2015 Ekim Anneleri

Canım bizimki çok kakalı Her emzirmede yapıyor. İlk memeyi emiyor arada zart zurt gidiyor Baya da sesli yapıyor kakasını Ama dolu dolu değil.
Sizinki toptan bizimki perakende

Ya aslında kasık fıtığı nda hiç beklenmez diye biliyorum.başka bir dr a daha danışsan belki hemen ameliyata alırlar rahatlar sin.

Aynen cisini cok yapiyo bizim ki de kaka cok yapmiyo ikin ikin bi hal oluyo normal mi acaba
Aynı cnm ıkiniyor bızımki de bugun kakasıni 2 kez yaptı çişini 6 kez doldurdu.o ıkınması gaz sancısı bence.onceden 6 7 kez kaka yapardı cis çok olmazdı

Takma canım kimseyi kendini üzersen kesilir sütün inatla sağmaya ve her mama öncesi bebeğine memeyi vermekte inat et ve devam et hemen olmuyor
elimden geleni yapacam inş biran once gelir sütüm[/QUOTE]
Canim şu süt gelmesi kesinlikle moral benim 5.gun geldi Dr a ağladım artık o da Allah dilediğine verir sıkma canini dedi.emzirme odasına gittim hastanede herkes emziriyor çok kötü oldum.orda bir kadın teselli etti gelir üzülme dedi.kv de ise gögüs gögüs değil ki ucu yok sutu yok diyip Çıldırtmışti beni her denememde (zaten acmayacaksin onların yanında gogsunu).hastaneden medale marka kiraladim dene dene geldi.evdeki makinam milkway di o bu kadar güçlü değildi. Şimdi gayet iyi.sadece moralini yüksek tut ve sabret.

Bizde dogum oldugu gece cinsel iliski olmustu spermler rahim kaslarini calistiriyormus denemenizi tavsiye ederim.
Hadi ya.birsey soracam ayip olacak ama iliski sonrasi ben hemen wcye gidiyom temizleniyom biraz yatsamda icerdemi kalsa sen oylemi yaptin

Saol canim gittigimde 3-4 cm aciklik vardi sonra0 birden 8 cm cikti sancilarim cok siddetliydi o an ikinma hissi geldi cok sukur g salim dogurdum.
Super ya suni sanci verdilermi.birde onerecegin baska birsey varmi.

Gozunaydin canim bebegini saglikla buyut insallah.ciddi anlamda kac saat sanci cektin acilma olmadi.

Aynı cnm ıkiniyor bızımki de bugun kakasıni 2 kez yaptı çişini 6 kez doldurdu.o ıkınması gaz sancısı bence.onceden 6 7 kez kaka yapardı cis çok olmazdı
Kaka zamanla azalıyor. Bizde hala her bezde var ama minicik. Eski yaptığının çeyreği bile değil. Çiş fazla.

Ayy hayırlı olsun canimmmm:)))

Yeşil paket premium care e göre daha uygun ama pişik yaptı kızıma 2 numara premium care devam.1 haftada 54 lü bitiyor.

Bizde olmadı şimdilik canım belki ben kakayı hemen aldığım için çünkü yaparken duyuyorum sesini hemen açıyorum. Bizde 1 haftadan fazla gidiyor 1 paket.

Canim.gobek var benim 15 inde dogumdu biraz indi ama yaglandim canim onlar tabii ki duruyor..ama senin daha yeni iner daha tatlim
inşallah canım ya iner umarım doğal olmayan bir göbek yani bariz.
Kızlar bebeğim 2900 doğmuştu 2680 şuan 6 günlük dr biraz canımı sıktı sütün olduğu halde mama vermemi söyledi. sarılık 9.4 seviyesinde çıktı. yarın asıl her zaman gideceğimiz çocuk doktoruyla görüşeceğim. inşallah bir an önce kilo almaya başlar kuzum ya çok üzülürüm

Canım benim doktorum aynı gün 3.500 dedi gece sancılandım sabaha doğum yaptım kızım 2.950 doğdu.
Canım doğumdan sonra Ela nın kilosunda düşme oldu mu? Biz de 2900 doğduk ama 2680 iz şuan üzülüyorum mama vermek istemiyorum emiyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…