Insallah canim bende bi deneyeyim bakalimKorkma canım annem bana da öyle diyor alışır diye ama hem emziriyorum hem biberon hem de göğüs ucuyla veriyorum arada hangi birine alışsın yavrumSen sağıp ver ama bir öğün biberon veriyorsan 2 öğün emzir. alışmazlar inşallah.
Günaydın güzel anneler.
Biz kızımla Yarımşar saat uyku şekerlemeleri ile kalktık bile kavuşmamıza çok az kaldı. Hiç korkmuyorum Allahın izniyle her şey çok güzel geçecek bu evden eşimle 2 kişi çıkıp aile olarak geri döneceğiz inşallah.
Birbirimizi tanımadan 9 ayımızı paylaştık sevinçlerimiz üzüntülerimiz bir oldu. Çok teşekkür ederim herkese iyiki varsınız...
Fırsat buldukça yazacağım size. Benim için dua okur musunuz.
Müsaadenizle anne olmaya gidiyorummmm
KizlaaarrGünaydın kızlar
Bugün kısmetse kızıma kavuşuyorum çok şükür iyi bir uyku çektik son olarak hazırlanmaya başladık hastane için. Kızım da bugün geleceğinin farkında gibi sabah sabah her zamankinden fazla hoplayıp zıplıyorumarım herkes için olduğu gibi bizim için de sıkıntısız bir doğum olur. Yorum yazan dua eden bütün arkadaşlarım hepinize çok çok teşekkür ediyorum Allah daha yavrusuna kavuşamayanlara hayırlı doğumlar nasip etsin kavuşanlara sağlıklı huzurlu ömürler nasip etsin. Dualarımdasınız kızlar bugün bir maceranın sonu farklı ve inş uzun bir maceranınsa başlangıcı. Herkese hayırlı günler
Oy masallaahhhBenim fındık kızımda bugün 17 günlük oldu. Maşallahınızı alırız.
Cnm bizdedr minik minik vardı ucları beyaz. Doktorumuza sorduk. Bu annelere anlatamıyorum gaz için snne sütü, kaka için anne sütü, göz çapağı için anne sütü, yüzdeki kızarıklık için anne sütü heeerşey için anne sütü dedi. En etkili antibiyotikmiş. Biz bebeğimin yüzünü benim sütümle sildik sıksık geçirdi hemenKizlar merhaba cok zor durumda ve cokta endiseliyin. Bebegimin yuzunde egzama cikti dr bebeklerde olur ama sizde biraz fazla olmus dedi kizarik sivilce gibi ve kortizonlu krem verdi cok az surucekmisim ve sadece 3 gun ama daha 15 gunluk ya hic icime sinmiyo sizin bebeklerde cok yeni ama belki sizede olmustur diye sormak istiyorum bunun baska turlu bi caresini bulan var mi aranizda
Ohh hadi bakalım herşey tamam desene :))) biz de bugün gittik kontrole alttan baktı, normal doguma gayet uygunsun dedi, bebiş te kısmen inmiş ama aciklk yok yaw bolca yürü dedi, yakında koşuya baslycam sanırımCanim dun yazmissin ben simdi gordum kusura bakma :* dün son eksiklerimizii tamamlamaya çalıştık ablamla, bi dr misafirlere hediyelik yapmak için minik kavanozlar aldik icine kolonya koymaya. Aksam besigi kurduk, bugun de annem geldi dolabimizi yerlestirdik. Hala bi kipirti yok bende :) sen napiosun ne alemdesin :)
Aynen ben de öyleyim.Ben tarih yaklaştıkça zaman geçmesin istiyorum sanırımSanki daha yapacak çok iş var gibi, bir şeyler eksik gibi, ki eksik, mesela kelebek göğüs koruyucu almadım daha. Benim gibi olan var mı başka diyeceğim ama kalan herkes bir an önce doğum yapmak istiyor çok net
Kızlar ben ve Hazal1595 ten başka Sezeryan a gönül rızasıyla giden yokmuydu aramızda... Bi akıllı benmismiyim kendime hayret ediyorum bazen.[/QUOTE
Canım hurma ve incir ye. Çok faydasını göreceksin canım.Kızlar merhabaa
kimler doğum yaptı artık takip edemiyorum fıstığımla uğraşmaktan... İnşallah sağlıkla sıhhatle kucağınıza alırsınız bebeklerinizi.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahh
2850 doğduk bugün 16 günlüğüz hastaneye kontrole gittik kilo almıyor bebeğim kızlar2460 şu an prof a götürdük emzir peşinden de aldığı kadar mama ver dedi..
Sağ gögsümden zaten az geliyor sütüm yetmiyor demekki bebeğime prof dedi ki 25 günden sonra tam olarak belli olur sütün takma bişiyi kafana dedi ama off yaaa napçam kızlar ben
Mami power içiyorum komposto içiyorum rezene içiyorum aklıma başka da bişey gelmiyo ki humana still tea içiyodum bitti tekrar sipariş verdim inşallah iner sütüm
Napsam kızlar bir fikriniz var mı ??
Hic gerilme arkadasim.benim bi arkadasim iki tane normal dogum yapmis dogumlari zor olmus simdi ucuncuye hamile normal istemiyorum sezeryan istiyorum diyor.bir daha kaldiramam diyor.aslinda normal dogumda cok kolay degil adi normal ama gercekten cok zor.bende normal istiyorum neden bakanim olmayacak sezeryan olursam bebegi birinin alip vermesi lazim kim verecek esim yanimda olacak ama kac gun adam ise gitmesi gerekecek.normal dogumunda sezeryaninda kendine gore avantajlari ve dezavantajlari var.
Cnm bn daha önce duymamıştım bide annesi doğum hastanesinde çalışan bi arkadaşım ısrarla hiç sancın yokken suni sancı alma deyip duruyo o şekilde dığuran çok nadirmiş sonu hep sezeryan oluyomuş bide çok acılı oluyomuş bilemedim. Doktorumda çok güvenilir konuştuCanim benim tecrubem yok ama hic acilma olmadan suni sanci verilip normal doguran cok duydum.kanala indiyse acilir.sen bu aksam 2 saat yuruyus yapsana faydasi olur.yarin aksam yatisin yapilacaksa yarin sabahta iki saat yuru birde merdiven in cik.o fitili koyduktan sonra yurutmuyorlar burda bu arkadas oyle diyordu
Bide bayadır hergün 2 saat yürüyorum bugünde yürüdüm nasıl bi rahmim varsa ii kapatmış kendini açılmıyo hiç inş fitil işe yarar o kdr beklemişken normal doğururum umarımCanim benim tecrubem yok ama hic acilma olmadan suni sanci verilip normal doguran cok duydum.kanala indiyse acilir.sen bu aksam 2 saat yuruyus yapsana faydasi olur.yarin aksam yatisin yapilacaksa yarin sabahta iki saat yuru birde merdiven in cik.o fitili koyduktan sonra yurutmuyorlar burda bu arkadas oyle diyordu
İnş yaparım cnm benim bebişim bayadır kanalda çok canımı yakıyo başını bayada bi dayamış penguen gibi yürümeye başladım bide fena çatı ağrısı yapıyoo doğsun artkkkkBenimde dün 40 haftam doldu hiç acilma yok sanci yok. Çocuk dogum pozisyonunda ama kanala girmemiş.yinede 1 hafta bekleyip Sünni sanci verip normal doğum deneriz dedi doktor.senin en azından bebegin kanala girmiş.normal dogum yapabilirsin gibi.
Canım maşallah gule güle buyut :)Hayırlı akşamlar kızlar yazdıklarınızı okuyamadım sayfalar ilerlemiş baya ben doğum yaptım saat 12.43 te çok şükür bebişim de ben de iyiyiz. Kızım 3670 gr doğdu daha küçük bekliyordum ben gerçi. Allah bekleyenlere de yardım etsin elimden geldiğince hepinize dua ettim. Haber vermiş olayım dedim öpüyorum kızlar sizi:)
Evet canım 3 ekimde doğum yaptım. Teşekkür ederim sende mi o gün yaptın?KizlaaarrNasılsınız, nasıl oldunuz? İnşallah her şey yolunda gitmiştir de sağlıkla kolaylıkla kavusmussunuzdur yavrulariniza Dualarım sizinle ve tüm doğum yapmamış, bebişine kavuşacak annerlee.. Allah hepinizin yardımcısı olsun inşallah.. Güzel haberlerinizi bekliyoruz
Oy masallaahhhAllah bağışlasın..
Aynı gün mü doğum yapmıştık canım? 3 Ekim miAllah uzuunn sağlıklı bir ömür versin inşallah
Kızlar aranızda epizyotomi dikişli olan varmiEvet canım 3 ekimde doğum yaptım. Teşekkür ederim sende mi o gün yaptın?
Sağol cnmAllah yardimcin olsun canım
Benim epizyotomi yapıldı canım. Dikişliyim yani.Kızlar aranızda epizyotomi dikişli olan varmi
Çok zor benim dikislerim de şişlik var böyle bişey yaşadın mi dikisler için kullandığın bi ilaç varmı bakımını nasıl yapıyorsun ve dikislerinin durumu nasılBenim epizyotomi yapıldı canım. Dikişliyim yani.
Başından beri sezaryen istiyordum. Normal dediler bekledim. Normal diye gittim fakat sezaryen olmak için dua ettim ve neticede sezaryen ile doğurdum.Merak ettim kızlar şu forumda kendi istegiyle sezeryan olan kaç kişi var acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?