2015 Ekim Anneleri

Kızlar kapı süsünü asmak için kaç mt tül gerekiyor ve tüle süsü nasıl tutturdunuz?

ayni durumu yasadim bi on gun kadar kv bendeydi sevmeyi biliolar sanki sadece gozume batmaya basladi benmde cok ustelik senn dedigin gibi emzirmemede karisio kv dem ya sutum yok sagiorum 20 cc bile cikmio kadin mama verme dio cocuk sarilik oldu onn yuzunden oturdu bu sefer ben sebep oldm die agladi gulermisin aglarmisin biraz lafim gecmio herkes bildigini okuo yine kirmak istemiorum ama evimin duzeni on gunde alt ust oldu kac gunluk lohusaydim temizlige kalkistim millet gelip gidio benm diil onn dusunmesi gerek ama nerde utandida aldi supurdu ortaligi valla bidaha kalma isi olsun istemiorum saolsun ilk gunlerimde yardimi oldu inkar edemem ama valla hic cekilmio benimde 40 mevludu kaynanamda olucak ama simdiden stresi sardi ins kotu olmadan bunuda atlatirim diorum cnm ayni sana benzio durumum

Canım çok acil bir durum mu var? Sen daha toparlanamamışken taşınmak çok zor olacak. Yardım edecek biri var mı?

Evet malesef ben de etkileniyorum. Okumayayım diyorum zaten yarısını okumuş bulunuyorum. İlk sezeryanımda rahat toparlanmama rağmen şu an çok endişeliyim.

Kizlar biz hastaneye yattik sariliktan. bugun bebegimin 19. Gunu ve 3 kez doktora gidip test yapilmisti hicbiri sarilik demedi hersey gayet ii deyip yolladilar ama bugun her tarafi sariydi hastaneye geldik ve yatirdilar. Degeri 16.8 mis. benim anlamadigim bu gune kadar nasil cikmadi da simdi cikti.

Çok sinir oldum neden bu kadar düşüncesiz oluyo eşlerimizin aileleri tamam gelin le kaynana hiç Bi Zaman anne kız olamaz ama bari insan gibi davransınlar

Canım bebeğin söz konusu olduğunda dinleme yine de. Anlayışsız insan çok zor. Şurda hem görümcemle hem k.validemle aynı binada olmalarına ve arada küslük olmamasına rağmen zahmet edip bi kapıdan bile sormuyorlar nasılım diye ki dün görümceme sancım olduğunu söyledim. Başkaları olunca yok sekiz sene bekledik şimdi bekleyemiyoruz diye çok heyecanlı gözükmeler ama k.validem taa 17 yaşındaki görümcemin çocuğuna yaparken ayırdığı iki hırka ve başkasına bebek görmeye niyetiyle ördüğü ama götürmediği bir yelek dışında bir çorap bile almadı. Tamam onların alacağı şeye muhtaç değilim ama insan bir heyecan görmek istiyor. Şimdi ben doğurayım ufacık bir şeyden küsmeyi de bilirler.

Üzülme canım çok yüksek değil. Biz 19.7 ile hastaneye yatmıştık. Bir güne düştü. Bol bol emzir canım.

Canım çok acil bir durum mu var? Sen daha toparlanamamışken taşınmak çok zor olacak. Yardım edecek biri var mı?
Yok cnm ne acili ya dogum yaptigim gunden beri ztn sorunluyuz ailesi ile valla bn hocbirsey yapmayacagim ailemede yaptirmayacagim esim sevgili ailesi ile toplar yerlestirir cunki ailem yapsada gozlerine gorunmez

Yok cnm ne acili ya dogum yaptigim gunden beri ztn sorunluyuz ailesi ile valla bn hocbirsey yapmayacagim ailemede yaptirmayacagim esim sevgili ailesi ile toplar yerlestirir cunki ailem yapsada gozlerine gorunmez
Hem sorunlusunuz hem iyice yaklaşıyorsun. Ne diyeyim Allah yardımcın olsun.

Valla oda kotuymus cnm asiri ilgide fazla asiri ilgisizlikte kotu ortasini bulmalari gerek, senn durumda, ayni apartmnda olupta sormamalari bu denli ilgisizlikleri normal degil, Allah hepimize yardm etsin cnm biz cocuklarimiza yeteriz evvel Allah...

Cnm cok yuksek degil fototerapiyle 3 gune iner normale,bn ikinci gun anladm sariligini gozunden siz nasil olduda fark etmediniz heleki doktorlar nasi anlamaz ya, neyseki cok cok cikmamis sen bol bol emzir sik araliklarla o sekilde aticak sariligi...

Ececim bisey sorucam senn dikisler ne durumda tamam cok aci kalmadi ara sira oluo ama bi dikislerim daha dusmedi uzun uzun ipler gozukuo ya benmde bugn 15 gun oldu bunlari doktormu alicakti yoksa bana bisey soylemedi kontrolde bilgin varmi ya...
Canim bana yazmamissin ama ben cevap vermek istedim benim bir dikisim oldugu halde 28 . gun dustu sknti etme ilrihap gibi bir durum yoksa

Kızlar kafam çok karışık bu cuma kontrolüm var geçen cuma 3 bucuktu kızımın kilosu bu cuma 4 u görmüştür haftada yarım kilo aliyor çünkü bu cuma da doktorum ayin sonunda yine gel dicek 4 bucuga yakin olcak cati muayenesi de yapmıyo bu seferde bebek kilo lu diye sezeryan a alcak beni giden herkes sezeryan yanlısı diyo doktor icin. Bana hep normal denicez diyo ama pek inandırıcı gelmiyo bana çünkü iki hafta dir çatı muayenesi yapmıyo doğum anında bakarız diyo. Belki çatı m çok dar ben zaten çok minyon bi kızım karnim ufacık kilolu bebek diyip sezeryan a alcak kesin sizce ben napmaliyim kızlar cuma kontrolüm var

Merhaba arkadaşlar:) en son 11 ekimde hastaneye yatışım yapıldı diye yazmıştım...doğum hilayemi paylaşmk istedim sizinle sona yaklaşan arkadaşlar için özellikle :) 12 ekimde epidural normal doğum ile aldım bebeğimi kucagıma :) oğlum 2670 kilo ve 49 cm olarak doğdu...çok gzl bi doğum oldu cok sükür:) geve hastaneye yattığımda sancım yoktu ama sonradan kendi sancım geldi ve sbh doktorum geldiğinde acıklığı kontrol etti 4 cm olmuştu. ve sonrasında hızlandırmak için suni sancı verildi tabiki sancı cekmk cok kolay değil her nimetin bi külfeti olur misali...neyse bn epidural istedim ve bundan sonrası çok kolaydı elhamdülillah sancısız doğum yaptım hiç bise hissetmedim dikişleri de hissetmedim:) ve sonrasında da sıkıntı yaşamdm bas agrısı vs. İkinci gün oturabildim...yani bnm için kolay bir doüum hikayesi oldu :) en gzl anı oğlum doğduğunda bnm göbeğimin üzerine koydular orda buluştuk yavrumla sarıldı bna :) kordon kanının tamamen bebeğime geçmesini sağladılar ve göbek bağı kesildi :) sonrasında da yürüyecek durumdaydım ama bni sandalye ile odama götürdüler tüm bunları epidural etkisine bağlıyorum ve tavsiye ediyorum düşünenler için

Geçmiş olsun belki zamanla yemesi vs az olmuştur 16 değeri 19.gun için çok yüksek değil diye düşünüyorum ilk hafta 9 du bizim sonra 9da kaldı ama referans değeri 17 ye çıkmıştı dr sorun yok dedi tez zamanda geçer bol besle annesi rabbim yardım etsin

Ayy canım ben kv ile küsüm biliyorsunuz gorumcemde anasına geliyo burdan bi kapımı çalıp nasılsın demiyor ilk defa hala olacaklar bide Allahım kurtarsın bizi surdan ins çok vicdansizlar Allahtan pazar annem gelicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…