2015 Ekim Anneleri

Canım kapı süsünü eşim almış ama tülü düşünememiş. Çiçekçide olur di mi? Başka nerden alabilirim?

Annem çarşıdan almıştı bence çiçekçi de bulunur düğün arabasi vs süsler ken kullanıyorlar en uygunu orası :) başka nerde vardır bilemiyorum böyle şeyler hiç ummadığimiz yerlerde oluyor hep

Cnm cok yuksek degil fototerapiyle 3 gune iner normale,bn ikinci gun anladm sariligini gozunden siz nasil olduda fark etmediniz heleki doktorlar nasi anlamaz ya, neyseki cok cok cikmamis sen bol bol emzir sik araliklarla o sekilde aticak sariligi...
Canim bizi de deli eden bu zaten. Biz gozu falan sari diye 2 kez doktora gotrduk o kadar tahlil yapildi Ama hep normal dediler. en son kontrole goturdugumuz doktor farketti allahtan

Minyon olman değil çatın önemli mesela benim çatım iyiydi ama bebisimin kafası inmedi çoook zorlandım yani o an türlü etken var hayırlısı olsun öyleyse dr değiştirme açık açık konuş drunla

Sağol canım. Âmin. 2 çocukla çok doğal buraya bakınamaman canım. Allah yardımcın olsun. Annelik çok güzel bir duygu ve herşey çok şükür iyi. Iyi yolculuklar şimdiden canım.

Canım öyle olmaz ki son günler de bebegin suyuna bakılıyor en önemlisi ultrason zaten ne demek p tesi gel günün dolmuş zaten bu dr hiç düşünmüyo mu bebegin kakasini yapar diye seni suan da gün aşırı kontrol etmeleri gerek hani cuma gel dese anlarım p tesi ye kadar bence sen tekrar görün riske atma derim ozeller biraz menfaatci ama devlet de çok acımasız ya biz nasıl geliyoruz son günlere neler çekiyoruz ağızlarından cikcak tek cümleye bakıyoruz onlar in rahatlığı insanı öldürür sen ihmal etme ben ce. benim çevremde devletle ilgili acı tecrübeleri olan bi kaç arkadaşım var anlatmak istemiyorum ama tedbir kuldan sifa allahtan

Aynen canim artık bi karar verelim bu hafta. zorlanmaktan sa orta yolu bulsak daha iyi olur sabirsizlaniyorrum iyiceeee

Sagol canım inş herşey yolunda ve güzel gider bi şekilde doğacak bakalım nasıl olacak :) bebisini op yerime çok dadluuuu ya

Canim bizi de deli eden bu zaten. Biz gozu falan sari diye 2 kez doktora gotrduk o kadar tahlil yapildi Ama hep normal dediler. en son kontrole goturdugumuz doktor farketti allahtan
Ay bu doktorlar cok fena ozelemi goturdun bn artik kesinlikle guvenmiorum ozellere sariligindada arastirma hastanesine goturdum hemen ve cok ilgilendiler yeni dogan oldugu icin hic bekletmediler ve gun asiri kontrole gittim dusup dusmedigine hep bakildi topuktan...

Bir an önce kararlaştırın sonuçta sezeryan olacaksa gün belirleyebilirsiniz artık hafif bakalım hayırlısı olsun bi konuşun haberlerini bekliyoruz deniz21nisan

Bir an önce kararlaştırın sonuçta sezeryan olacaksa gün belirleyebilirsiniz artık hafif bakalım hayırlısı olsun bi konuşun haberlerini bekliyoruz deniz21nisan
Inşallah ben çok yazamıyorum ama su 6272 sayfadan okumadi ğim sayfa yoktur her an takipteyim ama çok zormuş son günler beklemek.. sıra bize geldikçe :)) bende bebisim in fotosunu paylaşırım insalllahhhh o gunleri görürüm

Teyzeleri benim miniğimde kasık fıtığı varmış çok üzgünüm 5 kiloyu bulunca ameliyat olucak yavrum

Benim dr umda çatı muayenesi yapmıyor ve benim bebeğim de iri hiç normal yapamazsın falan demedi dr her dr çatı muayenesi yapmıyor zaten hatta yurtdışında yaşayan blog yazarlarının doğum hikayelerini okursan da görürsün oralarda da çatı muayenesi yapmıyorlarmış takma kafana ayrıca dr un sezeryancı olsa direk derdi 4 ü geçince sezeryan yaparım diye

Canım ilk doğumdan sonra bende vajinama baktığmda şok olmuştum genişliğinden dolayı hep öyle kalacak zannetmiştim ama zamanla toparladı normale döndü

Yok önceliğimiz normal dogum diyip duruyo ben kendimce öyle Düşündüm cati muaynesi yapmadığı için ve bebek kilolu olduğundan heralde sezeryana cevircek diye düşünmeye başladım ondan. Bekleyip gorcez demekki hayırlısı olsun da ne diyelim..

Evet canm ozele gittik hep ustelik en iyi hastaneleri secip goturduk digerlerine guvenmeyip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…