba ben mi besleyemiyorum kuzumu
Canım besliyorsundur öyle düşünme. Bizimki de uyuyakalıyor merak etme ve ne yapsam uyanmıyor bazen de uyumuyor dengesiz işte :) Genelde 2 veya 3 saatte bir ama ben bazen sütümü sağıp veriyorum en azından ne kadar doyup doymadığını görüyorum özellikle gece uyandığında sağdığım sütten veriyorum ki karnı tok olsun onu içerken uyuyakalmıyor. Biberon bitince birazda emziriyorum uyuyakalsın diye zaten doyduysa memeyi almıyor.

Amin inşallah canım Allah kolaylık versin. olumlu düşün yine de sezeryan kolay değilmiş pek :) ikiniz icinde hangisi hayırlıysa o olsun. ben hep boyle dua ettim ki normal olamayacak gibiydim zaten.
Hayırlısı o zmn. Canım bnde yrn hastaneye yatıcam bakalım

Kızlarr benim durumumu yaşayan var mı ? Bugün 40 haftamz doldu ağrım sancım yok. Bebeğimin başı kanalda ama rahimde incelme yok. Yrn gece hastaneye yatışım yapılacak ve doktorum fitille açılma olmasını denicek suni sancıyla fln normali deniycez . Hiç açılma ve sancım olmadan normal yapabilirmiyim acaba ??bu şekildee normal d yapan var mı . Nişan su flnda yok

Kızlar bebeklerinizi hastaneye kontrole götürürken nasıl götürüyorsunuz? Ben hastaneden çıkarken kucağımda çıkardım. Bazı arkadaşlarım oto koltuğuna koyup elinde taşıyarak götür dediler ama ortası çok çukur. Destek falan koyup öyle mi yatırsam?

Merak ettim kızlar şu forumda kendi istegiyle sezeryan olan kaç kişi var acaba.
Gerçekten çoğu kişi hep normal istedi ama sezeryan oldu... önceden herkes normal doğururmuş yeni nesil normal yapamiyor mu artik ya
Ben de normale odaklanan ve dogum yapacagm gün yani sularım gelince rahim duvarimin kalin oldugunu öğrenerek sezeryan olacağmi öğrenen ve nornal yapamcam diye morali bozulanlardnm
Ama hayırlısı buymuş demek dedim.. Doğuma giderken Allahim hayırlısını ver diye dua ettim hep. Demek hayırlısı buymuş..

Hastaneden çıkarken oto koltuğuyla çıktı ilk çocuk doktoruna giderkende destek koyduk biz öyle yatırdık hafif eğimli yattı içinde gömülmedi yani ama oto koltuğu cidden ağır ben tek başıma taşıyamıyorum onu o nedenle geçen gün sağlık ocağına giderken kucakta götürdüm.

Biz de oto koltuğunda rahat olmaz bebeğimiz diye düşündük. Bebek arabamizin diğer oturma kismini kullanyrz. Onun 0 yatış pozisyonu var çünkü rahatça uyuyor Alyamź içinde.

Aynı yaaaa annem hem benle hem oğlumla hem evle ilgileniyor çok yoruluyo bende ona kıyamıyorum elimden geldiğince ev işlerine yardım etmeye çalışıyorum

Ana kucağım var benim.cok rahat uyuyarak gidiyor.3.aydan sonrada pusete koyuyorum.6.ay sonrada bebek arabasina

bazen emerken doymuyor sanırım yoruluyor ben de sağıp biberonla veriyorum daha uzun uyuyor. beni emerken boğazınds kalıyor anlamadım gitti içi gazla doluyor.
Aynen bizde öyleyiz cnm acıkcası genelde hep sagıp veriyrm gunde 2yada 3 kez emzirıyrm hele cok acıkmissa hiç almıyor memeyi

Can'ım yaaa benim oğluşum oto koltuğunun içinde iki büklüm oluyo destek vs de denedik yine olmadı eşim diyo elimizde mi patladı diye azıcık Bi büyüseydi kullanabilirdik belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…