Doğuramayanlar kervanıHayırlısıyla biz de bir doğursaydık keşke. Zaman geçmek bilmiyor sanki. Benim de adet ağrısı gibi ağrılarım ve kasılmalarım var ama periyodik değil.
Assolistler haftası başladı. Hadi bakalım sona kim kalacak?Doğuramayanlar kervanıherkese selamlar
ayni durumu yasadim bi on gun kadar kv bendeydi sevmeyi biliolar sanki sadece gozume batmaya basladi benmde cok ustelik senn dedigin gibi emzirmemede karisio kv dem ya sutum yok sagiorum 20 cc bile cikmio kadin mama verme dio cocuk sarilik oldu onn yuzunden oturdu bu sefer ben sebep oldm die agladi gulermisin aglarmisin biraz lafim gecmio herkes bildigini okuo yine kirmak istemiorum ama evimin duzeni on gunde alt ust oldu kac gunluk lohusaydim temizlige kalkistim millet gelip gidio benm diil onn dusunmesi gerek ama nerde utandida aldi supurdu ortaligi valla bidaha kalma isi olsun istemiorum saolsun ilk gunlerimde yardimi oldu inkar edemem ama valla hic cekilmio benimde 40 mevludu kaynanamda olucak ama simdiden stresi sardi ins kotu olmadan bunuda atlatirim diorum cnm ayni sana benzio durumumKizlar bizde k.v gildeyiz on gun kadar kalacagiz kirk mevludumuzu yapip gidecegiz. Ama evde 7 kisiyiz bi gorumcem bi k.v bi esimin babannesi bi enistesi bi k.peder ayy 3 gundur sinir oldum ben. bebegim bi birinin kucaginda bi birinin kucaginda emzirmek icin resmen yolunu gozluyorum bebegimin. daha simdi emdi ya diyorlar. Gece uykusuzluktan ölüyorum ben bugunde k.peder gelmis sabah kostum geldim işten uyanmissinizdir diye daha gelmemissiniz odaya dedi ben gece neler cekiyorum birde daha gelmemissiniz diyolar. onlar sevmek icin emzirmeme bile karisiyolar. Kizim agliyo hemen kucak yataginda rahat rahat uyuyamiyo kuzum ya. Bi pışpışlayalimda rahatca yataginda uyusun demiyolar ya kucaga gelince uyaniyo zaten. Simdi anneme geldim kuzum sereserpe uyuyo rahat rahat. Biz siz gidince napcaz cok ozleriz diyolar her zamn gelin gitmeyin diyolar yani eşimde isten ayrildi simdi bi iş kurma durumunuz var kizlar ya bize dua edin de işlerimiz olsun hemen yoksa bunlar iki de bir napcaksiniz evde burda durun diye cagirip dururlar bizi ben kuzumu cok ozluyorum burda. Erkenden 9da odaya geciyorum artik uykum geldi kizimsiz uyuyamiyorum dedim. Gidiyomusunuz hemen diyolar allahim lohusaliginda versigi bi sikinti stres alinganlik oluyodur muhakkak ama herkes ne yapsa dokunuyor bana
Canım çok acil bir durum mu var? Sen daha toparlanamamışken taşınmak çok zor olacak. Yardım edecek biri var mı?Cnm valla okurken bile yuregim.sıkıldi allah yardimcin olsun anlayissiz insanlardan nefret ediyorum bizde daha yavrumun 40 cikmadan k.validenin oldugu ilceye tasiniyoruz bmmde moralim col bozuk ins esin isi kurwrda kurtulursun valla ay cok zor gbir durum herkesin en.rahat ettigi yer evidir o bebegin bile duseni.bozuluuor kolay mi git gel allah yardimcjn olsun
Evet malesef ben de etkileniyorum. Okumayayım diyorum zaten yarısını okumuş bulunuyorum. İlk sezeryanımda rahat toparlanmama rağmen şu an çok endişeliyim.Aynı durumdayım ben de. Sonlara yaklaştıkça bir endişe, bir korku aldı beni. Sanırım çoğunluğun doğurmuş olmasının ve olayın negatif yönlerinin daha fazla paylaşılmasının da bir katkısı var bunda.İnşallah bizim doğum hikayelerimiz de mutlu ve olumlu olur. Assolistler haftasına kalmak çok zormuş.
Kizlar bizde k.v gildeyiz on gun kadar kalacagiz kirk mevludumuzu yapip gidecegiz. Ama evde 7 kisiyiz bi gorumcem bi k.v bi esimin babannesi bi enistesi bi k.peder ayy 3 gundur sinir oldum ben. bebegim bi birinin kucaginda bi birinin kucaginda emzirmek icin resmen yolunu gozluyorum bebegimin. daha simdi emdi ya diyorlar. Gece uykusuzluktan ölüyorum ben bugunde k.peder gelmis sabah kostum geldim işten uyanmissinizdir diye daha gelmemissiniz odaya dedi ben gece neler cekiyorum birde daha gelmemissiniz diyolar. onlar sevmek icin emzirmeme bile karisiyolar. Kizim agliyo hemen kucak yataginda rahat rahat uyuyamiyo kuzum ya. Bi pışpışlayalimda rahatca yataginda uyusun demiyolar ya kucaga gelince uyaniyo zaten. Simdi anneme geldim kuzum sereserpe uyuyo rahat rahat. Biz siz gidince napcaz cok ozleriz diyolar her zamn gelin gitmeyin diyolar yani eşimde isten ayrildi simdi bi iş kurma durumunuz var kizlar ya bize dua edin de işlerimiz olsun hemen yoksa bunlar iki de bir napcaksiniz evde burda durun diye cagirip dururlar bizi ben kuzumu cok ozluyorum burda. Erkenden 9da odaya geciyorum artik uykum geldi kizimsiz uyuyamiyorum dedim. Gidiyomusunuz hemen diyolar allahim lohusaliginda versigi bi sikinti stres alinganlik oluyodur muhakkak ama herkes ne yapsa dokunuyor bana
Canım bebeğin söz konusu olduğunda dinleme yine de. Anlayışsız insan çok zor. Şurda hem görümcemle hem k.validemle aynı binada olmalarına ve arada küslük olmamasına rağmen zahmet edip bi kapıdan bile sormuyorlar nasılım diye ki dün görümceme sancım olduğunu söyledim. Başkaları olunca yok sekiz sene bekledik şimdi bekleyemiyoruz diye çok heyecanlı gözükmeler ama k.validem taa 17 yaşındaki görümcemin çocuğuna yaparken ayırdığı iki hırka ve başkasına bebek görmeye niyetiyle ördüğü ama götürmediği bir yelek dışında bir çorap bile almadı. Tamam onların alacağı şeye muhtaç değilim ama insan bir heyecan görmek istiyor. Şimdi ben doğurayım ufacık bir şeyden küsmeyi de bilirler.ayni durumu yasadim bi on gun kadar kv bendeydi sevmeyi biliolar sanki sadece gozume batmaya basladi benmde cok ustelik senn dedigin gibi emzirmemede karisio kv dem ya sutum yok sagiorum 20 cc bile cikmio kadin mama verme dio cocuk sarilik oldu onn yuzunden oturdu bu sefer ben sebep oldm die agladi gulermisin aglarmisin biraz lafim gecmio herkes bildigini okuo yine kirmak istemiorum ama evimin duzeni on gunde alt ust oldu kac gunluk lohusaydim temizlige kalkistim millet gelip gidio benm diil onn dusunmesi gerek ama nerde utandida aldi supurdu ortaligi valla bidaha kalma isi olsun istemiorum saolsun ilk gunlerimde yardimi oldu inkar edemem ama valla hic cekilmio benimde 40 mevludu kaynanamda olucak ama simdiden stresi sardi ins kotu olmadan bunuda atlatirim diorum cnm ayni sana benzio durumum
Üzülme canım çok yüksek değil. Biz 19.7 ile hastaneye yatmıştık. Bir güne düştü. Bol bol emzir canım.Kizlar biz hastaneye yattik sariliktan.bugun bebegimin 19. Gunu ve 3 kez doktora gidip test yapilmisti hicbiri sarilik demedi hersey gayet ii deyip yolladilar ama bugun her tarafi sariydi hastaneye geldik ve yatirdilar. Degeri 16.8 mis. benim anlamadigim bu gune kadar nasil cikmadi da simdi cikti.
Yok cnm ne acili ya dogum yaptigim gunden beri ztn sorunluyuz ailesi ile valla bn hocbirsey yapmayacagim ailemede yaptirmayacagim esim sevgili ailesi ile toplar yerlestirir cunki ailem yapsada gozlerine gorunmezCanım çok acil bir durum mu var? Sen daha toparlanamamışken taşınmak çok zor olacak. Yardım edecek biri var mı?
Hem sorunlusunuz hem iyice yaklaşıyorsun. Ne diyeyim Allah yardımcın olsun.Yok cnm ne acili ya dogum yaptigim gunden beri ztn sorunluyuz ailesi ile valla bn hocbirsey yapmayacagim ailemede yaptirmayacagim esim sevgili ailesi ile toplar yerlestirir cunki ailem yapsada gozlerine gorunmez
Valla oda kotuymus cnm asiri ilgide fazla asiri ilgisizlikte kotu ortasini bulmalari gerek, senn durumda, ayni apartmnda olupta sormamalari bu denli ilgisizlikleri normal degil, Allah hepimize yardm etsin cnm biz cocuklarimiza yeteriz evvel Allah...Canım bebeğin söz konusu olduğunda dinleme yine de. Anlayışsız insan çok zor. Şurda hem görümcemle hem k.validemle aynı binada olmalarına ve arada küslük olmamasına rağmen zahmet edip bi kapıdan bile sormuyorlar nasılım diye ki dün görümceme sancım olduğunu söyledim. Başkaları olunca yok sekiz sene bekledik şimdi bekleyemiyoruz diye çok heyecanlı gözükmeler ama k.validem taa 17 yaşındaki görümcemin çocuğuna yaparken ayırdığı iki hırka ve başkasına bebek görmeye niyetiyle ördüğü ama götürmediği bir yelek dışında bir çorap bile almadı. Tamam onların alacağı şeye muhtaç değilim ama insan bir heyecan görmek istiyor. Şimdi ben doğurayım ufacık bir şeyden küsmeyi de bilirler.
Cnm cok yuksek degil fototerapiyle 3 gune iner normale,bn ikinci gun anladm sariligini gozunden siz nasil olduda fark etmediniz heleki doktorlar nasi anlamaz ya, neyseki cok cok cikmamis sen bol bol emzir sik araliklarla o sekilde aticak sariligi...Kizlar biz hastaneye yattik sariliktan.bugun bebegimin 19. Gunu ve 3 kez doktora gidip test yapilmisti hicbiri sarilik demedi hersey gayet ii deyip yolladilar ama bugun her tarafi sariydi hastaneye geldik ve yatirdilar. Degeri 16.8 mis. benim anlamadigim bu gune kadar nasil cikmadi da simdi cikti.
Canim bana yazmamissin ama ben cevap vermek istedim benim bir dikisim oldugu halde 28 . gun dustu sknti etme ilrihap gibi bir durum yoksaEcecim bisey sorucam senn dikisler ne durumda tamam cok aci kalmadi ara sira oluo ama bi dikislerim daha dusmedi uzun uzun ipler gozukuo ya benmde bugn 15 gun oldu bunlari doktormu alicakti yoksa bana bisey soylemedi kontrolde bilgin varmi ya...
Kizlar biz hastaneye yattik sariliktan.bugun bebegimin 19. Gunu ve 3 kez doktora gidip test yapilmisti hicbiri sarilik demedi hersey gayet ii deyip yolladilar ama bugun her tarafi sariydi hastaneye geldik ve yatirdilar. Degeri 16.8 mis. benim anlamadigim bu gune kadar nasil cikmadi da simdi cikti.
Canım ben 1 metre aldım katını bozmadan ustten büzdüm yapıştırıcı ile tahtanin arkasına yapıştırdımKızlar kapı süsünü asmak için kaç mt tül gerekiyor ve tüle süsü nasıl tutturdunuz?
Canım bebeğin söz konusu olduğunda dinleme yine de. Anlayışsız insan çok zor. Şurda hem görümcemle hem k.validemle aynı binada olmalarına ve arada küslük olmamasına rağmen zahmet edip bi kapıdan bile sormuyorlar nasılım diye ki dün görümceme sancım olduğunu söyledim. Başkaları olunca yok sekiz sene bekledik şimdi bekleyemiyoruz diye çok heyecanlı gözükmeler ama k.validem taa 17 yaşındaki görümcemin çocuğuna yaparken ayırdığı iki hırka ve başkasına bebek görmeye niyetiyle ördüğü ama götürmediği bir yelek dışında bir çorap bile almadı. Tamam onların alacağı şeye muhtaç değilim ama insan bir heyecan görmek istiyor. Şimdi ben doğurayım ufacık bir şeyden küsmeyi de bilirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?