Çok teşekkür ederim sağolun yardımcı oldunuz :)Tesekkur ederim canim.ben acil sezeryana girdigim için ikram filan gibi şeyler yapılıyor mu bilmiyorum.hastanenin oda kapılarında mavi ve pembe olarak kapı süsleri vardı ama başka süsleme yapıyormu bilmiyorum. Ama istersen fotoğraf cekimi yapılıyor mus. Daha fazla bilgi vermek isterdim ama bu kadar biliyorum ne yazıkki.
Hayırlısı olsun canım sevindim adına :) daha bi süre idrak edemiceksin muhtelemen ben gibi :) 3. Gündeyiz şuan anlıyorum anne olduğumu bizim herşey bira geç oluyo :)Herkese günaydınn bugün son hamile günüm bebişimin kendiliğinden geliceği yok bende umudu kestim yarın öğlene kucağıma almış olurum heralde çok garip birşey hissedemiyorum şuan daha idrak edemedim galiba yarın kucağımda olacağını:)
Canım ben de aynı sekildeyim. Geceleri dönerken kaç hamlede döndüğümu bilemiyorum. Ona rağmen karnım acıyor dönerken. Sabaha kadar kaç kere uyandığım meçhul. Brn dr kara kara düşünüyorum bu cocuk nasıl doğacak diyeGünaydın kızlar artık çok zor yatiyorum yatakta dönmek tam bir işkence bu arada doğumdan çok korkmaya başladım nasıl olacak bilmiyorum her iki doğum şeklinden de tirsiyorum ama bu bebis bi şekil dünyaya gelicek ouy ouy
Sen simdi tam kac haftaliksinCnm bn daha önce duymamıştım bide annesi doğum hastanesinde çalışan bi arkadaşım ısrarla hiç sancın yokken suni sancı alma deyip duruyo o şekilde dığuran çok nadirmiş sonu hep sezeryan oluyomuş bide çok acılı oluyomuş bilemedim. Doktorumda çok güvenilir konuştu
Yok canım eriyen dikiş atılıyor oraya almayacaktır yani. Benim şuan pek gözükmüyor canım orası. Yani şişlik indiği için yeri çok belli değil bende uzun iplerde yok ama benimde düşmedi daha dikişlerim onu biliyorum.Ececim bisey sorucam senn dikisler ne durumda tamam cok aci kalmadi ara sira oluo ama bi dikislerim daha dusmedi uzun uzun ipler gozukuo ya benmde bugn 15 gun oldu bunlari doktormu alicakti yoksa bana bisey soylemedi kontrolde bilgin varmi ya...
Gunaydin canim alttaki yazi oku bak niye yatamiyormusuz:)))Günaydın kızlar artık çok zor yatiyorum yatakta dönmek tam bir işkence bu arada doğumdan çok korkmaya başladım nasıl olacak bilmiyorum her iki doğum şeklinden de tirsiyorum ama bu bebis bi şekil dünyaya gelicek ouy ouy
Canım onu öyle göremezsin ağzından bırakır bazen o zaman ucun içi süt dolmuş olarak gözükür. Çektiği için süt görmemen normal. Çektikçe sütün artacak zaten sonra uca falan bakmayacaksın ağzından göğsünden belinden akacak sütler. Uçla emzirmeye devam et derim uç sayesinde ben emzirmeye başladım, çektikçe sütüm arttı. Süt pompaları onların çeneleri kadar güçlü değilmiş en güzel sütü arttıran bebekmiş. Mümkün mertebe kendi göğüs ucunu alamıyorsa devamlı uçla emzir. Kelebek mi taktın birde? Öyleyse yatay olarak tak iki parmağınla tut öyle ver ağzına kaymasın ben göğüslerime lanolin sürdüğüm için her emzirmeden sonra kayma olmuyor hiç.Ben de uyuyamıyorum canım. Acaba doydu mu iyi mi, gözü neden çapaklı düşün düşün dur.
Uç taktım canım, hemen de tuttu ama aradan bakınca hiç süt gittiğini görmedim. Sanki boşa çekti. Bir de uç göğsümden kalkıp durdu.
Allah yardımcımız olsun surda 3 4 kişi kaldık doğurmayan bende de hafif sancılar oluyor ama rahatsız etmiyorCanım ben de aynı sekildeyim. Geceleri dönerken kaç hamlede döndüğümu bilemiyorum. Ona rağmen karnım acıyor dönerken. Sabaha kadar kaç kere uyandığım meçhul. Brn dr kara kara düşünüyorum bu cocuk nasıl doğacak diyeadet sancisi gibi ağrılarım var ama nst de sancı çıkmıyor.
Farkettim yazdım okudum tam beni anlatıyor dedim :)Gunaydin canim alttaki yazi oku bak niye yatamiyormusuz:)))
Hayırlısı olsun canım iyi haberlerle gel benimde ctesi kontrolüm var biz napacuzzz bakalım :)Kizlar bugun kontrolum var bakalim ne durumdayiz
Öyle oldu valla geç olsun güç olmasın napalım:)Hayırlısı olsun canım sevindim adına :) daha bi süre idrak edemiceksin muhtelemen ben gibi :) 3. Gündeyiz şuan anlıyorum anne olduğumu bizim herşey bira geç oluyo :)
Anladm cnm saol bende tirstim hala nie duruo die baya suruo demek dikislerin kendi kendine kaynamasi hayirlisiyla iyice bi gecseydi rahatlardikYok canım eriyen dikiş atılıyor oraya almayacaktır yani. Benim şuan pek gözükmüyor canım orası. Yani şişlik indiği için yeri çok belli değil bende uzun iplerde yok ama benimde düşmedi daha dikişlerim onu biliyorum.
Anladm cnm saol bende tirstim hala nie duruo die baya suruo demek dikislerin kendi kendine kaynamasi hayirlisiyla iyice bi gecseydi rahatlardik
Sagol canim benim doguma yakinlastikya kafalar karismaya basladi demi.ne olacak nasil olacak.normal doguma gidenler hep sezeryanla geri donuyorlar.bugun kontrole gittigimde dogursamda gelsem ama nerde.....Hayırlısı olsun canım iyi haberlerle gel benimde ctesi kontrolüm var biz napacuzzz bakalım :)
Canim benim evladina saglicakla kavusmussun ya gerisi muhim degil ikinizde iyisinz ya baska neyin onemi var normal veya sezaryen ikisi de dogum sekli ve sonucunda bebisler geliyo normalinde sezaryenin de kolayligi zorlugu var sen hic takma kimseyi tadini cikar benim drek normal oldu epiduralsiz ilk benimde ama dikislerden oturamiyorm agrisi da var hepsi gececek hepimiz tam manada duzelcezCanim vallahi hayret ediyorum kendime....sastım kaldim ne kadar az sayımız...
benim dengesiz bir ablam ve dengesiz bir annem var onlar canımı sikmasalar şu lohusalik dönemini daha rahat atlaticam.
Aslında 10 yıllık evlilik neticesinde ve 2 yıllık tedavi sonrasında elde ettiğimiz bebegimizi evvelinden beri bildigimiz vajinal darligim nedeniyle riske etmek istemedigimizden normal doğumdan hep cekindik. Etrafimdada bir sürü normal isteyip doguramayip acil sezeryana alınan yada vakumla bebeği çekilen insanlarin hikayelerini dinledim yada çok beklediği için bebeği karninda ölen vs. Belki bir daha bebişimiz olmaz dedik ve doktorunda acil gittigimizde alttan muayene edip normal doğum yapman pek mümkün değil demesiyle sezeryan oldum. Velhasili kelam dogumum sonrası normal doğum yapanların hikayelerini dinledikce bu kadar kolaysa keşke bendemi bi deneseydim belki bebeği kesip bi şekilde cikarirlardi diye düşünmeye başladım ablama söylediğimde ki kendiside direk sezeryana girmiş bir psikologtur ve ne talihsizlikki doğum yaparken yanimdaydi; bana senin sezeryan istemeni hiç anlamadim normal yapsaydin demesinmi lohusa insana bu denirmi madem diyeceksin gece doktor muayene ederken yanimdaydin ozaman dile getirseydin ya bunu... annemde normal olurdu bu bebek ne olacak zaten zayıf küçücük vakum şişman bebeklere uygulanıyor demesinmi bende sarteller attı.. o zaman anne dedim 9 ay boyunca bir kere karşına alıp konussaydin ya şimdi bu şekilde konuşmak kolay dedim kızında öyle ne biçim Abla lik o öyle bide psikolog olacak dedim. Ayy sinirimden fittiriyorum ya....
Canım nişan konusunda bir şey diyemeyeceğim ama karnın şekliyle alakası yok. Benim ilk çocuğumda sipsivriydi, herkes erkek diyordu, kızım var. Bunda da karnım sivri ve oğlum olacak.Kızlar Günaydın bişey merak ediyorum bana 2. Aydan beri kız dediler cinsiyetine karnim i gören erkek mi bu diyo 5 6 doktor kız dedi bizde herseyi pembis yaptik şunu merak ediyorum bu nişan olayı sadece kiz cocuklarda oluyomus doğru mu babannem öyle diyo da :)) erkek bebegi olup ta nisan i gelen var mi
Canim oyle dusunme bak benim suyum falan gelmemişti 40+0da yatisim yapildi beklemdi doktor ve bir gece kendi sancimla hastanede kaldim ikinci gunun sabahi vajinadan ilac koydular acilma 4 cm oldu sonra damardan aldim suniyi sadecee o zorladi inanki ama agri esigi farkli her insanin o alttan ilac cok agrili degil..acilma 10 oluncaa basladi dogum iki uc ikinmada oldu benimde ilk bebegim denemek gerek benim de 3850 dogdu ultrasondan biraz fazlaydi inan Allah kolayligini veriyor ha sezaryen gerekliyse tabii olcaksin senin secimindir bu...ben her dogum seklinin gerekliligne inaniyorm yerine gore...Rabbi yessiri oku dogumhanede cok rahatlicaksin canim insirah suresini oku Rabbim zorlastrmasin kolaylastrsin insallah rahat bir dogum yasicaksn inaniyorum Allah kolaylik versinYaaa bn yrn normal dığum denemesine giricem kilosu 3.500 gözüküo acaba sezeryan mı istesem yazdıklarını okuyunca bi korktumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?