2015 Ekim Anneleri

Sürekli benim güler yüzlü kıpır kıpır olmama alışkın eşim tabii ki yorgun oluyorum ve önceki gibi olmuyor hiç birşey moralimi bozan benim bütün sosyal etkinliklerimi bebek nedeni ile sıfırlamış olmam hiç zoruma gitmiyordu ama eşim sürekli dışarı çıkmaktan bahseder oldu evde eski ilgiyi bulamayınca hemen sosyalleşme modundalar .. En nefret ettiğim erkek modeli eşi evde gelen giden çoluk çocukla ilgilenirken kendi dışarda olan erkek..

Canım çok geçmiş olsun inşallah bir sorun olmaz evinize donersiniz kısa zamanda

Siz bir günlük ablamizsiniz bizim evet canım ameliyat gerekiyor allahin izniyle atlaticaz insallah kocalardan aynı özveriyi beklememek lazim onlar sosyal yasantilarina devam ediyorlar benimki bu aksam maç izlemeye gitti arkadaşlarınla mesela bizim şuanki sosyal yaşantımız bebişlerimiz :) benimde 11 sene oldu bunda daha rahatım daha tecrubeli annem gidince napicam bilmem düşündükçe sıkıntı basıyor k.validemin bana hicbir faydasi olmaz cocugu sever kucaginda sallar gider lohusaliktaki en büyük kabusum kvalidem hic perilerim almiyor onu

Bencede ultrason cihazlari yanıltıcı olabilir.benim bebegim ultrason cihazınin verdigi olcuden hem uzun hem kilolu doğdu. 3400 50 cm görünüyor du.3780 gr 53 cm dogdu.

P pinartn canim okuyunca cok üzüldüm rabbim sifasini versin tez zamanda yavrunun sanada dayanma gücü versin dogar dogmazmı anlasildi rahatsizligi acil sifalar

Can'ım ne yazımı buradaki arkadaşların yüzde doksanı ben dahil aynı şeyleri yaşıyoruz çok karışan müdahele eden hep var ne yazıkli giydirme konusu için oda sıcaklığı 22 24 arası olacakmış bu sıcaklıkta atlet Bi üst iki alt üzerinede Bi penye battaniye. Dedi bizim Dr umuz ama ben üşür diye bunlara ek Bi örme yelek bide örme patik giydiriyorum erxurum hem soğuk hemde tam yanmadı petekler UFO'yla idare ediyoruz

Kizlar dogumdan sonra gobeginizi sardiniz mi. Ben 14 kilo almistim 11 i gtti hemen 20 gunde ama gobegim var biraz .cok yumusak sarkiyor o yuzden

Can'ım çok çok geçmiş olsun inş hiç bişi yoktur brbişinle çıkarsın hastaneden dualarımız seninle

Aa ne güzel doğumdaşmışız saat kacta dogum yaptin ben gündüz 11 de

ekingul canim merak etme heekes ayni seyleri yasiyor. İnan varya kimse gelsin istemiyorum artik cunku herkes cocuk yetistrme uzmani. Hee kafadan bir ses cikiyor. Yok soyle yap yok boyle yap. Onu oyle yapma falan filan. Artik he deyip geciyorum doktorumu dinliyorum.kafama takilanlari sordugum bikac kisi var kalanini dinlemiyorum canim. Sen de uzulme bebeginin keyfini cikar.herkes anasinin karninda ogrenmiyr cocuk bakmayi. Gul gec :)

Kızlar benim oğlan öyle bir ıkınıyor ve kaka yapiyorki gökgürültülü kendi bile korkuyor sesten ve pis kokuyor acaba üsütüyormu veya benmi üsütüyorum anlamadim
Ayni durumdayiz canim doktor normal dedi ama bn cok uzuluyorum oyle ikininca. sanki cok aci cekiyor gibi hissediyorum.oysaki kakasinifalan da yapiyirama yine de hep bi ikinma var

Saol cnm valla bnde anlamadm yok sıkı corapta giydirmiyrm ilaç verdi acikdeki doktr iltihabı akıttı yarın genelcerraha gidicez bakalım ne yapıcak şnşlh tekrarlamaz

Güle güle iyi gunlerde kullanın canım :) asel çoook rahat eder içinde umarım :) :* bu arada tipini yerim yaa hızlı mı büyüyorlar bana mı öyle geliyor bin kere maşallah bütün kuzulara :)

Kızlar acil yardım her yerim Ağrıyo dü yorgunluğa bağlıyordum Ateş'im 39,2 her yerim ağrıyo şimdi sormak istediğim bebeğimi emzirmeye devam edeyimmi yoksa sağıp ta mı. Vereyim maskeyi düşündüm eşim nöbetçi yarın akşam gelecek

Rabbim acil sifalar versin biran once bebegini sana kavustursun insallah

Amiinm rabbim dualarinizi kabul eylesin İNŞALLAH tez zamanda şifa versin yavrunuza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…