2015 Ekim Anneleri

Zaten psikolojik olarak çökmüş durumdayım bebek kanala girmemiş 1 santim acilma bile yok. Ama yinede hastane prosedurleri geregi 41 hafta bitimine kadar beklemek zorundayız dediler. Bende ankara bilgi hastanesinden randevu aldım yarın için. 1300 tl sezeryan fiyatiymis. Doğumu başlatabilirsiniz derse hemen yarın sezeryani kabul edicem. Bu hastane ile ilgili bilgisi olan varmı arkadaşlar.

Teyzeleri benim miniğimde kasık fıtığı varmış çok üzgünüm 5 kiloyu bulunca ameliyat olucak yavrum
çook geçmiş olsun canım kardeşimin bebeğindede kasık fıtığı wardı 40 çıkınca ameliyet oldu çünkü 5 çivarı doğdu üzülme çok çabuk atlatıyorlar ameliyat izi fealnda kalmıyor küçük bi kesik atıyorlar inş bi an önce kurtulur

Bizde en son 40+0 da gittik sadece ultrasonda suyuna baktı bir daha da çağırmadı yarın direk hastaneye yatışımız var gelmezse sezeryan demişti ki gelmiyor bebiş:)

Kizlar tek tek alintilayamadim. canim benzer durumlarimiz var evet. Kotulukten yapmiyolar aslinda ama düsüncesizlik yapiyolar ya. Tamam kizimi cok seviyolar o yuzden surekli kucaklayip sevmek istiyolar ama biraz dusunmeleri lazim ya yazik valla yavruma. Uyandiginda bi emzik vereyim uyusun yok. Hooop kucak hemen kacnkisinin elinde valla... Bana k.v hic iş yaptirmaz o bakimdan cok rahatim ama azicik düsünseler iyi olacak ya bu cocuk daha cok kucuk kucaklanip durmaz diye dusunmeleri lazim azicik buyusun sevsinler kucaklasinlar ama heryeri aciyacak kuzumun. Insan biseyde diyemiyo yazik esimde gece bi seveyim bana sira gelmiyo ozledim diyo:)

İnan öyle düşünse direk söylerdi ben kaç dr a sordum 4 ü geçince tabiki sezeryan diyorlar hiç ihtimal vermiyorlar benim dr um lafını bile etmedi sadece daha fazla beklemiyor artık 41. Haftam bitiyor benim yarın ve hiç belirti yok o yüzden sezeryan geçen cuma bebeğim 4350 gr dı ona rağmen 1 hafta daha bekledi yani

Evet canm ozele gittik hep ustelik en iyi hastaneleri secip goturduk digerlerine guvenmeyip
cnm paranla rezil olmak bole bisey malesef bizde dogumu ozelde yaptik ama sutum gelio dediler meger sutum yokmus az bisey memeden sivi geldi die bebek hemsiresi sik sik emzir dedi eve geldik icim gidio cocuk cekio ama bisey geldigi yok bi gece onlar yuzunden bebegim ac kaldi ve sarilik oldu bukadar bilgisiz insanlari calistiriolar o gunden sonrada gtmedim neyse cnm bu benm tecrubem oldu artik umarim sende bende bole bisey yasamayiz...

Ay kiyamam ya bizimkiler kucaga alsada sarsmio hatta korkuolar temizligede dikkat ediolar sukur ama bende tedirginim elden ele gezmesini hiccc istemiorum ama iste esimin ailesi malesef bi laf etsem alinirlar gucenirler dahada gelip gtmezler bize katkilarida oluo saolsunlar cekicez mecbur cnm boyle bi sure daha

Evet malesef ben de etkileniyorum. Okumayayım diyorum zaten yarısını okumuş bulunuyorum. İlk sezeryanımda rahat toparlanmama rağmen şu an çok endişeliyim.
Canim her dogum farklı sonucta hem sen ikinci kez anne oluyorsun hic okuma okusan da bil ki senim dogumun sana ozel senin yapin agri esigi farkli dilerim Rabbim kolay bir dogum nasip etsin yardimcin olsun guzel haberlerini alalim buradan insallah

Canim cok gecmis olsun tez vakitte duser insallah..Allahin izniyle hemen geccer annesi

Canım ilk doğumdan sonra bende vajinama baktığmda şok olmuştum genişliğinden dolayı hep öyle kalacak zannetmiştim ama zamanla toparladı normale döndü

Dışarıdan bakılınca gayet eski hal dikiş vs estetik ama içerisi boşluk gibi duruyo peki ilk ilişki ne zaman olmuştu canın yandı mi ya da ne hissettin

Bizimki de uyuyan yavrumu uyandiriyo çocuk ağlıyo sonra bu acikmis hadi emzir diyo her fırsatta altını açıp gevşek şekilde bağlıyor bide

Canım aventin göğüs ucu var bende. Dediğin gibi yanlara gelecek şekilde taktım. Biraz emdi. Dudağının kenarında da sütü gördüm. Ama 5 dakikadan sonra midesi bulanıyormuş gibi yapmaya başladı. Zamanla alışacaktır heralde. Bir de alttan ve yandan sızma yaptı, belki de küçük geldi bana bu kelebek. Devam ettikçe iyice öğreneceğiz inşallah.

Bir de dediğin gibi deneyim bakalım.
Canım ilk günler benim de öyleydi. Tek göğsümden 1-2 damla gelirken diğerinden fışkırıyordu. Her ikisine de masaj yaptım, gelmeyeni pompa ile sağdım ya da bebeğe uyku emmesi için onu vermeye çalıştım. Çok şükür açıldı galiba. Pompa ile sağarken 4 delikten falan fışkırıyor maşallah.

Canım belki kayma yapmıştır ondan sızmıştır bende de oluyor ama bakıyorum küçük boyu tam geliyor göğüs ucum çekince içini tam dolduruyor.

Canim doktoruna tam manada güveniyorsan normal dogumu dene ama sezaryen olcagi son ana kadar belli olmaz ki benim de cati muayenem hic yapilmadi dogum icin gttigm gun bakildi zaten uygun degilse soylenir sana tatlim kiloya da cok takma benimde 3850 idi normal oldu epidural de yapilmadi talep ettim ama cerrahpasa da oldu dogum ozel degil ya kabul ettremedim sen icini ferah tut hayirlisiyla olur hem bebise kavusta farketmez digum seklin

Canim maasallah cok guzel bir dofum hikayesi Allah dogumu bekleyen arkadaslarimiza da kolay dogumlar nasip etsin insallah☺

Kızlar biz elaya takviye amaçlı günde 3 kere mama veriyoruz karnı iyice doysun rahat uyusun diye. Mamayı içerken uykuya dalıyor. İki kutu hipp kullandık. Dün annem aptamil almış. Mama kullanan anneler siz ne kullanıyorsunuz? Hipp'in koyu bir kıvamı vardı ama aptamil çok sulu geldi bize. Keşke diyorum hippin tadına baksaydım hangisi daha tatlıysa onu bir daha almazdım.

Canim her dogum farklı sonucta hem sen ikinci kez anne oluyorsun hic okuma okusan da bil ki senim dogumun sana ozel senin yapin agri esigi farkli dilerim Rabbim kolay bir dogum nasip etsin yardimcin olsun guzel haberlerini alalim buradan insallah
Güzel dileklerin için sağol Tuğbacım. Ben de biliyorum ama son günlerin psikolojisi midir nedir yine de insan acaba demekten kendini alamıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…