2015 Ekim Anneleri

Anneler 21. Günümde ic dikislerim düşmeye başladı dr dış dikislerim olduğu yere agda yapma dedi jilet hiç yapmadım yapsam sert çıkıp kasindirir mi temizliğinizi nasıl yapacaksınız ?birde vajinanın içi geniş gözüküyor bakalım ilişki nasıl olacak korkuyorum

Böyle bi durum olsa ben başka doktora da giderim danismak için ama az da değil kilosu normalde zorlanıp cok dikisin olur mu bunu arastir

Canim bana yazmamissin ama ben cevap vermek istedim benim bir dikisim oldugu halde 28 . gun dustu sknti etme ilrihap gibi bir durum yoksa
Canm iltihap oldugunu nasi anlicaz bilmiorm hala bulanik pembe kanamam var hafif kokulu suyum patladigindaki gibi kokuodu annemler normal dedi ole olurmus simdi biraz daha farkli akintimn kokusu ama bu dikislerden degil rahimden gelio, ins ole iltihap gibi bisey olmaz...

Cnm baska doktorada git. Benimde bugun 39+1 hala cati muayenem yapilmadi,normal dogumu bekliuoz ama 29 ekim sabahina kadar gelmezse suni sanciyi deniycez olmadi sezeryan diyor,ben de senin gibi beni kandiriyorlar yada kandirqcaklar endisesi icindeyim.. Ne hallere geldi saglik sistemi,normal dogurmak icin neredeyse yalvaracagiz doktorlara..

Normal olup ta çok dikiş olursa herkes o kiloya zorlanirsin yada sezeryan a alır direk diyolar zaten çatı muayenesi 38 de yapılması lazım di kaç kere sordum yapmıyorum dedi başka doktor da ne kadar doğru olur aylardır bu doktorda takipteyim tek teselli m normal doğum yapıp memnun kalmayanlar da var sezeryan olup çok memnun olanlar da var sancısı gelip sezeryan a dönen de var. Hayırlısı olsun diyelim artık sağlıklı gelsinler de

Canim ben iki dogum u mu da epidural almadan normal yaptim ikisinde de kalktim kendim yurudum epidural le ilgisi yoktur o senin vucudunla alakali dir

O normal akinti da hani iltihap boyle cok kotu kokar yesil e donuk bir renk olur ama senin ki normal tatlim

Böyle bi durum olsa ben başka doktora da giderim danismak için ama az da değil kilosu normalde zorlanıp cok dikisin olur mu bunu arastir
Saol canım yorumun için hayırlısı bakalım artik zaten doktorları n eline kaldık artık hersey onlara bağlı sanciyi çekip sezeryan a alanlar falan filan hayırlısı olsun artikkk

Bana kimsenin bi yorumu yok mu

Belki dr un haklı ama sezeryan için bahane yapıyorsa başka dr a görün diyeceğim ama çok geç değil mi yani bu haftada farklı dr a geçmek ne derece iyi olur bilemiyorum eğer senin içine sezeryan olmasi siniyorsa bencede böyle olmalı diyorsan dr una güven ve olurum birak

Kızlar kapı süsünü asmak için kaç mt tül gerekiyor ve tüle süsü nasıl tutturdunuz?

Bizde 8 metre aldik:) nasıl tutturduk bilmiyorum anneme tarif etmiş alırken kadin sizinki tarif eder belki tüm kapıya dolaniyor bi değişik ama zor degil

İçinde yeterince durdu. Dünyaya merhaba demeli artık. Oluyor bitiyor hem de film şeridi gibi gözlerinin önünden geçiyor sonra sonra. Tavuk şaşkınken yolunur derler ya işte bu söz her doğuma giden kadının durumunu anlatan bir söz:))) hemşire odaya giriyor ay eyvah şimdi serum takılacak diyorsun o bitiyor bir hemşire daha geliyor sonda takıyor ay bu da bitti derken derken hepsine alışıyorsun. Alıştıra alıştıra olsa zaten insanın ruh halini düşünemiyorum. Ani olan herşeye daha çabuk adapte olunuyor.
Korkma. Benim canım çok tatlıdır. Ben bile doğurdum düşün artık :)))

40+5 im bende de tık yok yarın sezeryan artık

Bende 40+2 oldum. Bugün doktor kontrolundeydim. Doktor sadece nst ye bağladı sanci yok dedi.ultrasonla bakmayacakmisiniz dedim gerek yok dedi.nasıl gerek yok dedim bu kadar ileri gebelikte. Haftaya pazartesi gel büyük ihtimal yatışini yaparım dedi. Bide büyük ihtimalmis kesinde değil yani. Bu devlet hastanesinin gözü kör olsun.

Canım biz de küs olsak hadi neyse diycem ama şu an küslük falan da yok.

S
Nasıl gerek yokmuş ya asıl son haftalarda gerek var.

Sezeryan için bahane yapmıyo ama böyle giderse mecbur olcak çünkü hem çatı muayenesi yapmıyo hemde bebis kilolu hem ben çok minyon um ama son dk mecburi sezeryan a alcak mis gibi hissediyorum bu saatten sonra başka Dr beni anlamaz yani bi ısınma süreci oluyo zaten ilk zamanlar kaç tane değiştirdim bu dr çok seviyorum ama bilemedim ya ben çok karşı değilim sezeryan a en azından açık açık konussun okadar sanci çekip bebis kilolu çatı dar diyip o an çevirmesin şimdi den gün belirlesin çünkü ben inanmıyorum 4 kilo üstü bebişi normal dogurtcana çatı kontrolü yapmıyo çünkü yapıp çok uygun çatın dese rahatli cam. Off valla bide korkuyorum doğum anında sıkıntı olcak diye cok zorlancam böyle giderse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…