2015 Ekim Anneleri

Cnm doktorunu dinle kilo.kaybi sariligin agir gecmesine sebep olur bqna mqma ver yoksq isin tedaviai gorur dediler cunki uc gun sutum cok gelmedi hemen kizim sapsari oldu
Benim fındık kızımda bugün 17 günlük oldu. Maşallahınızı alırız.
Ece masallab bu melege ayni sanq benziyor cok guzel

Merak ettim kızlar şu forumda kendi istegiyle sezeryan olan kaç kişi var acaba.
Bn oldum cnm ve cok memnun kaldim :)
Bn bebek arabasinin pusetiylr goturuyorum altina alt acma ile dewtek veriyorum cnm

Ben de kucak düşündüm ama benim de kontrolüm var ve çocuk doktoru ile kontrol saatinde biraz ara var. Kucakta rahat edebilir mi bilemedim, 4 saat kadar hastanede olacağız heralde. Olmadı ben de çukur yerine destek koyar oto koltugu ile götürürüm.

Ana kucağım var benim.cok rahat uyuyarak gidiyor.3.aydan sonrada pusete koyuyorum.6.ay sonrada bebek arabasina
Şu olayı bir çözemedim. Ana kucağı, puset falan. Hepsi aynı gibi geliyor bana. Farkları ne ki? Anakucağı ile oto koltugu aynı değil mi?

Bende deneyim akşam elimdekileri, bakalım hangisi iyi olacak

Bi sen bide kısmen ben sayilirim galiba başka isteyerek sezeryan olan yok. Ama sezeryan olanların sayısı çok fazla.
Canım senin kayinvaliden ebeydi degilmi o demedimi kızım normal yap diye....

Anneler carseatlerinizi kullanmamissiniz ama nacizane tavsiyem arabadayken mutlaka onda olsun. Allah esirgesin herhangi bi durumda en guvenli o. Biz hastaneden cikmadan bi saat once oto koltugumuzu ve bebegi alip test ettiler. Maxi cosi ve benzeri koltuklar newborn bebeklere uygun. Ki hemsire arabaya kadar gelip oto koltugunu takip aseli icine oturdugumuza emin olup kagit imzaladiktan sonra teslim etti. Su anda kural olarak oto koltuksuz oldgu an bebegi aileden aliyolar. Bu kadar ski tutulmasi bebegjn guvenligi icin. Siz De koltugu doktorunuza gosterdikten snra uygunmu degilmi aracta ondan baska biseyde bulundurmayin derim

Biz alırken satıcıda aynı şeyi söylemişti çoğu hastanede oto koltuğu olmadan bebeği teslim etmiyorlar diye banada çok çukur kalıyor gibi geliyordu oturur gibi geliyordu ama satıcı bebeklere uygun üretildiğini asıl içine destek koyarsak yapısını bozacağımızı söylemişti

Yok cnm aslında dıkkat edersen ıcıne oturdugunda sesını cıkarMıyo bebişlerin geneli gayet rahatlar yani. Guvenlıklerı için o sekılde oturmaları ve aracta arkaya dogru bakar sekılde yerlestırılmelerı gerekıyo ilk 1 yıl için.

İnş doğsa deneyeceğim rahat mı diye:)) güvenlik açısından kesinlikle onunla taşımak lazım zaten

Hazalcım çok teşekkürler canım.

Canim bende biberona alisiverirse diye korktugumdan sagip vermiyorum on bes dk ancak emiyo benimki de hatta on dk. Valla bu konuyu kafama cok takar oldum ya

Bi sen bide kısmen ben sayilirim galiba başka isteyerek sezeryan olan yok. Ama sezeryan olanların sayısı çok fazla.
Canım senin kayinvaliden ebeydi degilmi o demedimi kızım normal yap diye....
Cnm dedi dmz mi ama bnde pihtilasma vardi aslinda normal doguma engel degildi ama riske girmedik biz oda ondan sezeryan olmami istedi ma bndpihtilasma olmasada sezeryan olurdum ya ztn normmal dusunenlerindr cogu artik sezeryan oluyir istenmeyen durumlar gelistiginde herkese hayirli sekilde kucagina almayi nasipnetsin rabbim bn pisman olmadim ama rahatti sonrasi

Evet canım ılık suyun içine attılar. 1 yasin 3 İhlas 1 er Felak nas okunuyor.ole birkaç yudum içtim

kesinlikle yap canım dün ben yaptım ve gecti:) azcık arada oluyo ama asla ilk günkü gibi değil çok cok azalttı. Gozu acik bebegimin.Doktor çok normal dedi.Eger devam ederse tam Burnuna yakın yere hani gözümüze çapa oluşan yer varya parmağınla oval şekiklde masaj yap 10 Kere dedi.

Şu olayı bir çözemedim. Ana kucağı, puset falan. Hepsi aynı gibi geliyor bana. Farkları ne ki? Anakucağı ile oto koltugu aynı değil mi?
Ana kucağı dümdüz oluyo .çanta gibi tasiniyo.pusetle oto koltuğuna benziyo. Amaa oto koltuğu çok daha konforlu ve guvenli

Canim benim tecrubem yok ama hic acilma olmadan suni sanci verilip normal doguran cok duydum.kanala indiyse acilir.sen bu aksam 2 saat yuruyus yapsana faydasi olur.yarin aksam yatisin yapilacaksa yarin sabahta iki saat yuru birde merdiven in cik.o fitili koyduktan sonra yurutmuyorlar burda bu arkadas oyle diyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…