Cnm muhakak doymuyordur bebej ve sarilik olmustir sen mama ver muhakkak ve sekerlinsu gunde iki kez bir yada iki cay kasigi bnm kizi bunlar kendine getirdi sekerli su vermr diyenlere inanma ztn fazla vermeyeceksin ama inan tek iaci o ve mama takviyeKızlar bebeğim sarılık oldu moralim çok bozuk 17 çıktı değeri tecrübeli anneler neler yapabilirim . Lütfen dua edin kızlar yarın yine topuk kanı vereceğiz
Aynilarini bn yasadim.nefret ediyorum iste duyunca dahada erkeklerden bnm kaynanada ne yapti etti annemleri gonderdi kalmayi basardi sozde kimsenin evinde 1 gunden fazla kalamazdi bnden yuz bulsa hep kalacakti cok zor gunler gecirdim ama sukur hepsi gitti evine kurtuldum bnden sana tavsiye bnm yanimda sadce 1 hafta birileri vardi sonra esiminde izninbitti tek kaldim kizimla inan daha rahatim ne kendi aileni cagir ne onlaro en azindan hasetlenecek yerleri olmaz bn simdi cok rahatim ailem.ginduz gelip gidiyor yetiyor cok gicik bir durumKızlar size soruyorum lohusa kadının yanında annesi veya ablasının kalması kadar doğal ne olabilir? Annem 1 saat uzakta ablam da öyle kayınvalide 5 dk ötede. Bebeğime ben bakıyorum annem evimin işini yapıyor. Doğum yaptığım güden beri kayınvalidede bir çekememzlik var sürekli surat yapıyor gelip gitmiyor. 50 kere gel sen de burda kal dedim orası kalabalık deyip ailemi küçümsüyor.
En önemlisi de oğlunu dolduruyor. Onlar senin ailen yok onlar sana bakıyor yok bilmem ne. Ya biz kimseyi evimizden kovmuyoruz. Neymiş annem burda diye gelmiyormuş. İçinde torun sevgisi olan biri atlar gelir. Benim annem o gelince artık odasından çıkmıyor sırf rahat sevsin rahat olsun diye. Bu sefer de annen neden yanıma gelmiyor diye trip yapıyor. Hem ev kalabalık diye gelmediğini söylüyor hem de böyle yapıyor. Annem rahatsızlandı eve dönmek zorunda kaldı. Ablam da kv nin huyunu bildiği için eşine sor geleyim mi dedi. Benim ablam neden bana gelirken eşimden izin alıyor ki ! Gelsin dedi. Neyse kv yine kudurdu bana güvenmiyorsunuz da bilemem ne de daha 1 ay oldu doğum yapalı. Kendisi zaten 60 yaşında bebek bakmaya kalkıyor. Ki gelsin gelme demiyorum ama sevmeye de gelmiyor. Eşimle aram acaip açılıyor. Onunda paikolojisi bozuldu. her telefonda trip her telofonda surat. zorla davet ediyoruz eve kendilerini. Neredeyse ben anneme ablama siz gelmeyin kaynanam dursun yanımda dicem. rahat edecekler.60 yaşındaki kadın bana hergün yemek yapacak ütü yapacak evimi süpürecek çamaşıryıkayacak. Ben aileme gidin gelmeyin desem bunları ben yapmak zorunda kalacağım eşime diyorum neden rahatımı bozayım ne zararı var. O da yeri geliyor annesine kızıyor yeri geliyor ona hak veriyor kafayı yemek üzereyim....
Kızlar Günaydın bişey merak ediyorum bana 2. Aydan beri kız dediler cinsiyetine karnim i gören erkek mi bu diyo 5 6 doktor kız dedi bizde herseyi pembis yaptik şunu merak ediyorum bu nişan olayı sadece kiz cocuklarda oluyomus doğru mu babannem öyle diyo da :)) erkek bebegi olup ta nisan i gelen var mi
Canim Allah anali babali buyutsun insallah gozunaydin bebise de nazar degmesin benim oglanda aldi emzigi aama birf kezz verdim biraktim sonra..okudum nas suresini de tatlimmKızlar ben bu gece 23.30 itibariyle suni sancı sayesinde normal doğurdum çok kolay oldu demeyi isterdim lakin oyle olmadı ama şu an iyiyiz kızımla maşallah 3480 gr doğdu hemen de emdi maşallah sorunsuz bir bebişe benzicek yavrum,emziğe de alıştırdım alır almaz sustu emziği şimdilik iyiyiz sizde nazar değmesin diye Bi nas suresi okursanız sevinirim hepinizi optum
Ne yaşayacağını bilmediği için insan endişeleniyor doğal olarak. Sonlara kalmak gerçekten zormuş. Bizim assolistler gelmek istemiyor ki. İnş yarın bnde anne olur kızımı sağ salim kucağıma almş olurummmSakın strese girme canım. bir sekilde kucağında olacak ona odaklan insan hastaneye gidene kadar doktorlara bile güvenemiyor. Aklına takılanları ebelere doktora hep sor ve guven konuşmak olsun diye konuş onlarla. Stres yapma diye yazıyorum bunları :) doğumdan önceki halimle aynıyız şuan senınle iyi anlıyorum o yüzden. Bak ben düşün düşün bebeğime yansıtmısım çocuk stresten kakasını yaptı karnımda, grupta bi benim oğlan boklu bebek sanırım
Ohhh yaa nihayet maasallah canimmm çooook sevindim Allahım sağlıkla buyutsunKızlar gece doğum yaptım 03.45 de aldım oğlumu kucağıma rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu .. hastaneden çıkınca uzun uzun anlatırım hepinizi öpüyorum
Cnmm çok sağol biraz daha moralim yerine geldi aslnda vakit belli olana kdr hiç korkmuyordum noldu bana hiç bilmiorum. Ağrıya acıya dayanıklıyım anestezisiz rahim filmi çektirmiştim doktorumda duyunca şaşırmıştı hatta. Canım tatlı değil ama kızıma kavuşamamaktan korkuyorum galiba çok bekledim bu günü inş kolaycacık doğarda hepsi unutulur gider annelik duygusunu bnde tadarım bi an önce. Ben dediğin gibi bol bol dua okumaya başlıyayım en iisiCanim oyle dusunme bak benim suyum falan gelmemişti 40+0da yatisim yapildi beklemdi doktor ve bir gece kendi sancimla hastanede kaldim ikinci gunun sabahi vajinadan ilac koydular acilma 4 cm oldu sonra damardan aldim suniyi sadecee o zorladi inanki ama agri esigi farkli her insanin o alttan ilac cok agrili degil..acilma 10 oluncaa basladi dogum iki uc ikinmada oldu benimde ilk bebegim denemek gerek benim de 3850 dogdu ultrasondan biraz fazlaydi inan Allah kolayligini veriyor ha sezaryen gerekliyse tabii olcaksin senin secimindir bu...ben her dogum seklinin gerekliligne inaniyorm yerine gore...Rabbi yessiri oku dogumhanede cok rahatlicaksin canim insirah suresini oku Rabbim zorlastrmasin kolaylastrsin insallah rahat bir dogum yasicaksn inaniyorum Allah kolaylik versin
Bugün 40+1 im cnm çok bi nazlı kızım var yerinde pek rahat ne ağrı ne sancı ne nişan ne su h iç bişey yolkSen simdi tam kac haftaliksin
canım çok dolu olduğu için alamıyor olabilir benimde başlarda öyleydi biraz boşaltıp sonra emziriyordum zaten sonradan gelen süt daha yağlı oluyormuş birde öyle dene bakalım inşallah işe yarar benimde sağdan fışkırarak geliyor soldan damla damla gibiBebeğimin ağzına memeyi neden tutturamıyorum benZaten iriydi göğüslerim, kocaman oldular, ağır mı geliyor ki yavruma İlla annem memeyi sıkıp ağzına tıkıştırcak. Onda bile 10 dakika harcıyoruz tutması için. Telef oluyoruz o da ben de. Hele bi de her an ağzından kaçıracak korkusu yok mu... 5 dakika çıkarmadan emse göbek atıyoruz. Bazen o kadar kötü bir pozisyondayken yakalıyor ki, kıpırdayamıyorum bırakmasın diye. Ne belim kalıyor ne sırtım.
Nerde hata yapıyorum benNeden bu kadar sütüm varken hep sağıp vermek zorunda kalıyorum İkimize de yazık oluyor. Ha tuttu ha tutacak aman kaçırmasın derken 2 saat gidiyor. Saçlarım hep ıslak, sırtım hep ıslak. Zamanla düzelecek mi ki bu durum
Bende 40+1 im hic gelmeye niyetleri yokBugün 40+1 im cnm çok bi nazlı kızım var yerinde pek rahat ne ağrı ne sancı ne nişan ne su h iç bişey yolk
40+5 im bende de tık yok yarın sezeryan artıkBende 40+1 im hic gelmeye niyetleri yok
Can'ım bence sen en doğrusunu yapmışsın. Sonuçta zor elde edilen Bi Bebek ve vaginal darlığın varsa bence hiç riske atmaya gerek yok darlık olmasaydı da bence sezaryen olmanı önerirdim Dr lar bile riske girmek istemiyo ki sen bu bebeği büyüteceksin sen niye riske. Atasın bebişini annenle ablan boşver sonradan konuşması kolay tabiCanim vallahi hayret ediyorum kendime....sastım kaldim ne kadar az sayımız...
benim dengesiz bir ablam ve dengesiz bir annem var onlar canımı sikmasalar şu lohusalik dönemini daha rahat atlaticam.
Aslında 10 yıllık evlilik neticesinde ve 2 yıllık tedavi sonrasında elde ettiğimiz bebegimizi evvelinden beri bildigimiz vajinal darligim nedeniyle riske etmek istemedigimizden normal doğumdan hep cekindik. Etrafimdada bir sürü normal isteyip doguramayip acil sezeryana alınan yada vakumla bebeği çekilen insanlarin hikayelerini dinledim yada çok beklediği için bebeği karninda ölen vs. Belki bir daha bebişimiz olmaz dedik ve doktorunda acil gittigimizde alttan muayene edip normal doğum yapman pek mümkün değil demesiyle sezeryan oldum. Velhasili kelam dogumum sonrası normal doğum yapanların hikayelerini dinledikce bu kadar kolaysa keşke bendemi bi deneseydim belki bebeği kesip bi şekilde cikarirlardi diye düşünmeye başladım ablama söylediğimde ki kendiside direk sezeryana girmiş bir psikologtur ve ne talihsizlikki doğum yaparken yanimdaydi; bana senin sezeryan istemeni hiç anlamadim normal yapsaydin demesinmi lohusa insana bu denirmi madem diyeceksin gece doktor muayene ederken yanimdaydin ozaman dile getirseydin ya bunu... annemde normal olurdu bu bebek ne olacak zaten zayıf küçücük vakum şişman bebeklere uygulanıyor demesinmi bende sarteller attı.. o zaman anne dedim 9 ay boyunca bir kere karşına alıp konussaydin ya şimdi bu şekilde konuşmak kolay dedim kızında öyle ne biçim Abla lik o öyle bide psikolog olacak dedim. Ayy sinirimden fittiriyorum ya....
Allah anali babali büyütsün inşallah canımMalesef sezaryenoldu ama iyiyz allaha şükür 3800 gr doğdu oğlum
Hayirlisi canim sen kavusuyorsun uzatmalar bitmek bilmiyor.olmadi benimkinide zorla dogurtucaklar ilk suni olmazsa seseryan.40+5 im bende de tık yok yarın sezeryan artık
Kızlar gece doğum yaptım 03.45 de aldım oğlumu kucağıma rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu .. hastaneden çıkınca uzun uzun anlatırım hepinizi öpüyorum
Kızlar günaydın. 20.10.15 te saat 14.20 de kızımı aldım kucağıma. Normal diye gittik suyum geldi suni sancı aldım ama olmadı bebek kanala yerleşmedi. Sezeryana girdim. Meğer bebeğimin heryerine kordon dolanmış.inememiş aşağı. Hayırlısı böyleymiş
saol canım dün pek giremedim nstde bişiy çıkmadı doktorumda çatı muaynesi yamadığını söyledi.kanala girip girmediğini utrasonda görebiliyormuyuz dedi hayır bizi o kızım ilgilendirmio sancıların başladığında bile kanala girer sen takılma oraya dedi.. bakalım beklemedeyim 28 ine gelmezse 2 kasıma kadar bekler daha fazla riske atmam sezeryana alırım dedi hakkımızda hangi doğum hayırlısıysa onu wersin rabbim hepimizeeeeGuzel haberlerle gel insallah canim bebisine az kalmis annesi☺
Hiç açılma yoksa yada kanala girmemişse suni veremem demişti bana dr en son yoktu hiç açılma yarın hastaneye gidince belki bir daha bakar ama açılma olmadan vermiyecek suni bebekte hala yukarda yarın her ne şekilde olursa kavuşuyoruzHayirlisi canim sen kavusuyorsun uzatmalar bitmek bilmiyor.olmadi benimkinide zorla dogurtucaklar ilk suni olmazsa seseryan.
Ben bebişimin fotosunu atmamıştım di mi kızlar :)
Solda ki benim oğlum 36 günlük karnımda olduğu gibi burada da çok hareketli
Sağda ki de eltimin kızı 2 aylık falan :)
Eki Görüntüle 1664314
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?