Yara kismi bizim de 3. 4 gün snra tam anlamyla duzeldi diyeblrm canim hemen göbek düşünce duzelmedi biraz zaman aldi
Mart ayında kaybettiğim bebegimin doğacagi bu ayda tekrar hamileyim galiba bugün beta hcg bakır dim 19.79:)
Allah anali babalı büyütsün.Kızlar ben bu 23.30 itibariyle suni sancı sayesinde normal doğurdum çok kolay oldu demeyi isterdim lakin oyle olmadı ama şu an iyiyiz kızımla maşallah 3480 gr doğdu hemen de emdi maşallah sorunsuz bir bebişe benzicek yavrum,emziğe de alıştırdım alır almaz sustu emziği şimdilik iyiyiz sizde nazar değmesin diye Bi nas suresi okursanız sevinirim hepinizi optum
hayırlı olsun canım çok sevindimMart ayında kaybettiğim bebegimin doğacagi bu ayda tekrar hamileyim galiba bugün beta hcg bakır dim 19.79:)
Allah hepimizin yardımcısı olsun canım...Allah yardimcin olsun canim güçlü olmaya çalış olur mu
Benimde 40+1 ve kız benimde gelmedi cnm gelmeyince gelmiyorrrTeşekkür ederim kızlar cevaplarınız icin son günler yaklaştıkça kafamda deli sorular :)) hayırlısı olsun kız erkek farketmez de hersey pembe şimdi insan merak ediyo :)) bakıyorum bakıyorum nişan gelmiyo allah allah
Ben de yrn normal yada sezeryan bi şekilde alıcam kucağıma inşşBende 40+1 im hic gelmeye niyetleri yok
Cookkk sevindim Allah analı babalı büyütsün. Ben de iyiyim , 2 afacanla uğraşıyorum . Burayada bakamıyorum yoğunluktan . Fotodaki lokuma bayyıllldımmmm , gelde ye beni der gibi bir Görüntüsü varCanım 16 Ekim 2015 saat 11:30 da doğdu minik kızım. Günden güne daha iyiyim çok şükür. Umarım sen de iyisindir, herşey yolundadır.
Can'ım gözün aydın hiç sesin yoktu tahmin etmiştik doğum yaptığını foto bekliyoruz bebişinKızlar gece doğum yaptım 03.45 de aldım oğlumu kucağıma rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu .. hastaneden çıkınca uzun uzun anlatırım hepinizi öpüyorum
Ne demek canim üzerinden çok gećtyse hatirlamaman normalSağol canım cevap için. Hiç hatırlayamadımikinci çocuk tecrübeliyim diyorum ama insan bazı şeyleri unutuyor
Canim bebis bu gece mahfetti bizi bi uyumadi allahim sabahi ettik yine :) bu arada sizin kiyafetler kuculmus masallah :) bizimkilerde daha yeni yeni iyi gelmeye basladi :)))Yok canım olmadı öyle de rahatsiz ediyo tabi aylardir aliskin olmayinca. Aman dikkat et mantar fln olup ilerlemesjn iyice. Bebis nabiyo bu arada
Ahh canim bende hamileyken yazin sicakta cok pisik oldum pudra sür ve gece uyurken camasir giyneden uyu sabaha biraz daha geciyo iyi oluyoMinnoş pişik olmasin diye uğraşirken kendim oldum. Dün ağlayacaktim artik. Alt taraflarimi kesip atasim var, tiksindim resmen
Bi de hamilelikte hemoroid problemi yaşayan var mi? Nasil gecirdiniz? Mutsuzluktan ölücem aklima geldikce:/
wala pess ya niye anlayış yok bu insanlar da ama kendi kkızı olsa kıyametleri koparırlar rahat bırakın diye bu nasıl iş anlamıyorum düşüncesiz insanlar lafta anlatamazsın ki anlamazlar innşşş işleriniz düzelir raahat rahat kendi evinde ilgilenirsin bebişinle sen genede sıkma stres yapmamaya çalış sütün kesilmesinnKizlar bizde k.v gildeyiz on gun kadar kalacagiz kirk mevludumuzu yapip gidecegiz. Ama evde 7 kisiyiz bi gorumcem bi k.v bi esimin babannesi bi enistesi bi k.peder ayy 3 gundur sinir oldum ben. bebegim bi birinin kucaginda bi birinin kucaginda emzirmek icin resmen yolunu gozluyorum bebegimin. daha simdi emdi ya diyorlar. Gece uykusuzluktan ölüyorum ben bugunde k.peder gelmis sabah kostum geldim işten uyanmissinizdir diye daha gelmemissiniz odaya dedi ben gece neler cekiyorum birde daha gelmemissiniz diyolar. onlar sevmek icin emzirmeme bile karisiyolar. Kizim agliyo hemen kucak yataginda rahat rahat uyuyamiyo kuzum ya. Bi pışpışlayalimda rahatca yataginda uyusun demiyolar ya kucaga gelince uyaniyo zaten. Simdi anneme geldim kuzum sereserpe uyuyo rahat rahat. Biz siz gidince napcaz cok ozleriz diyolar her zamn gelin gitmeyin diyolar yani eşimde isten ayrildi simdi bi iş kurma durumunuz var kizlar ya bize dua edin de işlerimiz olsun hemen yoksa bunlar iki de bir napcaksiniz evde burda durun diye cagirip dururlar bizi ben kuzumu cok ozluyorum burda. Erkenden 9da odaya geciyorum artik uykum geldi kizimsiz uyuyamiyorum dedim. Gidiyomusunuz hemen diyolar allahim lohusaliginda versigi bi sikinti stres alinganlik oluyodur muhakkak ama herkes ne yapsa dokunuyor bana
Günaydın kızlar artık çok zor yatiyorum yatakta dönmek tam bir işkence bu arada doğumdan çok korkmaya başladım nasıl olacak bilmiyorum her iki doğum şeklinden de tirsiyorum ama bu bebis bi şekil dünyaya gelicek ouy ouy
Canım ben de aynı sekildeyim. Geceleri dönerken kaç hamlede döndüğümu bilemiyorum. Ona rağmen karnım acıyor dönerken. Sabaha kadar kaç kere uyandığım meçhul. Brn dr kara kara düşünüyorum bu cocuk nasıl doğacak diyeadet sancisi gibi ağrılarım var ama nst de sancı çıkmıyor.
Aynı durumdayım ben de. Sonlara yaklaştıkça bir endişe, bir korku aldı beni. Sanırım çoğunluğun doğurmuş olmasının ve olayın negatif yönlerinin daha fazla paylaşılmasının da bir katkısı var bunda.Ne yaşayacağını bilmediği için insan endişeleniyor doğal olarak. Sonlara kalmak gerçekten zormuş. Bizim assolistler gelmek istemiyor ki. İnş yarın bnde anne olur kızımı sağ salim kucağıma almş olurummm
Canım halıları ve biran önce neyi bekloyorsn olmaz kiiiAyy evin icinde bile burnum kulaklarim soğuk.. gidip biraz daha uyuyayim diye bakıyorum :) hic hazirlanip çıkasm yok, böyle otura otura da nasıl inecek bu çocukbi de halıları vermedim daha, hava böyle gitmesin yaa adamlar almaz fln
Cnm valla okurken bile yuregim.sıkıldi allah yardimcin olsun anlayissiz insanlardan nefret ediyorum bizde daha yavrumun 40 cikmadan k.validenin oldugu ilceye tasiniyoruz bmmde moralim col bozuk ins esin isi kurwrda kurtulursun valla ay cok zor gbir durum herkesin en.rahat ettigi yer evidir o bebegin bile duseni.bozuluuor kolay mi git gel allah yardimcjn olsunKizlar bizde k.v gildeyiz on gun kadar kalacagiz kirk mevludumuzu yapip gidecegiz. Ama evde 7 kisiyiz bi gorumcem bi k.v bi esimin babannesi bi enistesi bi k.peder ayy 3 gundur sinir oldum ben. bebegim bi birinin kucaginda bi birinin kucaginda emzirmek icin resmen yolunu gozluyorum bebegimin. daha simdi emdi ya diyorlar. Gece uykusuzluktan ölüyorum ben bugunde k.peder gelmis sabah kostum geldim işten uyanmissinizdir diye daha gelmemissiniz odaya dedi ben gece neler cekiyorum birde daha gelmemissiniz diyolar. onlar sevmek icin emzirmeme bile karisiyolar. Kizim agliyo hemen kucak yataginda rahat rahat uyuyamiyo kuzum ya. Bi pışpışlayalimda rahatca yataginda uyusun demiyolar ya kucaga gelince uyaniyo zaten. Simdi anneme geldim kuzum sereserpe uyuyo rahat rahat. Biz siz gidince napcaz cok ozleriz diyolar her zamn gelin gitmeyin diyolar yani eşimde isten ayrildi simdi bi iş kurma durumunuz var kizlar ya bize dua edin de işlerimiz olsun hemen yoksa bunlar iki de bir napcaksiniz evde burda durun diye cagirip dururlar bizi ben kuzumu cok ozluyorum burda. Erkenden 9da odaya geciyorum artik uykum geldi kizimsiz uyuyamiyorum dedim. Gidiyomusunuz hemen diyolar allahim lohusaliginda versigi bi sikinti stres alinganlik oluyodur muhakkak ama herkes ne yapsa dokunuyor bana
Ben negatifleri hiiiiiiç görmüyorum valla kuzum bence sen de okuma bile... napalım sonucta biz daha dogurmadk ve cok fena etkilenebilirz olanlardan di miAynı durumdayım ben de. Sonlara yaklaştıkça bir endişe, bir korku aldı beni. Sanırım çoğunluğun doğurmuş olmasının ve olayın negatif yönlerinin daha fazla paylaşılmasının da bir katkısı var bunda.İnşallah bizim doğum hikayelerimiz de mutlu ve olumlu olur. Assolistler haftasına kalmak çok zormuş.
Tatlim inan gecip gdyor kizina kavustgunda unutucan her seyi..Allah bi avazda kurtarsin kolay bir dogum.olsun insallah guzel haberlerini bekliyoruzCnmm çok sağol biraz daha moralim yerine geldi aslnda vakit belli olana kdr hiç korkmuyordum noldu bana hiç bilmiorum. Ağrıya acıya dayanıklıyım anestezisiz rahim filmi çektirmiştim doktorumda duyunca şaşırmıştı hatta. Canım tatlı değil ama kızıma kavuşamamaktan korkuyorum galiba çok bekledim bu günü inş kolaycacık doğarda hepsi unutulur gider annelik duygusunu bnde tadarım bi an önce. Ben dediğin gibi bol bol dua okumaya başlıyayım en iisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?