2015 Ekim Anneleri

Kızlar bebeğim sarılık oldu moralim çok bozuk 17 çıktı değeri tecrübeli anneler neler yapabilirim . Lütfen dua edin kızlar yarın yine topuk kanı vereceğiz
Cnm muhakak doymuyordur bebej ve sarilik olmustir sen mama ver muhakkak ve sekerlinsu gunde iki kez bir yada iki cay kasigi bnm kizi bunlar kendine getirdi sekerli su vermr diyenlere inanma ztn fazla vermeyeceksin ama inan tek iaci o ve mama takviye
Aynilarini bn yasadim.nefret ediyorum iste duyunca dahada erkeklerden bnm kaynanada ne yapti etti annemleri gonderdi kalmayi basardi sozde kimsenin evinde 1 gunden fazla kalamazdi bnden yuz bulsa hep kalacakti cok zor gunler gecirdim ama sukur hepsi gitti evine kurtuldum bnden sana tavsiye bnm yanimda sadce 1 hafta birileri vardi sonra esiminde izninbitti tek kaldim kizimla inan daha rahatim ne kendi aileni cagir ne onlaro en azindan hasetlenecek yerleri olmaz bn simdi cok rahatim ailem.ginduz gelip gidiyor yetiyor cok gicik bir durum

Öyle bişiy hiç duymadım canım. Annemde olmamış ne beni doğururken ne kardeşimde 2 kızız. Ben kendi kızımda yaşadım ama önce nişan arkasından suyum geldi.

Canim Allah anali babali buyutsun insallah gozunaydin bebise de nazar degmesin benim oglanda aldi emzigi aama birf kezz verdim biraktim sonra..okudum nas suresini de tatlimm

Günaydın kızlar,
Bugün 6 günlük olduk oğlumla. Annem yanımdaydı bugüne kadar, kardeşlerim ve yeni ameliyat olmuş babaannem olduğu için dün evine götürdük anneciğimi
Hiç kıyamıyorum iki ev arasında işleri halletmeye çalışıyor, evlerimiz yakın olduğundan gündüzleri ihtiyaç duyduğumda gel, akşamları evinde ol dedim. Yazık o da bunalmış bu hengameden , tamam dedi. Ama içim gitti tek başıma kalınca da.
Gerçi alışmak da lazım diyorum, ama annemin yanımda olması yetiyormuş, aklıma geldikçe ağlayasım geliyor.
En olmadı ben annemlere giderim diyorum, ama yük olurum diye vazgeçiyorum.
Sanırım bu lohusa depresyonu, hayırlı uğurlu olsun bana :)

Ne yaşayacağını bilmediği için insan endişeleniyor doğal olarak. Sonlara kalmak gerçekten zormuş. Bizim assolistler gelmek istemiyor ki. İnş yarın bnde anne olur kızımı sağ salim kucağıma almş olurummm

Cnmm çok sağol biraz daha moralim yerine geldi aslnda vakit belli olana kdr hiç korkmuyordum noldu bana hiç bilmiorum. Ağrıya acıya dayanıklıyım anestezisiz rahim filmi çektirmiştim doktorumda duyunca şaşırmıştı hatta. Canım tatlı değil ama kızıma kavuşamamaktan korkuyorum galiba çok bekledim bu günü inş kolaycacık doğarda hepsi unutulur gider annelik duygusunu bnde tadarım bi an önce. Ben dediğin gibi bol bol dua okumaya başlıyayım en iisi

canım çok dolu olduğu için alamıyor olabilir benimde başlarda öyleydi biraz boşaltıp sonra emziriyordum zaten sonradan gelen süt daha yağlı oluyormuş birde öyle dene bakalım inşallah işe yarar benimde sağdan fışkırarak geliyor soldan damla damla gibi niye böyle oldu anlamadım

Can'ım bence sen en doğrusunu yapmışsın. Sonuçta zor elde edilen Bi Bebek ve vaginal darlığın varsa bence hiç riske atmaya gerek yok darlık olmasaydı da bence sezaryen olmanı önerirdim Dr lar bile riske girmek istemiyo ki sen bu bebeği büyüteceksin sen niye riske. Atasın bebişini annenle ablan boşver sonradan konuşması kolay tabi

Kızlar gece doğum yaptım 03.45 de aldım oğlumu kucağıma rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu .. hastaneden çıkınca uzun uzun anlatırım hepinizi öpüyorum

Allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı evlat olsunlar. Gözünüz aydın kızlar

Arkadaşlar, oğlumun göbeği 10 günlükken düştü. Bugün 12. Gün. Göbekteki yara gibi kısmın düzelmesi ne kadar sürdü sizlerde? Ben ilk oğlumdan hiç hatırlamıyorum ne kadar sürdüğünü

Guzel haberlerle gel insallah canim bebisine az kalmis annesi☺
saol canım dün pek giremedim nstde bişiy çıkmadı doktorumda çatı muaynesi yamadığını söyledi.kanala girip girmediğini utrasonda görebiliyormuyuz dedi hayır bizi o kızım ilgilendirmio sancıların başladığında bile kanala girer sen takılma oraya dedi.. bakalım beklemedeyim 28 ine gelmezse 2 kasıma kadar bekler daha fazla riske atmam sezeryana alırım dedi hakkımızda hangi doğum hayırlısıysa onu wersin rabbim hepimizeeee

Hayirlisi canim sen kavusuyorsun uzatmalar bitmek bilmiyor.olmadi benimkinide zorla dogurtucaklar ilk suni olmazsa seseryan.
Hiç açılma yoksa yada kanala girmemişse suni veremem demişti bana dr en son yoktu hiç açılma yarın hastaneye gidince belki bir daha bakar ama açılma olmadan vermiyecek suni bebekte hala yukarda yarın her ne şekilde olursa kavuşuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…