2015 Ekim Anneleri

Çok teşekkür ederim sağolun yardımcı oldunuz :)

Gunaydin kizlar ben yine doguramadim dun butun gece gaz sancisi cektim karnim tas gbi oldu.arada belim agiriyor sanki adet olucak gbi geciyor.hareketlerde iyice azaldi nazli nazli hareket ediyor.bi de sezeryan olanlar kesiginiz kac cm cokmu dun doktora sordum nerdeyse 10 cm kadar kesiyorlar.

Hayırlısı olsun canım sevindim adına :) daha bi süre idrak edemiceksin muhtelemen ben gibi :) 3. Gündeyiz şuan anlıyorum anne olduğumu bizim herşey bira geç oluyo :)

Canım ben de aynı sekildeyim. Geceleri dönerken kaç hamlede döndüğümu bilemiyorum. Ona rağmen karnım acıyor dönerken. Sabaha kadar kaç kere uyandığım meçhul. Brn dr kara kara düşünüyorum bu cocuk nasıl doğacak diye adet sancisi gibi ağrılarım var ama nst de sancı çıkmıyor.

Sen simdi tam kac haftaliksin

Ececim bisey sorucam senn dikisler ne durumda tamam cok aci kalmadi ara sira oluo ama bi dikislerim daha dusmedi uzun uzun ipler gozukuo ya benmde bugn 15 gun oldu bunlari doktormu alicakti yoksa bana bisey soylemedi kontrolde bilgin varmi ya...
Yok canım eriyen dikiş atılıyor oraya almayacaktır yani. Benim şuan pek gözükmüyor canım orası. Yani şişlik indiği için yeri çok belli değil bende uzun iplerde yok ama benimde düşmedi daha dikişlerim onu biliyorum.

Gunaydin canim alttaki yazi oku bak niye yatamiyormusuz:)))

Canım onu öyle göremezsin ağzından bırakır bazen o zaman ucun içi süt dolmuş olarak gözükür. Çektiği için süt görmemen normal. Çektikçe sütün artacak zaten sonra uca falan bakmayacaksın ağzından göğsünden belinden akacak sütler. Uçla emzirmeye devam et derim uç sayesinde ben emzirmeye başladım, çektikçe sütüm arttı. Süt pompaları onların çeneleri kadar güçlü değilmiş en güzel sütü arttıran bebekmiş. Mümkün mertebe kendi göğüs ucunu alamıyorsa devamlı uçla emzir. Kelebek mi taktın birde? Öyleyse yatay olarak tak iki parmağınla tut öyle ver ağzına kaymasın ben göğüslerime lanolin sürdüğüm için her emzirmeden sonra kayma olmuyor hiç.

Allah yardımcımız olsun surda 3 4 kişi kaldık doğurmayan bende de hafif sancılar oluyor ama rahatsız etmiyor

Gunaydin canim alttaki yazi oku bak niye yatamiyormusuz:)))
Farkettim yazdım okudum tam beni anlatıyor dedim :)

Anladm cnm saol bende tirstim hala nie duruo die baya suruo demek dikislerin kendi kendine kaynamasi hayirlisiyla iyice bi gecseydi rahatlardik

Hayırlısı olsun canım iyi haberlerle gel benimde ctesi kontrolüm var biz napacuzzz bakalım :)
Sagol canim benim doguma yakinlastikya kafalar karismaya basladi demi.ne olacak nasil olacak.normal doguma gidenler hep sezeryanla geri donuyorlar.bugun kontrole gittigimde dogursamda gelsem ama nerde.....

Canim benim evladina saglicakla kavusmussun ya gerisi muhim degil ikinizde iyisinz ya baska neyin onemi var normal veya sezaryen ikisi de dogum sekli ve sonucunda bebisler geliyo normalinde sezaryenin de kolayligi zorlugu var sen hic takma kimseyi tadini cikar benim drek normal oldu epiduralsiz ilk benimde ama dikislerden oturamiyorm agrisi da var hepsi gececek hepimiz tam manada duzelcez

Kızlar Günaydın bişey merak ediyorum bana 2. Aydan beri kız dediler cinsiyetine karnim i gören erkek mi bu diyo 5 6 doktor kız dedi bizde herseyi pembis yaptik şunu merak ediyorum bu nişan olayı sadece kiz cocuklarda oluyomus doğru mu babannem öyle diyo da :)) erkek bebegi olup ta nisan i gelen var mi

Hayırlısıyla biz de bir doğursaydık keşke. Zaman geçmek bilmiyor sanki. Benim de adet ağrısı gibi ağrılarım ve kasılmalarım var ama periyodik değil.

Canım nişan konusunda bir şey diyemeyeceğim ama karnın şekliyle alakası yok. Benim ilk çocuğumda sipsivriydi, herkes erkek diyordu, kızım var. Bunda da karnım sivri ve oğlum olacak.

Yaaa bn yrn normal dığum denemesine giricem kilosu 3.500 gözüküo acaba sezeryan mı istesem yazdıklarını okuyunca bi korktumm
Canim oyle dusunme bak benim suyum falan gelmemişti 40+0da yatisim yapildi beklemdi doktor ve bir gece kendi sancimla hastanede kaldim ikinci gunun sabahi vajinadan ilac koydular acilma 4 cm oldu sonra damardan aldim suniyi sadecee o zorladi inanki ama agri esigi farkli her insanin o alttan ilac cok agrili degil..acilma 10 oluncaa basladi dogum iki uc ikinmada oldu benimde ilk bebegim denemek gerek benim de 3850 dogdu ultrasondan biraz fazlaydi inan Allah kolayligini veriyor ha sezaryen gerekliyse tabii olcaksin senin secimindir bu...ben her dogum seklinin gerekliligne inaniyorm yerine gore...Rabbi yessiri oku dogumhanede cok rahatlicaksin canim insirah suresini oku Rabbim zorlastrmasin kolaylastrsin insallah rahat bir dogum yasicaksn inaniyorum Allah kolaylik versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…