Anaamm anam anam güzeller güzeli topik prensessss bin kere maşallahBiz bugün "ilk kucuk gelen kiyafet" kutlamasi yapicaZ teyzeler. TulumumuZ olmuyo yasasinn:))
Yaaaa umarım ben de böyle düşünürüm çünkü benimki yakın ve gecenin bi vakti gel desem gelirCnm sakın kımseyi reddetme okadar cok ihtiyacn olcak ki bnm kayınvaldem istanbuldan geldi yanıma 1 hafta kaldı sonra 2-3 gün annem kaldı sonra onuda gönderdm o sureclerde hep gece bebek onlardaydı gündüz bnde .
Şimdi 2 haftadır basbaşayız bnm bebek cok gazlı napcamızı şaşırıyrz eşimle bnde senin gibi düşünüyrdm şimdi keske biraz daha kalsalardı diyorum :)tadını cıkar bol bol dinlen o sürecte sonra hep basbasa kalcan zaten
10 gunumuz kaldi yalanci sancimiz bile yok.hicbir belirti.ne bel agrisi ne kasik agrisi.hamile kalmak istedigimdede 15.ci ay hamile kaldim.heray belirti beklerdim.psikolojik olarak bile bir belirti yasamazdim.hamile kaldigim ayda hic belirtim olmadi.dogumumda oyle olacak galiba.yalanci belirtiler yasamadan direk sancilarim baslayacak dogru dogumaİnş doğurmuştur ben hepinizi beklerim en son ben dogurcam bence
Pirt diye dogururuz inşallah :)10 gunumuz kaldi yalanci sancimiz bile yok.hicbir belirti.ne bel agrisi ne kasik agrisi.hamile kalmak istedigimdede 15.ci ay hamile kaldim.heray belirti beklerdim.psikolojik olarak bile bir belirti yasamazdim.hamile kaldigim ayda hic belirtim olmadi.dogumumda oyle olacak galiba.yalanci belirtiler yasamadan direk sancilarim baslayacak dogru doguma
bazen emerken doymuyor sanırım yoruluyor ben de sağıp biberonla veriyorum daha uzun uyuyor. beni emerken boğazınds kalıyor anlamadım gitti içi gazla doluyor.Maşallh cnm düzene giriyrlar sanrm bugün bizimde aglama seansımızın süresi azdı :)
Canım besliyorsundur öyle düşünme. Bizimki de uyuyakalıyor merak etme ve ne yapsam uyanmıyor bazen de uyumuyor dengesiz işte :) Genelde 2 veya 3 saatte bir ama ben bazen sütümü sağıp veriyorum en azından ne kadar doyup doymadığını görüyorum özellikle gece uyandığında sağdığım sütten veriyorum ki karnı tok olsun onu içerken uyuyakalmıyor. Biberon bitince birazda emziriyorum uyuyakalsın diye zaten doyduysa memeyi almıyor.Bende vermiyorum canim ama emerken uyukluyo surekli iki dk emiyorsa 2 dksi buyuklamakla geciyo kac saatte bir kac dk emziriyorsun canim acaba ben mi besleyemiyorum kuzumu
Amin inşallah canım Allah kolaylık versin. olumlu düşün yine de sezeryan kolay değilmiş pek :) ikiniz icinde hangisi hayırlıysa o olsun. ben hep boyle dua ettim ki normal olamayacak gibiydim zaten.
Hayırlısı o zmn. Canım bnde yrn hastaneye yatıcam bakalımAmin inşallah canım Allah kolaylık versin. olumlu düşün yine de sezeryan kolay değilmiş pek :) ikiniz icinde hangisi hayırlıysa o olsun. ben hep boyle dua ettim ki normal olamayacak gibiydim zaten.
YA evet bazen bakyrm olmuyr ama bir bakiyrm tekrarlamşCanım sütümden damlattım, yumuşayınca temizledim. Bir süre tekrar etmedi ama az önce uyandırdığımda yine başlamıştımasaja ben de başlayacağım.
Gerçekten çoğu kişi hep normal istedi ama sezeryan oldu... önceden herkes normal doğururmuş yeni nesil normal yapamiyor mu artik yaMerak ettim kızlar şu forumda kendi istegiyle sezeryan olan kaç kişi var acaba.
Hastaneden çıkarken oto koltuğuyla çıktı ilk çocuk doktoruna giderkende destek koyduk biz öyle yatırdık hafif eğimli yattı içinde gömülmedi yani ama oto koltuğu cidden ağır ben tek başıma taşıyamıyorum onu o nedenle geçen gün sağlık ocağına giderken kucakta götürdüm.Kızlar bebeklerinizi hastaneye kontrole götürürken nasıl götürüyorsunuz? Ben hastaneden çıkarken kucağımda çıkardım. Bazı arkadaşlarım oto koltuğuna koyup elinde taşıyarak götür dediler ama ortası çok çukur. Destek falan koyup öyle mi yatırsam?
Oyy maşallahBiz bugün "ilk kucuk gelen kiyafet" kutlamasi yapicaZ teyzeler. TulumumuZ olmuyo yasasinn:))
Biz de oto koltuğunda rahat olmaz bebeğimiz diye düşündük. Bebek arabamizin diğer oturma kismini kullanyrz. Onun 0 yatış pozisyonu var çünkü rahatça uyuyor Alyamź içinde.Hastaneden çıkarken oto koltuğuyla çıktı ilk çocuk doktoruna giderkende destek koyduk biz öyle yatırdık hafif eğimli yattı içinde gömülmedi yani ama oto koltuğu cidden ağır ben tek başıma taşıyamıyorum onu o nedenle geçen gün sağlık ocağına giderken kucakta götürdüm.
Aynı yaaaa annem hem benle hem oğlumla hem evle ilgileniyor çok yoruluyo bende ona kıyamıyorum elimden geldiğince ev işlerine yardım etmeye çalışıyorumCanım annemle uzakta oturdugu icin yatili kaliyorlar bizde yatak odamizda annemle kaliyoruz hernekadar benim adam yatagimi özledim desede annemle yatmayi tercih ederim istersen bu gece annem kalsin dedi benimki yok gerek yok dedim ilk oglumda 2.gun hastanede kalmistida sabaha kadar uyudu ne bana ne bebege bakti hergun geliyor direk bebegin başına hicbirsey yapip getirmedi bile bir corba bile gün gelicek annem gidicek kadincagiz hem evle hem benle hem bebekle ilgilendi o gidince napicam bilmem yani aglarsa anam aglar gerisi yalan aglar
Ana kucağım var benim.cok rahat uyuyarak gidiyor.3.aydan sonrada pusete koyuyorum.6.ay sonrada bebek arabasinaKızlar bebeklerinizi hastaneye kontrole götürürken nasıl götürüyorsunuz? Ben hastaneden çıkarken kucağımda çıkardım. Bazı arkadaşlarım oto koltuğuna koyup elinde taşıyarak götür dediler ama ortası çok çukur. Destek falan koyup öyle mi yatırsam?
Aynen bizde öyleyiz cnm acıkcası genelde hep sagıp veriyrm gunde 2yada 3 kez emzirıyrm hele cok acıkmissa hiç almıyor memeyibazen emerken doymuyor sanırım yoruluyor ben de sağıp biberonla veriyorum daha uzun uyuyor. beni emerken boğazınds kalıyor anlamadım gitti içi gazla doluyor.
Can'ım yaaa benim oğluşum oto koltuğunun içinde iki büklüm oluyo destek vs de denedik yine olmadı eşim diyo elimizde mi patladı diye azıcık Bi büyüseydi kullanabilirdik belkiHastaneden çıkarken oto koltuğuyla çıktı ilk çocuk doktoruna giderkende destek koyduk biz öyle yatırdık hafif eğimli yattı içinde gömülmedi yani ama oto koltuğu cidden ağır ben tek başıma taşıyamıyorum onu o nedenle geçen gün sağlık ocağına giderken kucakta götürdüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?