- 9 Aralık 2013
- 2.187
- 2.606
- 158
Canım bizimki çok kakalıBebislerin tatli anneleri kaka periotlariniz nasi duzenli yapiolarmi acaba bizim firlama biriktirip toptan 2 bez dolu dolu yapio doktor normal dio 3,4 gun yapmasada olur dedi ama ben panikliorum bugn 2.gun hala beklioruz kakamiz gelsin die ztn gazlida bi bebis ikinip duruo bos bos arada pirt yapioda rahatlio bu kaka isi mama verdigimiz icinmi boyle acaba ya ne kadar zormussss bu islerrrrr..
Ya aslında kasık fıtığı nda hiç beklenmez diye biliyorum.başka bir dr a daha danışsan belki hemen ameliyata alırlar rahatlar sin.Canım bizde kasık fıtıgi var altini degistirirken farketmistim 5 kiloyu bulunca ameliyat olacak miniğim cok stresteyim biranönce 5kilo olsada kurtulsak hic huzurumuz yok sizede gecmis olsun göbek fıtığı kendiliginden gecebiliyormus kasık fıtiginin baska tedavisi yok ameliyattan baska
Aynı cnm ıkiniyor bızımki de bugun kakasıni 2 kez yaptı çişini 6 kez doldurdu.o ıkınması gaz sancısı bence.onceden 6 7 kez kaka yapardı cis çok olmazdıAynen cisini cok yapiyo bizim ki de kaka cok yapmiyo ikin ikin bi hal oluyo normal mi acaba
Dogru ya sen varsin bir iki kisi daha var iste toplasan 10 kisi yokuzAaaa beni unuttunuz muuuuu
elimden geleni yapacam inş biran once gelir sütüm[/QUOTE]Takma canım kimseyi kendini üzersen kesilir sütün inatla sağmaya ve her mama öncesi bebeğine memeyi vermekte inat et ve devam et hemen olmuyor
Hadi ya.birsey soracam ayip olacak ama iliski sonrasi ben hemen wcye gidiyom temizleniyom biraz yatsamda icerdemi kalsa sen oylemi yaptinBizde dogum oldugu gece cinsel iliski olmustu spermler rahim kaslarini calistiriyormus denemenizi tavsiye ederim.
Super ya suni sanci verdilermi.birde onerecegin baska birsey varmi.Saol canim gittigimde 3-4 cm aciklik vardi sonra0 birden 8 cm cikti sancilarim cok siddetliydi o an ikinma hissi geldi cok sukur g salim dogurdum.
Gozunaydin canim bebegini saglikla buyut insallah.ciddi anlamda kac saat sanci cektin acilma olmadi.Kızlar biz dogduk allaha Şükür. Gece sancılandim sabah daha da arttı. Pazartesi sezeryan günü almıştık. Ama benim kızım dayanamadı sancı yaptı. Sanciya rağmen 0 açılma 0 yumuşama olunca acil sezeryan oldum. Çok şükür bebeğim de ben de iyiyiz.
Çınarlıda doğum yapanlar benimle paylaşırlarsa tecrübelerini sevinirim
Kaka zamanla azalıyor. Bizde hala her bezde var ama minicik. Eski yaptığının çeyreği bile değil. Çiş fazla.Aynı cnm ıkiniyor bızımki de bugun kakasıni 2 kez yaptı çişini 6 kez doldurdu.o ıkınması gaz sancısı bence.onceden 6 7 kez kaka yapardı cis çok olmazdı
Şuan galiba 3 kişiyiz dogurmayan :))Dogru ya sen varsin bir iki kisi daha var iste toplasan 10 kisi yokuz
Yok 3 ten fazlayiz.ne zaman gelecek bizim sancilarŞuan galiba 3 kişiyiz dogurmayan :))
Ayy hayırlı olsun canimmmm:)))Kızlar biz dogduk allaha Şükür. Gece sancılandim sabah daha da arttı. Pazartesi sezeryan günü almıştık. Ama benim kızım dayanamadı sancı yaptı. Sanciya rağmen 0 açılma 0 yumuşama olunca acil sezeryan oldum. Çok şükür bebeğim de ben de iyiyiz.
Çınarlıda doğum yapanlar benimle paylaşırlarsa tecrübelerini sevinirim
Kundak gibisi yok geceleri☺Evet canım, sarmayınca çok rahatsız uyuyor. Kendi kendini rahatsız ediyor, sıçrıyor.
Dikişlerin ne durumda dokulmeye basladi mi kaç gün oldu doğum yapalı
Yeşil paket premium care e göre daha uygun ama pişik yaptı kızıma 2 numara premium care devam.1 haftada 54 lü bitiyor.
Emdiriyorum valla.Elaaaa kurtulamazsın annenin elindennn o meme cak cak emileceekkkk
inşallah canım ya iner umarım doğal olmayan bir göbek yani bariz.Canim.gobek var benim 15 inde dogumdu biraz indi ama yaglandim canim onlar tabii ki duruyor..ama senin daha yeni iner daha tatlim
Canım doğumdan sonra Ela nın kilosunda düşme oldu mu? Biz de 2900 doğduk ama 2680 iz şuan üzülüyorum mama vermek istemiyorum emiyor çünküCanım benim doktorum aynı gün 3.500 dedi gece sancılandım sabaha doğum yaptım kızım 2.950 doğdu.
Peki bir fark varmi cnm beyaz olanla arasindahazal1595 bizde 2 numara bez kullanıyoruz canım 3-5 gündür 1 numara küçük geliyor poposuna. Primanın yeşil paketine geçtik 2 numarada.
O bnde gecim o zmn bnm kiz 1 ay once 3200 du simdi bilmiyorum yarin ogrenecegimCnm göbek kısmını katlıyoruz biraz. Abartı durmuyor ve tasmadı sızmadı hiç. 3290 gram.
Kundağın gözünü seveyim biraz öncede cebelleştik sen misin uyumayan dedim hop bir kundak iş bitti.Kundak gibisi yok geceleri☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?