2015 Ekim Anneleri

Bugun bi yuruyus yapmisim aklin hayalin durur.senin dun kontrol vardi ne dedi dr
Senin kızın keyfi kebap diyor doktor 30 31 ekim de gelir dedi 30 nda tekrar gidicez normal için beklicez aksi bi durum olmadıkça diyor ama vajinada ki kemikler çok agriyor iyice zorlaştı yürümek bir işkence

@hazal1595 bizde 2 numara bez kullanıyoruz canım 3-5 gündür 1 numara küçük geliyor poposuna. Primanın yeşil paketine geçtik 2 numarada.
Yeşil paket premium care e göre daha uygun ama pişik yaptı kızıma 2 numara premium care devam.1 haftada 54 lü bitiyor.

Penye battaniyeye kundak yapıyorum üzerine de kalın peluş battaye örtüyorum ben.

Rabbim acil şifalar versin canım tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah bebeğin.

Geçmiş olsun canım. Emiyorda nibebiş emzir maske alana kadar bir tülbent bağla ağzına emzirirken.

Kizlar dogumdan sonra gobeginizi sardiniz mi. Ben 14 kilo almistim 11 i gtti hemen 20 gunde ama gobegim var biraz .cok yumusak sarkiyor o yuzden
Ben doğumun ertesi günü korseyle sarmaya başladım beniö dr önerdi hem böyle oturup kalkarken daha rahat ediyorum dikişlerden tek sorun inanılmaz terletiyor korsenin altı sırılsıklam oluyor

Aile ile ilgili hiç sorunumuz yok canım 12 yıl önce oğlumu büyütürken o tür bütün sıkıntıları yaşamıştım şimdi istemezsem kabul etmiyorum. Fazla sosyal yaşantım vardı oğlum büyüdüğü için giyin süslen çık modundaydım havalar soğudu çok küçük olunca kaldım evde monotonluk sıktı sanki eşimd üstüne arkadaşları ile çıkmak istedi hayal kırıklığı yaşadım resmen göZü bizden başkasını görmez işten eve zor yetişir diye düşünüyordum ama ben

Kızlar biz dogduk allaha Şükür. Gece sancılandim sabah daha da arttı. Pazartesi sezeryan günü almıştık. Ama benim kızım dayanamadı sancı yaptı. Sanciya rağmen 0 açılma 0 yumuşama olunca acil sezeryan oldum. Çok şükür bebeğim de ben de iyiyiz.

Çınarlıda doğum yapanlar benimle paylaşırlarsa tecrübelerini sevinirim

Bizimde öyle o gaz gelince ağladığı için bırakıyor geçince hemen alıyor gene tabi bugün durumu biraz daha farklı. Memeyi reddediyor bugün ilk defa ama ben daha inatçıyım emziriyorum şuan.
Elaaaa kurtulamazsın annenin elindennn o meme cak cak emileceekkkk

Canım çok şükür sağ salim kucağına almana çok sevindim allah analı babalı mutlu mesut büyütsün inşallah

Saol cnm valla bnde anlamadm yok sıkı corapta giydirmiyrm ilaç verdi acikdeki doktr iltihabı akıttı yarın genelcerraha gidicez bakalım ne yapıcak şnşlh tekrarlamaz
Ins tekrar etmez cnm bizimde yuzumuz gozumuz kocaman ici iltihapli sivilcelerle doldu biri gidio dieri cikio olabiliomus bebislerde bole seyler...

Canım çok geçmiş olsun. Bizim bebişin de ayak baş parmağında kızarıklık var Yarın sağlık ocağına gittiğimizde göstereceğim. Annem her altını açtığımızda çoraplarını çıkarıp bakıyordu, bende üşüteceksin bebeği diyordum ki gördük bugün Hafif dokundum ve hemen çekti ayağını. İnşallah sabaha çok ilerlemez. Doktora gidince ne dedi bana da yazar mısın canım. İnşallah hemen kurtulurlar.

Eşinle bu konuyu paylaştin mi hani ben çıkamıyorm ve 2 çocukla evde tek başıma kalmak istemiyorum destegine ihtiyacim var desen??? Çok iyi anlıyorum seni. Ben de evden bir başkası olmadan çıkamıyorm. Ve bu durum bazen sıkıyor beni. Normal doğumu başkasına ihtiyacım olmasin diye istiyrdm. Şimdi hep başkasına ihtiyacim var. Düşünüyorum bu sene çalışmayı düşünmüyorum ve evde zaman nasil geçer ki diyorum. Gerçi evcimen biriyim ama yine de bu duyguya kapıldım. Neyse bu duruma bir şekilde alişcaz inşallah.. forumda birbirimize destek oluruz artık. .

Pınarr kuzum çok çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin canımm...pozitif düşün bebegine de pozitif enerji ver ..dua edecem kuzun için. .

Senin kızın keyfi kebap diyor doktor 30 31 ekim de gelir dedi 30 nda tekrar gidicez normal için beklicez aksi bi durum olmadıkça diyor ama vajinada ki kemikler çok agriyor iyice zorlaştı yürümek bir işkence
Cok iyi aman agrisin agrisin.agrisinki iyice yerlessin

Bizde dogum oldugu gece cinsel iliski olmustu spermler rahim kaslarini calistiriyormus denemenizi tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…