2015 Ekim Anneleri

Insallah canim bende bi deneyeyim bakalim

Kizlaaarr Nasılsınız, nasıl oldunuz? İnşallah her şey yolunda gitmiştir de sağlıkla kolaylıkla kavusmussunuzdur yavrulariniza Dualarım sizinle ve tüm doğum yapmamış, bebişine kavuşacak annerlee.. Allah hepinizin yardımcısı olsun inşallah.. Güzel haberlerinizi bekliyoruz

Benim fındık kızımda bugün 17 günlük oldu. Maşallahınızı alırız.
Oy masallaahhh Allah bağışlasın..
Aynı gün mü doğum yapmıştık canım? 3 Ekim mi Allah uzuunn sağlıklı bir ömür versin inşallah

Cnm bizdedr minik minik vardı ucları beyaz. Doktorumuza sorduk. Bu annelere anlatamıyorum gaz için snne sütü, kaka için anne sütü, göz çapağı için anne sütü, yüzdeki kızarıklık için anne sütü heeerşey için anne sütü dedi. En etkili antibiyotikmiş. Biz bebeğimin yüzünü benim sütümle sildik sıksık geçirdi hemen

Kızlar ben ve Hazal1595 ten başka Sezeryan a gönül rızasıyla giden yokmuydu aramızda... Bi akıllı benmismiyim kendime hayret ediyorum bazen.

Ohh hadi bakalım herşey tamam desene :))) biz de bugün gittik kontrole alttan baktı, normal doguma gayet uygunsun dedi, bebiş te kısmen inmiş ama aciklk yok yaw bolca yürü dedi, yakında koşuya baslycam sanırım

Aynen ben de öyleyim.

Canım hurma ve incir ye. Çok faydasını göreceksin canım.

Canım aslında doğumdan da korkmuyorum da etrafımdakilerden geriliyorum sanki.

Cnm bn daha önce duymamıştım bide annesi doğum hastanesinde çalışan bi arkadaşım ısrarla hiç sancın yokken suni sancı alma deyip duruyo o şekilde dığuran çok nadirmiş sonu hep sezeryan oluyomuş bide çok acılı oluyomuş bilemedim. Doktorumda çok güvenilir konuştu

Bide bayadır hergün 2 saat yürüyorum bugünde yürüdüm nasıl bi rahmim varsa ii kapatmış kendini açılmıyo hiç inş fitil işe yarar o kdr beklemişken normal doğururum umarım

İnş yaparım cnm benim bebişim bayadır kanalda çok canımı yakıyo başını bayada bi dayamış penguen gibi yürümeye başladım bide fena çatı ağrısı yapıyoo doğsun artkkkk

Hayırlı akşamlar kızlar yazdıklarınızı okuyamadım sayfalar ilerlemiş baya ben doğum yaptım saat 12.43 te çok şükür bebişim de ben de iyiyiz. Kızım 3670 gr doğdu daha küçük bekliyordum ben gerçi. Allah bekleyenlere de yardım etsin elimden geldiğince hepinize dua ettim. Haber vermiş olayım dedim öpüyorum kızlar sizi:)

Canım maşallah gule güle buyut :)

Evet canım 3 ekimde doğum yaptım. Teşekkür ederim sende mi o gün yaptın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…