Oyyy maşallah maşallah prenses yaa:)hayırlı olsun canim Allah kabul etsin ben de ayin 15 inden sonra yapmayi istiyorum Allah nasip ederse.. 40imiz da çıkmış olurKizlar biz mevludumuzu yaptik dun masallah diyin prensesime
Hep aynı versiyon bunlar demekkiOndan bendede var her gece saati 2:30 yapıyoruz. Ben bir de gazlı bebek yapmışım, üstüne bir de cadı ve aç yapmışım.
Ben daha dogurmuyormusum kızlaraçılmam yok ntsde de sanci cikmadi bu kez.. telaslandirdi bizi sipa ama yok daha bi aksiyon.. Allah doguramayanlarimizin yardımcısı olsun, ctesiyr kdr bisey olmazsa tekrar gidicez, dr 41i cok beklemem ptesi salı yatış verip suni sanci deneriz dedi
Bulgur pilavı gaz mı yapıyormuş? Ay ben de yedim dün. Hatta 2.yiyişim emzirirken. Çok şaşırdım. Dün gecede bizimki saat başı ayaktaydı. Kök söktürdü bize.Günaydın anneler,
Tüm gece gaz sancısı çekti yavrucuğum, dün bulgur pilavı yemiştim. Okuduğum bir yazıda annenin yedikleri bebeği etkilemez diyordu ona güvendim, halt etmiş. Çocuğum kıvrandıkça vicdan azabı çekiyorum resmen
Cnm bana rahmin ters demisti hemsire dogumu beklerken,heveslenme normal dogum zor olur dedi. 10 dakikada dogurdum. Bence cok istisna durumlar haric normal dogumu cogu kisi yapabilir ama sezeryan doktorlarin kolayina geliyor. Benim ikinci bebegim simdi,40 haftam doldu,persembe suni sanci denenecek..39 Haftadayım kızlar muayeneden geldim bebîş 3150 gr ve doğuma yaklaşık iki hafta var doktor çatımın dar OLDUĞUNU Bebeğin kilosunun 3500 U geçtiği takrirde normal doğum yapamayacağımı söyledi iki haftada da galiba 3500 U bulur.çatısı dar olup da normal doğum yapan var mı
Sağıncada pek çıkmıyor 3 çay kaşığı anca mamayı 60 cc içiyor memeyi emmek istemiyor hiç mamanın yarısını veriyorum biraz doyunca deniyorum ama yok yani sinirinden çığlığı basıyorCnm bebişi yıka biz hergün yıkadık cocuk terliyor kokuyor yıkanmadan olurmu göbüşünü iyice kurula cok su gelmemesine dikkat et yeter birde eczanede göbek bakım losyonu al oh mis gibi.
Bnm oğluşta memeyi almıyordu sürekli sağıyorm 1 aylık olduk daha anca anca memeyi tutmaya başlıyor acken verme ama ozaman cok sinirleniyorlar :)
Biraz doyur gün içinde ara ara meme ver
Bulgur gaz yaparmış canım, hem sütü artırıcı etkisi var hem gaz yapıyormuşBulgur pilavı gaz mı yapıyormuş? Ay ben de yedim dün. Hatta 2.yiyişim emzirirken. Çok şaşırdım. Dün gecede bizimki saat başı ayaktaydı. Kök söktürdü bize.
Bizde dogmuyoruz teyzesi bekle bekle Kasım geldi kapıya...Ben daha dogurmuyormusum kızlaraçılmam yok ntsde de sanci cikmadi bu kez.. telaslandirdi bizi sipa ama yok daha bi aksiyon.. Allah doguramayanlarimizin yardımcısı olsun, ctesiyr kdr bisey olmazsa tekrar gidicez, dr 41i cok beklemem ptesi salı yatış verip suni sanci deneriz dedi
Cnm sen mama takviye cik streta yapma pompala gogsunu biberonla ver bn gunde 5 kez oy yapiyorun aralsrda mamaÇok tombul bir bebekti kuzum yanakları balon gibiydi şimdi minnacik kaldi yüzü. ilk hafta mama verdik sonra kestik anne sütüne devam ettik emmedi 2 gün, diyorum aç bırakıyorum heralde bebeğimi. Arkadaşımında bebeği 800gram alınca şok oldum
Yaaa yerim senin tutu etegini masallah binlercekez cnm cok tatliKizlar biz mevludumuzu yaptik dun masallah diyin prensesime
Cnm bnm kizdq 4500 kg olnus sanirim yetmiyir artik gectik bn 2 numaraya21 günlük oldu ama minik hala biizmki :) perşembe günü 3400 dü kilosu. daha 1 kullanıyoruz. 2 ye ne zaman geçeriz bilmem.
canım benim de vardı hiç dert etme. sık sık emiyorsa atar. bizim 5. gün 10,6ydı iki gün sonra tekrar baktılar 9,6ya düştü. doktor emzir biter emerse dedi. 1 haftada falan normale döndü. bir de doktorum bana günde 1-2 çay kaşığı su ver bu süreçte dedi. bir de sen maden suyu iç. ben hatta oda sıcaklığında maden suyunun gazını tamamen kaçırıp bir kaşık da bebişe verdim ilk 10 gün.
benim de sol göğüs ucum yoktu manuel pompa aldım onunla sağdım verdim o göğsümü bir süre sağınca yavaş yavaş çıkmaya başladı.ufak ufak tutmaya başladı. büyüdükçe de tutması kolaylaştı. şimdi yine sağ göğsüme göre daha zor tutuyor ama tutuyor. sütün tamamen bitmediyse elektrikli bir pompa temin et. elbette sağlıklı olsun öncelikle ama anne sütünün yerini hiçbir şey tutmuyor malesef. inşallah çözüm bulursun.
biz de yıkadık valla her gün. biraz üşümüştü burnu tıkalıydı o ara yıkamadık sadece 5. gün düştü göbeği. steril mendiller ve alkol set halinde eczanelerde var göbek temizliği için.
bizimlasın
mama vermeye nasıl karar verdin? gece huzursuzluğu var biraz ipekin. sütüm çok fazla ama kalitesini bilemiyorum tabi.
gündüz 3-3,5 saat deliksiz uyuyor emdikten sonra ama iki gecedir huzursuzluk oluyor. 3 te uyandıktan sonra 6 7 ye kadar yarı uyur yarı uyanık geçiriyoruz memede uyuyor yerine koyunca 10 15 dk sonra tekrar mızırdanmaya başlıyor memeye gelip 5 dk çekiştirip tekrar uykuya dalıyor. sabah uyuyunca 10 11e kadar yine deliksiz uyuyor. kararsız kaldım ben de başka bir sıkıntısı mı var aca diye
allahım çirkine hele allah nazarlardan saklasın
Benim kızda gelmiyor ne kadar keyiflerine duskun çıktılar yaaBen daha dogurmuyormusum kızlaraçılmam yok ntsde de sanci cikmadi bu kez.. telaslandirdi bizi sipa ama yok daha bi aksiyon.. Allah doguramayanlarimizin yardımcısı olsun, ctesiyr kdr bisey olmazsa tekrar gidicez, dr 41i cok beklemem ptesi salı yatış verip suni sanci deneriz dedi
Canım ne kadar doğru yaptım bilmiyorum ama benim bebeğimde tutamıyordu memeyi. (ki hala biraz uğraşıyoruz). Ben her 2 saatte 1 baya deneyip uğraşıp sonra pompa ile sağıyordum göğüsümü ve biberonla veriyordum. Bu sayede ilk sağdığımda 10 cc çıkan sütüm baya bir arttı. Doktora göre rahmimde daha çabuk toparlanmaya başladı. Sütümü sağıp verdiğim için hastaneden çıktıktan sonra evde sadece 2 defa mama verdim. Sonra tutarsa meme emdi tutmazsa biberonla sütümden verdim. Sağmayı denesen canım? Ben ilk günlerimi hatırlıyorum da, yatakta 2 büklüm olurdum, anneme bu 10 cc için mi kan ter içinde kalıyorum der, üzülürdüm. Annemde pes etme sağ derdi. 3.gün baya farketmeye başladı.Bu memeyi bir tutturamayan ben miyim hiç almıyorr bugün 5. Günümüz ve emmediği için öyle akcak kadar sütüm yoksağlık ocağındaki hemşirede sinir etti beni bi sütün var diyor bi gögüslerin boş boş olmuş bile diyip moralimi bozdu niye mama verdin diyor napalım çocuğu sarılık mı yapsaydık vermeyip
Ben çok severim ve hamileliğimde heep yedim. Annemde süt yapar diye yapıyor. Napcaz ki... Daha kısır yiyecektim, bol dereotlu o da çok süt yapıyormuş.Bulgur gaz yaparmış canım, hem sütü artırıcı etkisi var hem gaz yapıyormuş
Bnde aynı durumdaydım cnm 40+ 2 de 4-5 saat suni sancı çektim ama kendi sancın olmayınca çok zormuş suni sancı inş o zmna kdr sancın gelir. Sonum yine sezeryan oldu hiç açılma olmayınca. Şimdi keşke baştan sezeryan olsaydım diyorum 2. Gün ayaklanan biri olarak
Cnm ya
İnşlh 1-2 güne şıp diye doğurursun Allah yardmcn olsn
Denedim canım herşeyi ama olmuyorCanım pompayla veya göğüs ucu çıkarıcıyla denedin mi? Ben sol göğsümün ucunu pompayla çıkarabildim.
Zor görünüyor canım ama inşallah21 günlük oldu ama minik hala biizmki :) perşembe günü 3400 dü kilosu. daha 1 kullanıyoruz. 2 ye ne zaman geçeriz bilmem.
canım benim de vardı hiç dert etme. sık sık emiyorsa atar. bizim 5. gün 10,6ydı iki gün sonra tekrar baktılar 9,6ya düştü. doktor emzir biter emerse dedi. 1 haftada falan normale döndü. bir de doktorum bana günde 1-2 çay kaşığı su ver bu süreçte dedi. bir de sen maden suyu iç. ben hatta oda sıcaklığında maden suyunun gazını tamamen kaçırıp bir kaşık da bebişe verdim ilk 10 gün.
benim de sol göğüs ucum yoktu manuel pompa aldım onunla sağdım verdim o göğsümü bir süre sağınca yavaş yavaş çıkmaya başladı.ufak ufak tutmaya başladı. büyüdükçe de tutması kolaylaştı. şimdi yine sağ göğsüme göre daha zor tutuyor ama tutuyor. sütün tamamen bitmediyse elektrikli bir pompa temin et. elbette sağlıklı olsun öncelikle ama anne sütünün yerini hiçbir şey tutmuyor malesef. inşallah çözüm bulursun.
biz de yıkadık valla her gün. biraz üşümüştü burnu tıkalıydı o ara yıkamadık sadece 5. gün düştü göbeği. steril mendiller ve alkol set halinde eczanelerde var göbek temizliği için.
bizimlasın
mama vermeye nasıl karar verdin? gece huzursuzluğu var biraz ipekin. sütüm çok fazla ama kalitesini bilemiyorum tabi.
gündüz 3-3,5 saat deliksiz uyuyor emdikten sonra ama iki gecedir huzursuzluk oluyor. 3 te uyandıktan sonra 6 7 ye kadar yarı uyur yarı uyanık geçiriyoruz memede uyuyor yerine koyunca 10 15 dk sonra tekrar mızırdanmaya başlıyor memeye gelip 5 dk çekiştirip tekrar uykuya dalıyor. sabah uyuyunca 10 11e kadar yine deliksiz uyuyor. kararsız kaldım ben de başka bir sıkıntısı mı var aca diye
allahım çirkine hele allah nazarlardan saklasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?