- 27 Ocak 2015
- 704
- 881
- 43
- 31
Amin canım hepimizin kuzucukları korusun Allah ım :)Maşallah sübhanallah kuzucuklara. Rabbim nazardan saklasın
Oyy kiyamam çok şükür kucagina almişsn sağ salim Allah anali babali büyütsün inşallahKızlar günaydın. 20.10.15 te saat 14.20 de kızımı aldım kucağıma. Normal diye gittik suyum geldi suni sancı aldım ama olmadı bebek kanala yerleşmedi. Sezeryana girdim. Meğer bebeğimin heryerine kordon dolanmış.inememiş aşağı. Hayırlısı böyleymiş
maşallah onlara tam ısırmalık yanaklara bak ALLAH IM acılarını göstermesin sağlıklı büyütmeyi nasip etsin..bizede en kısa zamanda doğurmayı nasip etsn AMİNNNNN :)))))))))))Ben bebişimin fotosunu atmamıştım di mi kızlar :)
Solda ki benim oğlum 36 günlük karnımda olduğu gibi burada da çok hareketli
Sağda ki de eltimin kızı 2 aylık falan :)
Eki Görüntüle 1664314
Bencede acilma yoksa suni gereksiz.benimde Dun catima bakti cok iyi dedi biraz aciklik var ama kanalda mi bilmiyorum sormayi unuttum.cuma gunu tekrar gidicem belki o gun dogurturlar dayanamiyorum ikna etmeye calisicam.Hiç açılma yoksa yada kanala girmemişse suni veremem demişti bana dr en son yoktu hiç açılma yarın hastaneye gidince belki bir daha bakar ama açılma olmadan vermiyecek suni bebekte hala yukarda yarın her ne şekilde olursa kavuşuyoruz
Amiiinn inşallah canım sağlıkla kavuş sen de bebişine :)maşallah onlara tam ısırmalık yanaklara bak ALLAH IM acılarını göstermesin sağlıklı büyütmeyi nasip etsin..bizede en kısa zamanda doğurmayı nasip etsn AMİNNNNN :)))))))))))
inşallah canım saollAmiiinn inşallah canım sağlıkla kavuş sen de bebişine :)
Bu da başka bir hurafe anlaşılan. Hem nişan, hem de su geldi bende canım :)Kızlar Günaydın bişey merak ediyorum bana 2. Aydan beri kız dediler cinsiyetine karnim i gören erkek mi bu diyo 5 6 doktor kız dedi bizde herseyi pembis yaptik şunu merak ediyorum bu nişan olayı sadece kiz cocuklarda oluyomus doğru mu babannem öyle diyo da :)) erkek bebegi olup ta nisan i gelen var mi
Keyifler yerinde çok iyi baktık biz bu bebişlere ondan oluyor bunlar:))) ama hamileliğin en zor kısmı 40. hafta ve sonrasıymışBencede acilma yoksa suni gereksiz.benimde Dun catima bakti cok iyi dedi biraz aciklik var ama kanalda mi bilmiyorum sormayi unuttum.cuma gunu tekrar gidicem belki o gun dogurturlar dayanamiyorum ikna etmeye calisicam.
Allah yardimcin olsun canim güçlü olmaya çalış olur muGünaydın kızlar,
Bugün 6 günlük olduk oğlumla. Annem yanımdaydı bugüne kadar, kardeşlerim ve yeni ameliyat olmuş babaannem olduğu için dün evine götürdük anneciğimi
Hiç kıyamıyorum iki ev arasında işleri halletmeye çalışıyor, evlerimiz yakın olduğundan gündüzleri ihtiyaç duyduğumda gel, akşamları evinde ol dedim. Yazık o da bunalmış bu hengameden , tamam dedi. Ama içim gitti tek başıma kalınca da.
Gerçi alışmak da lazım diyorum, ama annemin yanımda olması yetiyormuş, aklıma geldikçe ağlayasım geliyor.
En olmadı ben annemlere giderim diyorum, ama yük olurum diye vazgeçiyorum.
Sanırım bu lohusa depresyonu, hayırlı uğurlu olsun bana :)
Yara kismi bizim de 3. 4 gün snra tam anlamyla duzeldi diyeblrm canim hemen göbek düşünce duzelmedi biraz zaman aldiArkadaşlar, oğlumun göbeği 10 günlükken düştü. Bugün 12. Gün. Göbekteki yara gibi kısmın düzelmesi ne kadar sürdü sizlerde? Ben ilk oğlumdan hiç hatırlamıyorum ne kadar sürdüğünü
Allah kolaylik versin canim.bende son günlerimde cok zorlaniyordum.dogumdan korkma canim benim gecicek bir şekilde.sonuc olarak dayanilabilecek kadar sıkıntı cekeceksin.Allah yardım ediyor.Günaydın kızlar artık çok zor yatiyorum yatakta dönmek tam bir işkence bu arada doğumdan çok korkmaya başladım nasıl olacak bilmiyorum her iki doğum şeklinden de tirsiyorum ama bu bebis bi şekil dünyaya gelicek ouy ouy
Acil şifalar diliyorum canım. Ben kendimi, vücudumu ve psikolojimi çok iyi tanıyorum. Başından beri normal doğum yapmamam gerektiğini, bana uygun bir doğum şekli olmadığının farkındayım. Neticede 1 cm açılma gibi komik bir sonuç ile vücudumda benimle hemfikirdi. Sezaryen e daha dayanıklı olduğumu düşündüm ve sezaryen oldum açılma olmayınca. O da çok çok kolay değil fakat dayanabileceğim bir doğum şekliydi. Canım tatlıdır. Ağlamadım değil. Ağladım ara ara ama doğururken kahkaha atan insan ve doğurduktan sonra masajdan çıkmış modda hastane odasında yatan insan hiç görülmemiştir. Allah herkesin gönlüne göre versin. Oldu bitti çok şükür. Allah kalanları da hayırlısıyla kurtarsın.
Dogurup eve gelmek istiyorum bende şöyle bide 1 hafta geçip kendimize gelsek çoğu kisi kurtuldu bu durumdanSagol canim benim doguma yakinlastikya kafalar karismaya basladi demi.ne olacak nasil olacak.normal doguma gidenler hep sezeryanla geri donuyorlar.bugun kontrole gittigimde dogursamda gelsem ama nerde.....
Amin inşallah canım stres oluyo insan ister istemez neler bekliyo acaba hastanede diyeAllah kolaylik versin canim.bende son günlerimde cok zorlaniyordum.dogumdan korkma canim benim gecicek bir şekilde.sonuc olarak dayanilabilecek kadar sıkıntı cekeceksin.Allah yardım ediyor.
Hayirli olsun canim.Allah anali babalı büyütsün.Kızlar gece dogum yaptım 03.45 de aldım oğlumu kucağıma rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu .. hastaneden çıkınca uzun uzun anlatırım hepinizi öpüyorum
Çok güzel bi haber maşallah sağlıkla kucağına al inşallahMart ayında kaybettiğim bebegimin doğacagi bu ayda tekrar hamileyim galiba bugün beta hcg bakır dim 19.79:)
Cnm bende penaten surdum ilk daha kotu yapti bilmiyorum uymadi galiba bizim kizin cildine bi daha surmedim..Cnm penaten kullanıyoruz çok çok memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?