Canım kapı süsünü eşim almış ama tülü düşünememiş. Çiçekçide olur di mi? Başka nerden alabilirim?
canım sizin oralarda yok mu bebek malzemeleri satan yer yada yün incik boncuk satan yerlerdede oluyorCanım kapı süsünü eşim almış ama tülü düşünememiş. Çiçekçide olur di mi? Başka nerden alabilirim?
Canim bizi de deli eden bu zaten. Biz gozu falan sari diye 2 kez doktora gotrduk o kadar tahlil yapildi Ama hep normal dediler.Cnm cok yuksek degil fototerapiyle 3 gune iner normale,bn ikinci gun anladm sariligini gozunden siz nasil olduda fark etmediniz heleki doktorlar nasi anlamaz ya, neyseki cok cok cikmamis sen bol bol emzir sik araliklarla o sekilde aticak sariligi...
Sezeryan için bahane yapmıyo ama böyle giderse mecbur olcak çünkü hem çatı muayenesi yapmıyo hemde bebis kilolu hem ben çok minyon um ama son dk mecburi sezeryan a alcak mis gibi hissediyorum bu saatten sonra başka Dr beni anlamaz yani bi ısınma süreci oluyo zaten ilk zamanlar kaç tane değiştirdim bu dr çok seviyorum ama bilemedim ya ben çok karşı değilim sezeryan a en azından açık açık konussun okadar sanci çekip bebis kilolu çatı dar diyip o an çevirmesin şimdi den gün belirlesin çünkü ben inanmıyorum 4 kilo üstü bebişi normal dogurtcana çatı kontrolü yapmıyo çünkü yapıp çok uygun çatın dese rahatli cam. Off valla bide korkuyorum doğum anında sıkıntı olcak diye cok zorlancam böyle giderse
Sağol canım. Âmin. 2 çocukla çok doğal buraya bakınamaman canım. Allah yardımcın olsun. Annelik çok güzel bir duygu ve herşey çok şükür iyi. Iyi yolculuklar şimdiden canım.Cookkk sevindim Allah analı babalı büyütsün. Ben de iyiyim , 2 afacanla uğraşıyorum . Burayada bakamıyorum yoğunluktan . Fotodaki lokuma bayyıllldımmmm , gelde ye beni der gibi bir Görüntüsü var. Annelik nasıl gidiyor? Hersey yolunda mı?
Ben de cuma günü İtalya a döneceğim inş, ona koşturuyorum
Canım öyle olmaz ki son günler de bebegin suyuna bakılıyor en önemlisi ultrason zaten ne demek p tesi gel günün dolmuş zaten bu dr hiç düşünmüyo mu bebegin kakasini yapar diye seni suan da gün aşırı kontrol etmeleri gerek hani cuma gel dese anlarım p tesi ye kadar bence sen tekrar görün riske atma derim ozeller biraz menfaatci ama devlet de çok acımasız ya biz nasıl geliyoruz son günlere neler çekiyoruz ağızlarından cikcak tek cümleye bakıyoruz onlar in rahatlığı insanı öldürür sen ihmal etme ben ce. benim çevremde devletle ilgili acı tecrübeleri olan bi kaç arkadaşım var anlatmak istemiyorum ama tedbir kuldan sifa allahtanBende 40+2 oldum. Bugün doktor kontrolundeydim. Doktor sadece nst ye bağladı sanci yok dedi.ultrasonla bakmayacakmisiniz dedim gerek yok dedi.nasıl gerek yok dedim bu kadar ileri gebelikte. Haftaya pazartesi gel büyük ihtimal yatışini yaparım dedi. Bide büyük ihtimalmis kesinde değil yani. Bu devlet hastanesinin gözü kör olsun.
Aynen canim artık bi karar verelim bu hafta. zorlanmaktan sa orta yolu bulsak daha iyi olur sabirsizlaniyorrum iyiceeeeMinyon olman değil çatın önemli mesela benim çatım iyiydi ama bebisimin kafası inmedi çoook zorlandım yani o an türlü etken var hayırlısı olsun öyleyse dr değiştirme açık açık konuş drunla
Sagol canım inş herşey yolunda ve güzel gider bi şekilde doğacak bakalım nasıl olacak :) bebisini op yerime çok dadluuuu yaİçinde yeterince durdu. Dünyaya merhaba demeli artık. Oluyor bitiyor hem de film şeridi gibi gözlerinin önünden geçiyor sonra sonra. Tavuk şaşkınken yolunur derler ya işte bu söz her doğuma giden kadının durumunu anlatan bir söz:))) hemşire odaya giriyor ay eyvah şimdi serum takılacak diyorsun o bitiyor bir hemşire daha geliyor sonda takıyor ay bu da bitti derken derken hepsine alışıyorsun. Alıştıra alıştıra olsa zaten insanın ruh halini düşünemiyorum. Ani olan herşeye daha çabuk adapte olunuyor.
Korkma. Benim canım çok tatlıdır. Ben bile doğurdum düşün artık :)))
Ay bu doktorlar cok fena ozelemi goturdun bn artik kesinlikle guvenmiorum ozellere sariligindada arastirma hastanesine goturdum hemen ve cok ilgilendiler yeni dogan oldugu icin hic bekletmediler ve gun asiri kontrole gittim dusup dusmedigine hep bakildi topuktan...Canim bizi de deli eden bu zaten. Biz gozu falan sari diye 2 kez doktora gotrduk o kadar tahlil yapildi Ama hep normal dediler.en son kontrole goturdugumuz doktor farketti allahtan
15 gunde 500 gr aldik biz canim1. Ay kontrolune giden var mi kizlar
Bebisler kac gr almislar 1 ayda.
Inşallah ben çok yazamıyorum ama su 6272 sayfadan okumadi ğim sayfa yoktur her an takipteyim ama çok zormuş son günler beklemek.. sıra bize geldikçe :)) bende bebisim in fotosunu paylaşırım insalllahhhh o gunleri görürümBir an önce kararlaştırın sonuçta sezeryan olacaksa gün belirleyebilirsiniz artık hafif bakalım hayırlısı olsun bi konuşun haberlerini bekliyoruzdeniz21nisan
geçmiş olsun kuzucugaTeyzeleri benim miniğimde kasık fıtığı varmış çok üzgünüm 5 kiloyu bulunca ameliyat olucak yavrum
Benim dr umda çatı muayenesi yapmıyor ve benim bebeğim de iri hiç normal yapamazsın falan demedi dr her dr çatı muayenesi yapmıyor zaten hatta yurtdışında yaşayan blog yazarlarının doğum hikayelerini okursan da görürsün oralarda da çatı muayenesi yapmıyorlarmış takma kafana ayrıca dr un sezeryancı olsa direk derdi 4 ü geçince sezeryan yaparım diyeNormal olup ta çok dikiş olursa herkes o kiloya zorlanirsin yada sezeryan a alır direk diyolar zaten çatı muayenesi 38 de yapılması lazım di kaç kere sordum yapmıyorum dedi başka doktor da ne kadar doğru olur aylardır bu doktorda takipteyim tek teselli m normal doğum yapıp memnun kalmayanlar da var sezeryan olup çok memnun olanlar da var sancısı gelip sezeryan a dönen de var. Hayırlısı olsun diyelim artık sağlıklı gelsinler de
Geçen aksam ben farkettim altini alirken kasığinin az yukarsinda sislik var kasık fıtığıymış tedavisi ameliyatmışgeçmiş olsun kuzucuga
nasıl anlasıldı rahatsızlığı neydi
Anneler 21. Günümde ic dikislerim düşmeye başladı dr dış dikislerim olduğu yere agda yapma dedi jilet hiç yapmadım yapsam sert çıkıp kasindirir mi temizliğinizi nasıl yapacaksınız ?birde vajinanın içi geniş gözüküyor bakalım ilişki nasıl olacak korkuyorum
Çok geçmiş olsun canım.Geçen aksam ben farkettim altini alirken kasığinin az yukarsinda sislik var kasık fıtığıymış tedavisi ameliyatmış
Yok önceliğimiz normal dogum diyip duruyo ben kendimce öyle Düşündüm cati muaynesi yapmadığı için ve bebek kilolu olduğundan heralde sezeryana cevircek diye düşünmeye başladım ondan. Bekleyip gorcez demekki hayırlısı olsun da ne diyelim..Benim dr umda çatı muayenesi yapmıyor ve benim bebeğim de iri hiç normal yapamazsın falan demedi dr her dr çatı muayenesi yapmıyor zaten hatta yurtdışında yaşayan blog yazarlarının doğum hikayelerini okursan da görürsün oralarda da çatı muayenesi yapmıyorlarmış takma kafana ayrıca dr un sezeryancı olsa direk derdi 4 ü geçince sezeryan yaparım diye
Evet canm ozele gittik hep ustelik en iyi hastaneleri secip goturduk digerlerine guvenmeyipAy bu doktorlar cok fena ozelemi goturdun bn artik kesinlikle guvenmiorum ozellere sariligindada arastirma hastanesine goturdum hemen ve cok ilgilendiler yeni dogan oldugu icin hic bekletmediler ve gun asiri kontrole gittim dusup dusmedigine hep bakildi topuktan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?