- 4 Şubat 2013
- 591
- 523
- 333
Ben kalabilirim hiç şikayet etmemAssolistler haftası başladı. Hadi bakalım sona kim kalacak?
Aptamile iyi degil diyolar içindeki bir madde zararliymis ama tam olarak arastirmadim birde kabız yapıyormuş golden goat alsan daha iyi olur canımKızlar biz elaya takviye amaçlı günde 3 kere mama veriyoruz karnı iyice doysun rahat uyusun diye. Mamayı içerken uykuya dalıyor. İki kutu hipp kullandık. Dün annem aptamil almış. Mama kullanan anneler siz ne kullanıyorsunuz? Hipp'in koyu bir kıvamı vardı ama aptamil çok sulu geldi bize. Keşke diyorum hippin tadına baksaydım hangisi daha tatlıysa onu bir daha almazdım.
Benim ailem ağlayınca alıyor kucağa susturmak için onun haricinde yattığı yerden seviyorlar birşey olmasın diye. Kayınvalidemle de nane limonuz annemler ya ımda kalıyor diye. bu akşam geldiler kızım uyanıktı sevsinler diye ben verdim kucaklarına. kayınvalidem hırpaladı bşr güzel birşey desem kavha çıkacak eşimşe aramda. Birde bebek yatıyordu yastıkta kafası yukarda kaldı tek bacağından tuttu aşağıya çekti aklım gitti bişey diyemedim ama bş gitsinler eşime kıyameti kopartıcam. Bir daha yaparsa uyarıcam dicem. Şimdi annemler bende diye zorla çağırıyoruz eve diye bişey demedim.!Ay kiyamam ya bizimkiler kucaga alsada sarsmio hatta korkuolar temizligede dikkat ediolar sukur ama bende tedirginim elden ele gezmesini hiccc istemiorum ama iste esimin ailesi malesef bi laf etsem alinirlar gucenirler dahada gelip gtmezler bize katkilarida oluo saolsunlar cekicez mecbur cnm boyle bi sure daha
Hayırlısı olsun canım sağlıkla kucağına al da gerisi önemli değil.Hamilelik macerasının sonuna geldim artık yarın 8 de hastaneye gidiyoruz bizim oğlan kendi isteğiyle gelmedi artık sezeryanla dünyaya gelecek
Ayy iste eslerle kotu olmayalim die hep sineye cekioruz ya cnm ben bebisin bi an once 3.4 aylik olmasini istiorum korkuorum cok ufaklar biri bisey yapicak die aklim cikio Rabbim saglikla sihatle buyutmek nasib etsin hepimizeBenim ailem ağlayınca alıyor kucağa susturmak için onun haricinde yattığı yerden seviyorlar birşey olmasın diye. Kayınvalidemle de nane limonuz annemler ya ımda kalıyor diye. bu akşam geldiler kızım uyanıktı sevsinler diye ben verdim kucaklarına. kayınvalidem hırpaladı bşr güzel birşey desem kavha çıkacak eşimşe aramda. Birde bebek yatıyordu yastıkta kafası yukarda kaldı tek bacağından tuttu aşağıya çekti aklım gitti bişey diyemedim ama bş gitsinler eşime kıyameti kopartıcam. Bir daha yaparsa uyarıcam dicem. Şimdi annemler bende diye zorla çağırıyoruz eve diye bişey demedim.!
Canm biz de hipp kullanioruz keske degistirmeseydiniz bebis ona alismistr baska mamayi kendi anlamasada vucudu belki alisamaz kolay kaka kivami degisebilir, bizde sma nin cok ii oldugunu duyduk ama hipp kullandik die degistirmedik aptamil icin ii degil diyorlar eczaci tanidiklarimiz onermedi bizde hipp le devam edioruz hipp in tadi cok hafif tatli anne sutune yakinKızlar biz elaya takviye amaçlı günde 3 kere mama veriyoruz karnı iyice doysun rahat uyusun diye. Mamayı içerken uykuya dalıyor. İki kutu hipp kullandık. Dün annem aptamil almış. Mama kullanan anneler siz ne kullanıyorsunuz? Hipp'in koyu bir kıvamı vardı ama aptamil çok sulu geldi bize. Keşke diyorum hippin tadına baksaydım hangisi daha tatlıysa onu bir daha almazdım.
Tülü eltim verdi bana, kaç metre bilmiyorum o yüzden ama süsüm keçeden olduğu için çengelli iğne ile tutturmayı düşünüyorum canım.Kızlar kapı süsünü asmak için kaç mt tül gerekiyor ve tüle süsü nasıl tutturdunuz?
Hikayen çok güzel moral oldu canım. Sağlıkla büyüt meleğini. Darısı bizlerin başınaMerhaba arkadaşlar:) en son 11 ekimde hastaneye yatışım yapıldı diye yazmıştım...doğum hilayemi paylaşmk istedim sizinle sona yaklaşan arkadaşlar için özellikle :) 12 ekimde epidural normal doğum ile aldım bebeğimi kucagıma :) oğlum 2670 kilo ve 49 cm olarak doğdu...çok gzl bi doğum oldu cok sükür:) geve hastaneye yattığımda sancım yoktu ama sonradan kendi sancım geldi ve sbh doktorum geldiğinde acıklığı kontrol etti 4 cm olmuştu. ve sonrasında hızlandırmak için suni sancı verildi tabiki sancı cekmk cok kolay değil her nimetin bi külfeti olur misali...neyse bn epidural istedim ve bundan sonrası çok kolaydı elhamdülillah sancısız doğum yaptım hiç bise hissetmedim dikişleri de hissetmedim:) ve sonrasında da sıkıntı yaşamdm bas agrısı vs. İkinci gün oturabildim...yani bnm için kolay bir doüum hikayesi oldu :) en gzl anı oğlum doğduğunda bnm göbeğimin üzerine koydular orda buluştuk yavrumla sarıldı bna :) kordon kanının tamamen bebeğime geçmesini sağladılar ve göbek bağı kesildi :) sonrasında da yürüyecek durumdaydım ama bni sandalye ile odama götürdüler tüm bunları epidural etkisine bağlıyorum ve tavsiye ediyorum düşünenler için
Güzel haberlerle ve fotolarla dönmeni bekliyoruz canım. Sağlıkla kucağına al miniğini. Bir moral de sen ver biz assolist annelerineHamilelik macerasının sonuna geldim artık yarın 8 de hastaneye gidiyoruz bizim oğlan kendi isteğiyle gelmedi artık sezeryanla dünyaya gelecek
Canım çok geçmiş olsun, doğru müdahaledir canını sıkma, ilk kez karşılaşıyor olsa da sonuçta doktor ne yaptığını biliyordur.Kizlar yazmıştım ameliyat yerim şişti ve kızardı diye. Doktoruma gittik ve ne olmuş ya böyle ilk defa karşılaşıyrm bu durumla dedi. Balon gibi olduneyse doğumhaneye alalim seni dedi ve ben korktum yandik dedim. Neyse doğumhanede bakti inceledi içini açıp gorcez dedi. Ben de acı hissetmek istemyrm ben uyuşturun dedimm .uyuşturdular lokal olarak. Şişliğn içini boşalttı kesti ve iltihap yok dedi sadece kan akmiş...neyse bandajladi dikişe gerek yok dedi. 2 gun sonra aç krem surmeye devam et dedi.
Umarim iyileşir doktorun ilk defa karşılaştığı bir durum olduğu için aklimda soru işareti kaldı. .doğru müdahale mi acaba diye
İnşallah bu dikisler beni bitirdi dikisler için kullandığın bişey varmiBenim var canim 15 ekimde dogum yaptim dikisler biraz derin insallah gecer tez vakit
Merhaba benimde henüz girmedi en son 8 kasım dedi yoksa sezeryan 41 çok olmazmıZaten psikolojik olarak çökmüş durumdayım bebek kanala girmemiş 1 santim acilma bile yok. Ama yinede hastane prosedurleri geregi 41 hafta bitimine kadar beklemek zorundayız dediler. Bende ankara bilgi hastanesinden randevu aldım yarın için. 1300 tl sezeryan fiyatiymis. Doğumu başlatabilirsiniz derse hemen yarın sezeryani kabul edicem. Bu hastane ile ilgili bilgisi olan varmı arkadaşlar.
Sanada hyrlı doğumlar inş sağ salim bebeklerimizi kucaklarımıza alırızzBen de yrn normal yada sezeryan bi şekilde alıcam kucağıma inşş
Bn birazdan hastaneye gidicem yatışım yapılacak normal yada sezeryan yrn kucağıma alıcam inş kızlar hepimizde sağ salim kavuşalım miniklerimizeAynı durumdayım ben de. Sonlara yaklaştıkça bir endişe, bir korku aldı beni. Sanırım çoğunluğun doğurmuş olmasının ve olayın negatif yönlerinin daha fazla paylaşılmasının da bir katkısı var bunda.İnşallah bizim doğum hikayelerimiz de mutlu ve olumlu olur. Assolistler haftasına kalmak çok zormuş.
Tşk ediyorum cnm birazdan hastaneye yatıcam. İyi haberlerle dönerim inş kucağımda Asya Nil'imleTatlim inan gecip gdyor kizina kavustgunda unutucan her seyi..Allah bi avazda kurtarsin kolay bir dogum.olsun insallah guzel haberlerini bekliyoruz
Teşekkür ederim canim. İnşallah dediğin gibidirCanım çok geçmiş olsun, doğru müdahaledir canını sıkma, ilk kez karşılaşıyor olsa da sonuçta doktor ne yaptığını biliyordur.
Can'ım bildiğim kadarıyla çatı sadece elle anlaşılıyor ultrasonda anlaşılmazCanım sanırım çatının darlığını az çok anlıyorlar ultrasondan, öyle bir şey okumuştum sanki. Çok tedirginsen başka bir doktora muayene ol canım, en azından için rahat eder
Can'ım ben hep normal istemiştim ama diretmedim hep duam Allah ım benim ve oğlum için hangisi daha iyi olacaksa o olsun dedim ben Dr uma güvendim ve iyi kide güvenmişim benim Dr umda sezaryen yanlısıydı çok şüphede kaldım ama Allah tan Dr uma güvenmişim oğlum 4100 oldu ve kakasını yapmış iyi ki sezaryen olmuşum diyorum ikinci gün ayaktaydım sadece hafif dikişlerimde ağrı vardı bir haftalık olunca çok şükür normal insan gibiydim dediğin gibi sezaryen var normal doğum var ve her bünye farklı benim ablam benden 3 gün sonra normal doğum yaptı hala dikişleri ağrıyo hoş bunun en önemli nedeni benim yanımda annem onun yanında kv şi var annem bana eve oğluma hizmet ediyo ablam doğumunun ertesi günü kv hizmet etmeye başladı güya kadın yardıma gitti oturduğu yerden kalkmıyormuş suyunu bile ablam getiriyo demek istediğim doğumdan sonraki süreç kendine ne kadar dikkat ettiğin de çok önemliNormal olup ta çok dikiş olursa herkes o kiloya zorlanirsin yada sezeryan a alır direk diyolar zaten çatı muayenesi 38 de yapılması lazım di kaç kere sordum yapmıyorum dedi başka doktor da ne kadar doğru olur aylardır bu doktorda takipteyim tek teselli m normal doğum yapıp memnun kalmayanlar da var sezeryan olup çok memnun olanlar da var sancısı gelip sezeryan a dönen de var. Hayırlısı olsun diyelim artık sağlıklı gelsinler de
Can'ım başka Bi Dr a git çatı muayene mi yaptır ama yine kendi Dr una devam et eğer gittiğin Dr çatın iyi derse normal doğumu beklersin eğer dar derse direk Dr a ben beklemek istemiyorum dersin eğer İstanbul'daysan Haseki ye gidebilirsen ben arkadaşıma söylerim Bi bakar çatınaSezeryan için bahane yapmıyo ama böyle giderse mecbur olcak çünkü hem çatı muayenesi yapmıyo hemde bebis kilolu hem ben çok minyon um ama son dk mecburi sezeryan a alcak mis gibi hissediyorum bu saatten sonra başka Dr beni anlamaz yani bi ısınma süreci oluyo zaten ilk zamanlar kaç tane değiştirdim bu dr çok seviyorum ama bilemedim ya ben çok karşı değilim sezeryan a en azından açık açık konussun okadar sanci çekip bebis kilolu çatı dar diyip o an çevirmesin şimdi den gün belirlesin çünkü ben inanmıyorum 4 kilo üstü bebişi normal dogurtcana çatı kontrolü yapmıyo çünkü yapıp çok uygun çatın dese rahatli cam. Off valla bide korkuyorum doğum anında sıkıntı olcak diye cok zorlancam böyle giderse
Haklisin canim insan ister istemez acaba dyor dusunuyor..ama her sey cok guzel olacak melegine kavusmana az kaldi annesiGüzel dileklerin için sağol Tuğbacım. Ben de biliyorum ama son günlerin psikolojisi midir nedir yine de insan acaba demekten kendini alamıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?